Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasjerka wbiła bon, nowy, oderwany od tekturki, oddaje mi go z paragonem, mówiąc " na karcie jest już zero środków" Jak to zero? Poproszę o resztę. "My reszty z bonów nie wydajemy". Proszę pani, wczoraj mi wydano bez problemu. Na paragonie jest napisane wyraźnie, suma 22 zł, reszta 28 zł. "My nie wydajemy". Chwilę dyskutujemy, po czym woła kierowniczkę, a ta mi zarzuca, że wczoraj na pewno nikt mi reszty nie wydał z bonu, bo oni NIGDY nie wydają. Tłumaczę że od dawna obracam takimi bonami, i że również w tym sklepie miałam okazję nimi płacić, i brać resztę, odkąd się pojawili. Na nic, oczywiście to ja jestem jakaś nawiedzona i na pewno chcę ich oszukać. Puściły mi nerwy, zaczęłam również niegrzecznie odpowiadać, by się podszkolili. Kolejka urosła duża, stres Kierowniczka widząc że nie ustępuję, kazała mi oddać te 28 zł i poszła. Zatem kasjerka prawie rzuca mi te pieniądze, i zabiera paragon, do rozliczenia. Na to ja, że paragon mi potrzebny, bo jest moją własnością, a pańcia cała purpurowa znów woła szefową, i tamta z wściekłością zabrała paragon, by zrobić sobie ksero. Oddała mi go z taką złością, po czym siadła do kasy obok, bo kolejka już była niemożliwa, bo to była jedyna normalna pracująca kasa, plus kilka tych samoobsługowych (ok. godz. 15 !)
Gdy odeszłam, sprawdziłam w telefonie regulamin kart Kaufland, no i zrobiło mi się głupio, bo doczytałam się, że z bonów i kart podarunkowych reszty faktycznie nie wydają. Ale do licha! przecież sami wiecie, że resztę wydawano, a wczoraj zwidów też nie miałam. Chcę iść jutro się upewnić, że kasjerce nie naliczono manka, bo nie chcę jej mieć na sumieniu. Może są jakieś zmiany w kartach, o których nie wiem, bo teraz nie wygrywam?
Dla jasności, dane z paragonu wyglądają w ten sposób: Suma - 22 zł, Voucher -50 zł, Reszta - 28 zł., i kolejny wydruk to informacja, wartość bon upom.: stan konta 0,00 zł.
Został mi jeszcze jeden bon, i boję się kolejnych problemów:( Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 5 zł trzeba nadać lotto lub lotto plus i odebrać kod. Od razu wiadomo czy się wygrało kartę 200 zł. Jest ich 480. Pozostałe kody trzeba rejestrować i będą cotygodniowe losowania. do wzięcia ( raczej w całej loterii) :4 x 25.000zł, 16 x samsung galaxy s9, 16 lub 20 x smartwach samsung ( na ulotce jest błąd). I tyle. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781