Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fiona123
Postów 83
Data rejestracji 28.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe,skąd ja to znam;)już 2x ta sama kasjerka w Rossmanie spojrzała na mnie i po wydrukowaniu paragonu za zakupy i za płatność kartą grzecznie i z uśmiechem podziękowała i schowała paragony niefiskalne pod ladę.(pewnie pomyślała ze nie bawię się w konkursy-a tu zonk!)nie wiedziałam na początku o co z tymi paragonami chodziło,wiec odpuściłam jej,a za 3 razem poszłam i celowo kupiłam produkt promocyjny i gdy po raz kolejny zrobiła dokładnie tak samo,wyszłam ze sklepu i zadzwoniłam do tego Rossmana i rozmawiałam z Panią kierownik o zaistniałym fakcie z przed 20 min.W niedziele zamykali wcześniej i już nie miałam jak wrócić.Umówiłyśmy się na następny dzień w celu odebrania paragonu.Kierownik miała porozmawiać z pracownica i chyba rozmawiała,bo ostatnio ta sama dziewczyna(chyba się kapnęła ze ja nakablowałam;)bo grzecznie wydała mi paragon niefiskalny i jeszcze objasniła do czego on służy;)))
Sytuacja nr 2.Jestem w innym sklepie i kupuje 3 produkty promocyjne(akurat mi sie kosmetyki pokończyły)pani paragony niefiskalne szt.3 wyrzuca przy mnie do kosza stojącego pod jej stolikiem i na moje pytanie,,a czy moge otrzymac paragony do konkursu''?patrzy na mnie zaskoczona i pyta czy jestem w ogole zalogowana na stronce?!!Gdy odpowiadam że oczywiście,schyla się pod stolik i podaje mi zmiętolone 2 paragony i z łaską mówi,,PROSZĘĘ''.Biorę,rozwijam je juz na podwórku,patrzę a tam niespodzianka...2 paragony dla konkursu o kocie i jeden Xenna!!!!Normalnie masakra piłą motorową.Wracam do sklepu i rozmawiam z kierownik drogerii,Pani kierownik jest tak zbulwersowana ze jej ręce latają,gubi słowa i nie może uwierzyć ze tak się dzieje na sklepie...po czym bierze kosz na śmieci tej kasjerki(która ma minę nietęgą i znajduje mi moje 3 paragony za moje zakupy!Domyślacie się co było w jej koszu?Moze z 30 różnego rodzaju paragonów do konkursów.....Nigdy,przenigdy bym nie nakablowała,wstydzę sie nawet zwrócić do sklepu serek po terminie,ale sytuacja mnie przerosła...Moze i bym nie wziela udziału w tych konkursach,ale panie kasjerki nie powinny za mnie o tym decydować.Jakie jest Wasze zdanie? Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak,lecz jak zgarniesz nagrodę głowną myslę ze poproszą Cie o skan paragonu fiskalnego. Wyświetl w wątku >>