Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fiona123

fiona123

#5817689 Napisano: 04.02.2014 14:08:20 w Rossmann
ps.Panie kierownik bardzo się boją i denerwuja faktem,gdy się wspomina że napisze maila do obsługi ze skanem paragonów i poprosi o kody.jeśli to jakiś problem..od razu starają się wyjaśnic sytację na miejscu.Tak miałam w obu przypadkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5817687 Napisano: 04.02.2014 14:06:34 w Rossmann
anetka2a napisał(a):

Ale się wkurzyłam - wczoraj mąż robił zakupy w ross i oprócz kilku rzeczy kupił kaszkę Bobovita dla naszego szkraba - Mały zawsze takie wcina emotka I co? Nie dostał paragonu niefiskalnego emotka I nie wiem czy po prostu go nie wydrukowało, czy jakaś sprytna pani kasjerka zobaczyła, że chłop zakupy robi i mu go nie dała emotka Już skrobię do nich maila emotka

Hehe,skąd ja to znam;)już 2x ta sama kasjerka w Rossmanie spojrzała na mnie i po wydrukowaniu paragonu za zakupy i za płatność kartą grzecznie i z uśmiechem podziękowała i schowała paragony niefiskalne pod ladę.(pewnie pomyślała ze nie bawię się w konkursy-a tu zonk!)nie wiedziałam na początku o co z tymi paragonami chodziło,wiec odpuściłam jej,a za 3 razem poszłam i celowo kupiłam produkt promocyjny i gdy po raz kolejny zrobiła dokładnie tak samo,wyszłam ze sklepu i zadzwoniłam do tego Rossmana i rozmawiałam z Panią kierownik o zaistniałym fakcie z przed 20 min.W niedziele zamykali wcześniej i już nie miałam jak wrócić.Umówiłyśmy się na następny dzień w celu odebrania paragonu.Kierownik miała porozmawiać z pracownica i chyba rozmawiała,bo ostatnio ta sama dziewczyna(chyba się kapnęła ze ja nakablowałam;)bo grzecznie wydała mi paragon niefiskalny i jeszcze objasniła do czego on służy;)))
Sytuacja nr 2.Jestem w innym sklepie i kupuje 3 produkty promocyjne(akurat mi sie kosmetyki pokończyły)pani paragony niefiskalne szt.3 wyrzuca przy mnie do kosza stojącego pod jej stolikiem i na moje pytanie,,a czy moge otrzymac paragony do konkursu''?patrzy na mnie zaskoczona i pyta czy jestem w ogole zalogowana na stronce?!!Gdy odpowiadam że oczywiście,schyla się pod stolik i podaje mi zmiętolone 2 paragony i z łaską mówi,,PROSZĘĘ''.Biorę,rozwijam je juz na podwórku,patrzę a tam niespodzianka...2 paragony dla konkursu o kocie i jeden Xenna!!!!Normalnie masakra piłą motorową.Wracam do sklepu i rozmawiam z kierownik drogerii,Pani kierownik jest tak zbulwersowana ze jej ręce latają,gubi słowa i nie może uwierzyć ze tak się dzieje na sklepie...po czym bierze kosz na śmieci tej kasjerki(która ma minę nietęgą i znajduje mi moje 3 paragony za moje zakupy!Domyślacie się co było w jej koszu?Moze z 30 różnego rodzaju paragonów do konkursów.....Nigdy,przenigdy bym nie nakablowała,wstydzę sie nawet zwrócić do sklepu serek po terminie,ale sytuacja mnie przerosła...Moze i bym nie wziela udziału w tych konkursach,ale panie kasjerki nie powinny za mnie o tym decydować.Jakie jest Wasze zdanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5816219 Napisano: 01.02.2014 21:43:35 w Rossmann
emmii
emmiii napisał(a):

czy jak posiadam paragony z kodem konkursowym a zgubiłam paragon fiskalny i nie pamiętam na jaką kwotę były zakupy to odblokuje mi się pytanie konkursowe ?

Tak,lecz jak zgarniesz nagrodę głowną myslę ze poproszą Cie o skan paragonu fiskalnego. Wyświetl w wątku >>
0 0