Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika donia7

donia7

#6467732 Napisano: 27.02.2018 11:14:16 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nadawca przelał mi pieniądze o 21 w niedziele (Bank Spółdzielczy), na moje konto Pko Bp. Czy to normalne, że pieniądze tak długo idą?Na godzinę 10 potrzebuję gotówki  emotka

Teoretycznie tak. Praktycznie nie.
Jeśli wysłał je faktycznie w niedzielę to powinny być zaksięgowane u Ciebie w poniedziałek. Nawet gdyby wysłał w poniedziałek rano to przelew powinien dojść również w poniedziałek. Masz pewność, że nadawca wysłał kasę?

Tak bo to mój mąż  emotka  I nam obojgu zależy, aby kasa już była na koncie, bo muszę iść sprawę załatwić emotka

Może przyjdzie przelew pierwszą sesją przychodzącą dzisiaj. Z tego co wyczytałam w necie to chyba 11:30. 

Niech sprawdzi w przelewach oczekujących. Ja tak dość często mam że zrobię przelew, pieniądze z konta ubywaja, a druga osoba nie ma przelewu.. Później sprawdzam a przelew jest w oczekujących 

doszła o 10.50 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6467674 Napisano: 27.02.2018 09:09:04 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nadawca przelał mi pieniądze o 21 w niedziele (Bank Spółdzielczy), na moje konto Pko Bp. Czy to normalne, że pieniądze tak długo idą?Na godzinę 10 potrzebuję gotówki  emotka

Teoretycznie tak. Praktycznie nie.
Jeśli wysłał je faktycznie w niedzielę to powinny być zaksięgowane u Ciebie w poniedziałek. Nawet gdyby wysłał w poniedziałek rano to przelew powinien dojść również w poniedziałek. Masz pewność, że nadawca wysłał kasę?

Tak bo to mój mąż emotka  I nam obojgu zależy, aby kasa już była na koncie, bo muszę iść sprawę załatwić emotka

cb656  robił przelew z konta internetowego  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6466398 Napisano: 22.02.2018 14:53:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelewy od Versusa Crunchips emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6466188 Napisano: 22.02.2018 11:13:46 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że koleżanka powiedziała mi o promocji -25% na markę Sunday Riley w sklepie Cultbeauty. Już od dawna marzył mi się zestaw serum Good Genes oraz olejek Luna... i niestety, pomimo zapasów kosmetyków, stwierdziłam, że nie mogę przegapić tej okazji... i poszło 600 złotych  emotka  Teraz myślę jak załatać dziurę w budżecie... bo te pieniądze odkładałam na nową kanapę... a może jednak dobrze wybrałam? Kanapę zawsze wymienię, a twarzy czas ucieka  emotka

hahaha, przypomniał się mi się Twój post o kosmetykach z empiku i "złym" mężu emotka

ta nie żałuj se emotka  jak Ci to przyniosło radość emotka  mi osobiście szkoda kasy na drogie kosmetyki. Zainwestowałam w wyciskarkę za namową mojej ulubionej forumowiczki i liczę, że zatrzymam młodość pijąc zdrowe soki emotka  I to nadgryzienie zębem czasu nie będzie aż tak widoczne i bolesne dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6466156 Napisano: 22.02.2018 09:59:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dochodzą kosmety z Fa c4 od Smolara i zestawy z biedronki Durex- DPD Wyświetl w wątku >>

donia7

#6465667 Napisano: 20.02.2018 19:22:09 w Smolar
Karty z Somersby Tesco od Smolara już są doładowane emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6464478 Napisano: 16.02.2018 14:22:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
okulary z Biedry i karta z Somersby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6463341 Napisano: 13.02.2018 20:44:07 w WC - rozmowy o wszystkim
monnikk napisał(a):

Proszę o pomoc osoby użytkujące wyciskarki wolnoobrotowe. Chciałabym takową kupić, ale po przeczytaniu internetu mam mętlik w głowie większy, niż przed czytaniem. Nigdy w domu nie mieliśmy nawet sokowirówki, więc temat soków jest dla mnie dość mglisty. Czy jest sens kupować najtańszy sprzęt? Czy będzie to badziew, sitko pęknie po miesiącu a reszta rozleci się trochę później? Na wyciskarkę za 2000zł teraz mnie nie stać. Czy rzeczywiście lepiej poczekać i odkładać na lepszą, czy taka ze "średniej półki" też może się sprawdzić? Będę wdzięczna za wszelkie rady i sugestie.

Ja będę kupowała tę: https://www.euro....Xn6NgCFegB0wodDC8Gig
wiem, że jest bardzo dobra i taka mi starczy emotka Wyświetl w wątku >>
1 monnikk 0

donia7

#6461578 Napisano: 09.02.2018 09:30:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonko365 napisał(a):

asantesana napisał(a):

shineoff napisał(a):

Abstrahując od tego, czy profile są fałszywe czy prawdziwe, to zgodzę się z ludźmi, którzy robią tam burzę, iż prace zwycięskie nie były (wszystkie) rzeczywiście kreatywne. Ani trochę nie były. Nie grałam w tym konkursie, więc wypowiadam się absolutnie obiektywnie, nie przemawia przeze mnie zazdrość, czy ból porażki emotka  

Wypowiadasz się subiektywnie. W ocenie kreatywności pracy obiektywizm nie istnieje.

emotka
Normalnie mam ochotę sobie wrzucić do stopki:

"Wypowiadasz się subiektywnie. W ocenie kreatywności pracy obiektywizm nie istnieje."
                                                                                                        - Asantesana -
i jeszcze:

"Kreatywność to pojęcie delikatnie mówiąc względne. Jury może wybrać nawet przypalony kotlet, bo ich spalenizna jara, jeśli tylko jest to zgodne z regulaminem."
                                                                                                                                                                                      - Mia -

Bez cienia ironii to mówię. Mam takie wrażenie że bardzo wiele osób tego kompletnie nie rozumie. I nie piję do Ciebie shineoff, to taka ogólna refleksja, jak się poczyta m.in. ten top.

no Mia i Asantesanta to takie nasze forumowe Seneki emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6459814 Napisano: 05.02.2018 12:04:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora i andii dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

donia7

#6459808 Napisano: 05.02.2018 11:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na tę Milkę to jakiekolwiek można kupić produkty, nawet to okrągłe ciastko? Bo nie widzę spisu produktów nigdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6457804 Napisano: 30.01.2018 16:51:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
katarynka-199 napisał(a):

Gra Pelafeniada. 
Kurier POCZTEX. 

osobiście uważam, że to dobra alternatywa dla znudzonego dziecka 2-4 lata. 
Ciekawe zadania, coś Nowego dla dziecka, które jeszcze w gry planszowo/zadaniowe nie grały. 

Dorosłym szybko się znudzi emotka  

Mi się podoba! Synowi też  emotka

to  dobrze, że nie odesłałam danych, bo moje dzieci za "stare" emotka

W temacie: książki "Teatrzyk cieni" z familie.pl- nawet nie wiedziałam, że wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6456593 Napisano: 26.01.2018 12:56:26 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

Ja nigdy nie zapomnę moje teściowej, że przez 3 lata małżeństwa nigdy nie nazwała mnie córką i OK ja do niej mamusiu nie mówię. Żadnych pretensji nie miałam,ale jak leżała w szpitalu, ja weszłam na salę ją odwiedzić (jako jedyni byliśmy z trójki jej dzieci) to od progu na całą salę darła się "CÓRUNIU, przyjechałaś " aż odwórciłam się za siebie czy czasami jej córka nie idzie. Przez całą wizytę w szpitalu byłam jej córeczką. Teraz już jestem synową. Utwierdziła mnie tym zachowaniem,ze jest wredną, przebiegłą babą ! Ach naprawdę jej nie lubię emotka

ja nie wyobrażam sobie mówić do teściowej "mamo" emotka  mamę ma się jedną, a ja jej córką też nie będe nigdy, bo  jakiej racji emotka

ale teściowa się wrednie zachowała- na pokaz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6456428 Napisano: 25.01.2018 23:00:47 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

o tak! "wyciągniecie z busz" to idealne słowo również naszego związku, choć te cierniste krzaki jeszcze się wybijają ...

właśnie się dowiedziałam,że to ja powinnam czyścić auta w środku, a swoje to też myć, bo on nie ma czasu aby moje auto umyć....
Kto u Was zajmuje się samochodami?

ja mojego "gonię", żeby pojechał na myjnię- mamy jedno auto  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6456412 Napisano: 25.01.2018 22:08:32 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

ja swojej teściowej  dziękuję za to, że dobrze wychowała i nauczyła wszystkiego co ważne swojego syna, a mojego męża i chociażby za to należy się jej mega szacunek

nieźle emotka  ja mam wrażenie, że dopiero ja wychowałam i wyprowadziłam na ludzi mego męża z buszu emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6456033 Napisano: 24.01.2018 21:34:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Kaufland Schwarzkopf zaczynający się od jutra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6455773 Napisano: 24.01.2018 09:32:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś rozwiązują Belvitę?emotka

Nic dziś nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6455514 Napisano: 23.01.2018 13:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

W durexie w biedronce jest na pewno ograniczenie na osobę, ale na gospodarstwo domowe nie ma? Nie znalazłam w regulaminie

nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6455454 Napisano: 23.01.2018 11:10:16 w Dziś cieszę się z.....
jorunn2010 napisał(a):

Mój synek poszedł pierwszy raz na samodzielne zakupy i pięknie się wywiązał z zadania. Jedynie w warzywniaku spędził dużo czasu bo płacił za każdą rzecz z osobna (kupił cytrynę, zapłacił, kupił paprykę, zapłacił i tak chyba z 5 pozycji z listy).  To ja mam skrupuły jak podczas konkursowych zakupów dzielę zakupy na 3 paragony, a on tak bez krępacji emotka

on już pewnie ma to we krwi emotka  widzi jak mamusia robi zakupy emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6455238 Napisano: 22.01.2018 15:06:50 w Smolar
izkak napisał(a):

Na stronie http://wyniki.smolar.pl/ można już sprawdzić wyniki z konkursu Somersby. Potwierdzi ktoś wygraną? Czy były już SMSy? 

nie było emotka Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0