Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6526593 Napisano: 07.09.2018 18:17:54 w WC - rozmowy o wszystkim
Przyczyniłam się dziś do przykrej sytuacji w Kauflandzie, i źle mi z tym, dlatego proszę, uświadomcie mnie, jak teraz wygląda sytuacja z realizacją bonów. Nie jestem na czasie, bo mój Kaufland funkcjonuje niecały rok, wcześniej jeździłam do najbliższych miejscowości, wtedy zawsze wygrywałam, w swoim nigdy jeszcze nie trafiłam bonu emotka  Zostało mi trochę bonów sprzed roku, które czasem na coś wydawałam, lecz zostawiłam sobie rezerwę, 3 sztuki  na "czarną godzinę", lub ciekawy konkurs, a ten właśnie się pojawił, i kupuję kapsułki Dolce Gusto do loterii. Wczoraj bez problemu zapłaciłam bonem, dostałam do ręki resztę którą przeznaczyłam na kolejny paragon:) Dziś pojechałam znów, i było tak:
Kasjerka wbiła bon, nowy, oderwany od tekturki, oddaje mi go z paragonem, mówiąc " na karcie jest już zero środków" Jak to zero? Poproszę o resztę. "My reszty z bonów nie wydajemy". Proszę pani, wczoraj mi wydano bez problemu. Na paragonie jest napisane wyraźnie, suma 22 zł, reszta 28 zł. "My nie wydajemy". Chwilę dyskutujemy, po czym woła kierowniczkę, a ta mi zarzuca, że wczoraj na pewno nikt mi reszty nie wydał z bonu, bo oni NIGDY nie wydają. Tłumaczę że od dawna obracam takimi bonami, i że również w tym sklepie miałam okazję nimi płacić, i brać resztę, odkąd się pojawili. Na nic, oczywiście to ja jestem jakaś nawiedzona i na pewno chcę ich oszukać. Puściły mi nerwy, zaczęłam również niegrzecznie odpowiadać, by się podszkolili. Kolejka urosła duża, stres emotka  Kierowniczka widząc że nie ustępuję, kazała mi oddać te 28 zł i poszła. Zatem kasjerka prawie rzuca mi te pieniądze, i zabiera paragon, do rozliczenia. Na to ja, że paragon mi potrzebny, bo jest moją własnością, a pańcia cała purpurowa znów woła szefową, i tamta z wściekłością zabrała paragon, by zrobić sobie ksero. Oddała mi go z taką złością, po czym siadła do kasy obok, bo kolejka już była niemożliwa, bo to była jedyna normalna pracująca kasa, plus kilka tych samoobsługowych (ok. godz. 15 !)
Gdy odeszłam, sprawdziłam w telefonie regulamin kart Kaufland, no i zrobiło mi się głupio, bo doczytałam się, że z bonów i kart podarunkowych reszty faktycznie nie wydają. Ale do licha! przecież sami wiecie, że resztę wydawano, a wczoraj zwidów też nie miałam. Chcę iść jutro się upewnić, że kasjerce nie naliczono manka, bo nie chcę jej mieć na sumieniu. Może są jakieś zmiany w kartach, o których nie wiem, bo teraz nie wygrywam? 
Dla jasności, dane z paragonu wyglądają w ten sposób: Suma - 22 zł, Voucher -50 zł, Reszta - 28 zł., i kolejny wydruk to informacja, wartość bon upom.: stan konta 0,00 zł.
Został mi jeszcze jeden bon, i boję się kolejnych problemów:( Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6526297 Napisano: 06.09.2018 18:43:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

madllen napisał(a):

ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

wczoraj odkurzyłam swoją starą, rzadko używaną kartę payback, poklikałam co trzeba, zgłosiłam swój akces w loterii, zaznaczyłam zgody. Dziś pojechałam do kaufika, zrobiłam zakupy, wracając zatankowałam na BP. a teraz wchodzę na konto, punkty payback mam przyznane, ale z loterii, gdy kliknęłam w baner, okazało się, że znów muszę zgłosić swój udział emotka  wygląda na to, że dzisiejsze zakupy poszły na darmo?

ja mam tak samo.. nie wiem jak sprawdzić swoje losy w loterii emotka

Też mnie to zdziwiło i mam wątpliwości, czy w końcu moje transakcje się rejestrują czy nie  emotka
ale skoro więcej osób ma podobnie jest nadzieja, że wszystko jest ok ?   emotka

Raczej nie jest. Na stronie Payback, tam gdzie się aktywuje ekupony, trzeba kliknąć jeden, że bierzesz udział w loterii. Potem każdy zakup, automatycznie jest wrzucany do bazy loterii, paragonu nie trzeba rejestrować samodzielnie. 

no ale ja to zrobiłam wczoraj, by dziś zrobić zakupy. A teraz na moim koncie baner znów się pojawił, i po kliknięciu w niego znów miałam rubrykę do zgłoszenia i kliknięcia w zgody. Tak jakbym tego wcześniej nie zrobiła emotka  a z tego wynika że dzisiejsze zakupy nie weszły do bazy, bo wiem, że paragonów się nie rejestruje. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6526289 Napisano: 06.09.2018 18:18:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wczoraj odkurzyłam swoją starą, rzadko używaną kartę payback, poklikałam co trzeba, zgłosiłam swój akces w loterii, zaznaczyłam zgody. Dziś pojechałam do kaufika, zrobiłam zakupy, wracając zatankowałam na BP. a teraz wchodzę na konto, punkty payback mam przyznane, ale z loterii, gdy kliknęłam w baner, okazało się, że znów muszę zgłosić swój udział emotka  wygląda na to, że dzisiejsze zakupy poszły na darmo? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6525924 Napisano: 05.09.2018 17:39:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
delvitto napisał(a):

coś z Auchan emotka

przeoczyłam czerwony napis, a chodzi o laptopa emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

delvitto

#6525894 Napisano: 05.09.2018 16:50:38 w Informują
dostałam @ z Auchan że coś wygrałam i mam do odebrania w ciągu 72 godzin emotka  chodzi o ten szkolny konkurs, że się łapało przedmioty w gierce. Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6525712 Napisano: 05.09.2018 10:47:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hmmmm.... tak się zastanawiam, czy warto na jednym paragonie mieć 3 szanse: w Kauflandzie kupić zakupy na loterię Winiary ogólnopolską, mieć te Winiary na loterię Nestle i w dodatku mieć zakup zrobiony na loterię payback...:) Coś czuję, że chyba mogę przedobrzyć... Kto by ryzykował? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6525180 Napisano: 03.09.2018 19:17:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś może się doczytał, czy na winiary mogę wysłać zgłoszenie za jakiś czas, czy są konieczne tylko z dnia zakupu? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6524949 Napisano: 03.09.2018 10:01:54 w Carrefour konkursy
carissma napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy z haribo w C4 powinna przyjść zwrotka ? Wysłałam przed północą z t-mobile i cisza...  emotka

zastanawiam się, czy nie zamknęli parę minut wcześniej konkursu, bo jak słałam koło 22 to zwrotka była, a jak posyłałam o 23:56 to już nic do mnie nie dotarło.

wysłałam na haribo 4 hasła, 2 dostały zwrotkę, a 2 późniejsze, przed północą, już nie emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6524849 Napisano: 02.09.2018 21:10:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
androm napisał(a):

Ja mam takie spostrzeżenie, w weekendy w ogóle stoją konki, nie są dodawane do bazy. Wysyp następuję w poniedziałek. Wiem, że Pionas spędza czas z Rodziną itp. Ale czy nie można podzielić się tą funkcją (dodawania konków do bazy) z kimś jeszcze? Większość ludzi właśnie w weekend coś by porobiło na bieżąco, bo ma czas.
emotka

jestem ZA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6524652 Napisano: 01.09.2018 19:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

konkurs już bazie.. obstawiam, że to będzie loteria tego roku: 
https://www.winiary.pl/zwrotzazakupy

konkurs fajny, ale szkoda że bramki i że tylko raz jedna osoba może wygrać... Przy takiej ilości nagród:( Mam w domu zapas wszelakiego dobrodziejstwa z Winiar, po ostatniej akcji, i znów trzeba kupować te majonezy...ech,co za życie emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6522450 Napisano: 26.08.2018 19:03:38 w Lotto i inne
netka2000 napisał(a):

delvitto napisał(a):

bruce napisał(a):

Mogliby wreszcie ruszyć z czymś fajnym. W sumie Loteriady teraz nie było, żadne autko nie wpadło.  emotka

dokładnie,i lotto mogłoby sobie pozwolić na więcej nagród. I lepszych.

Rusza, bodajże 1.09. Na wasze życzenie

właśnie o tym napisałam wyżej emotka  od 30 sierpnia, lecz raczej nie na nasze życzenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6522430 Napisano: 26.08.2018 17:55:28 w Lotto i inne
bruce napisał(a):

Mogliby wreszcie ruszyć z czymś fajnym. W sumie Loteriady teraz nie było, żadne autko nie wpadło.  emotka

dokładnie,i lotto mogłoby sobie pozwolić na więcej nagród. I lepszych. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6522417 Napisano: 26.08.2018 17:37:07 w Lotto i inne
ja się ogólnie na lotto gniewam ostatnio:( stare edycje moich ulubionych zdrapek (krzyżówki, ekstra pensja, pensja) były lepsze, coś tam wpadało, a w nowych emisjach źle się dzieje...:( mimo wszystko, znowu coś trochę pogram, bo od 30 sierpnia jakaś nowa loteria w lotto.
Za 5 zł trzeba nadać lotto lub lotto plus i odebrać kod. Od razu wiadomo czy się wygrało kartę 200 zł. Jest ich 480. Pozostałe kody trzeba rejestrować i będą cotygodniowe losowania. do wzięcia  ( raczej w całej loterii) :4 x 25.000zł, 16 x samsung galaxy s9, 16 lub 20 x smartwach samsung ( na ulotce jest błąd). I tyle. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6522010 Napisano: 24.08.2018 17:21:22 w Lay's
mampytanie napisał(a):

Ktoś czeka na koszulkę z loterii lays od avanti?

ja czekam. Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6521874 Napisano: 24.08.2018 11:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog napisał(a):

(...) Notorycznie powtarzają: nie mamy obowiązku zamieszczać na swojej stronie www regulaminów "trzeba szukać"? (...)

W czasach internetu przyzwoitość & profesjonalizm nakazują zamieścić na firmowej stronie regulaminy akcji, jakie są aktualnie prowadzone i to najpóźniej w momencie ich rozpoczęcia. Najpóźniej. Ewentualnie dopuszczam jeszcze umieszczenie regulaminów na firmowych profilach FB. Natomiast info, że regulamin jest dostępny w siedzibie organizatora... no brak słów. Przed kupnem szamponu mam wsiąść w pociąg i jechać do Albedo? emotka

dokładnie, to jest chore emotka  jeśli chcę wziąć udział w konkursie danej agencji, to tak jakbym zawierała z nimi umowę, podobnie jak w sklepie internetowym: wchodzę, czytam warunki i albo mi pasuje albo nie. Konkurs jest również jakimś towarem/produktem/umową, opiera się na ustalonych zasadach. Może byśmy wszyscy zasypali ich lawiną próśb czy wręcz żądań udostępniania regulaminów, bo jedna osoba nic nie zrobi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6521690 Napisano: 23.08.2018 20:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

delvitto napisał(a):

deva napisał(a):

trochę dziwne pytanie w nivea Którego produktu Nivea używasz najczęściej w swoim domu i dlaczego

przecież nivea nie ma produktów do domu, np. odświeżacza powietrza, tylko kosmetyki pielęgnacyjne, to gdzie mam ich używac jak nie w domu? na podwórku?, wiadomo, że szamponu itd używam w domu

dla mnie nie dziwne emotka  bo tylko w swoim domu się myję i używam szampony, żele, mydła, w swoim domu też dbam o cerę nakładając krem, używając tonik czy inne takie... Poza domem mam jedynie w torebce dezodorant co najwyżej emotka  

to ja bym nie chciał ciebie spotkać na jakimś urlopie co byłabyś z tydzień lub dłużej emotka

oj tam emotka  tam gdzie jestem na urlopie, tam jest mój dom tymczasowy emotka  nic Ci nie grozi w przypadku naszego spotkania, hi hi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6521616 Napisano: 23.08.2018 16:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

trochę dziwne pytanie w nivea Którego produktu Nivea używasz najczęściej w swoim domu i dlaczego

przecież nivea nie ma produktów do domu, np. odświeżacza powietrza, tylko kosmetyki pielęgnacyjne, to gdzie mam ich używac jak nie w domu? na podwórku?, wiadomo, że szamponu itd używam w domu

dla mnie nie dziwne emotka  bo tylko w swoim domu się myję i używam szampony, żele, mydła, w swoim domu też dbam o cerę nakładając krem, używając tonik czy inne takie... Poza domem mam jedynie w torebce dezodorant co najwyżej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6520888 Napisano: 21.08.2018 17:54:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
 gillette c4 zestaw i wczoraj kolejna lodóweczka z fuzetea/selgros z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

delvitto

#6518172 Napisano: 10.08.2018 17:05:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
a u mnie lodóweczka turystyczna z selgros/Fuzetea emotka Wyświetl w wątku >>