Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6463377 Napisano: 13.02.2018 22:21:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam wysłane 4 zgłoszenia, z różnych tel, do wedla w c4, ale wczoraj tylko na jeden dostałam prośbę o nadesłanie zdjęcia paragonu. Czy oni tak wyrywkowo, czy mogę mieć nadzieję, że coś wygrałam, ale wpierw weryfikują? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6461330 Napisano: 08.02.2018 16:19:37 w moje dzisiejsze wygrane :)

delvitto

#6461326 Napisano: 08.02.2018 16:16:10 w Informują
Monika11 napisał(a):

monkakk napisał(a):

marcin1411 napisał(a):

Czy albedo dzwoni z kilku telefonów?

tak zmywarki z końcówka 3377 zestawy 0405

ja mam zestaw z końcówką 377

u mnie końcówka 712 Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6460844 Napisano: 07.02.2018 20:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

delvitto napisał(a):

nie trafione paragony z Milki można chyba wyrzucać, potrzebne nie będą, gdy za którymś razem się trafi?

Absolutnie nie wyrzucać - 26 marca odbędzie się losowanie dodatkowe nie wydanych nagród i jak to zwykle bywa na-pewno będzie sporawa rezerwa. emotka

dzięki:) Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

delvitto

#6460837 Napisano: 07.02.2018 20:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie trafione paragony z Milki można chyba wyrzucać, potrzebne nie będą, gdy za którymś razem się trafi? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6459594 Napisano: 04.02.2018 17:16:06 w Smolar
agata6 napisał(a):

Tak.Dziękujemy za zgłoszenie.wprowadż kolejny paragon

o widzisz, a ja wpisywałam z myślnikami, potem bez, nie miałam potwierdzenia:( w końcu gdy ponownie wpisałam dane, po wyczyszczeniu formularza, dostałam komunikat, że jest to duplikat zgłoszenia które już mają w systemie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6459561 Napisano: 04.02.2018 16:00:48 w Smolar
agata6 napisał(a):

delvitto napisał(a):

raz na początku konkursu kaufland wysyłałam zgłoszenie, i była niejasna sytuacja, bo nie miałam komunikatu, że zgłoszenie poszło, ani nic. Po wpisaniu 2 raz danych był komunikat że te dane są już w bazie. Tutaj na forum też inne osoby zgłaszały ten problem, że formularz blaknie, i że nie wiadomo, czy wszystko dobrze poszło. Myślałam, że coś się zmieniło, i teraz wysłałam zgłoszenie, i znów nie wiem, co i jak:( Bo gdyby formularz się wyczyścił z danych, to myślałabym, że jednak poszło, a tak, to on blaknie, a wraz z nim wszystkie dane użyte do zgłoszenia, i są wciąż widoczne, tak jakby trzeba było coś uzupełnić. Ale nie ma nic zaznaczonego, że gdzieś mam poprawić błąd, no po prostu nie wiem, czy dobrze wysłałam:( jak jest u Was?

Wysyłałam przed chwilą i wszystko było ok.

ale był jakiś komunikat, że dziękujemy za zgłoszenie, czy coś w tym rodzaju? formularz się wyczyścił? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6459540 Napisano: 04.02.2018 14:34:54 w Smolar
raz na początku konkursu kaufland wysyłałam zgłoszenie, i była niejasna sytuacja, bo nie miałam komunikatu, że zgłoszenie poszło, ani nic. Po wpisaniu 2 raz danych był komunikat że te dane są już w bazie. Tutaj na forum też inne osoby zgłaszały ten problem, że formularz blaknie, i że nie wiadomo, czy wszystko dobrze poszło. Myślałam, że coś się zmieniło, i teraz wysłałam zgłoszenie, i znów nie wiem, co i jak:( Bo gdyby formularz się wyczyścił z danych, to myślałabym, że jednak poszło, a tak, to on blaknie, a wraz z nim wszystkie dane użyte do zgłoszenia, i są wciąż widoczne, tak jakby trzeba było coś uzupełnić. Ale nie ma nic zaznaczonego, że gdzieś mam poprawić błąd, no po prostu nie wiem, czy dobrze wysłałam:( jak jest u Was? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6458528 Napisano: 01.02.2018 12:24:58 w Karlsbad
Prad napisał(a):

awe napisał(a):

a jak sprawa z telefonami z intermarche bonbowa promocja- u mnie dalej cisza - odezwali się do kogoś?

Dziś przez pomyłkę zadzwoniła do mnie pani i pytałam się co z Milka w ITM najpierw uparcie odsylala mnie do regulaminu gdzie jest podane ile razy i do kiedy będą dzwonić a jak wytlumaczylam ze regulamin znam i termin dawno minął ale mialam tylko jedno połączenie to obiecała ze "jesli sie dzis zobaczę z koleżanka to przekaże pani pytanie" tak wiec nadal nikt nic nie wie...

i ja mam taką sytuację emotka  miałam łącznie mieć 3 nagrody, 2 numery były dzwonione z normalnego numeru, z czego na 1 nie odebrałam połączenia:( na trzeci nr zadzwonili z prywatnego, i też nie odebrałam, ale tam potem oddzwonili. A na tamten pierwszy się nie doczekałam, raz zadzwoniłam, i pani kazała czekać że sami będą dzwonić. No i tyle czasu, i nic emotka  już spisałam na straty, ale bardzo mi szkoda. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6458402 Napisano: 01.02.2018 10:05:15 w Lay's
szkoda, że tylko jedna nagroda dziennie, szanse są słabiutkie...:( ale trzeba będzie zagrać ze 2 razy, dla podtrzymania kondycji emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6458304 Napisano: 31.01.2018 21:51:27 w Lay's
[quote=kermit]
delvitto napisał(a):

madlette napisał(a):

Halo! Gdzie jakieś lay'sowe konkursy?! Specjalnie kupiłam na AliExpress zgrzewareczkę, żeby ją wykorzystać. Już dawno doszła, a tu bieda... emotka emotka

ja też na taką zgrzewarkę czekam:)
nie mam dodanych konkursów, więc na razie nie mam dostępu do zapowiedzi, i nie wiem, może ktoś tam o tym napisał? Nie wiem, czy avanti, ale od 5 lutego będzie coś na chipsy Star, codziennie 1000 zł, co tydzien 10000 zł. Trzeba będzie dokończyć krótką rymowankę. Mam foto banderoli, ale nie umiem tu dodać zdjęcia:( 
W tamtym roku loterię star avanti robiło, więc teraz może też oni? 

Najpierw kliknij ikonkę wstaw obraz, potem wyślij obraz i wybierz plik. o, super, udało się emotka  dziękuję za krótki, acz owocny instruktaż emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6458288 Napisano: 31.01.2018 21:18:37 w Lay's
madlette napisał(a):

Halo! Gdzie jakieś lay'sowe konkursy?! Specjalnie kupiłam na AliExpress zgrzewareczkę, żeby ją wykorzystać. Już dawno doszła, a tu bieda... emotka emotka

ja też na taką zgrzewarkę czekam:)
nie mam dodanych konkursów, więc na razie nie mam dostępu do zapowiedzi, i nie wiem, może ktoś tam o tym napisał? Nie wiem, czy avanti, ale od 5 lutego będzie coś na chipsy Star, codziennie 1000 zł, co tydzien 10000 zł. Trzeba będzie dokończyć krótką rymowankę. Mam foto banderoli, ale nie umiem tu dodać zdjęcia:( 
W tamtym roku loterię star avanti robiło, więc teraz może też oni?  Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6457443 Napisano: 29.01.2018 20:15:00 w Kaufland konkursy
sarenka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sarenka napisał(a):

Czy po wysłaniu zgłoszenia na loterię www.50latkaufland.pl powinien na stronie pojawić się jakiś komunikat?
Skąd mam wiedzieć, że moje zgłoszenie się wysłało?
Klikam WYŚLIJ i nic się nie dzieje, tylko moje dane, które wpisałam w rubryki są takie jakby "wyblakłę"  emotka

Napisane jest dziękujemy za zgłoszenie czy chcesz wysłać kolejne

Dziękuję za odpowiedź emotka , ale niestety żaden komunikat się nie pojawia emotka
Czy ktoś dzisiaj też ma problem z wysłaniem zgłoszenia?

ja tak miałam w tamtym tygodniu, żadne zgłoszenie nie zostało w jakikolwiek sposób potwierdzone. Rubryki stawały się faktycznie takie wyblakłe i nie wiedziałam o co chodzi. Wysyłałam więc po raz drugi, i wtedy miałam komunikat, że zgłoszenie z takimi danymi już mają w bazie, i nie przechodziło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6456942 Napisano: 27.01.2018 15:59:13 w Smolar
darog napisał(a):

delvitto napisał(a):

a jeszcze jedno
Nie trace czasu na bezsens korespondencji z nimi. Skoro dostaje nagrode za 620 zł a w regulaminie jest 1000zł to informuje i tyle..nagle przepraszają i wysyłają co trzeba...czy takie małe smolarowe oszustewko..
ja tak mam z ich ostatnią nagrodą, miał być smartfon lenowo za 1000 zł, nie podawali w regulaminie modelu, a dali taki model, którego pełno w cenach ok 620 z, w porywach do 700  emotka  mam się cieszyć nagrodą (choć trudno), czy reklamować?

Regulamin to regulamin. Eeklamować...skoro odprowadzają podatek i piszą kwotę, że coś tam chyba podatek 110zł? tzn że w takiej kwocie ma być nagroda-1000zł. 
Oczywiście wpisać w reklamacji symbol/model  i podać najwysza znalezioną cenę w necie czyli te 700zł...

Przykład. Loteria/ Groszek Mikołaj na święta. Pokazali Apart bizuterie- w regulaminie 1000zł - nagroda, a na obrazku i w rzeczywistości w salonie Apart nagroda chyba 640zł..? nsymboli i innych danych nie podam, akurat ten wybór nagrody w tej loterii mnie nie interesował.

no właśnie ja też o ostatniej loterii w Groszku mówię, nagrody były do wyboru, każda po 1000 zł. Trafił mi się ten smartfon i byłam zadowolona do czasu, aż przysłali, i okazało się, że to model ciut kiepski i w dodatku sporo tańszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6456939 Napisano: 27.01.2018 15:45:47 w Smolar
a jeszcze jedno
Nie trace czasu na bezsens korespondencji z nimi. Skoro dostaje nagrode za 620 zł a w regulaminie jest 1000zł to informuje i tyle..nagle przepraszają i wysyłają co trzeba...czy takie małe smolarowe oszustewko..
ja tak mam z ich ostatnią nagrodą, miał być smartfon lenowo za 1000 zł, nie podawali w regulaminie modelu, a dali taki model, którego pełno w cenach ok 620 z, w porywach do 700  emotka  mam się cieszyć nagrodą (choć trudno), czy reklamować? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6456935 Napisano: 27.01.2018 15:25:07 w Smolar
petarda napisał(a):

scofield napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Dostał ktos moZe dziś sms ze smolara z prywatnej komórki prośbę o dane z dowodu osobistego z zamierZchlych konkursów  w których wygrało sie nagrodę wyższego stopnia ?

Tez to otrzymałem sms, kontaktowałem sie z agencja i maila podalem to co potrzebowali. Takze to nie zaden fake sms

O który konkurs im chodziło?

a co jeśli ja zmieniam wygrane startery? Może próbowali mi coś takiego wysłać, ale jak nie mam już numerów, to skad mogę wiedzieć czy próbowali coś chcieć ode mnie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6454516 Napisano: 19.01.2018 16:42:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
lager, szerokości emotka gratki, gratki, i jeszcze raz gratkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6453724 Napisano: 17.01.2018 21:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taka sytuacja...;( wysłałam przed chwilą zgłoszenie do columbita/kaufland, i zabrałam się za pisanie drugiego, po wpisaniu pierwszego słowa po prefiksie palec dotknął "wyślij" i poszło, nie zdążyłam nic zrobić. Czy mogę to jakoś powtórzyć, i wysłać normalnie cały tekst czy po ptokach jest? no kurcze, szkoda mi paragonu za prawie 40 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6453625 Napisano: 17.01.2018 17:12:17 w Lotto i inne
zielonooka85 napisał(a):

jokan napisał(a):

pini napisał(a):

500 000 w baku, można jeszcze dzisiaj kupować? Na stronie lotto przy tej zdrapce info, że sprzedaż zakończona...

wczoraj na ich stronie bylo info, ze sprzedaz do 17.01, to znaczy trzeba to rozumiec, ze do konca dnia, co oni jaja sobie robia? no chyba, ze chodzi im o to, ze tych glowych Lotto nie chce wydac.....a moze ich tam wcale nie ma ? emotka

Może zdrapki się już skończyły emotka  Wczoraj w Białymstoku w galerii usłyszałam od pani "dużo osób pytało o tę zdrapkę i szef dzwonił.. dowiedział się, że w naszym mieście już nie ma" emotka  

wczoraj kupiłam 2, w Białymstoku emotka  a dziś odwiedziłam 4 punkty w okolicy gdzie dziś byłam, i już nic, przede mną w 1 punkcie ostatnie 2 poszły. ciekawe, czy komuś się uda:) pozdrawiam lokalną konkurencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6453291 Napisano: 16.01.2018 23:24:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
po raz pierwszy wysyłam zgłoszenie do columbita  (kaufland), nie mogę znaleźć info jak się wpisuje nr transakcji, z kreskami czy bez? Wyświetl w wątku >>
0 0