Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6386907 Napisano: 07.08.2017 00:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

delvitto napisał(a):

po raz pierwszy zagrałam w heinekena. Jak to jest z zadaniem, te słowo które trzeba użyć w haśle, zmienia się co jakiś czas? 

Po północy , przed 1am

dziękuję:) było słowo "różowy", i tak na poczekaniu trudno mi było coś nawiązującego do muzyki wymyślić. Mam nadzieję, że dam radę, gdy inne słowo podadzą:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6386903 Napisano: 07.08.2017 00:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
po raz pierwszy zagrałam w heinekena. Jak to jest z zadaniem, te słowo które trzeba użyć w haśle, zmienia się co jakiś czas?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6386642 Napisano: 05.08.2017 21:00:14 w Wkurza mnie...
kupiłam córce na urodzinową imprezę 10 sztuk żywca, by mieć kody, bo sama piwa nie piję. A ona mówi, że tylko jeden kod mi przyniosła, bo piwa nie chcieli, wszyscy woleli wódkę emotka  no i kto teraz te piwo wypije, ja się pytam? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6386202 Napisano: 04.08.2017 11:22:19 w Dyskusje o loteriach
włączę się do dyskusji, bez kopiowania poprzednich wpisów, bo są długie.
Otóż, nie zgadzam się z teorią, że mając setki paragonów, i grając przez pełną godzinę, w końcu trafi się w bramkę. Zapominacie, że na podobny sposób wpadły też inne osoby/grupy. Jeśli w tej samej godzinie, w kilku rejonach kraju, zorganizuje się kilka takich osób, to zaledwie ułamki sekund mogą decydować o celnym trafieniu. Ktoś z nich trafia w nią w momencie, w którym przeciwnik zaznacza akurat captcha, a kolejny właśnie - po nietrafionym strzale, wpisuje na nowo swoje dane. Ja myślałam, że to dobry patent, ale niestety, wbijałam kody ponad godzinę, i nic z tego;(  Wyświetl w wątku >>
1 matys 0

delvitto

#6385665 Napisano: 02.08.2017 22:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

glena napisał(a):

konmari emotka  a trzymałaś najpierw każdy kapsel przez chwilę i sprawdzałaś czy daje Ci radość?  emotka

Nie musiałam trzymać w dłoniach & się zastanawiać, bo każdy znaleziony kapsel daje mi radość emotka Tak bardzo chciałabym kiedyś wygrać coś wielkiego za znaleziony kapsel, byłaby świetna historia do opowiadania i wieczna sława w stylu To ta ciocia, co wygrała mieszkanie znalezionym kapslem emotka

a ja ostatnio nic nie znajduję, więc chcąc grać, muszę kupować piwo, którego nie cierpię. Na szczęście córka ma urodziny w weekend, i kupiłam młodym na imprezę parę puszek, z zastrzeżeniem, że zawleczki mają wrócić emotka  spróbowałabym portera z żywca, bo kojarzy mi się ze smakiem ciemnego piwa, słodkiego, jedynego, które przed laty byłam w stanie wypić;) ale nigdzie nie ma portera w opakowaniach konkursowych, a nie chcę kupować aby się napić, tylko zeby zagrać, i ew. przy okazji wypićemotka  dziś musiałam załatwić pewną sprawę w miejscu, w którym rzadko bywam, a obok jest biedronka, zaszłam po colę, coby mieć paragonik, a obok luknęłam na sąsiedni trawnik przy parkingu, a tam... mnóstwo przeróżnych kapsli, najwięcej z Perły, trochę Żubra, ale i Żywca trochę było... zaczęłam zbierać, i co? wszystkie bez kodów, z butelek nieoznaczonych chyba...:( serce bolało, 8 sztuk znalazłam, i wyrzuciłam emotka  może ktoś z Was wie, czy w porterze są kody? i czy butelka musi być oznaczona, czy niekoniecznie? Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

delvitto

#6385138 Napisano: 01.08.2017 19:29:26 w Smolar
bruce napisał(a):

delvitto napisał(a):

zatem, jeśli czyta, niech się zgłosi, to mu oddam emotka a serio: nie sądzę że kupił celowo, w końcu każdy konkursowicz wie, że po jednej coli trza kupować:)

Oczywiście, przecież żartuję. emotka  Kiedy tylko dowie się o konkursie, pożałuje swojej nierozwagi. emotka  Życzę Ci serdecznie wygranej emotka , o ile dobrze pamiętam, tu na forum sporo osób chwali się "zdobycznymi" paragonami, które ponoć są "szczęśliwsze". emotka

wiem że żartujesz, i wiem, że Ty wiesz, że ja również emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6385127 Napisano: 01.08.2017 19:08:38 w Smolar
bruce napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam dziś 2 puszki coli,  i wzięłam z koszyka czyjś paragon, były na nim 4 puszki emotka  jaka szkoda, że zyskałam tylko 1 szansę, zamiast czterech...:)

Jeśli teraz czyta Twoją wypowiedź ten, który paragon ów celowo zdobył i przypadkiem zostawił, to żałuje choćby tej jednej szansy, jaką stracił. emotka

zatem, jeśli czyta, niech się zgłosi, to mu oddam emotka
a serio: nie sądzę że kupił celowo, w końcu każdy konkursowicz wie, że po jednej coli trza kupować:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6385122 Napisano: 01.08.2017 19:02:43 w Smolar
kupiłam dziś 2 puszki coli,  i wzięłam z koszyka czyjś paragon, były na nim 4 puszkiemotka  jaka szkoda, że zyskałam tylko 1 szansę, zamiast czterech...:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6385092 Napisano: 01.08.2017 17:51:42 w Smolar
ongis napisał(a):

delvitto napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

superloser napisał(a):

delvitto napisał(a):

ale każdy sms 62 grosze, więc policzcie... jaki to będzie wydatek, jeśli się jednak w te autko nie trafi? No chyba że korzystać z różnych IP w różnych komputerach, ale tyle zgłoszeń, to by się przydało jakąś sekretarkę zatrudnić emotka

Ale strona na necie jest FREE a wpisujesz tylko numer telefonu + numer paragonu.

I podajesz w pakiecie IP emotka Nie każdy ma zmienne emotka

no właśnie, podawanie tego samego nr paragonu do różnych nr telefonów może by nawet przeszło, gdyby nie to, że posiadają mianownik wspólny, czyli IP. Podobno można zmieniać IP, zawodowcy sobie pewnie z tym poradzą emotka  ale jeśli organizator to wyłapie, to powinni zabrać nagrodę, wg mnie. Jest opcja by korzystać z wielu różnych komputerów, np u zaprzyjaźnionych sąsiadów, ale kilka tysięcy zgłoszeń wbijać, to naprawdę trzeba nie mieć własnego życia emotka

Co wy macie z tym ip . Do każdego zgłoszenia możesz mieć inne ip nawet gimnazjalista sobie z tym poradzi bez problemu.

no ja się nie znam:( kiedyś chciałam przy czymś pokombinować, ale gdy poprosiłam syna, by mi pomógł z tym IP, to skwitował, że u nas się nie da, bo mamy net z kablówki, i coś tam nie pasuje. A czy to prawda to nie wiem, w każdym bądź razie ja nie umiem tego tak ustawiać... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6385073 Napisano: 01.08.2017 17:02:26 w Smolar
cc_investigator napisał(a):

superloser napisał(a):

delvitto napisał(a):

ale każdy sms 62 grosze, więc policzcie... jaki to będzie wydatek, jeśli się jednak w te autko nie trafi? No chyba że korzystać z różnych IP w różnych komputerach, ale tyle zgłoszeń, to by się przydało jakąś sekretarkę zatrudnić emotka

Ale strona na necie jest FREE a wpisujesz tylko numer telefonu + numer paragonu.

I podajesz w pakiecie IP emotka Nie każdy ma zmienne emotka

no właśnie, podawanie tego samego nr paragonu do różnych nr telefonów może by nawet przeszło, gdyby nie to, że posiadają mianownik wspólny, czyli IP. Podobno można zmieniać IP, zawodowcy sobie pewnie z tym poradzą emotka  ale jeśli organizator to wyłapie, to powinni zabrać nagrodę, wg mnie. Jest opcja by korzystać z wielu różnych komputerów, np u zaprzyjaźnionych sąsiadów, ale kilka tysięcy zgłoszeń wbijać, to naprawdę trzeba nie mieć własnego życia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6384968 Napisano: 01.08.2017 13:16:38 w Smolar
loteryjny napisał(a):

luko922 napisał(a):

joan napisał(a):

freyja88 napisał(a):

A fajnie niektórzy działają. Ja dziś grzecznie: 3 coca-cole na osobny paragon. A kasjer do mnie: na loterię tylko 3? Pan już jest ze mną umówiony na 150 paragonów. Ma przyjść przed zamknięciem sklepu. W zeszłym roku samochód wygrał emotka Alleluja i do przodu...

Przypuśćmy, że pan ten należy do grupy osób, co toz nich każdy sklerozę ma i nie pamięta, iż już dany paragon zgłosił z 99. starterów, więc wklepuje go po raz setny. Mamy: 150 paragonów x (marne) 100 starterów = 15.000 zgłoszeń. Dlatego to będzie pewnie kolejna loteria, gdzie kupię tylko jeden produkt, żeby "dać sobie szansę" emotka

Eh emotka  To ja też raczej nie poszaleję emotka . A starterów też mam tylko kilka. Jak żyć emotka  

wysyłajac 10-15 tys zgloszen na ta loterie ma się juz realne szanse na samochód emotka

ale każdy sms 62 grosze, więc policzcie... jaki to będzie wydatek, jeśli się jednak w te autko nie trafi? No chyba że korzystać z różnych IP w różnych komputerach, ale tyle zgłoszeń, to by się przydało jakąś sekretarkę zatrudnić emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6384640 Napisano: 31.07.2017 17:29:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

delvitto

#6384311 Napisano: 30.07.2017 21:04:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pojawiły się w moim sklepie takie małe paczuszki star - maczugi, po 99 groszy, czy takie można zgłosić do loterii star? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6384156 Napisano: 29.07.2017 21:51:49 w Dyskusje o loteriach
luk1990 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

kermit napisał(a):

pawelski napisał(a):

W loteri paragonowej było ponad 100 milionów zgłoszeń.Odechciewa się grać przy takich liczbach.Chyba nawet w lotto są większe szanse.

Szansa na 6 w lotto to jakieś 1: 13 983 816Jeśli ktoś zgłaszał jakieś 2 paragony dziennie czyli 60 paragonów miesięcznie to przez 18 m-cy zgłosił ich 1080To przy puli 137 mln paragonów dawało mu szansę na wygraną 1: 126 851Nadal nikłą, ale w porównaniu do lotto zdecydowanie większą.

W miejscowości gdzie mieszka moja teściowa, kobieta wygrała samochód wysyłając jedno zgłoszenie... Mowa właśnie o loterii paragonowej emotka

na tym polegają loterie xD
ja zwykle wysyłam nikłą ilość zgłoszeń ale dopóki udaje się coś wygrywać to trzeba próbować emotka

poproszę biegłych w matematyce, o podobne obliczenie szans w loterii żywca emotka  tej na 300.000zł emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6383497 Napisano: 27.07.2017 16:55:44 w Wkurza mnie...
cudaczek121 mam nadzieję, że wszystko wyjaśni się na Twoją korzyść, będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6383422 Napisano: 27.07.2017 13:14:57 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kermit napisał(a):

Pytanie tylko kto tak naprawdę jest w plecy? Nie orientuję się w tych zasiłkach, ale na logikę skoro jest na wujka to chyba powinien być przeznaczony na jego potrzeby? (to jest zasiłek o charakterze zaopatrzeniowym?)...

Ale Ty nie zrozumiałaś chyba. Wujek- brat mamy, którego mój ojciec jest kuratorem ma znaczny stopień i ja też, więc świadczenie przysługuje nam obojgu.

Kasiu, ale ja mam wrażenie, że Ty również nie zrozumiałaś kermita - skoro przez tyle lat ojciec odbierał zasiłek, będąc przekonanym, że to Twój, to on (zasiłek) nie szedł raczej na potrzeby wujka, prawda? emotka emotka

Ja tych pieniędzy też nie dostawałam na swoje potrzeby- ani na konto własne, ani do ręki.Nie wiem, na czyje potrzeby to szło. Co miesiąc odbieram z poczty 1453 zł renty tego wujka, za które rodzice kupują mu ubrania, buty, soki, jedzenie, bo to z DPS mu nie wystarcza.Od czasu da czasu mama zawozi tam jakieś kawy czy czekoladki w podziękowaniu za opiekę nad wujkiem,aby tam mu się lepiej żyło (tak,wiem, zaraz powiecie,że mama daje "łapówki"). Resztę kasy z renty mama odkłada na specjalne konto wujka, gdyby np. trzeba było mu kupić nowy wózek albo gdyby był nagle bardziej chory niż jest.

mam chorego syna i od lat pobieram na niego taki zasiłek. Interesują mnie te sprawy, bo warto być na bieżąco, jeśli ma się w rodzinie chorą osobę. Dlatego zdziwiło mnie, że Twój tato pobiera na wujka zasiłek, podczas gdy wujek przebywa w DPS. Od lat zasiłek nie należy się osobom mającym całodobową opiekę w jakichś placówkach:( Teraz nawet zajrzałam do google by się upewnić. Proszę, oto treść mówiąca to dokładnie:
"zasiłek pielęgnacyjny nie przysługuje osobie umieszczonej w instytucji zapewniającej całodobowe utrzymanie. Zasiłku nie otrzyma więc osoba umieszczona w domu pomocy społecznej, młodzieżowym ośrodku wychowawczym, schronisku dla nieletnich, zakładzie poprawczym, areszcie śledczym, zakładzie karnym czy też szkole wojskowej lub innej szkole, jeżeli instytucje te zapewniają nieodpłatnie pełne utrzymanie"
Dlatego sprawdź, czy może w MOPS ktoś nie zrobił błędu, bo wszystko możliwe, że wypłacany zasiłek należał się Tobie, tylko coś ktoś pomylił. Nie bardzo chce mi się wierzyć, że przez 7 lat MOPS nie zorientował się że osoba przebywa w DPS, tego chyba nie można jakoś ukryć? Jeśli jednak faktycznie były to pieniądze na wujka, to niestety, przygotujcie się na to, że będziecie musieli je zwrócić za cały okres - odkąd wujek przebywa w DPS, jak tylko wyjdzie to na wierzch emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6383220 Napisano: 26.07.2017 23:13:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

mixik napisał(a):

delvitto napisał(a):

jakiś czas temu opowiadaliście, jak to niektórzy z Was znajdują gdzieś kapsle z kodami, więc, podczas spacerku z psem i ja zaczęłam patrzeć pod nogi. Udało mi się przez ponad tydzień znaleźć trochę kapsli. Najwięcej niestety z lecha. Chyba nikt na mojej dzielnicy żywca nie pije, bo tych to jak na lekarstwo emotka  ale mam 3 kapsle, których nie umiem nazwać, mają kody, a wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? Mam też jedną srebrną zawleczkę z puszki ( z wybitym kodem), i też nie mam pojecia, z czego to może być. Podpowiecie?

Czerwone z bialym krzyzem to od flagi dunskiej, czyli carlsberg

A ten srebrny może XL?

raczej nie, bo chciałam w to grać, lecz w całym mieście nie ma konkursowych puszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6383187 Napisano: 26.07.2017 22:29:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan, mixik, wielkie dzięki emotka  
bruce - no właśnie nie mam pojęcia, nie wiem, jak tamte wyglądają, muszę wziąć blaszkę, i chyba robić w sklepie przymiarki do puszek emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6383172 Napisano: 26.07.2017 22:11:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jakiś czas temu opowiadaliście, jak to niektórzy z Was znajdują gdzieś kapsle z kodami, więc, podczas spacerku z psem i ja zaczęłam patrzeć pod nogi. Udało mi się przez ponad tydzień znaleźć trochę kapsli. Najwięcej niestety z lecha. Chyba nikt na mojej dzielnicy żywca nie pije, bo tych to jak na lekarstwo emotka  ale mam 3 kapsle, których nie umiem nazwać, mają kody, a wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? Mam też jedną srebrną zawleczkę z puszki ( z wybitym kodem), i też nie mam pojecia, z czego to może być. Podpowiecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6382488 Napisano: 24.07.2017 23:21:06 w Paragony na trwające konkursy
mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

oferta last minute: kto ma pomysł na super wymarzone wakacje, niech się odezwie, by wykorzystać paragon Milka z C4 emotka  

Jak gratis, to biorę. emotka

poszło już, bo wpierw pw odczytałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0