Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ZetZ

ZetZ

#7228673 Napisano: 11.12.2024 23:56:50 w Avanti
[quote=
donia7 napisał(a):

Z Cheetos też już wybrani główni, czy dopiero wybierają na koniec spośród Zwycięzców tysiaków? emotka

Z regulaminudonia7]Z Cheetos też już wybrani główni, czy dopiero wybierają na koniec spośród Zwycięzców tysiaków? emotka Z regulaminu:
Do 8 dni roboczych po zakończeniu każdego Tygodnia trwania Konkursu, Komisja wybierze 1 (słownie: jednego) laureata nagrody
głównej, spośród Uczestników, którzy dokonali poprawnych zgłoszeń do Konkursu w danym Tygodniu.
To raczej na bieżąco, tych głównych z tysiaków wybierali.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7228517 Napisano: 11.12.2024 12:00:36 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Matka-Polka napisał(a):

konkurs M&m bieronka czy lecą może juz bony? Pytam,bo nie wiem czy będę w domu

U mnie jeszcze nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7228247 Napisano: 10.12.2024 13:58:31 w Czy informują/ informowali?
aspartaqs napisał(a):

KTOŚ/COŚ wie?

https://www.jackd...ls.com/pl-pl/konkurs

Cicho i głuchoooo Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7227393 Napisano: 06.12.2024 09:47:17 w Czy informują/ informowali?
Mand222 napisał(a):

1.Konkurs "Jack Daniel’s Rocks” 21+ etap II

1.Konkurs "Jack Daniel’s Rocks” 21+ etap II... za drugi??
A co z pierwszym etapem, ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7227375 Napisano: 06.12.2024 08:17:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

harnas napisał(a):

Mam dysonans, z jednej strony wygrana i fajnie, ale z drugiej nagrodzili taki chłam, że wstydziłbym się to pokazać. Ta agencja nie powinna zdecydowanie robić konkursów ... a może inaczej - oceniać prac.

dla mnie to na plus, dają szanse zdjęciowym laikom

O to to właśnie, moja fota się spodobała, widocznie lubią takie niewymyślne "działa" emotka . Czyli jest u nich nisza dla foto zwyklaczków i ok, bo tak to każdy coś wygrać może. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7226407 Napisano: 02.12.2024 20:20:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

IDmellowfruit napisał(a):

martostarek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale oni chyba kiedyś robili Snickersa z galerią zdjęć i Red Bulla, gdzie były publikowane teksty? To tam wygrywało dosłownie wszystko - nawet teksty z wulgaryzmami i zdjęcia typu "a tam rzucę Snickersa na trawę i pyk". Pewnie, że były też fajne, bo zwyczajnie mogło wygrać wszystko skoro nikt tego nawet nie czytał i nie przeglądał.

Chyba 7 lat temu był konkurs Snickers i publikowane zdjęcia w galerii. Wtedy wyszło na jaw, że robią tam ewidentnie losowania i to bez przeglądania zgłoszeń. Można było spokojnie wrzucić zdjęcie z batonikiem konkurencji i oni nie zauważyli. Wygrywały zdjęcia robione kalkulatorem bez pomysłu, łamiące zasady regulaminu wraz z tymi „wow” czyli kreatywnym fotkami w jakości premium. Nie ma zasad tam, tam jest losowanie. I nic się nie zmieniło od tych kilku lat, co łatwo zauważyć emotka

A ja się nie zgodzę ze stwierdzeniem, że się nie zmieniło. Ostatnio wygrałam u nich kilka głównych w konkursach fotograficznych, wszystkie w podobnym stylu, i prawie 100% skuteczność więc nie ma szans, że losowali emotka

oby tak było bo włożyłam dużo ♥️😅 w ten konkurs

A ja wysłałam mega słabe i liczę na wygraną  emotka

Moje zdjęcie jest tak słabe, że nawet RTG stomatologiczne jest bardziej ekscytujące, dam znać czy wybrali emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7225940 Napisano: 30.11.2024 22:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Obstawiam, że MMs zatrzymają się w okolicy 1000

Myślę, że będzie więcej.

Kurcze, takie liczniki mogły by być przy każdym konkursie, jak kiedyś w Rossmannie. No takie emocjeemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7225763 Napisano: 30.11.2024 07:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

monikar napisał(a):

agicho napisał(a):

monikar napisał(a):

472 zgłoszenie M&Ms

Ja nie mogę wysłać 😤

U mnie poszło bez problemu z iPhone

Już nie mam do nich słów. Nie przechodzi mi ten formularz za nic w świecie.

Tam trzeba minimalnie zdjęcie przyciąć i idzie wtedy Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7225606 Napisano: 29.11.2024 15:40:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy działa Wam poprawnie strona M&M’S Biedronka? Próbowałam wysłać zgłoszenie i jest komunikat o błędzie.

Ponawiam pytanie. Może ktoś wie?

Tam trzeba minimalnie zdjęcie przyciąć i idzie wtedyemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7223842 Napisano: 22.11.2024 12:14:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Madzix_10 napisał(a):

Kaufland 250 sklepów , jeśli ktoś wygrał a zgłaszal np dwa paragony to wysyłacie oba ? Czy jakoś się można dowiedzieć który paragon wygrał 🤔

Wystarczy odpisać im na maila który to paragon wygrał i odpisują nr paragonu

Można zeskanować dwa i uznają. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7223792 Napisano: 22.11.2024 10:21:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lika napisał(a):

Jakieś wieści, czy będzie w tym roku konkurs Heineken na święta? Ktoś widział może jakąś zapowiedź? emotka

Raczej nie będzie, już w tamtym roku nie było, tak coś kojarzę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7223343 Napisano: 21.11.2024 07:41:03 w Smolar
anulka72 napisał(a):

olywka napisał(a):

Lidloteria nagrody niby co minute  😅 3 paragony wbite o różnych godzinach i 3 pudła, jak to w ogóle możliwe? Mieć aż taki pech 😅 A jak wam idzie w tej loterii ?

Witaj w klubie ja chyba z 7 paragonów wbiłam i nic ale gram dalej 😀

Ja 1 paragon i wygrane 20 zł... Do teraz zastanawiam się, na co wydam tę grubą kasęemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7222462 Napisano: 18.11.2024 16:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

niunio napisał(a):

FBmarzena5 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Kara123344 napisał(a):

Co wysyła DhlPMT Logistics Buczyk sp.k. już przygotowuje Twoją paczkę.

Bony do Kauflanda

zamieści ktoś treść smsa ,jaki dostaliście od kaufland o przesyłce?

Nie ma SMS, jest powiadomienie w apce mobilnej DHL i taki sam mail.

Dzień dobry,  

mamy dla Ciebie dobrą wiadomość - PMT Logistics Buczyk sp.k. już przygotowuje Twoją paczkę. Jak tylko ją otrzymamy - w kolejnym e-mailu przekażemy szczegóły jej doręczenia.

Można przekierować do punktu lub automatu.

A z którego tygodnia wysyłają te bony?

Z 3 etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7222441 Napisano: 18.11.2024 15:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

Czy działa wam wpisywanie kodów w aplikacji Coca Cola? Próbuję z różnymi nakrętkami od rana ale ciągle komunikat: nieprawidłowy kod 🙃

U mnie hula. Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

ZetZ

#7222338 Napisano: 18.11.2024 11:46:12 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Orange już podzwonione?

No nikt się nie chwalił, też czekam z tym swoim jednym żałosnym zgłoszonkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7222118 Napisano: 17.11.2024 09:55:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

snowflake napisał(a):

xman111 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Myślisz, że ktoś kupił Serenadę zamiast Hochland czy Mlekpol żeby dostać zabawkę?

Mhm, oczywiście, że tak...np moja koleżanka x2 dla córek 🙃 Jako odpowiedź napisała jakieś proste zdanie na odwal się.

ja tez zagrałem 3 razy o 3 ciężarówki dla siostrzeńca, który uwielbia ciężarówki. Pisałem coś od niechcenia, żeby coś napisać a było tych 300 znaków emotka

Biorąc pod uwagę, że było 6 tys. zgłoszeń to raczej będzie losowanko, a nie rzetelny wybór. Więc takie pisane od niechcenia zgłoszenie może jak najbardziej wygrać.

No wcale bym się na to nie obraził wtedy 🤣🤣🤣ale nie liczę nawet emotka

Ja aż 3 teksty w bólach stworzyłam, bo temat nijak mi nie leżał, więc nie liczę na cokolwiek 🙃

Ja 1 tekst, czyli tak klasycznie jak na mnie... Ale było boleśnieemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7220249 Napisano: 09.11.2024 15:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Klub Winiary, wygrana 50zl 25.09 do dziś nie doszło na konto. Szły przelewy? Czy dopiero pójdą? Bo na koncie nie widzę żeby to doszło

Córka jeszcze nie ma z końca sierpnia przelewu, a pozytyw. weryfikacje tego paragonu dostała dopiero 2 tyg temu. Z końca września ja też jeszcze nie mam ani weryfikacji  ani przelewu

Chyba ruszyli z tematem, bo u mnie niedawno- 5 dni po trafieniu pozytywna weryfikacja, więc może już pójdą przelewy. Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7220235 Napisano: 09.11.2024 13:26:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

poprostuania napisał(a):

Ehhh, to Prince Polo emotka Czy ktoś miałby może ochotę podzielić się z przegranym nieszczęśnikiem (na forum czy na priv) co wpadło w gust jury? Rymowanki czy proza? Bardziej na wesoło czy na poważnie? Moje 5 zgłoszeń zostało odstrzelone emotka

ja nie potrafię rozgryźć tej agencji, na jedno zgłoszenie wpadło mi 500zł, na pozostałe chyba z 8 totalnie nic, a pisałam w podobnym stylu...

na około 15 zgłoszeń - 1 wygrana. Cieszę się że jest choć jedna!

Ktoś tu na forum pisał, że w kółko ten sam tekst wysyłał aż w końcu wylosowali, czyli może jak w Heinekenie z życzeniami, to się odbyło??

To znaczy, że mogli losować np. część i z niej wybierać. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7220234 Napisano: 09.11.2024 13:25:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

poprostuania napisał(a):

Ehhh, to Prince Polo emotka Czy ktoś miałby może ochotę podzielić się z przegranym nieszczęśnikiem (na forum czy na priv) co wpadło w gust jury? Rymowanki czy proza? Bardziej na wesoło czy na poważnie? Moje 5 zgłoszeń zostało odstrzelone emotka

ja nie potrafię rozgryźć tej agencji, na jedno zgłoszenie wpadło mi 500zł, na pozostałe chyba z 8 totalnie nic, a pisałam w podobnym stylu...

na około 15 zgłoszeń - 1 wygrana. Cieszę się że jest choć jedna!

Ktoś tu na forum pisał, że w kółko ten sam tekst wysyłał aż w końcu wylosowali, czyli może jak w Heinekenie z życzeniami, to się odbyło?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7220022 Napisano: 08.11.2024 16:22:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

angellisia napisał(a):

Kaufland stówki rozdał??

Na to wygląda,że tak 😔

ale na forum nie widziałam, żeby ktoś pisał o stówkach...
Chyba że coś przeoczyłam...

Może jeszcze nie odczytali 😅 zazwyczaj już by się ktoś pochwalił

myślę, że w takim razie jeszcze szansa jakaś jest emotka

Ja też jeszcze mam nadzieję

Dzwonią dalej ze stówami, teraz.

To u mnie pozamiatane 😔

Spokojnie, spokojnie, konkurs jeszcze trwa to i główna wpaść może emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0