Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6447478 Napisano: 01.01.2018 13:04:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
błagam, powiedzcie o co chodzi, czy ta opaska jest ze złota, że tylu ludzi o nią gra? 
https://www.nieprzespijzimy.pl/form Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

delvitto

#6447428 Napisano: 31.12.2017 20:52:51 w Życzenia na święta i nie tylko
Niech się nam dziejeemotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6447427 Napisano: 31.12.2017 20:49:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
na koniec roku znaleziony sms z wygranym smartfonem Lenowo z Groszka, z "Pomocnik Mikołaja" emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6446935 Napisano: 29.12.2017 18:23:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
produkty E z selgros, a myślałam, że już wszystko zawiadomione;)
https://www.e-kon...rodukty-marki-e.html Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6446919 Napisano: 29.12.2017 17:30:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

anialistopad napisał(a):

I co z milka dzwonia czy nie?

Też czekam na odzew na nieodebrane ze środy i cisza...mam nadzieję, że bonik nie przepadł;)

udało mi się dodzwonić dziś, ale miła pani nie chciała przyjąć moich danych, tylko powiedziała, że na pewno oddzwonią sami, i że do 3 stycznia mają czas emotka  Tak więc jestem spokojniejsza:) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6446719 Napisano: 29.12.2017 10:50:00 w Intermarche
przedwczoraj mam nie odebrane z prywatnego, i wiem że to z Milki, bo nic więcej tam nie miałam ze zgłoszeń. Wczoraj czekałam aż oddzwonią, i nic;( do tej pory cisza. Wg regulaminu powinni dzwonić 5 razy. Jest jeszcze nadzieja? Też czeka ktoś na nieodebrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6446598 Napisano: 28.12.2017 22:28:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Za moich czasów to były konkursy w gazetach! Od kilku lat już prawie ich nie organizują, kiedyś to w większości gazet konkursy były. I to różne, nie tak jak w przykładzie powyższym, jedna pula nagród w kilkudziesięciu tytułach...

Też pamiętam lodówki i pralki za byle krzyżówki, i masę konkursów z fajnymi nagrodami. Ale w jakimś momencie się to skończyło, większość poszła w smsy i nagrody raczej z kategorii gadżetów...

lubiłam te krzyżówki, często wygrywałam, raczej pierdółki same, ale te wygrane bardzo cieszyły...;) pilnowałam, by mieć zawsze w domu odpowiednie kartki pocztowe i znaczki:) ostatnio postanowiłam znów zagrać, w "Chwili dla ciebie', bo chciałam zmienić startery w telefonach, a miałam na nich trochę nie wykorzystanych środków. I chociaż wysłałam ich całkiem sporo, nic się nie udało, ale codziennie przychodził od nich spam ;( powiedziałam sobie, nigdy więcej, teraz wolne środki przesyłam na siepomaga lub coś podobnego, przynajmniej komuś pomogę;) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6446428 Napisano: 28.12.2017 15:46:00 w Połączenia nieodebrane
mn112 napisał(a):

mn112 napisał(a):

nataszka napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

mn112 napisał(a):

Przed chwilą numer prywatny? emotka

Karlsbad z Milki ITM dzwonią też z prywatnego

a dzwonią więcej razy? czy można oddzwonić?

Na prywatny się nie da oddzwonić... Trzeba czekać:) 

Wczoraj nieodebrane...dziś nie dzwonią...pewnie nagroda przepadła dla osoby następnej w kolejce...

w regulaminie napisali, że dzwonią 5 razy, też czekam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6446110 Napisano: 27.12.2017 17:04:26 w Nasze wygrane w minionym roku
fajny był to rok, choć poprzednie lata były bogatsze w wartościowsze nagrody emotka  ale bym zgrzeszyła, gdybym teraz narzekała;) najfajniejszą była główna z lays - wyjazd na finał ligi mistrzów do Anglii i choć nie jestem kibicem - to uczestniczenie w meczu takiej rangi, i oddychanie tym samym powietrzem co najwięksi piłkarze - bezcenne emotka  do tego tv od Lidzi:) a poza tym vouchery do TUI na 5 tysi, robot Tefal (ten jakby thermomix), trochę elektroniki i sprzętów agd, sporo bonów na różne kwoty, i gadżetów takich jak fartuszki z groszka emotka  ogólnie jestem zadowolona, bo ze względu na problemy w domu - nie grałam tyle, ile bym chciała:) Wyświetl w wątku >>

delvitto

delvitto

#6445962 Napisano: 27.12.2017 13:06:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miałam nie naładowany telefon, a teraz znalazłam połączenie od Karlsbad z Milką, mam nadzieję, że oddzwonią? Czy lepiej samemu dzwonić? Ciekawe, czy wciąż dzwonią, czy już skończyli, bo mam jeszcze inne zgłoszenie, ale tamten tel milczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6445736 Napisano: 25.12.2017 15:34:13 w Wkurza mnie...
i znów w natłoku spraw przedświątecznych i rodzinnych nie dałam rady ogarnąć kilku konkursów emotka  zostało mi aż kilkanaście paragonów na colę w lidl ( a specjalnie jeździłam tam przez kilka dni), 2 na colę w biedronce, kilka na hoop emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6445682 Napisano: 24.12.2017 22:08:59 w Życzenia na święta i nie tylko
Wszystkiego najlepszego, kochani emotka   Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6444706 Napisano: 20.12.2017 22:41:19 w Paragony na trwające konkursy
mam wolny syoss/kaufland, wymieniłabym na coś z coca colą, bo już nie daję rady tej coli kupować. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6443878 Napisano: 19.12.2017 11:33:46 w Smolar
kalmia86 napisał(a):

To niefajnie. Znając życie w mojej biedronce nikomu sie nie będzie chciało nic szukać i powiedzą że nie ma.... a tak czekam na tego xboxa...

wydaje mi się, że za sprawdzenie dokumentu jakim jest paragon, sklep odpowiada, i nie można tak sobie na pałę strzelić, że nie było takiego paragonu. Klient może dysponuje wydrukiem niefiskalnym jeśli płacił kartą. Do lepszych nagród robię zdjęcia paragonów przed wysłaniem. Klient jak się uprze często może udowodnić zakup produktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6443709 Napisano: 18.12.2017 22:39:12 w Wkurza mnie...
inpost mnie wkurzył. zamówioną z allegro paczkę przekierował do innego punktu odbioru, nawet bliżej mnie, w pewnym biurze od ubezpieczeń. Ale co z tego, skoro biuro w soboty i niedziele nie pracuje emotka  A zegar i tak odmierzał czas do odbioru paczki:( Ale po co odmierzał, miałam tam się włamać czy jak? Dziś dosłownie pół godziny przed końcem udało mi się odebrać, ale mam ochotę im coś naskrobać, bo rozumiem, że sezon na paczki, i w ogóle, ale skoro w paczkomatach mam całkowitą dowolność odbioru dostosowaną do mego czasu ( bo właśnie po to wybieram paczkomat), to miejsce zastępcze powinno posiadać zbliżone parametry, a nie pracować do 17, a w weekendy wcale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6443591 Napisano: 18.12.2017 18:54:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a u mnie tak nic na święta? no dobre żarty, Mikołaju... masz jeszcze szansę się zrehabilitować! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6442279 Napisano: 14.12.2017 18:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

iszhara napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Czy jest na tym forum ktoś oprócz mnie kto nie gra w Heinekena?  emotka
Czy tylko ja nie wiem co tracę? emotka

Nie jesteś sam / sama. Witaj w grupie emotka

to znaczy ze mną wszystko ok  emotka

i ja nie gram emotka  zakładamy klub? Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6442253 Napisano: 14.12.2017 18:00:25 w Mam problem...
delvitto napisał(a):

cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

faktura imienna jest. Dziewczyna tam zadzwoniła, ale ją spławili, dlatego chcę jej jakoś pomóc, bo to ja jej sprzedałam, czuję się w obowiązku.

ZDU-MIE-WA-JĄ-CE (jestem w takim szoku, że ponownie odezwę się, jak ochłonę).
To się nadaje do Federacji Konsumenta, że sklep odmawia reklamacji wadliwego produktu.
Ty się nie czuj za bardzo w obowiązku, bo nie musisz - jest uszkodzony towar, dowód zakupu i sklep. Niczego więcej nie trzeba emotka

no wiesz, gdyby to był normalny zakup, to pewnie rozmawialiby inaczej. Ale to była realizacja vouchera. Może na te vouchery same jakieś zwroty i wybrakowane modele wysyłali, kto to wie? Pewnie nie jest im wygodnie przyjmować takie reklamacje;( dziewczyna młoda, nie umie się wykłócić, a że ja jej to sprzedałam, to nic dziwnego, że chcę pomóc.

ok, ochłoń emotka  a w sumie to sama nie wiem już, kto ją olał, ona może do organizatora dzwoniła? wyjaśnie to. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6442245 Napisano: 14.12.2017 17:54:12 w Mam problem...
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

faktura imienna jest. Dziewczyna tam zadzwoniła, ale ją spławili, dlatego chcę jej jakoś pomóc, bo to ja jej sprzedałam, czuję się w obowiązku.

ZDU-MIE-WA-JĄ-CE (jestem w takim szoku, że ponownie odezwę się, jak ochłonę).
To się nadaje do Federacji Konsumenta, że sklep odmawia reklamacji wadliwego produktu.
Ty się nie czuj za bardzo w obowiązku, bo nie musisz - jest uszkodzony towar, dowód zakupu i sklep. Niczego więcej nie trzeba emotka

no wiesz, gdyby to był normalny zakup, to pewnie rozmawialiby inaczej. Ale to była realizacja vouchera. Może na te vouchery same jakieś zwroty i wybrakowane modele wysyłali, kto to wie? Pewnie nie jest im wygodnie przyjmować takie reklamacje;( dziewczyna młoda, nie umie się wykłócić, a że ja jej to sprzedałam, to nic dziwnego, że chcę pomóc. Wyświetl w wątku >>
0 0