Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6442231 Napisano: 14.12.2017 17:38:28 w Mam problem...
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Nie obwinia mnie, tylko najnormalniej na świecie martwi się, jak to załatwić, by urządzenie działało. Otrzymała ode mnie dokumenty, i dzwoniła już gdzies (chyba do Dialkom, sprzedawcy z faktury), i oni ją oleli, kazali do Blue Media.

To chore jest.
Ma fakturę (czy raczej paragon? ja miałem paragon, nie imienny) od sprzedawcy, to reklamuje u sprzedawcy.
Niech się bije o swoje. Zasady są ogólnie znane, znajdziesz na hasło gwarancja i rękojmia.

faktura imienna jest. Dziewczyna tam zadzwoniła, ale ją spławili, dlatego chcę jej jakoś pomóc, bo to ja jej sprzedałam, czuję się w obowiązku. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6442213 Napisano: 14.12.2017 17:09:59 w Mam problem...
kochani, poratujcie raz jeszcze, bo coś te allegro mnie prześladuje:( w poprzednim konkursie Blue Media z orange, który był rozwiązany jakoś tak chyba z początkiem tego roku, wygraliśmy w domu 3 smartwache mykronoz 4. Nie było na nie popytu, ale teraz pomyślałam, że może pójdą przed świętami, więc mocno obniżyłam cenę. I poszły. Ostatni dziś nadałam. Pierwszy jest ok, bo kontaktowałam się z odbiorcą w innej sprawie. Kolejny, który sprzedałam, kupiła bardzo miła fajna dziewczyna, i jest kłopot, bo smartwach nie działa:( w ogóle się nie włącza. Żeby było śmieszniej, jest to drugi identyczny smartwach, jaki ta osoba kupiła,( swój pierwszy gdzieś w sklepie reklamowała, teraz kupiła u mnie), i pech, bo coś jest nie tak, a tylko ten model ma byc, przeznaczony dla kogoś na prezent. Dziewczyna w przeciwieństwie do mnie zna się na tych urządzeniach, więc nie jest tak, że nie potrafi włączyć czy coś w ten deseń. Nie obwinia mnie, tylko najnormalniej na świecie martwi się, jak to załatwić, by urządzenie działało. Otrzymała ode mnie dokumenty, i dzwoniła już gdzies ( chyba do Dialkom, sprzedawcy z faktury), i oni ją oleli, kazali do Blue Media. 
Powiedzcie, jak pokierować tą sprawą, by wszystko skończyło się dobrze. W końcu wg faktury, przysługuje 2 lata gwarancji, a jeszcze nawet rok nie minął. A teraz już się boję, co będzie z tym trzecim, który dziś został wysłany;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6442193 Napisano: 14.12.2017 16:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Widział ktoś może jakiś konkurs z proszkami ? tz w którym trzeba kupic proszki. Poszukuję i nic nie mogę znaleźć 

Jeśli chodzi o proszek do prania, to nie ma nic oprócz ITM, ale jeśli możesz kupić płyn do prania, jest taki konek:
https://www.e-kon...co.html#.WjKJwdLiaW8

w selgros, proszek E. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6441717 Napisano: 13.12.2017 20:10:26 w Smolar
loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

A jak smolar trzyma się zapisów swojego regulaminu? Dostałam w czwartek sms, że wygrałam konsolę (z biedronki i coca coli), w piątek doszło do nich moje oświadczenie laureata. Zgodnie z regulaminem mają 7 dni roboczych od otrzymania oświadczenia na wysyłkę... Myślicie, że jest szansa że przed świętami będzie? Nigdy nic nie wygrałam w tego typu loterii wiec jestem mega podekscytowana i po prostu nie mogę się doczekać;)

Niestety nie liczyłabym na pewno wysyłkę przed świętami.

ja wygralam w ABC w w polowie listopada i nadal nie mam swojej nogrody (tez konsolki)

Kiedys na grill weber czekaliśmy ponad 3 mies...choć powinni wysłać w 7dni. Nie było słowa przepraszam...tłumaczyli-ze sponsor chyba Kamis? Im nie dostarczył...

na jakiekolwiek rezerwy też chyba nie ma co liczyć, bo Smolar tego nie uznaje, na dodatek myślę, że ingerują czasem ręcznie w wyniki losowań emotka aż się prosi napisać do sponsora i nie tylko do niego.
PS. smolarze napraw obrazki bo nie da się wysyłać zgłoszeń, no chyba, że tak ma być.. emotka

od dawna mam takie przypuszczenia..że mają baze numerów tel które mają NIE WYGRAĆ..

Darog nie tyle może blokują te numery telefonów co np. ustalają sobie, że w danym dniu wygra np. numer z którego wysłano tylko 1 zgłoszenie, często miałem tak, że jak wyslalem 1 to wygrałem a jak więcej niż np. 3 to już nie.

w smolarze wygrywam gdy mam nowy starter, a jak używam stary numer ale nawet taki, który nigdy nie wygrał u nich, to też pudło emotka  wydaje mi się, że blokują numery, które wysyłają zgłoszenia do większości ich konkursów/loterii, tak jakby z góry wyczuwali konkursowicza:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6441618 Napisano: 13.12.2017 17:22:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w piątek lub sobotę trafiłam w bramkę nescafe/c4, mieli w ciągu 3 dni roboczych dzwonić, i nic, wciąż chodzę z telefonem, trzeci dzień się kończy emotka  ktoś jeszcze czeka na ich telefon z ostatnich dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440975 Napisano: 12.12.2017 17:49:00 w Lay's
czy avanti ma jakąś swoją stronę, taką zbiorczą, z portfolio konkursowym, podobnie jak smolar czy unique one? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440833 Napisano: 12.12.2017 13:14:54 w Mam problem...
joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

(...) gość przysłał mi zdjęcia rękawiczek, że niby jest naderwana część tego opuszka co jeździ po smartfonie, i to ma być wada fizyczna czy jakoś tak. 

Ale to uszkodzenie mechaniczne. Pisał wcześniej o tym naderwaniu? Bo jeśli nie, to specjalnie teraz uszkodził, żebyś mu zwróciła kasę...

no nie napisał, tylko że towar jest słabej jakości, na smartfonie źle działają, a w sklepach są lepsze. A teraz że niby uszkodzone były od początku. że takie otrzymał. Ale przez 14 dni nie poinformował mnie o tym niby uszkodzeniu, dopiero teraz. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440809 Napisano: 12.12.2017 12:54:47 w Mam problem...
cherry_coke napisał(a):

delvitto napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

delvitto napisał(a):

sprzedałam na allegro takie rękawiczki co były kiedyś do wygrania, te na zimno, iGlove. I klient napisał mi, że chce zwrócić, bo są słabej jakości, a funkcja tych palców na smartfonie źle działa, no i w sklepach za te pieniądze (29 zł) są lepsze. Jak mam tę sprawę załatwić, powiedzcie, bo nie miałam do tej pory takiego przypadku:( Z jednej strony, poczuwam się do tego, że klient może nie być zadowolony, ale z drugiej, jeśli je już nosił, i nie daj Boże, porozciągał, to mam to przyjąć, zwrócić kasę, a towar do kosza? Swoją drogą, nie znam się na tych produktach i nie umiem stwierdzić, czy ich jakość jest naprawdę taka zła? Nie wiem, jak wyglądają inne takie rękawiczki:( szkoda mi tę kasę zwracać, bo istnieje małe prawdopodobieństwo, że sprzedam je ponownie:(

1. Zwraca się rzecz nieużywaną z metkami. Rzecz używaną można co najwyżej oddać na gwarancję.
2. Zakup był od osoby prywatnej. Nie masz obowiązku przyjmować zwrotów.
3. Nie udzieliłaś gwarancji. Więc jeśli ma zastrzeżenia co do jakości produktu niech zwróci się do producenta.
4. Niech zapozna się z zasadami zakupu na allegro. 

Nie daj się! To jest zwykłe naciąganie. Produkt był fabrycznie nowy. Odpisz grzecznie, że się nie zgadzasz. Jak ma problem niech założy spór na allegro. 

no i właśnie gość pisze, że muszę przyjąć z tytułu rękojmi, i podobno dostał z allegro informację o tym, że o rękojmię może się ubiegać:( wertuję neta i faktycznie, dość zawiłym językiem jest tak opisane, że nawet sprzedawców prywatnych obowiązuje rękojmia:( chyba że coś źle rozumiem:( no i nie wiem, co robić.

Broń się! Sprzedałaś nową rzecz z metkami. Rękojmia jest z tytułu niewykrytych wad a nie dlatego że nowe rękawiczki "przestały spełniać jego oczekiwania". Niech zakłada spór na allegro. Ciekawe jaką to informację dostał z allegro... Że zapytał czy może oddać Ci rękawiczki, a oni powiedzieli, że może. emotka  Niech zakłada spór a Ty do sporu wklej to co Ci pisał ten gość, że coś tam sklepie można kupić lepsze. Przecież to absurd. 
A tak przy okazji. Czy ten użytkownik ma jakieś komentarze na swoim koncie? Negatywne w sensie... 

hej, dzięki. ma tylko 3 komentarze, i 100 % ok, ale na allegro jest od 15. Allegro, gdy ostatnio się zmieniało, wykasowało znaczną część komentarzy i ocen, ja też jestem z 10 lat chyba, miałam dużo pozytywnych komentarzy, a teraz zaledwie kilkanaście:( gość przysłał mi zdjęcia rękawiczek, że niby jest naderwana część tego opuszka co jeździ po smartfonie, i to ma być wada fizyczna czy jakoś tak.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440774 Napisano: 12.12.2017 12:09:22 w Mam problem...
cherry_coke napisał(a):

delvitto napisał(a):

sprzedałam na allegro takie rękawiczki co były kiedyś do wygrania, te na zimno, iGlove. I klient napisał mi, że chce zwrócić, bo są słabej jakości, a funkcja tych palców na smartfonie źle działa, no i w sklepach za te pieniądze (29 zł) są lepsze. Jak mam tę sprawę załatwić, powiedzcie, bo nie miałam do tej pory takiego przypadku:( Z jednej strony, poczuwam się do tego, że klient może nie być zadowolony, ale z drugiej, jeśli je już nosił, i nie daj Boże, porozciągał, to mam to przyjąć, zwrócić kasę, a towar do kosza? Swoją drogą, nie znam się na tych produktach i nie umiem stwierdzić, czy ich jakość jest naprawdę taka zła? Nie wiem, jak wyglądają inne takie rękawiczki:( szkoda mi tę kasę zwracać, bo istnieje małe prawdopodobieństwo, że sprzedam je ponownie:(

1. Zwraca się rzecz nieużywaną z metkami. Rzecz używaną można co najwyżej oddać na gwarancję.
2. Zakup był od osoby prywatnej. Nie masz obowiązku przyjmować zwrotów.
3. Nie udzieliłaś gwarancji. Więc jeśli ma zastrzeżenia co do jakości produktu niech zwróci się do producenta.
4. Niech zapozna się z zasadami zakupu na allegro. 

Nie daj się! To jest zwykłe naciąganie. Produkt był fabrycznie nowy. Odpisz grzecznie, że się nie zgadzasz. Jak ma problem niech założy spór na allegro. 

no i właśnie gość pisze, że muszę przyjąć z tytułu rękojmi, i podobno dostał z allegro informację o tym, że o rękojmię może się ubiegać:( wertuję neta i faktycznie, dość zawiłym językiem jest tak opisane, że nawet sprzedawców prywatnych obowiązuje rękojmia:( chyba że coś źle rozumiem:( no i nie wiem, co robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440448 Napisano: 11.12.2017 18:55:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

spursman napisał(a):

benasia napisał(a):

Dzisiejsza wygrywająca odpowiedź z allegro - pani kupiła pralkę i się cieszyła bo mąż musiał wyciąć futryny w drzwiach,żeby ją wstawić do domu...   emotka

O matko... ale dno

serio?

a jeśli miałam, wg mnie, bardzo fajne zgłoszenie, które gdzieś tam w natłoku innych przepadło, to czy mogę znów je wysłać po zrobieniu zakupów? No kurcze, jak takie pomysły wygrywają, to trzeba mieć jakieś poronione pomysły, by zostać zauważonym:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440435 Napisano: 11.12.2017 18:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
spursman napisał(a):

benasia napisał(a):

Dzisiejsza wygrywająca odpowiedź z allegro - pani kupiła pralkę i się cieszyła bo mąż musiał wyciąć futryny w drzwiach,żeby ją wstawić do domu...   emotka

O matko... ale dno

serio? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440352 Napisano: 11.12.2017 16:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w Waszych lidlach jest coca cola 1 litr? w moich wymiotło, bo była promocja, że za 5 butelek było dużo taniej, a nowych dostaw nie ma, nie ma też wymaganej przez fortis 0,5 litrowej emotka  tylko 2 litry stoi:( i dopiero dziś pojawiły się u mnie produkty sunligt, podczas  gdy do wczoraj trwał konkurs;( nigdy w lidlach nie grałam, więc powiedzcie, czy tak jest często, że nie ma tam produktów konkursowych?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440318 Napisano: 11.12.2017 16:06:01 w Mam problem...
dziękuję Wam za rady:) Tak napisałam gościowi, zobaczymy co z tego wyjdzie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6440304 Napisano: 11.12.2017 15:41:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję wycieczek i wielkich emocji emotka Wyświetl w wątku >>
1 bonitta 0

delvitto

#6439725 Napisano: 10.12.2017 12:28:42 w Mam problem...
sprzedałam na allegro takie rękawiczki co były kiedyś do wygrania, te na zimno, iGlove. I klient napisał mi, że chce zwrócić, bo są słabej jakości, a funkcja tych palców na smartfonie źle działa, no i w sklepach za te pieniądze (29 zł) są lepsze. Jak mam tę sprawę załatwić, powiedzcie, bo nie miałam do tej pory takiego przypadku:( Z jednej strony, poczuwam się do tego, że klient może nie być zadowolony, ale z drugiej, jeśli je już nosił, i nie daj Boże, porozciągał, to mam to przyjąć, zwrócić kasę, a towar do kosza? Swoją drogą, nie znam się na tych produktach i nie umiem stwierdzić, czy ich jakość jest naprawdę taka zła? Nie wiem, jak wyglądają inne takie rękawiczki:( szkoda mi tę kasę zwracać, bo istnieje małe prawdopodobieństwo, że sprzedam je ponownie:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6439624 Napisano: 09.12.2017 22:34:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

delvitto napisał(a):

chcę się upewnić, co do allegro - mogę kupić coś za np 80 zł, a na 2 aukcji u innego sprzedawcy coś za 30 zł, i razem, te 110 zł zgłosić do konkursu? Razem opłacając, bo podobno tak można? Czy muszę zrobić zakupy u jednego sprzedawcy?

Możesz u kilku, ale tylko przez koszyk i jedną płatność.

dziękuję:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6439623 Napisano: 09.12.2017 22:33:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

delvitto napisał(a):

chcę się upewnić, co do allegro - mogę kupić coś za np 80 zł, a na 2 aukcji u innego sprzedawcy coś za 30 zł, i razem, te 110 zł zgłosić do konkursu? Razem opłacając, bo podobno tak można? Czy muszę zrobić zakupy u jednego sprzedawcy?

można ale... musisz produkty zebrać do koszyka i dopiero w koszyku kliknij "kup teraz" nie możesz ich kupić i opłacić oddzielnie 

rozumiem, dziękuję:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6439615 Napisano: 09.12.2017 22:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chcę się upewnić, co do allegro - mogę kupić coś za np 80 zł, a na 2 aukcji u innego sprzedawcy coś za 30 zł, i razem, te 110 zł zgłosić do konkursu? Razem opłacając, bo podobno tak można? Czy muszę zrobić zakupy u jednego sprzedawcy? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6439573 Napisano: 09.12.2017 18:46:39 w Giełda Kodów ; )
mam 7 kodów na lays. Chcę wyrzucić opakowania, bo robię porządki emotka  ktoś chce? 
edit: oddane Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

delvitto

#6439505 Napisano: 09.12.2017 11:55:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
multikino z woah/coca cola;)  Wyświetl w wątku >>
0 0