Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fiona123
Postów 83
Data rejestracji 28.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babskich gazet nie czytam,nie mam czasu za konkursami:))))
Sama sporo wygrywam równie ciekawych nagród.
Nie wkurzam się na konkursowiczów ,wręcz przeciwnie,każdemu z osobna dobrze życzę.Interesują mnie duże i ciekawe wygrane,a ludzie sami
informują męża skąd i dlaczego nowe auto ot i tyle..
chciałam zagaic temat w wolnej chwili.Jednak nie warto i nigdy więcej.
Przepraszam.
Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna Pani wysłała sms gdzieś do gazety i wygrała,a biedaczka nie ma prawo jazdy i nie potrzebuje...,
drugi Pan zamiast Fiata 500 woli duże auto 4x4..a 3 osoby historii nie znam:)
i wkurza mnie to że mąż sie nabija z moich leżaczków ŁOMŻA:))) Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powodzenia!! Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
numery tel nie działają.
na maile nie odpisują..
Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7szt śliniaków+2szt butelki antykolkowe. Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahhah a ja własnie też walnęłam rymowankę o jelitach,zatwardzeniu,zaparciach,wzdęciach itp..
jak pisałam to myslałam że się posikam ze śmiechu taki niby miałam problem wstydliwy a Xenna mnie uratowała jejeje.No to uznali,ze skoro mi tak pomaga to niech ma dziewczyna
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe od przybytku głowa nie boli:)
Całkiem niedawno kolezanka aplikowała na kierownika Rossmana i na rozmowie rekrutacyjnej kilka razy padło pytanie,,jak bys zareagowała,gdybys zauważyła ze personel kradnie asortyment?''Nie oszukujmy się,kradną wszędzie,ale kosmetyki w drogerii są nam kobietom wyjątkowo atrakcyjnym towarem:)i rynkiem zbytu zarazem.
Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety się mylisz..znam kilka Pan,które hurtem wynoszą i sprzedają próbki kremów,kosmetyków,perfum,szminek..Mam sąsiadkę która notorycznie kupuje od Pan z Rossmana i Apteki
takie rzeczy...nawet utrata premii czy pracy nie stoi na przeszkodzie. Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I właściwie mamy odpowiedź na pytanie. Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehee spoko,widze ze nie tylko mi sie to przytrafia:) Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i nie interesuje Panie nagroda I stopnia,tylko np 3 szt.Xenny błonnik:)to i racja:)
a w drugim przypadku,łał!nie wpadłam na to że mogą sobie Panie duplikat wydrukować.I wszystko jasne:)spoko Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważam że masz rację,paragon Pani może sobie wziąć,wyrzucić czy zrobić z nim cokolwiek jeśli klient odejdzie od kasy i się o niego nie upomni.We wszystkich opisanych przypadkach absolutnie!nie była to wina systemu tylko samych Pan kasjerek bo widziałam dokładnie ze paragony niefiskalne się normalnie drukują.Czy któraś z Was zna odpowiedź na pytanie,po co kasjerce paragony?Wiadomo,ma kod i wpisze datę i obojętnie jaką kwotę,weźmie udział w konkursie za siostrę,chłopaka,koleżankę.Wymyśli kilkadziesiąt haseł,rymów itp i co?Wygrywa główna nagrodę np auto:)i warunkiem jest pokazać paragon za zakupy i ten niefiskalny??skad weźmie ten 1? Wyświetl w wątku >>
fiona123
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznałam się ze to bardzo brzydko,mąż sie ze mnie śmiał gdy mu opowiedziałam.Masz rację ladyinred,że kasjerki mogą to robić odruchowo,dużo ludzi nie gra,paragon uważa za kolejny śmieć itp,ale...wyjaśnij dlaczego w koszu na śmieci nie było nic innego oprócz paragonów niefiskalnych?papierków,opakowań..czegokolwiek tylko same niefiskalniaki? Wyświetl w wątku >>