Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6470130 Napisano: 06.03.2018 10:02:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
czy byłaby możliwość kasowania pojedynczych wiadomości z całej historii, prowadzonej z 1 osobą? Bo może jest taka opcja, ale jej nie odkryłam. Chodzi mi o to, że prowadząc korespondencję z kimś na pw, po pewnym czasie trzeba zjeżdżać rolką w dół, często, zależnie od ilości wiadomości - dość długo. Jest możliwość, by usunąć wszystko, a ja bym chciała tylko niektóre mało znaczące wątki, bo pomiędzy nimi mam informacje ważne, jak choćby dane takiej osoby z adresem, czy inne sprawy, i nie chcę za każdym razem tych danych powielać. W długiej korespondencji trzeba się przekopywać przez wiele wysłanych wiadomości, aż się je znajdzie. Zakładanie nowego tematu wiadomości nie rozwiązuje problemu, bo i tak czasem trzeba wrócić do dawnych zapisków, a skrzynka odbiorcza niepotrzebnie się zapycha. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6470121 Napisano: 06.03.2018 09:51:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

glena napisał(a):

Dodawanie konkursów: ...

Ja znowuż podczas dodawania do bazy, kolejny raz sprawdziłam na wszelkie możliwe sposoby i w ostatnim momencie jakimś cudem odkryłam, że dany konkurs jednak już tu jest, zgłoszony wcześniej przez kogoś innego. Dziwna sprawa, bo "sito" zgłoszeniowe przepuściło nawet link do regulaminu.  emotka

masz rację, jest to strasznie wkurzające, dość często tak mi się zdarza emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6469652 Napisano: 04.03.2018 21:26:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
pierwsza butelka z nową zakrętką pepsi, i od razu 5 zł, wygrana będzie 19 marca emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6469649 Napisano: 04.03.2018 21:07:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ok, dzięki, właśnie się im coś odblokowało i poszło, no ale i tak trafiłam w pudło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6469645 Napisano: 04.03.2018 21:02:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atka79 napisał(a):

Zamiast przecinka wstaw kropkę

próbowałam, dawałam kropkę, spację, i nic emotka   nie działa;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6469642 Napisano: 04.03.2018 20:57:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś z Was wysyłał zgłoszenie do Jana Niezbędnego? Nie przyjmuje mi formularza, coś nie tak w rubryce "łączna kwota". Jest podany przykład xxx.xx, a ja mam kwotę 2-cyfrową, i jak wpisuję 10,96, nie przechodzi mi. Ktoś sobie z tym poradził? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6469635 Napisano: 04.03.2018 20:22:56 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

delvitto napisał(a):

powiedzcie mi, bo nie rozumiem tego, ostatnio na allegro zauważam tendencję do mocnego zawyżania cen różnych produktów, aż do granic absurdu. Skąd to się bierze? Kupowałam kiedyś szklanki termiczne i żwirek dla kota, a po jakimś czasie dostałam komunikat, że oferty zmieniły ceny, poszły ok 100 % w górę. Nagle. A po jakimś miesiącu niby "staniały".Inne produkty też. Od pewnego czasu widzę doładowania w zabójczych cenach emotka  pomiędzy normalnymi cenami, trafiają się, i to wcale nie rzadko, takie kwiatki
 http://allegro.pl...4-7-i7178210192.html
litości! czy naprawdę wszystkie takie aukcje można tłumaczyć błędem, czy jest w tym jakiś ukryty cel, bo przecież nikt i tak nie kupuje tak wystawionych rzeczy emotka  a może kupuje, co ja tam wiem  emotka  kto bogatemu zabroni!

Ktoś ma ustawioną aukcję ze wszytskimi opisami. Teraz można ustawić bardzo długi czas trwania aukcji z automatycznym odnawianiem. Chwilowo nie posiada towaru, to zamiast kasować aukcję i ustawiać ją od początku jak znowu będzie miał towar, to po prostu,  na czas braku towaru, podwyższa cenę tak, żeby nikt tego nie kupił.

o rany, nigdy bym na to nie wpadła... Dzięki, już jestem uświadomiona, choć wciąż zdziwiona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6469606 Napisano: 04.03.2018 18:22:09 w WC - rozmowy o wszystkim
powiedzcie mi, bo nie rozumiem tego, ostatnio na allegro zauważam tendencję do mocnego zawyżania cen różnych produktów, aż do granic absurdu. Skąd to się bierze? Kupowałam kiedyś szklanki termiczne i żwirek dla kota, a po jakimś czasie dostałam komunikat, że oferty zmieniły ceny, poszły ok 100 % w górę. Nagle. A po jakimś miesiącu niby "staniały".Inne produkty też. Od pewnego czasu widzę doładowania w zabójczych cenach emotka  pomiędzy normalnymi cenami, trafiają się, i to wcale nie rzadko, takie kwiatki
 http://allegro.pl...4-7-i7178210192.html
litości! czy naprawdę wszystkie takie aukcje można tłumaczyć błędem, czy jest w tym jakiś ukryty cel, bo przecież nikt i tak nie kupuje tak wystawionych rzeczy emotka  a może kupuje, co ja tam wiem emotka  kto bogatemu zabroni! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6469544 Napisano: 04.03.2018 11:33:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

karkocka napisał(a):

donia7 napisał(a):

A czego jeszcze ktoś na te karty Winiary z Biedronko?Bo do mnie nie dotarła emotka

ja czekam

ja też czekam

no właśnie miałam też pytać, bo żadna z 4 kart w rodzinie nie dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6469177 Napisano: 02.03.2018 18:36:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
niestety, tylko bilety do CC z wedla w C4. Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6468869 Napisano: 01.03.2018 23:00:28 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

czy na o2 lub wp pojawia się Wam komunikat, coś tam z ochroną i przetwarzaniu danych osobowych? Wciąż to omijam, ale ile można emotka  czy tak być powinno, i kliknięcie zgody jest bezpieczne?

i jeszcze jedno, wchodzę na o2, bo tam mam pocztę, wylogowuję się, a strona samoczynnie, zamiast wrócić na główną o2, przekierowuje się na wp. O co kaman? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6468857 Napisano: 01.03.2018 22:14:35 w WC - rozmowy o wszystkim
czy na o2 lub wp pojawia się Wam komunikat, coś tam z ochroną i przetwarzaniu danych osobowych? Wciąż to omijam, ale ile można emotka  czy tak być powinno, i kliknięcie zgody jest bezpieczne? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6466927 Napisano: 23.02.2018 22:18:54 w Lay's
wszyscy pytają o banderolę, nie wiem, czy ktoś pokazywał, na wszelki wypadek pokażę:)
Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6466745 Napisano: 23.02.2018 13:01:12 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka Całe nasze forum Cię przytula!

Dziekuje:). Jeszcze cos do jedzenia mozecie mi ukradkiem wlozyc do kieszeni  emotka

To ja wkładam 4 batoniki Kinder, 2 paczki orzeszków NicNac's oraz śliwki w czekoladzie Solidarności emotka
A forumowy żętelmen niech dorzuci do tego relaksujące piwko emotka Ktoś miał tutaj pół pokoju piwa,
niech z nim przybywa. Ja mogę dać tylko rum, ale czy masz miętę i limonkę do tego?

dorzucam kilkanaście produktów Milki i 4 paczki STAR emotka Z głodu nie umrzesz emotka

a ja dorzucę crunchipsy i fuze tea  emotka

ja się zapasem wedla podzielę, głowa do góry! Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6466408 Napisano: 22.02.2018 15:12:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czyli ocenia prace za każdym razem ekipa z lokalnego sklepu, czy tak? Nie jakaś globalna, centralna agencja?
To by znaczyło, że różnicie się gustem konkursowym. Jak tak to działa, to teraz rozumiem. emotka

Wszystko ocenia agencja TQG

Aaaaa... emotka
To jednak nie emotka
Skoro i przedtem, i teraz ocenia TA SAMA TQG, a nagród nie ma, czyli lokalna konkurencja wymiata. W dodatku jakaś biedota, której nie było stać na jazdę do odległego Kaufa tylko czekała na otwarcie lokalnego oddziału emotka i teraz się odgrywa za lata chude emotka

no najwidoczniej wena mi się wypaliła, cóż zrobić? w  TQG pewnie wyczuli świeżą krew, i wyszło jak wyszło ;D  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6466405 Napisano: 22.02.2018 15:06:09 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

delvitto napisał(a):

moja tzw. kreatywność przez ok 3 lat grania zawsze była mniej lub bardziej doceniana emotka  ale specjalnie jeździłam 45 km, i nakładałam ciut drogi powrotnej 20 km z drugiej strony, by zahaczyć o drugi sklep. Zawsze miałam bony, a któregoś razu zgarnęłam wszystkie 3 w jednym z nich. Opłacało się jeździć ;D a z końcem roku otworzono wreszcie u nas sklep, i myślałam, że zaoszczędzę sobie czasu. Ja w trasy raczej nie jeżdżę, a mąż chory i już nie ma komu mnie wozić ;( jak widać, byli lepsi, wrrr emotka

A sprawdziłaś, czy Twój nowy sklep jest już wciągnięty na listę i w ogóle z niego wybierali laureatów?

teraz sprawdziłam, i jest na liście, więc jednak tym razem mnie nie docenili emotka  ależ to boli, bo się przyzwyczaiłam do dobrych żniw emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6466380 Napisano: 22.02.2018 14:27:13 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

5 paragonów i wielkie nic  emotka  no jak to tak? Bardziej mi się opłacało specjalnie jeździć do 2 sklepów w promieniu 70 km i wtedy miałam po kilka budżetów.

A to loteria jakaś? Czy oceniają kreatywność pracy? Wysokość zakupów? Jakieś inne coś? Bramki czasowe? emotka

Przecież tam jest oddzielna pula nagród na każdy sklep, więc chyba wypowiedź @delivitto jest jak najbardziej logiczna... 

Nie wiem, nie gram, linku nikt nie podał, myślisz, że mam WSZYSTKIE konkursy w małym palcu? Pytam, żeby się dowiedzieć.

moja tzw. kreatywność przez ok 3 lat grania zawsze była mniej lub bardziej doceniana emotka  ale specjalnie jeździłam 45 km, i nakładałam ciut drogi powrotnej 20 km z drugiej strony, by zahaczyć o drugi sklep. Zawsze miałam bony, a któregoś razu zgarnęłam wszystkie 3 w jednym z nich. Opłacało się jeździć ;D a z końcem roku otworzono wreszcie u nas sklep, i myślałam, że zaoszczędzę sobie czasu. Ja w trasy raczej nie jeżdżę, a mąż chory i już nie ma komu mnie wozić ;( jak widać, byli lepsi, wrrremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6466341 Napisano: 22.02.2018 13:40:13 w Wkurza mnie...
Kaufland mnie wkurzył emotka  pierwszy budżet w nowo otwartym sklepie, 5 paragonów i wielkie nic emotka  no jak to tak? Bardziej mi się opłacało specjalnie jeździć do 2 sklepów w promieniu 70 km, i wtedy miałam po kilka budżetów. Siąść i płakać... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6464650 Napisano: 16.02.2018 21:40:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam dziś w biedrze przyprawy Kamis, jedna jest dobrze opisana, a druga Papryka Słodka 22g, czy to przejdzie?

mysle, ze tak, bo Kamis ma wyłączność na przyprawy w biedronce.

fajnie by było, niby tylko parę złotych za paragon, ale i tak byłoby szkoda w razie czego;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6464644 Napisano: 16.02.2018 21:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kupiłam dziś w biedrze przyprawy Kamis, jedna jest dobrze opisana, a druga Papryka Słodka 22g, czy to przejdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0