Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6516930 Napisano: 06.08.2018 23:16:11 w Giełda Kodów ; )
mam 2 zapomniane vouchery 2D do cinema city, niestety ważne do końca sierpnia, chętnie tanio sprzedam, bo u mnie nie ma CC, więc nie mam jak wykorzystać. Ponieważ rzadko chodzę do kina i nie orientuję się w promocjach, a nie mam czasu sprawdzać, proponuję, by osoby chętne od razu podały cenę:) Bilety są na kartonikach z kodem kreskowym, nie mam pojęcia, czy można przesłać je np mailem jako zdjęcie, czy potrzebne są tylko kody z nich, czy oryginalne kartoniki. PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6516898 Napisano: 06.08.2018 21:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co dziś tak pusto z nowymi konkursami? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6516792 Napisano: 06.08.2018 16:37:42 w Biedronka
carissma napisał(a):

Mojej fotki z piątku nadal nie ma, ale widzę, że bardzo dużo zdjęć jest powielonych.

mojej nie było przez długi czas, doszłam do 120 strony i poszłam do sklepu. Jak wróciłam, na spokojnie znów zaczęłam szukać, zauważyłam pozmienianą kolejność, i na samym końcu zdjęcie pieska, które wcześniej też było na końcu, lecz na niższym numerze strony, a mojego psiunia odnalazłam na 89 stronie emotka  zatem przetasowali fotki chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6516660 Napisano: 06.08.2018 12:42:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję również emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

delvitto

#6516654 Napisano: 06.08.2018 12:39:31 w Biedronka
galeria muli strasznie, zamiast 50 stron, jest już 89, z trudem przejrzałam galerię, i foty mego pieska, dodanej przedwczoraj wciąż nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6516601 Napisano: 06.08.2018 11:24:41 w Biedronka
ja wysłałam przedwczoraj zgłoszenie, zdjęcie się załadowało i dostałam podziękowanie, ale foto w galerii brak, i na @ nic nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6516104 Napisano: 03.08.2018 18:25:10 w Paragony na trwające konkursy
lays/polomarket kupię lub wymienię na inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6515809 Napisano: 02.08.2018 19:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam taki dylemat: po raz pierwszy chcę wziąć udział w konkursie, w którym akurat zgłoszenie wysyła się mailowo.
https://www.e-kon...-dnia-carrefour.html
no i nie doczytałam się, czy powinnam w @ podać swoje dane? Bo jakieś oświadczenia są wymagane też. A te, z zasady, to raczej należy podpisywać?
Lepiej mi wysyłać smsowo, właśnie ze względu na anonimowość. Nie jest fajnie, gdy organizator wraz ze zgłoszeniem ma dane osoby grającej. To może nie być obiektywne. Tutaj po posiedzeniu komisji w ciągu 5 dni dostaje się od nich @ by potwierdzić swój udział, no i ja myślę, że właśnie wtedy można by dopiero podać dane i wysłać oświadczenia?
Kto z Was tu zagrał, i jak sobie poradził z zadaniem? Podawaliście dane?

A jak grasz u Kiora ? Z numerem Pesel, adresem...

u Kiora nigdy nie grałam...:) tam jest wiele konkursów związanych z dziećmi, moje są już dorosłe, a wnuków jeszcze nie mam emotka  no i te wymagane produkty nie są mi potrzebne, więc tam nie gram. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6515803 Napisano: 02.08.2018 19:31:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam taki dylemat: po raz pierwszy chcę wziąć udział w konkursie, w którym akurat zgłoszenie wysyła się mailowo.
https://www.e-kon...-dnia-carrefour.html
no i nie doczytałam się, czy powinnam w @ podać swoje dane? Bo jakieś oświadczenia są wymagane też. A te, z zasady, to raczej należy podpisywać?
Lepiej mi wysyłać smsowo, właśnie ze względu na anonimowość. Nie jest fajnie, gdy organizator wraz ze zgłoszeniem ma dane osoby grającej. To może nie być obiektywne. Tutaj po posiedzeniu komisji w ciągu 5 dni dostaje się od nich @ by potwierdzić swój udział, no i ja myślę, że właśnie wtedy można by dopiero podać dane i wysłać oświadczenia?
Kto z Was tu zagrał, i jak sobie poradził z zadaniem? Podawaliście dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6515531 Napisano: 01.08.2018 23:11:21 w Paragony na trwające konkursy
chciałabym 2 paragony na lays/polomarket.
mogę kupić lub na wymianę, mam np kilka kodów Lecha. Albo co kto chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6514161 Napisano: 29.07.2018 11:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mappet napisał(a):

rkvi napisał(a):

Mappet napisał(a):

Ad Winiary
Trafiłam lazy baga, ale paragon mam opisany... no średnio, połowa produktów ma WIN, reszta Sosy. 
Jaki stosunek ma do tego agencja? (Robiłam zakupy w małym tesco i mam pewne obawy że Panie mimo iż sympatyczne nie ogarną o co mi chodzi z dopiskami emotka )

U mnie na źle opisany paragon Lazy Bag dotarł bez problemu, choć troszkę się obawiałam, bo panie z POK w Leclercu odmówiły przybicia pieczątki i opisu, że to marka Winiary emotka

Dobrze że dotarł emotka  Dziękuję pięknie za informację, pro forma się przejdę i zobaczę czy potraktują mnie w sklepie jak niebezpieczną wariatkę emotka

powiem, z doświadczenia, że warto od razu sprawdzić paragon po zrobieniu zakupów konkursowych, bez czekania na wiadomość o ewentualnej wygranej. Dopóki mam zakupy przy sobie i mogę pani w POK-u udowodnić, że kupiłam np. Winiary, to powinna bez problemu podbić. Gdy mija jakiś czas, np kilka tygodni, to w zasadzie uzyskanie wpisu graniczy z cudem, panie nie chcą nawet wchodzić w system, by sprawdzić, jakie to były produkty;( I niestety, przekonałam się o tym w różnych sklepach. Wyświetl w wątku >>
2 myla, Mappet 0

delvitto

#6514071 Napisano: 28.07.2018 18:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wie ile znaków można użyć w tym konkursie (BicSoleil)? nie mogę znaleźć odpowiedzi w regulaminie.
https://www.e-kon...ry-piekna-z-bic.html Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6514031 Napisano: 28.07.2018 12:55:05 w Smolar
agniehaha89 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A ja tam lubię Smolara. Nigdy nie robią problemów - SĄ MILI! Wszystko zawsze załatwiam pomyślnie przez telefon, zawsze idą na rękę - widocznie "mam farta".

Miałam kiedyś taką sytuację, że wygrałam nagrodę która wymagała osobistego odbioru z Łodzi (zgodnie z zapisem w regulaminie). Głowiłam się jak to zrobię - duży gabaryt, nie mam dostawczaka ani przyczepki, a trochę km do Łodzi mam. Aż tu nagle dzwoni miły Pan z agencji i SAM proponuje, że wyślą mi ową nagrodę pod drzwi, żeby mnie nie fatygować tyle km, bo szkoda moich pieniędzy i czasu...KURTYNA.

Ja też ich lubię. Wysyłam do niech paragony zwykłym listem i zawsze dochodzą. emotka  

ja mam co nieco zastrzeżeń co do niektórych poczynań Smolara, mianowicie regulaminowe zapisy o sprawdzaniu wszystkich telefonów u operatora, i wysyłka nagród o zaniżonych cenach, jednak chwilę się podąsam, a potem po prostu się cieszę, i gram dalej emotka  Podoba mi się, że wymagają paragony, myślę że rzetelnie je sprawdzają. Podoba mi się, że mają w ofercie wiele konkursów z których zawsze coś można sobie wybrać. Ogólnie, plusy przewyższają minusy, i też ich lubię emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6514012 Napisano: 28.07.2018 10:52:51 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agakaz2 napisał(a):

aasta napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Produkty lajkonik co najtaniej wychodzi?

Junior Safari było za 1,15zł w C4 (malutka paczka)

O to taniej ja przed chwilą trafiłam na małe paczki Ale 1,25

heh, w selgrosie są po 0,98 zł:) Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

delvitto

#6513857 Napisano: 27.07.2018 17:20:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 x boniki INT emotka  może któryś z nich będzie tym lepszym, ale by była niespodzianka! Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6513428 Napisano: 26.07.2018 16:29:15 w Dziś cieszę się z.....
buziolek napisał(a):

ziolko napisał(a):

buziolek napisał(a):

Dzisiaj cieszę się ze o 13 mam egazmin na prawo jazdy. Od 12 lat planowałam sie zapisać. W tym roku się w końcu zdecydowałam. Trzymajcie kciuki emotka

Daj znać, jak poszło emotka  

Nie udało sie, za duży stres , za drugim razem będzie lepiej emotka  

mi się udało za 6 razem, i wcale się nie wstydzę do tego przyznać emotka  ważne że pokonałam wiele trudności i teraz jeżdżę emotka  powodzenia w dalszym etapie! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6512145 Napisano: 23.07.2018 12:16:33 w Wkurza mnie...
wyczerpano już pulę ręczników coca cola w woah, a w moim regionie nawet nie miałam szansy go odebrać emotka  po kija taka promocja? Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

delvitto

#6510940 Napisano: 18.07.2018 20:42:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

delvitto napisał(a):

zakończył się kilkuetapowy konkurs w McDonalds, z naprawdę dużą ilością nagród (poza tymi natychmiastowymi spod wirtualnej zdrapki). Czy mi się wydaje, czy jakoś nikt niczym się nie chwalił? Przeoczyłam coś? Wraz z rodziną wysłaliśmy naprawdę dużo zgłoszeń, i marne nic!

sporadycznie się zdarzało, ale baaardzo mało
https://www.e-kon...trona/1290/#p6510103
czy
https://www.e-kon...trona/1277/#p6507562

no tak, ale ja mam na myśli prawdziwe nagrody, bo było ich sporo, gdzie one się podziały, i naprawdę nikt od nas nic nie trafił emotka   Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6510906 Napisano: 18.07.2018 19:29:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zakończył się kilkuetapowy konkurs w McDonalds, z naprawdę dużą ilością nagród (poza tymi natychmiastowymi spod wirtualnej zdrapki). Czy mi się wydaje, czy jakoś nikt niczym się nie chwalił? Przeoczyłam coś? Wraz z rodziną wysłaliśmy naprawdę dużo zgłoszeń, i marne nic! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6510278 Napisano: 17.07.2018 13:47:35 w Smolar
loteryjny napisał(a):

freyja88 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Szykuje się może jakiś konkurs z coca colą na sierpień?

Niewiadomo a i tak ostatnio wiekszosc fajnych loterii Coca - Coli zgarnał Smolarowi Fortis emotka

Wolę jak prowadzi loterie SMOLAR. Jakoś tak podejrzanie łatwiej wygrać niż w Fortis emotka
Czyżby dlatego, że Smolar zawsze chce oryginał paragonu? emotka

Cos w tym jest.... i nie rozumiem dlaczego Fortis tak nie robi emotka

faktycznie, coś w tym jest... emotka  przy podobnej ilości zgłoszeń u smolara wygrywałam pierdułki, ale i coś lepszego się trafiało, w fortis - same pierdułki, i to rzadziej. Dlatego, chociaż można na Smolar narzekać, bo daje nagrody o obniżonej wartości niż mówi regulamin, no i  narosło wokół niego sporo legend, to jednak wybieram Smolara, bo jakoś większe wzbudza zaufanie, skoro weryfikuje paragony:)  Wyświetl w wątku >>