Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6402096 Napisano: 11.09.2017 17:03:35 w Lay's
apoccalipsa napisał(a):

rufus napisał(a):

delvitto napisał(a):

rufus napisał(a):

Coś mi się wydaje, ze jeszcze nie wysyłali maili..  emotka Nikt nic nie pisze, tylko jedna osoba.Trochę zgłoszeń poszło, że nic nie trafiłem..?  emotka emotka

u męża gra - plants zombie czy coś tak - więc i gierki informowali.

Odp na oświadczenie. Z 24 sierpnia...?Coś Ci się pomyliło.4-10 września, na te wyniki losowania czekamy.

już załapała emotka

załapałam emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6402093 Napisano: 11.09.2017 17:02:24 w Lay's
rufus napisał(a):

delvitto napisał(a):

rufus napisał(a):

Coś mi się wydaje, ze jeszcze nie wysyłali maili..  emotka Nikt nic nie pisze, tylko jedna osoba.Trochę zgłoszeń poszło, że nic nie trafiłem..?  emotka emotka

u męża gra - plants zombie czy coś tak - więc i gierki informowali.

Odp na oświadczenie. Z 24 sierpnia...?Coś Ci się pomyliło.
4-10 września, na te wyniki losowania czekamy.

no tak, właśnie, już w informują sprostowałam, sorry wielkie za wprowadzenie w błąd! 
tak to jest, jak się czyta tylko nagłówki, wybaczcie za zamieszanie. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

delvitto

#6402090 Napisano: 11.09.2017 17:00:58 w Informują
rufus napisał(a):

delvitto napisał(a):

rufus napisał(a):

delvitto napisał(a):

sprzed 20 minut @ z lays gamming, mam 100   sprawdzajcie;)

Gratulacje, za który dzień?

za 24 sierpień

To odpowiedź na oświadczenie.

omgemotka  faktycznie! ale mi wstyd!
sorry ogromne za fałszywy alarm, nie otwierałam maili, tylko zobaczyłam nagłówki, i tak wyszło emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6402086 Napisano: 11.09.2017 16:57:55 w Lay's
rufus napisał(a):

Coś mi się wydaje, ze jeszcze nie wysyłali maili..  emotka Nikt nic nie pisze, tylko jedna osoba.
Trochę zgłoszeń poszło, że nic nie trafiłem..?  emotka emotka

u męża gra - plants zombie czy coś tak - więc i gierki informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6402083 Napisano: 11.09.2017 16:55:58 w Informują
rufus napisał(a):

delvitto napisał(a):

sprzed 20 minut @ z lays gamming, mam 100   sprawdzajcie;)

Gratulacje, za który dzień?

za 24 sierpień Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6402042 Napisano: 11.09.2017 15:45:50 w Lay's
puścili @ z lays gamming,:) na razie chyba o stóweczkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6402040 Napisano: 11.09.2017 15:44:55 w Informują
sprzed 20 minut @ z lays gamming, mam 100 emotka  sprawdzajcie;) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6401635 Napisano: 10.09.2017 15:41:22 w Paragony na trwające konkursy
rafaello mam na zbyciu, wymienię się za inne paragony, np chrunchips. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6401553 Napisano: 10.09.2017 10:44:21 w Dyskusje o loteriach
cb656 napisał(a):

anet napisał(a):

Ale wysyłam dopiero jutro, więc i tak nie wiadomo,czy dotra na czas emotka  .

Mam nadzieję, że nie dasz się nabrać na tak zwany "priorytet"?Gorąco odradzam! To tylko i wyłącznie wyłudzanie kasy. Kilka razy kiedyś zdarzyło mi się skorzystać z tej opcji, jednak niestety, ani razu deklarowany termin nie był utrzymany. Kluczowe jest tu słowo DEKLAROWANY, gdyż na moją reklamację na Poczcie panie miały tylko taką odpowiedź: "To jest tylko deklaratywny termin, nie zaś gwarantowany!"
Tak więc dzielę się doświadczeniem, skorzystaj z niego i zaoszczędź parę groszy emotka

ja nigdy nie miałam większych problemów z priorytetowymi:) ostatnio nadawałam 2 listy ( z czego jeden właśnie do carex), 5 września 0 14.40. To ten do carex trafił do odbiorcy 7 , a do albedo, do Poznania, który jest dużo dalej, list był już następnego dnia, czyli 6. Teraz tylko się martwię, że dałam w carex złe oświadczenie, bo wydrukowałam takie, jakie znalazłam, nie widziałam innych, no i tam właśnie nie podałam imienia ojca ani nr dowodu, wpisałam, że te dane nie są wymagane przez US. W tamtym roku zrobiłam tak samo, gdy wygrałam u nich  (ta sama agencja), ale kartę mi przysłali bez problemu:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6401078 Napisano: 08.09.2017 15:38:53 w Smolar
odnośnie odsyłania paragonów, to wydaje mi się, że można byłoby pójść na rękę potrzebującym paragon. Wystarczy zrobić ksero otrzymanego paragonu, i pracownik agencji mógłby poświadczyć za zgodność z oryginałem, i niech trzymają sobie w segregatorach, skoro im też potrzebne:) w końcu nie takie dokumenty potwierdza się urzędowo, często znacznej wartości. Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6399386 Napisano: 05.09.2017 10:00:43 w Lotto i inne
luko922 napisał(a):

pingu4 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jestem ciekaw, bo nie gram często w Lotto... Znacie www.skylotto.pl? Taki serwis, w którym każdy może kupić zakład Lotto (wszystko legalnie i uczciwie) i bierze się udział w tzw. syndykacie. Im więcej losów będzie wykupione, tym zostanie zakupionych więcej losów w grach systemowych, a w razie wygranej każdy z uczestników syndykatu otrzymuje kasę zależna od ilości udziałów. Ktoś w tym brał udział? Ja wczoraj kipiem z ciekawości, bo 25 milionów jest, a 4,50 za los to żaden majątek. Sam w Lotto nigdy nie wygralem, wg mnie to ma jakiś sens. vemots/tongue.gif

Myślę że dopóki nie traficie większej wygranej to będzie okej emotka  oni działają na zasdzie lotto, ale niektóre z tych serwsów bogacą się na nienadawaniu waszych kuponów tylko rozliczaniu nadanych przez was kuponów.( Wpływy od klientów większe niż wygrane dla nich) W PL nie ma możliwości nadawania online, więc wątpię że ktoś pod wieczór idzie nadawać wasz kupon / kupony kilkuset użytkowników.

No ja nie wątpię, bo wszystko jest bardzo uczciwie pokazywane na Facebooku. Codziennie wklejają skany zakupionych kuponów. Co do zarobków - pytałem i stwierdzili, że są po prostu pasjonatami, którzy twierdzą, że w ten sposób naprawdę można wygrać dużą kasę i że wcześniej robili to po prostu w ramach grupy na Facebooku, a teraz stworzyli serwis www. Co do zarobków - kupon na stronie kosztuje 4,50 za lotto plus, a normalnie 4. Pytałem czy te 50gr to ich zarobek, to odpowiedzieli, że idzie to na obsługę serwisu i reklamę na Facebooku. No nie wiem, ja tam wierzę. Wszystko wydaje się bardzo czytelne i przejrzyste. Nawet podali adres swojego biura w Kato, gdzie każdy może przyjść i zobaczyć zakupione kupony. Poza tym 4,50 to nie żadna fortuna. Okaże się przy pierwszej wyrganej z moim udziałem czy wypłacają emotka .

kilka razy spróbowałam zagrać w syndykacie na lottoland.pl, ale tam więcej wychodziło za zakład. Raz chyba trafiłam trójkę. Ale nie wnikałam, nie za bardzo rozumiem, jak oni działają. Kilka razy trafiały mi się też jakieś drobne z multi, to od razu wygrana wchodziła na moje konto. Nie mam pojęcia, czy duże wygrane wypłacają w całości, czy w ogóle wypłacają:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6398378 Napisano: 02.09.2017 17:16:44 w dzis mam urodzinki
luko922 napisał(a):

Ćwierć wieku  emotka

wszystkiego najlepszego emotka   Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6398017 Napisano: 01.09.2017 19:32:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Almette i dostałam odpowiedź, że mam ID 619162, a za chwilę drugie 619169... Czyżby już pierwszego dnia było ponad pół miliona zgłoszeń  emotka ? Do północy to milion chyba pęknie. 

Ja o 6 rano miałam ID 616560. A dom tylko jeden emotka  

Ja myślałam, że jak dziś wyślę pięć zgłoszeń do będzie dużo. Jak teraz czytam o takich liczbach, to już wiem, że moje zgłoszenia to tylko kropla, mała kropelinka w morzu emotka

jest to na pewno jakiś nr kolejny, ale nie chce mi się wierzyć, że aż tyle zgłoszeń weszło pierwszego dnia:( może pierwsze cyfry są jakimś prefiksem czy czymś identyfikującym dany dzień? Bo jeśli to faktycznie rzeczywisty kolejny nr, no to... przechlapaneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6397918 Napisano: 01.09.2017 17:36:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
mariolakal o żesz Tyemotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

delvitto

#6396882 Napisano: 31.08.2017 09:13:41 w Smolar
kermit napisał(a):

mika0103 napisał(a):

nkba napisał(a):

Agnes napisał(a):

to i ja trzymam kciuki za siebiei za 21 kolejnych zwycięzców emotka

kolejnych dwudziestu emotka

chyba dziewiętnastu emotka

O rany! Zapisy? Dobrze, że zdążyłam emotka  Czyli osiemnastu emotka

siedemnastu zostało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6396675 Napisano: 30.08.2017 17:27:21 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

synk napisał(a):

wkurza mnie kobieta która wydzwaniała aby jej sprzedać towar za pobraniem, a teraz nie odbiera paczki, nie odpisuje na wiadomości - choć odczytuje. Chyba dziś zadzwonię i zbluzgam...

kiedys bylo inaczej (jszcze pare, parenadcie lat temu), odkad ludzie stali sie..$%$, nigdy nie wysylam za pobraniem, chociazby mowili, ze na milion % odbiora przesylke, dobre czasy sie juz skonczyly, tak uwazam:(...nie dosc ze nie sprzedasz (jesli nie odbierze), to bedziesz musial zaplacic za droge powrotna przesylki....i mnie wkurza takie kretactwo ludzi.....

a mi zdarzało się przy niektórych sprzedażach na allegro, zgadzać się na wysyłkę za pobraniem, pod warunkiem uiszczenia wcześniej, na konto kwoty na koszt wysyłki w 2 strony. Gdy przelew przychodził, tę nadwyżkę za wysyłkę odejmowałam z kwoty pobrania. I nie miałam nigdy problemów. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

delvitto

#6396637 Napisano: 30.08.2017 15:54:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
główna z selgrosa - Pora porządnie wypocząć  emotka emotka voucher 5000 tysi, będzie wycieczka emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6395858 Napisano: 28.08.2017 17:52:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
trochę drobnicy z lays wpadło...:) Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

delvitto

#6395437 Napisano: 27.08.2017 20:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czy działa Wam lista laureatów na stronie https://tigertrip.pl/#winners

a co ma działać, jak jeszcze nie było losowań? Wyświetl w wątku >>
0 0