Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magisterek
Postów 901
Data rejestracji 09.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może na tygodniową wskoczy... apetyczne bardzo! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MURALE dziś na topie technika dowolna! Jedni stopami napisy odciskają inni mąką mączą i pewno 200 złotówek wymączą Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRILL ODBYTY urządziłem i lekarstwo na hemoroidy zakupiłem, bo się od oglądania gelerii bólu 4 liter nabawiłem! I niech Visa się nie dziwi, że ŻYĆ MI SIĘ NIE WIDZI! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MOŻE SIĘ PRZYDA:
Szanowny Panie,
Uprzejmie informujemy, iż w przypadku wygranej, w sytuacji braku możliwości
otrzymania dokumentu potwierdzającego z banku, może Pan przesłać skan
karty Visa, na którym widoczne będzie imię i nazwisko użytkownika karty,
nazwa banku oraz 4 ostatnie cyfry numeru karty (te same, które są
widoczne na potwierdzenie transakcji wysłanych z dokumentami
weryfikacyjnymi). Inne informacje należy zasłonić.
Z poważaniem,
Zespół Obsługi Konkursu Visa
Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam konto w INTELIGO i Banko PKO BP do którego inteligo należy takich potwierdzeń nie wystawia dla mojej karty! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koleżanka ma tego masę i na pewno wie, którą kartę wydał jaki bank! Konkursowiczu przeczytaj regulamin, pola, które trzeba wypełniać a może unikniesz zadawania głupich pytań. TAK jak sie odsyła skan weryfikują na jego podstawie właściciela karty. Pytałem o to nawet 2 razy. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to gotowanie, dzieci umorusanie to był właśnie ich PIERWSZY RAZ! Po co robić z igły widły. Wysyłaj foty, filmy jak gotujesz, podróżujesz a może wygrasz 200zł, 1000zł a nawet samochód - czego Ci życzę!
PS Gdyby nie były zgodne z konkursem nie przeszłyby moderacji i zostałyby odrzucone - o tym fakcie też informują! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeśli wezmę udział, a wezmę - nie załącze zdjęcia - zdam się na sam tekst a jeśli czytałaś regulamin to Uczestnik udziela Organizatorowi upoważnienia do korzystania z utworów słownych, fotograficznych oraz audiowizualnych, które Uczestnik zgłosił do konkursu - a PRAWA do foty, filmu itp nadal są uczestnika!
Udziela się licencji - czyli zgody na publikacje, a nie przekazuje i nie zrzeka wszystkich praw do konkursowego zdjęcia! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówią, że nadgorliwość gorsza niż faszyzm! I tego się obawiam! Znając regulamin VISA i PP nikt nie miałby wątpliwości, że wszystko jest ok! Praw do zdjęcia rzadko się przekazuje. A ja nie przekazuje nigdy, jeśli jakiś taki konkurs jest omijam go szerokim łukiem.
Kurde gościu jeśli to czytasz wisisz mi połowe nagrody - adwokat kosztuje Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się nie zbulwersowałem tylko włączyłem do dyskusji o wygranej tygodnia. I jak czytam, że ktoś zaraz pisał do VISA, że wygrało zdjęcie, które kiedyś tam wygrało wafelka, to się słabo robi... bo umówmy się jest to słabe! Tym bardziej, że gość wiedział co robi, nikt mu nie zabroni posyłać foty do dalszych konkursów i zgarniać nagród - jeśli tylko jury się spodoba! Osobiście nie mam nic przeciwko temu... nie raz sam słałem na podobne konkursy podobne teksty i co? raz wygrałem a raz nie! Stąd moja lekka irytacja, niektórymi wypowiedziami na forum, i tym, że ludzie doszukują sie problemu tam, gdzie go nie ma.
Lepiej wyegzekwować zniesienie PLAGIATÓW na GIFMELOVE Tymbarka bo tam to nagrodę główną zgarnął gość, który wg regulaminu UKRADŁ filmik z którego zrobili i nagrodzili gifa! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nagrodzony to czyta i ma z niektórych tutaj niezła BEKE podobnie jak i ja! Pamiętajcie, karma wraca! Gratulujcie szczerze i zyczcie wszystkim dobrze, a będą wygrane!
Jedyne co nie toleruje to kradzieży i PLAGIATÓW w walce z nimi jestem z Wami! Wyświetl w wątku >>