Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fiona123

fiona123

#6048300 Napisano: 23.07.2015 17:47:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

magnus napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

magnus napisał(a):

marielu napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

hej!
Na ile znaków max można prygotować odpowiedź do Sadówki?

mi weszło 1200 + film + makieta

emotka   plus gałązka wiśni emotka

A makieta gra, spiewa i tańczy? Bo inne to szans nie mają...

Gra, śpiewa i tańczy w sadzie wiśniowym, do tego pachnie wiśnią, borówką i cytryną- zapach zależy od przycisku na makiecie emotka

ee to cienko, na mojej jeszcze można sobie drinka zrobić:)

buahahahah:) ja to filmik nakręciłam jak tę Sadówkę piję w dużych ilościach i jak później po niej tańczę.. Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6048117 Napisano: 23.07.2015 11:05:20 w Zakupy na konkursy - usługi
Kupie paragon Sadówka. Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6044827 Napisano: 15.07.2015 15:16:48 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka

przez ciebie wylalam kawe jak ty przez telefon poznajesz ze ma male kielbaski ja tego nie potrafie hi,hi

joan napisał(a):

fiona123 napisał(a):

Mąż ma komis samochodowy i wkurza mnie ze już 3 osoba wstawiła nowiutkie autko wygrane w konkursie w ciągu 2 miesięcy:)
Jedna Pani wysłała sms gdzieś do gazety i wygrała,a biedaczka nie ma prawo jazdy i  nie potrzebuje...,
drugi Pan zamiast Fiata 500 woli duże auto 4x4..a 3 osoby historii nie znam:)
i wkurza mnie to że mąż sie nabija z moich leżaczków ŁOMŻA:)))

Widocznie za bardzo interesujesz się cudzymi historiami; polecam poczytać tzw. babskie gazety - zaspokoją Twoją ciekawość i będziesz mogła się powkurzać na całkiem obce osoby, zamiast na konkursowiczów.

PS: Pozdrawiam nieznajomego pana od Fiata 500. Widziałam to auto na żywo w kilku wersjach i nie przypadło mi do gustu. W pełni rozumiem preferowanie pojazdów 4x4 emotka

ko i ja czynię emotka

joan ,akurat w Twoje poczucie humoru nie powątpiewałam,aczkolwiek myliłam się...
Babskich gazet nie czytam,nie mam czasu za konkursami:))))
Sama sporo wygrywam równie ciekawych nagród.
Nie wkurzam się na konkursowiczów ,wręcz przeciwnie,każdemu z osobna dobrze życzę.Interesują mnie duże i ciekawe wygrane,a ludzie sami
informują męża skąd i dlaczego nowe auto ot i tyle..
 chciałam zagaic temat w wolnej chwili.Jednak nie warto i nigdy więcej.
Przepraszam.
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka

przez ciebie wylalam kawe jak ty przez telefon poznajesz ze ma male kielbaski ja tego nie potrafie hi,hi

Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6044790 Napisano: 15.07.2015 14:24:22 w Wkurza mnie...
Mąż ma komis samochodowy i wkurza mnie ze już 3 osoba wstawiła nowiutkie autko wygrane w konkursie w ciągu 2 miesięcy:)
Jedna Pani wysłała sms gdzieś do gazety i wygrała,a biedaczka nie ma prawo jazdy i  nie potrzebuje...,
drugi Pan zamiast Fiata 500 woli duże auto 4x4..a 3 osoby historii nie znam:)
i wkurza mnie to że mąż sie nabija z moich leżaczków ŁOMŻA:))) Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6044639 Napisano: 15.07.2015 10:59:10 w Biedronka
tak,juz widze do dzisiaj i nie trzeba kupować karmy.
Powodzenia!! Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6044629 Napisano: 15.07.2015 10:53:35 w Biedronka
sylwika76 napisał(a):

Czy do konkursu "aktywnie z psem" trzeba kupować tą karmę ?

A ten konkurs chyba juz sie zakonczył?czy nie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6044362 Napisano: 14.07.2015 17:00:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
1szt Leżak Łomza Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6044360 Napisano: 14.07.2015 16:56:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Usmiech 4x dziennie-Milka.Różowy aparat Nikon
Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#6029332 Napisano: 09.06.2015 14:14:16 w Numery telefonów i maile do agencji.
Hej,ma ktos namiar na socializer?
numery tel nie działają.
na maile nie odpisują..
Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5870997 Napisano: 05.06.2014 17:44:39 w Giełda Kodów ; )
Oddam kod z coli Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5868544 Napisano: 30.05.2014 21:47:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Canpol
7szt śliniaków+2szt butelki antykolkowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5842508 Napisano: 27.03.2014 18:10:24 w Rossmann
frodo napisał(a):

ladyinred napisał(a):

saloema napisał(a):

frodo napisał(a):

fiona123 napisał(a):

Xenna trafiłam w błonniki:)co ja mam z tym zrobić?? emotka

Oto jest pytanie... Bogu dzięki, że nie udało mi się wygrać tego błonnika emotka

A ja napisałam taki piękny wierszyk o tym, jak rozmawiałam ze swoją ubikacją o jelitach i nici... nawet błonnika!

emotka super emotka az ciekawa jestem, co tam było

Aż strach pomyśleć emotka

hahhah a ja własnie też walnęłam rymowankę o jelitach,zatwardzeniu,zaparciach,wzdęciach itp..
jak pisałam to myslałam że się posikam ze śmiechu taki niby miałam problem wstydliwy a Xenna mnie uratowała jejeje.No to uznali,ze skoro mi tak pomaga to niech ma dziewczyna emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5841837 Napisano: 26.03.2014 11:55:48 w Rossmann
Xenna trafiłam w błonniki:)co ja mam z tym zrobić?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5818344 Napisano: 05.02.2014 14:26:59 w Rossmann
Ronja napisał(a):

fiona123 napisał(a):

Ronja napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Ronja, w marketingu rosska pracujesz, czy co do licha emotka emotka emotka

bo raczej nie na kasie

Po prostu wydaje mi się, że przesadzacie z tym sugerowaniem, że kasjerki rossmana nalogowo grają na rossnecie i podałam argumenty. Nie chce mi się wierzyc, że ktos w dzisiejszych czasach ryzykowałby utratę pracy dla dodatkowego kremiku i to niepewnego.

Niestety się mylisz..znam kilka Pan,które hurtem wynoszą i sprzedają próbki kremów,kosmetyków,perfum,szminek..Mam sąsiadkę która notorycznie kupuje od Pan z Rossmana i Apteki
takie rzeczy...nawet utrata premii czy pracy nie stoi na przeszkodzie.

Bożesz Ty mój ileż to chemii kobiety są w takim razie skłonne w siebie wetrzeć? Jak oglądam te składy kosmetyków, zwłaszcza drogeryjnych to strach. Dlatego prawie nigdy nie gram w Rossnecie o kosmetyki. Ja rozumiem kiedyś z braku laku aptekarki kręciły własne lody twu, twu kremy w aptekach ale teraz, naprawdę nie pojmuję... Mam koleżanke aptekarkę i co najwyżej dla sebie trzyma próbki RoCa czy Vichy ale nie, żeby nimi handlowała emotka

Hehe od przybytku głowa nie boli:)
Całkiem niedawno kolezanka aplikowała na kierownika Rossmana i na rozmowie rekrutacyjnej kilka razy padło pytanie,,jak bys zareagowała,gdybys zauważyła ze personel kradnie asortyment?''Nie oszukujmy się,kradną wszędzie,ale kosmetyki w drogerii są nam kobietom wyjątkowo atrakcyjnym towarem:)i rynkiem zbytu zarazem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5818220 Napisano: 05.02.2014 12:34:22 w Rossmann
Ronja napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Ronja, w marketingu rosska pracujesz, czy co do licha emotka emotka emotka

bo raczej nie na kasie

Po prostu wydaje mi się, że przesadzacie z tym sugerowaniem, że kasjerki rossmana nalogowo grają na rossnecie i podałam argumenty. Nie chce mi się wierzyc, że ktos w dzisiejszych czasach ryzykowałby utratę pracy dla dodatkowego kremiku i to niepewnego.

Niestety się mylisz..znam kilka Pan,które hurtem wynoszą i sprzedają próbki kremów,kosmetyków,perfum,szminek..Mam sąsiadkę która notorycznie kupuje od Pan z Rossmana i Apteki
takie rzeczy...nawet utrata premii czy pracy nie stoi na przeszkodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5818182 Napisano: 05.02.2014 12:11:27 w Rossmann
joan napisał(a):

Ronja - tak, jak Ci pisałam, aktualnie paragon nie jest do niczego potrzebny. Zauważ, że nowe zasady Rosska obowiązują od kilku miesięcy; gdyby nie wystarczyły same kody, czy po takim upływie czasu niektóre kasjerki nadal kradłyby kody klientom i chowały je do kieszeni albo worka? Wątpię. One już wiedzą, że paragon nie jest do niczego potrzebny.

I właściwie mamy odpowiedź na pytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5817874 Napisano: 04.02.2014 18:26:25 w Rossmann
lazaj007 napisał(a):

dzisial bylem w rossmanie po kaszke dla coreczki i co?.... pani dala paragon i potwierdzenie platnosci z terminala po czym dziekuje mi za zakupy a ja stoje przy kasie bo cos mi nie gra, gdzie ten kod.... kasjerka zaczyna obslugiwac kolejna osobe a druga reka chwyta moj kod na co ja do niej ze to co sie wydrukowalo tez poprosze... z wielkim wyrzutem dala sapiac pod nosem zgryzliwie "prosze"...... noz kurde.
raz juz przy venusie zona pisala do rossnetu bo nie dostala kodu to w odpowiedzi podali kod, przeprosili i poinformowali ze kierwonik regionalny ma odbyc rozmowe z pracownikami. Ale jak widac albo rozmowy nie bylo albo regionalnego maja gdzies bo ta sama drogieria a po raz kolejny nie wydaja kodu!!! Jak maja ochote na udzial w konkursie to niech do groma kupia sobie dany produkt a nie zeruja na innych!

hehee spoko,widze ze nie tylko mi sie to przytrafia:) Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5817733 Napisano: 04.02.2014 14:45:39 w Rossmann
joan napisał(a):

fiona123 napisał(a):

(...) Wygrywa główna nagrodę np auto:)i warunkiem jest pokazać paragon za zakupy i ten niefiskalny??skad weźmie ten 1?

Nie wiemy, czy kogokolwiek będzie interesował paragon. Zresztą, może kasjerki o samochody nie grają?

lazaj007 napisał(a):

wydrukuje duplikat paragonu, wkoncu ma mozliwosc bo tam pracuje

Może i nie interesuje Panie nagroda I stopnia,tylko np 3 szt.Xenny błonnik:)to i racja:)
a w drugim przypadku,łał!nie wpadłam na to że mogą sobie Panie duplikat wydrukować.I wszystko jasne:)spoko Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5817720 Napisano: 04.02.2014 14:33:50 w Rossmann
joan napisał(a):

ladyinred - co z tego, że ktoś nie zagra, ekspedientka ma prawo sprzątnąć paragon fiskalny/niefiskalny z lady dopiero wtedy, gdy klient odejdzie. A nie takie cwaniakowanie emotka

Mnie już kilkakrotnie nie wydano paragonu, ale zawsze była to wina systemu. Zawsze. I podkreślałam to w mejlach z prośbą o kod emotka

Uważam że masz rację,paragon Pani może sobie wziąć,wyrzucić czy zrobić z nim cokolwiek jeśli klient odejdzie od kasy i się o niego nie upomni.We wszystkich opisanych przypadkach absolutnie!nie była to wina systemu tylko samych Pan kasjerek bo widziałam dokładnie ze paragony niefiskalne się normalnie drukują.Czy któraś z Was zna odpowiedź na pytanie,po co kasjerce paragony?Wiadomo,ma kod i wpisze datę i obojętnie jaką kwotę,weźmie udział w konkursie za siostrę,chłopaka,koleżankę.Wymyśli kilkadziesiąt haseł,rymów itp i co?Wygrywa główna nagrodę np auto:)i warunkiem jest pokazać paragon za zakupy i ten niefiskalny??skad weźmie ten 1? Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona123

#5817710 Napisano: 04.02.2014 14:25:40 w Rossmann
anetka2a napisał(a):

fiona123 napisał(a):

ps.Panie kierownik bardzo się boją i denerwuja faktem,gdy się wspomina że napisze maila do obsługi ze skanem paragonów i poprosi o kody.jeśli to jakiś problem..od razu starają się wyjaśnic sytację na miejscu.Tak miałam w obu przypadkach.

Mój mail ze skanem właśnie do nich poleciał emotka Może i bym załatwiła to na miejscu, ale jestem uziemiona z przeziębionym dzieckiem w domu a mąż - za Chiny ludowe by nie poszedł rozmawiać o paragonie - nie ten typ człowieka co ja, on woli odpuścić... emotka Poza tym do ross mam kilka kilometrów emotka
Cała ta sytuacja mnie zdziwiła, bo nigdy mi się nie przytrafiła - może dlatego, że ja robię zakupy w innym ross a mój mąż w innym (z racji bliskości do pracy)... W tym w którym ja robię zakupy, zawsze ekspedientki dają bez problemu paragony a nawet zachęcają do udziału w konkursach emotka
A sytuacje o których pisałaś, szczególnie ta ze sprytną kasjerką z koszem na paragony masakruje system emotka

Przyznałam się ze to bardzo brzydko,mąż sie ze mnie śmiał gdy mu opowiedziałam.Masz rację ladyinred,że kasjerki mogą to robić odruchowo,dużo ludzi nie gra,paragon uważa za kolejny śmieć itp,ale...wyjaśnij dlaczego w koszu na śmieci nie było nic innego oprócz paragonów niefiskalnych?papierków,opakowań..czegokolwiek tylko same niefiskalniaki? Wyświetl w wątku >>
0 0