Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magisterek
Postów 901
Data rejestracji 09.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albedo nigdy mnie nie nagrodziło... więc jęśli moje inicjały okażą się nie moje to będę szerokim łukiem omijał organizowane przez nich konkursy i wydane 120zł pójdzie w mase... a upragniony kaloryfer znów będzie zapowietrzony! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w ten sposób też BAN odczarowany / Co lepsze na to samo hasło, które wcześniej nie nagrodzili!
Zamiast skupiać się na treści, skupiają sie na tym by nie dać nagród jednym i tym samym / a szkoda bo konkurs jest na najlepsze 500 haseł! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TAK! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FENOMEN CHEETOSÓW W BIEDRONCE POLEGA NA TYM, ŻE W TYCH PACZKACH TE NAKLEJKI TO WIDMO! KTO ICH SZUKA TO NIE ZNAJDZIE! PRZYNEWJMNIEJ NIE W TYCH W BIEDRONCE! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłać należy w przeciągu 5 dni roboczych od momentu dostania e-maila z potwierdzeniem o wygranej! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludziska katalog SPAM sprawdźcie! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie wierzę, że weryfikując 500 oświadczeń dziennie, będą sprawdzać dane hasło i czy odpowiada produktowi z paragonu. No chyba, że komuś w Avantii się nudzi... być może, że taka weryfikacja będzie, bo jeśli negatywnie przejdzie się weryfikacje - niezgodność z regulaminem - hasło dotyczy innego produktu niż zakupiony i widniejący na paragonie to 50zł przepada na rzecz organizatora. Ja bym to weryfikował chyba skrupulatnie skoro ponad 1 mln zł jest w puli nagród Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś te adresy Banku z tej strony się nie pokrywają z danymi kontaktowymi danego Banku jakie są oficjalnie na ich stronie i tak Adres ALIOR BANKU to ul. Łopuszańska 38D, Warszawa natomiast na stronie numerkonta.com podają, że Al. Jerozolimskie 94.
Podobnie z INTELIGO i Bankiem PKO BP
Ja adres wziąłem ze strony mojego Banku z zakładki KONTAKT gdzie podanay jest adres siedziby i adres do korespondencji.
Zresztą wystarczy sam numer konta, Adres Banku wpisują dla formalności. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam tak samo z 1 paragonem i się lekko wku...rzyłem! Ale jeszcze nie zdążyłem i nie miałem kiedy napisać do organizatorów. Chyba nie przewidzieli że numery wydruku z kas mogą się czasem pokryć / heh Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POPIERAM! Wpisujesz 50 konkurs i 50 raz ten sam komunikat: KONKURS JEST JUŻ W BAZIE! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz widzę Wyświetl w wątku >>