Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6489732 Napisano: 15.05.2018 17:46:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
agata6 napisał(a):

2 piłki coca cola w Makro emotka

też mam dwie emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6489323 Napisano: 14.05.2018 15:57:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
i ja mam taki zegarek z Duracell emotka   Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6487598 Napisano: 08.05.2018 15:36:10 w Biedronka
czy stóweczki z velvetu też już poinformowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6487520 Napisano: 08.05.2018 12:52:18 w WC - rozmowy o wszystkim
może ktoś z Was orientuje się, czy jest w Niemczech jakiś odpowiednik w stylu ceneo? Szukam pewnej rzeczy do sprowadzenia, a mam linki tylko do 2 sklepów, a być może znalazłabym lepszą ofertę? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6486136 Napisano: 01.05.2018 12:16:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x 20 zł w Hochland, w odstępstwie 10 minut emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6485793 Napisano: 29.04.2018 12:27:17 w Biedronka
ela napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ela napisał(a):

czy papier velvet jest w jakiejs promocji w biedronce?  bo kupilam velvet a teraz sprawdzam i zapłaciłam za 24 rolki 1,79 emotka

Moze na te kropki sie zalapalas jak dalas karte

tak na te krpki sie zalapałam ale myslalam ze tylko 10% odbijaja za cale zakupy a nie 13 zł tylko za papier  dziwne 

ale tylko papier 16 rolek jest konkursowy? Ze specjalnym oznaczeniem? 24 rolki nie bawią się chyba w te klocki...:( Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

delvitto

#6484913 Napisano: 25.04.2018 16:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

coca cola biedronka, czy może być czteropak czy oddzielnie każdy napój?

zadałam te pytanie 2 dni temu w @ wysłanym do agencji, bo podobna sytuacja jest w C4, spytałam też o zaczynającą się loterię w biedrze, i jak dotąd nikt mi nie odpisał emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6484747 Napisano: 25.04.2018 10:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy zakrętki od coca cola na woah można po wpisaniu kodu wyrzucać, czy trzeba trzymać? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6484374 Napisano: 24.04.2018 10:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

superloser napisał(a):

FORTIS chce pesel oraz numer doeodu za piłke  emotka  Coca-cola/ Biedra

Po co wprowadzasz w błąd?

ale teraz chyba nie losują piłek, tylko raz dziennie wyjazd? system losowań w tym konku w biedronce jest dla mnie niejasny. Wyświetl w wątku >>
2 andii, mia 0

delvitto

#6484285 Napisano: 23.04.2018 23:15:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Vegeta/Podravka- czy dobrze rozumiem, że wysyłając zgłoszenie przez stronę www podaje się nr paragonu, a jeśli przez sms to już nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6483818 Napisano: 22.04.2018 17:06:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
agata6 napisał(a):

20zł z Hochland  emotka

a ja teraz emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6482973 Napisano: 18.04.2018 22:58:00 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

podpowiedzcie proszę, jak można usunąć filmik z youtube? wchodzę w ustawienia i nic nie mogę znaleźć;(

1. Zaloguj się do swojego konta na YouTube.
  2. Przejdź do zakładki „Studio twórców” klikając ikonę swojego konta w prawym, górnym rogu.
  3. Z menu po lewej stronie wybierz pole „Menedżer filmów”
  4. Odhacz kwadracik znajujący się na lewo od filmu, który chcesz skasować. Następnie rozwiń zakładkę „Działania” i wybierz komendę „Usuń”.

https://www.youtube.com/watch?v=fb6skrllams

udało się, bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

delvitto

#6482969 Napisano: 18.04.2018 22:48:05 w Pomocy!!!!
podpowiedzcie proszę, jak można usunąć filmik z youtube? wchodzę w ustawienia i nic nie mogę znaleźć;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6481838 Napisano: 13.04.2018 21:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy w Visie w razie wygranej muszę mieć paragon+potwierdzenie płatności kartą? czy samo potwierdzenie bez paragonu?

tylko paragon z potwierdzeniem płatności kartą visa, bez paraganu z listą produktów

albo wyciąg z konta z wszystkimi transakcjami Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6481719 Napisano: 13.04.2018 15:22:25 w Pomocy!!!!
slonko365 napisał(a):

delvitto napisał(a):

cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Rzekomo nie podlega gwarancji, bo został poddany jakiejś modyfikacji

A co ma Smolar do tego drugiego egzemplarza? To Serwis wymienił, nie Smolar. Tam uderzaj.

w sensie, że smolar jest tak jakby "sprzedawcą", i u niego powinno być 2 lata gwarancji, na podstawie dokumentu zastępującego paragon? W serwisie zajęto się gwarancją producenta, czymś trochę innym, jak rozumiem. To, że wymieniono wcześniej sprzęt na nowy, czy ma to znaczenie? 

A czy córka na pewno nie zainstalowała jakiejś "nieautoryzowanej" aplikacji omijającej jakieś iphonowe zabezpieczenia czy czegoś w tym stylu? 
Smolar jest raczej przekazującym nie sprzedawcą, jeśli jest gwarancja producenta, a problem nie leży w tym że dotarł do Ciebie jakiś rozbity, albo niezgodny z regulaminem itp, tylko po jakimś czasie użytkowania się zepsuł, to nie sądzę żeby musieli coś z tym robić. 
Właściwie opcje są dwie - albo Twoja córka coś z nim zrobiła - być może nieświadomie, ale to serwis powinien określić o co konkretnie chodzi, albo serwis kombinuje.

córka jest dorosła, wcześniej miała starszy model iphona i umiała się z nim obchodzić bez zarzutu. Twierdzi, że nie instalowała nic co mogłoby zaszkodzić. Po wymianie tamtego telefonu dostała nówkę, w zafoliowanym pudełku, więc też raczej nie jest możliwe by w serwisie coś tam zamienili;( nie wiem co można modyfikować w sprzęcie, aby producent odmówił gwarancji emotka  spróbujemy powalczyć. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

delvitto

#6481662 Napisano: 13.04.2018 12:34:55 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Iphon dość szybko po krótkim okresie użytkowania się zepsuł, poszedł do serwisu, a po kilku dniach wymieniono go na nowy. Niedawno ten drugi egzemplarz się zepsuł, jakiś problem z uruchomieniem. Poszedł więc do serwisu, odesłali go gdzieś dalej. No i córka teraz dzwoni zła, bo się z nią skontaktowali, że iphon jest do odebrania, lecz nic w nim nie zrobili. Rzekomo nie podlega gwarancji, bo został poddany jakiejś modyfikacji. O co chodzi? Żadnej modyfikacji nikt tam nie robił, jesteśmy na to "za głupi", taki, jaki dostała ok miesiąca temu - taki był do teraz używany. Jak to załatwić, by w końcu mieć sprawny telefon? Czy warto interweniować u smolara?

A co ma Smolar do tego drugiego egzemplarza? To Serwis wymienił, nie Smolar. Tam uderzaj.

w sensie, że smolar jest tak jakby "sprzedawcą", i u niego powinno być 2 lata gwarancji, na podstawie dokumentu zastępującego paragon? W serwisie zajęto się gwarancją producenta, czymś trochę innym, jak rozumiem. To, że wymieniono wcześniej sprzęt na nowy, czy ma to znaczenie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6481658 Napisano: 13.04.2018 12:13:39 w Pomocy!!!!
Bardzo Was proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Jesienią ub. roku wygrałam u smolara iphona 7. Przeleżał w domu ok 3 miesięcy nie używany, bo wciąż się zastanawiałam co z nim zrobię. No i tak wyszło, że wreszcie córka go wycyganiła, i od stycznia jest jego nieszczęśliwą posiadaczką emotka  Iphon dość szybko po krótkim okresie użytkowania się zepsuł, poszedł do serwisu, a po kilku dniach wymieniono go na nowy. Niedawno ten drugi egzemplarz się zepsuł, jakiś problem z uruchomieniem. Poszedł więc do serwisu, odesłali go gdzieś dalej. No i córka teraz dzwoni zła, bo się z nią skontaktowali, że iphon jest do odebrania, lecz nic w nim nie zrobili. Rzekomo nie podlega gwarancji, bo został poddany jakiejś modyfikacji. O co chodzi? Żadnej modyfikacji nikt tam nie robił, jesteśmy na to "za głupi", taki, jaki dostała ok miesiąca temu - taki był do teraz używany. Jak to załatwić, by w końcu mieć sprawny telefon? Czy warto interweniować u smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6480257 Napisano: 08.04.2018 20:20:55 w Paragony na trwające konkursy
kupuję płatki nestle, lecz nie będę brać udziału w nowym konkursie, bo w fotograficznych się nie odnajduję;( ale z chęcią komuś przekażę paragony, w zamian za choćby kod z heinekena lub z lays, lub coś w tym rodzaju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6480255 Napisano: 08.04.2018 20:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy z visy muszę zbierać paragony niefiskalne, czy w razie czego wystarczy potwierdzenie z konta? 

wystarczy potwierdzenie 

dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

delvitto

#6480253 Napisano: 08.04.2018 20:10:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z visy muszę zbierać paragony niefiskalne, czy w razie czego wystarczy potwierdzenie z konta?  Wyświetl w wątku >>
0 0