Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6499574 Napisano: 18.06.2018 18:48:41 w Wkurza mnie...
a Wy nie macie jeszcze dość?  Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6499217 Napisano: 17.06.2018 19:32:14 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie sąsiedzi. Od południa leci disco polo na cały regulator emotka .

Oups! emotka , czy my przypadkiem nie jesteśmy sąsiadkami, Polu?  emotka
Żartuje oczywiście, takie zachowanie jest co najmniej chamskie, ale przyznam szczerze, że ostatnio mam dziwną słabość do tych utworów emotka ; no, może z wyjątkiem jednego wykonawcy. emotka emotka  

mam podobnie emotka  mam to nieszczęście mieszkać na parterze, w dodatku przy wejściu do klatki schodowej:( teraz, gdy ciepło, i mam otwarte okno i balkon, wszystko słychać co kto mówi, a często i drze się przez domofon, dzieci krzyczą, nawołują się przez balkony, mamuśkom z wózkiem ciężko się rozstać po spacerku i stoją, i nawijają o d... Maryni, albo przez komórkę, stoi i nawija tak, by wszyscy sąsiedzi słyszeli. Wieczorkiem starsza młodzież w oczekiwaniu na któregoś z kumpli sypie niewybrednym słownictwem, a co gorsza, smród z ich popalanych papierosów wdziera się do mieszkania emotka  A jakieś pół godziny temu pognałam spod balkonu dziewczynkę z rozkrzyczanej grupki emotka  Wyszłam na balkon w momencie, gdy dziewczynka, może z 6-7 lat, zdejmowała majtki i kucała pod rzadkim dość krzaczkiem, a koleżanki się śmiały i rozglądały chyba czy nikt nie idzie:(  Pognałam je, taka ze mnie nieżyczliwa sąsiadka. Chyba się staję starym zgredem, któremu wszystko przeszkadza emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6498542 Napisano: 15.06.2018 10:59:36 w Biedronka
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zatem, mając 2 paragony, trzeba spróbować w jeden i drugi sposób, choć przyznam, że obawiam się, iż rację ma bruce, bo nie bez przyczyny ustalili hasło na taką ilość znaków emotka  Z kolei z samą ideą hasła dopingującego jak najbardziej zgadzam się z cb656, ale wiadomo, idea to jedno, a rzeczywistość to całkiem inna bajka.

No bo widzisz... emotka Z zadawaniem pytań wiąże się taki mianowicie "problem", że zawsze można dostać przeciwstawne odpowiedzi (świat nie jest jednomyślny we wszystkim), tak więc zostajesz w punkcie wyjścia emotka Mam na myśli to, że żadna odpowiedź nie przeważyła szali na żadną stronę, nadal SAMODZIELNIE musisz podjąć tę decyzję emotka emotka Życie jest jednak piękne, co nie? emotka

słuszna uwaga emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6498529 Napisano: 15.06.2018 10:36:58 w Biedronka
zatem, mając 2 paragony, trzeba spróbować w jeden i drugi sposób, choć przyznam, że obawiam się, iż rację ma bruce, bo nie bez przyczyny ustalili hasło na taką ilość znaków emotka  Z kolei z samą ideą hasła dopingującego jak najbardziej zgadzam się z cb656, ale wiadomo, idea to jedno, a rzeczywistość to całkiem inna bajka. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6498413 Napisano: 14.06.2018 23:45:26 w Biedronka
dopiero teraz patrzę, że hasło konkursowe w tyskim może mieć aż 500 znaków, i myślę sobie, czy to ma być naprawdę hasło dopingujące naszych, czy poemat. Jak Wy piszecie? Rozpisujecie się trochę, czy stawiacie na krótkie, typowe? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6498251 Napisano: 14.06.2018 18:07:34 w WC - rozmowy o wszystkim
tyle dziś żeście powygrywali, a u mnie... tragedyjaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6496353 Napisano: 10.06.2018 19:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamis z Intermarche, agencja jakaś z Gdańska czy Gdyni - ktoś coś wie o bonach, czy wysyłali? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6496027 Napisano: 08.06.2018 20:12:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
kolejny dzień i kolejna piłka, tym razem z rezerwy z biedronki emotka  no te piłki normalnie w kulki lecą, sklep otworzę emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6494917 Napisano: 05.06.2018 21:48:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
pierwsza piłka z biedronki, ale w ogólnej statystyce tegorocznych edycji - to chyba już dziesiąta emotka  i 20 zł z hochland, dodatkowe. Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6494254 Napisano: 03.06.2018 23:02:01 w Paragony na trwające konkursy
Lidl Disney - przez godzinę nic nie wymyślę, a mam 2 paragony. Wymienię na kody heineken, lub coś tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6493367 Napisano: 30.05.2018 11:57:44 w Smolar
cb656 napisał(a):

zielona123 napisał(a):

Dawno nic u Smolara nie wygrałam, więc zdążyłam zapomnieć.... Mam te X dni na wysłanie (data stempla) czy na to, żeby do nich doszło? 

Nie, masz czas na ...przesłanie pocztą lub pocztą kurierską lub poprzez doręczenie osobiste w terminie 7 dni od otrzymania wiadomości SMS kompletu niezbędnych danych i oświadczeń... emotka
edit: ja to odbieram, jako konieczność, by w przeciągu tych 7 dni (nadal nie wiemy, czy kalendarzowych, czy roboczych emotka ) przesyłka znalazła się w rękach odbiorcy. Chodzi o czas dokonany.

mam tendencję do robienia wszystkiego na ostatnią chwilę, pity i różne take zawsze "za pięć 12":( u smolara często mi coś wpada, oświadczenia wysyłam zawsze na ostatni, wskazany przez nich dzień, i jakoś wszystko dociera.  Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6493106 Napisano: 29.05.2018 13:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

bajdeq napisał(a):

Jaka wam przychodzi zwrotka z Nestle w intermarche?
Bo mi zamiast coś w stylu "Dziękuje za zgłoszenie bla bla..." to otrzymałem - "Niniejszy przekazujemy informacja na temat przetwarzania Twoich danych osobowych. Zapoznaj się z regulaminem konkursu na LINK", rozumiem, że zgłoszenie przeszło i każdy dostaje taką wiadomość zwrotną?

Mam tak samo i nie wiem czy to zgłoszenie doszło czy nie...

U mnie też taka sama zwrotka...Bardzo mnie zdziwiła...

a ja bym nie była pewna, czy przeszło Wam zgłoszenie... Ostatnio wchodziłam na stronę banku doładować telefon, i nie chciało mi przejść, bo wciąż miałam komunikat, że nie kliknęłam w link o tych nowych zasadach ;( Być może jest to teraz ważne, by potwierdzić wymagane zgody? Bo jak nie wyrazisz, to nie wezmą pod uwagę? Gorzej, gdy ma się do konkursów stary telefon, bez internetu, i nie ma jak kliknąć:( Pogmatwali nam życie... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6492784 Napisano: 28.05.2018 09:48:35 w Auchan
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

dziękuję za wyczerpującą odpowiedź emotka  tak, faktycznie mam skarbonkę, ale korzystam z niej tylko wtedy, gdy faktycznie mam jakieś produkty, które tę skarbonkę uzupełniają;) kilka dni temu rozdzieliłam zakupy na 2 części, wpierw kupiłam różne różności i podałam kartę, a potem miałam tylko rybę, wiedziałam że na skarbonkę nic nie wejdzie, i karty już nie dałam. A w założeniu chciałam obydwa paragony zgłosić. Nie robiłam tego wcześniej, dopiero wczoraj zobaczyłam w zgłoszeniu, że piszą o aplikacji, i zgłupiałam:) Czy to właśnie jest ten kod konkursowy, który wpisałeś, czy to jakiś przykładowy?

Ja to uproszczę, dobrze? emotka
Zgłaszasz konkursowy tekst, który podlega ocenie. Za wybitne* są nagrody i ewentualnie bonusy.
Nie ma obowiązku łączenia konkretnego paragonu z faktem, że przy tych zakupach podało się (lub nie) numer karty Skarbonka. Liczy się tylko fakt jej posiadania. Bonus przysługuje, jeśli w zgłoszeniu konkursowym podasz numer karty. Jak nie masz karty, to nic straconego - wykaż tylko, że zainstalowałaś aplikację Auchan (czytaj: pokaż, że jesteś wiernym Klientem emotka ).
KOD da się odczytać wyłącznie w aplikacji, nie podają go na stronie. Jak znasz kod, interpretują to sobie, że masz aplikację, no bo niby skąd byś wiedziała? emotka (oni chyba naiwnie wykluczają istnienie wymiany informacji na łamach tego forum emotka ) edit: to nie jest przykładowy, to konkursowy emotka

Taaa, wiem - mógłbym pisać regulaminy językiem "dla pomocy kuchennych" emotka łatwe do zrozumienia i  do tego załączam obrazki, co (jak zwrócił mi niedawno uwagę superloser) staje się językiem uniwersalnym emotka

cb656, dzięki:) co do pisania regulaminów przez Ciebie - byłabym za emotka  miłego dnia! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6492772 Napisano: 28.05.2018 09:22:23 w Auchan
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

o co chodzi z tą aplikacją w auchan? Jeśli jej nie mam (ani np skarbonki, albo akurat nie dawałam karty w kasie), to mogę bez tych danych wysłać zgłoszenie?

W formularzu zgłoszeniowym jest magiczne słówko ALBO. Jak nie masz aplikacji, to możesz przecież poznać kod (z Kuponu Konkursowego 2018) dzięki uprzejmości forumowiczów, na pewno ktoś poda, to jest jeden kod uniwersalny, nie spersonalizowany (KK2018). Wtedy, w przypadku nagrodzonej odpowiedzi, dostaniesz bon.
Odniosę się do części podkreślonej: jeśli akurat nie podałaś karty Skarbonka w kasie... taki zapis podpowiada, że jednak ją masz emotka Czyli numer posiadanej karty możesz podać, bo bonus (w przypadku nagrodzonej odpowiedzi) wpłynie na konto skarbonka.
Jeśli nie podasz ani kodu, ani numeru karty, to tu odpowiedź jest prosta: nie dostaniesz bonusu. Jeśli wypełnisz oba pola, to obiecują, że nawet 200 zeta można zgarnąć.

dziękuję za wyczerpującą odpowiedź emotka  tak, faktycznie mam skarbonkę, ale korzystam z niej tylko wtedy, gdy faktycznie mam jakieś produkty, które tę skarbonkę uzupełniają;) kilka dni temu rozdzieliłam zakupy na 2 części, wpierw kupiłam różne różności i podałam kartę, a potem miałam tylko rybę, wiedziałam że na skarbonkę nic nie wejdzie, i karty już nie dałam. A w założeniu chciałam obydwa paragony zgłosić. Nie robiłam tego wcześniej, dopiero wczoraj zobaczyłam w zgłoszeniu, że piszą o aplikacji, i zgłupiałam:) Czy to właśnie jest ten kod konkursowy, który wpisałeś, czy to jakiś przykładowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6492734 Napisano: 28.05.2018 00:35:38 w Auchan
o co chodzi z tą aplikacją w auchan? Jeśli jej nie mam (ani np skarbonki, albo akurat nie dawałam karty w kasie), to mogę bez tych danych wysłać zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6492357 Napisano: 25.05.2018 16:11:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy mógłby ktoś z Was podesłać zdjęcie kuponu Bricomarche? O ten wierszyk co trzeba dokończyć, chodzi mi. Chciałabym wziąć udział, ale mam daleko (70 km), i chcę wcześniej przygotować jakieś swoje wypociny, by, gdy pojadę, wpisać swą twórczość od razu, a nie stać godzinę i układać rymy. Wszystko zależy od tego, co ten wierszyk mówi.

dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

delvitto

#6492253 Napisano: 25.05.2018 11:37:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy mógłby ktoś z Was podesłać zdjęcie kuponu Bricomarche? O ten wierszyk co trzeba dokończyć, chodzi mi. Chciałabym wziąć udział, ale mam daleko (70 km), i chcę wcześniej przygotować jakieś swoje wypociny, by, gdy pojadę, wpisać swą twórczość od razu, a nie stać godzinę i układać rymy. Wszystko zależy od tego, co ten wierszyk mówi. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6492160 Napisano: 24.05.2018 23:15:02 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jutro to aż skrzynkę boje się otwierać.... nic tylko rodo rodo i rodo. Dzis 71 wiadomości o Rodo.  emotka

U nas w biurze to w ogóle będzie szaleństwo.Od jutra to nawet drafty umów dla deweloperów na maila trzeba będzie wysyłać bez danych osobowych Klienta.Nie będziemy mogli kserować dowodów osobistych klientów (które zaraz po czynnościach i tak wyrzucamy) do umów tylko ręcznie spisywać na kartce dane osobowe i wiele innych zmian.Podobno nie taki diabeł straszny, jak go malują, ale to okaże się "w praniu". Z punktu widzenia konkursowicza, to może i lepiej, bo pewnie znacznie ograniczy to ilość nękających telefonów z jakże uroczymi ofertami emotka

czy to w skrócie oznacza, że jeśli im nie odeślę nowej zgody, to sami już nic do mnie nie przyślą? Otrzymałam takie coś np z Bricomarche, gdzie raz w życiu w tamtym roku wysyłałam coś na ich konkurs, a teraz chcą moją zgodę, chociaż w nic u nich teraz nie gram. Idąc tym tokiem, to pewnie nasz ukochany Smolar również powinien poprzysyłać nam takie powinszowania?
a w temacie: mieszkam na parterze, i znów jak co roku tą porą, pojawiły się w mieszkaniu mrówki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6490954 Napisano: 20.05.2018 20:56:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam pytanko do osób, które wygrały już coś w loterii Heinekena. Czy oni, w razie wygranej, chcą faktycznie taki oryginalny kapsel? Bo niby piszą, by do 14 sierpnia zachować... 

Gram w Heinekenie od lat. Mąż wygrał nawet wyjazd na LM, mniejszych nagród nie zliczę i nigdy nikt nie chciał od nas kapsli, ale na wszelki wypadek zostawiamy.

dzięki:) spytałam, bo nie wiem, co zrobić z kodami, które dostałam w ramach wymiany za inne kody. Nie mam tych kapsli, są u osób, z którymi się wymieniałam, a być może te osoby po wysłaniu mi kodów - powyrzucały nie potrzebne im kapsle. No i myślę, czy warto je wykorzystać. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6490933 Napisano: 20.05.2018 18:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanko do osób, które wygrały już coś w loterii Heinekena. Czy oni, w razie wygranej, chcą faktycznie taki oryginalny kapsel? Bo niby piszą, by do 14 sierpnia zachować...  Wyświetl w wątku >>
0 0