Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6510017 Napisano: 16.07.2018 20:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

delvitto napisał(a):

uzbierałam 20 kodów na ręcznik z woah, ale klikam w odbierz nagrodę, po czy jak się domyślam, mam wygenerować voucher do odbioru w którymś z punktów, tymczasem na tym etapie wszystko stoi jak zaklęte, nie przesuwa mi się mapka do mojego regionu na wschodzie kraju, miasto wpisane, lecz nic się nie zmienia:( też macie takie z tym kłopoty? jak sobie z nimi poradzić?

przeniosłam się z mapki w telefonie, do mapki na laptopie, i się okazało, że w promieniu ok. 200 km nie ma nigdzie ręczników do odebrania emotka  no masakra jakaś, co to za jakaś akcja chora:( ciekawe, może będą kolejne dostawy...,jak myślicie?

w Warszawie dostępność nagród w punktach zmienia się kilka razy w ciągu dnia.

dzięki, będę regularnie sprawdzać u siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6510006 Napisano: 16.07.2018 20:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

uzbierałam 20 kodów na ręcznik z woah, ale klikam w odbierz nagrodę, po czy jak się domyślam, mam wygenerować voucher do odbioru w którymś z punktów, tymczasem na tym etapie wszystko stoi jak zaklęte, nie przesuwa mi się mapka do mojego regionu na wschodzie kraju, miasto wpisane, lecz nic się nie zmienia:( też macie takie z tym kłopoty? jak sobie z nimi poradzić?

przeniosłam się z mapki w telefonie, do mapki na laptopie, i się okazało, że w promieniu ok. 200 km nie ma nigdzie ręczników do odebrania emotka  no masakra jakaś, co to za jakaś akcja chora:( ciekawe, może będą kolejne dostawy...,jak myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6509620 Napisano: 15.07.2018 19:49:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
uzbierałam 20 kodów na ręcznik z woah, ale klikam w odbierz nagrodę, po czy jak się domyślam, mam wygenerować voucher do odbioru w którymś z punktów, tymczasem na tym etapie wszystko stoi jak zaklęte, nie przesuwa mi się mapka do mojego regionu na wschodzie kraju, miasto wpisane, lecz nic się nie zmienia:( też macie takie z tym kłopoty? jak sobie z nimi poradzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6507647 Napisano: 09.07.2018 21:27:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
co tu się dziejeemotka emotka
gratkiemotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6507251 Napisano: 08.07.2018 19:19:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
akcesoria na grill z sokołowa emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6507010 Napisano: 07.07.2018 20:45:02 w Zdjęcia naszych wygranych
może ktoś ma ręcznik coca cola z woah? jaka jest jego jakość? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

delvitto

#6506975 Napisano: 07.07.2018 16:51:53 w Wkurza mnie...
cb656 - jako tako rozumiem. A jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje. Wydawało mi się, że internet jest dla wszystkich dostępny. Ostatnio moja siostra z Austrii nie mogła się skontaktować z orange, wyszukiwarka co najwyżej pokazywała czeskie strony, wpisywanie polska nic nie dawało. A wcześniej bywało, że na skypie oglądałyśmy tę samą stronkę, np z jakimiś chińskimi pierdułami, i u niej było inaczej, pokazywało ceny w euro, u mnie inaczej, z cenami w pl. Wyjaśnisz, dlaczego ktoś z Europy nie może wejść na polską stronkę jakiegoś fanpage czy strony www? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6506926 Napisano: 07.07.2018 13:20:04 w Wkurza mnie...
szukałam miejsca na kilkudniowy pobyt w Trójmieście na różnych platformach, lecz nigdzie nie zakładałam tam konta, tymczasem już mam na @ wysyp ofert z travelist, booking, triverna emotka  Jak oni to robią, że tak szybko mnie namierzają? Co na to rodo? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6506528 Napisano: 05.07.2018 23:56:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

nowy konkurs z biedronki, ten alkoholowy, czy myślicie, ze chodzi tu o przepis na prawdziwy drink, czy raczej jakiś zabawny akcent czy rymowankę na spędzenie dobrego czasu z tym trunkiem? 

Myślę, że chodzić może o wszystko, zależy co się jury spodoba emotka
Stawiałabym oczywiście na drugą opcję lub niebanalny, "niefizyczny" przepis, bo raczej 'wódka, cola i cytryna' to tak średnio emotka  

no właśnie tak mi się wydaje, że przepis rozumiany dosłownie to byłaby nuda, bo to nie jest konkurs dla barmanów;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6506523 Napisano: 05.07.2018 23:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nowy konkurs z biedronki, ten alkoholowy, czy myślicie, ze chodzi tu o przepis na prawdziwy drink, czy raczej jakiś zabawny akcent czy rymowankę na spędzenie dobrego czasu z tym trunkiem?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6505036 Napisano: 02.07.2018 21:56:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawszebeznagrod napisał(a):

stamp2 napisał(a):

warcik napisał(a):

W McDonalds w każdym losowaniu 1106 nagród- tysiąc pociesznia, 106 lepszych. Czy naprawdę nikt z naszego forum nie trafił. Ja i kilku moich znajomych ,wysyłaliśmy codziennie i nawet skarpetek nikt nie trafił. Na ich profilu facebookowym  po tym jak kilka osób miało wątpliwości, że dziwne, że nikt nie trafił nic, to jeden chłopak po 5 dniach napisał,że wygrał skarpetki. Na odpowiedź z ich loteryjnego maila czekłam tydzień czasu, inne osoby na facebooku skarżą się ,że nikt nie odpowiada. Czy to nie jest tak,że coś im się w systemie posypało i nie mogli pinformować o wygranych? Jak myślicie? Czy może jest  tu kilka osób, które wygrały?
W każdym losowaniu tygodniowym zostaną wylosowane:a) 1 (słownie: jeden) kod promocyjny na listę właściwą do Nagród I stopnia oraz 2
(słownie: dwa) kody promocyjne na listę rezerwową do Nagród I stopnia,
b) 5 (słownie: pięć) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród II stopnia oraz
10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych na listę rezerwową do Nagród II stopnia,
c) 100 (słownie: sto) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród III stopnia oraz
200 (słownie: dwieście) kodów promocyjnych na listę rezerwową do Nagród III
stopnia. Z kodów promocyjnych wylosowanych na listę właściwą do Nagród III
stopnia Organizator następnie wylosuje:
i. 10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w postaci
telewizorów Samsung UE55MU6472,
ii. 10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w postaci
smartfonów Huawei P10,
iii. 10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w postaci
kamer GoPro Hero6 Black,
iv. 70 (słownie: siedemdziesiąt) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w
postaci głośników Sony SRSXB31,
d) 1 000 (słownie: tysiąc) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród IV stopnia.

No napewno coś się popsuło emotka a taki ten mcdonald był ładny-amerykański emotka

Też obstawiam, że system nie rejestrował zgloszeń lub jakaś inna usterka. Z pewnością na forum trafiłaby się nagroda, którą ktoś by się pochwalił (skarpetki/plecak), poza tym McDonald's napisałby już, że w pierwszym losowaniu wygrała XXX XXX z miejscowości XYZ, aby podkręcić sprzedaż. A tak jest jednym słowem... dziwnie..

bardzo dużo wysłaliśmy w domu zgłoszeń, bo mam obok McDonaldsa, i zaczęliśmy tam wpadać, i rozbijaliśmy wszystko na kilka paragonów. Tzn, brałam ciastko na wynos, dostałam paragon, a potem udawałam jakby zamyślenie, i mówiłam, że jednak jeszcze jedno wezmę, i tak to leciało. No i przyznaję, że się rozglądałam bacznym okiem czy nie ma jakiegoś paragonu do gwizdnięcia, a te czasem gdzieś były emotka  mamy sporo darmowego jedzonka wygranego w tych aplikacjach, ale nagrody rzeczowej żadnej, jak na pierwszy tydzień to aż dziwne że nikt na forum nic nie ma, bo czasem jest nagród 15 na Polskę, i na forum są osoby;( ale od wczoraj jest kompletne zero, chyba zablokowali nasze numery, bo pod zdrapką nie ma kompletnie nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6504966 Napisano: 02.07.2018 18:53:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

w McDonald 100 nagród na etap i nikt nie wygrał? emotka i nie chodzi o małą cole,czy kanapke emotka

no właśnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6504567 Napisano: 01.07.2018 11:07:26 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Mam problem ze stroną woah
brałem udział w poprzedniej edycji... mam 2 niewykorzystane punkty. Teraz chcę grać w nowej edycji i próbuję się zalogować kontem z facebooka tak jak poprzednio i nic... na poprzednią edycję da się zalogować a na tą nie... niby się loguje ale jak się przeładuje strona to się nie loguje tylko dalej WEŹ UDZIAŁ... próbuje z różnych przeglądarek i nic emotka Może ktoś miał podobnie?

a może dla nowej promocji trzeba nowe konto założyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6504476 Napisano: 30.06.2018 22:19:50 w WC - rozmowy o wszystkim
Bardzo chcę poprosić o pomoc osoby znające Trójmiasto, względnie Wrocław. Planuję kilkudniowy wyjazd z synem właśnie w któreś z tych miejsc. To taki coroczny rytuał, mój syn ma autyzm, i musi podróżować z opiekunem, lubi zwiedzać nowe miejsca, i dopóki daję radę, to go gdzieś zawożę i szwendamy się po tamtych okolicach. Potrzebuję informacji, gdzie mogłabym w którymś z podanych miejsc zatrzymać się, aby mieć względnie blisko do wielu przystanków autobusowych/tramwajowych, by móc sprawnie się przemieszczać do najciekawszych miejsc.  Ja już mam tzw swoje lata, i długie chodzenie wyłazi mi bokiem, chciałabym mieć ten luksus, by jak najmniej się zmęczyć. Podglądam mapki i opinie o hotelach/hostelach, ale niewiele z nich umiem wyczytać, bo w praktyce jest czasem inaczej. Będę wdzięczna za jakieś sugestie. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

delvitto

#6504402 Napisano: 30.06.2018 18:22:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
cudownie! Dzięki mojemu kotu ze smakiem jedzącego Perfect Fit, właśnie wpadło mi 500 zeta emotka  to była 3 próba i wreszcie udana:) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6503884 Napisano: 29.06.2018 11:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora napisał(a):

monek22 napisał(a):

KTO DORADZI JAK WRZUCIĆ KONKURSY BY MÓC MIEĆ DOSTĘP DO TEMATÓW ?

https://www.e-kon...y.info/dodaj/konkurs
dodajesz, jeśli już jest w bazie, od razu masz info, po zgłoszeniu czekasz aż admini zatwierdzą, po dodaniu 3 otwiera się SEZAM  emotka

no nie do końca...:) często bywa, że się konkurs doda, i system go przyjmie, a po paru godzinach pionas napisze, że już ktoś wcześniej go dodałemotka  ryzyk fizyk. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6502239 Napisano: 25.06.2018 18:05:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z pepsi/kaufland za ostatni dzień, no i piłka z biedronki (tym razem), już nie liczę, która w tym sezonie emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6502205 Napisano: 25.06.2018 17:21:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tylu z Was dziś wygrało rowerki z gosh (co to?) , gratuluję emotka  ale ja nie umiem znaleźć, co to było i gdzie? Czy to jeszcze trwa czy koniec etapów? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6501835 Napisano: 24.06.2018 22:40:21 w Sport
no i smutno jakoś...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6500385 Napisano: 20.06.2018 16:22:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
słuchawki i ręcznik z cheetos, dobre i to:) Wyświetl w wątku >>
1 joan 0