Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magisterek
Postów 901
Data rejestracji 09.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TYLKO NR PARAGONU I TELEFONU Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety 1 osoba tylko 1 nagroda. Pytałem i taką odpowiedź dostałem. Zresztą w regulaminie też to jest napisane. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od 20 lat nikt już pytania nie zadaje, kto najlepsze mleko daje. Bo
wiadomo każdemu, że żadne nie dorówna łaciatemu. Nic nie zastąpi nam
Twoich łat, więc żyj nam 100 lat.
Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my Polacy... niestety nie potrafimy cieszyć się szczęściem innych dlatego ciągle jesteśmy nieszczęśliwi. Gdybym wygrał marzeniem - możecie go rozbierać na części pierwsze, analizować i mnie w ... szczęście pocałować
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-mail z potwierdzeniem i treścią posłanych zyczeń - jeśli zaznaczyłaś że wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych. Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też inne życzenia bym osobiście nagrodził, bo były "świeże" a nie "odgrzane" ale to już tylko pretensje do komisji konkursowej łaciatego - im się spodobało, nagrodzili, a że motyw znany to już inna bajka. A jeśli TE życzenia nie są ukradzione w całości, to nie dopatrujmy się kradzieży w pojedynczych słowach i zwrotach... mówią, że nadgorliwość gorsza niż faszyzm.
Od jakiegoś czasu obserwuje na forum, jak TEKSTY a nawet PRACE PLASTYCZNE ludzie rozkładają na czynniki pierwsze. Ktoś pisał, że przez to, że ktoś dopatrzył się PLAGIATU w rysunku z konkursu UNICEF - tablet został odebrany. Żal, żal, żal...
INSPIRACJA to natchnienie i zapał twórczy, więc warto się czasem czymś/kimś zainspirować by stworzyć coś nowego, a może nawet lepszego.
PS. TEŻ NIE ZNOSZĘ KRADZIEŻY - JAK KTOŚ OPCJĄ KOPIUJ / WKLEJ przywłaszcza sobie cudze teksty i wygrywa! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie popadajmy w paranoję! Ludzie inspirują się przysięgami, inwokacjami, wierszami Tuwima... masę tekstów było o tym jakie "między produktami słyszy się rozmowy w dzień targowy".
Ja sam nie raz w konkursach konsumenckich wykorzystałem motyw przysięgi i zwrotu "miłość, wierność konsumencką" i nie czuje się, żebym coś lub kogoś splagiatował. Jeśli tekst nie jest identyczny - skopiowany słowo w słowo, przecinek w przecinek to nie jest dla mnie plagiatem! Więc dajmy komuś nacieszyć się wygraną... miał chłopak dzień, pomyślał, skorzystał z pomysłu, wysłał wygrał i ja mu GRATULUJĘ! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałem taka samą sytuację jednak o wygranym kubeczku z I etapu dostałem e-maila Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FAJNE! Wyświetl w wątku >>
magisterek
Postów 901
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek