Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika donia7

donia7

#6698671 Napisano: 23.04.2020 09:50:59 w Wkurza mnie...
slomkab napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dzieci non stop się kłócą i biją. Nie wiem już jak reagować,  co robić...... emotka  2x 4 lata....czy to minie? emotka

Nie wiem u mnie 6 lat i 10 lat i codziennie  wojna i zaczepki...tez mam dość;(

I mnie niespełna 9 i 11 lat i jest tragedia... Wojny non stop wrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6698657 Napisano: 23.04.2020 08:08:13 w Dziś cieszę się z.....
Szkoda, że wczoraj nie wiedziałam, bym wygoniła dzieci, żeby popatrzyły. Człowiek niby siedzi na tym necie, a nie wie, co się dzieje na świecie emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

donia7

#6698525 Napisano: 22.04.2020 16:06:32 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

Słuchajcie, mam mindfuc*a. Jak spędzacie teraz czas? Siedzicie w domu? Musieliśmy w ubiegłym tygodniu jechać do lekarza. Moja ciężarna bratowa zaoferowała, że mamy dzieciaki zostawić u niej. Gdy stwierdziłam, że nie chce jej narażać odpowiedziała mi, że do nich i tak ktoś ciągle przychodzi... Moja koleżanka (dwójką małych dzieci, z czego jedno noworodek) ciągle wrzuca aktualne zdjęcia z imprez rodzinnych, albo wyjazdów. Może ja nieprawidłowo rozumiem słowo "izolacja" i jak głupia siedzę w domu i ograniczam zakupy do jednego wyjazdu do sklepu na 1.5tygodnia....
I po co te szumne nakładki na zdjęcie profilowe na FB "uratuj komuś życie i zostań w domu"?

Ja już od dawna widzę, że to co się dzieje na FB u ludzi, a to co w ich domach to dwie różne rzeczy. Wszystko na pokaz emotka ostatnio mama mi mówi, że jej sąsiadkę mąż prał po twarzy, aż chodziła i płakała, a popołudniu na FB dodała zdjęcia ich małżeństwa "20 lat razem", gdzie pełno komentarzy "cudowna rodzinka", "pięknie wyglądacie" emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6698079 Napisano: 21.04.2020 09:13:32 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Wkurzam się na siebie, że praktycznie w nic od początku kwietnia nie gram, a koleżanka co parę dni wysyła mi listę co lepszych konkursów jakie znalazła  emotka  Mało osób gra, bo chyba w takie odrętwienie większość osób wpadła, wiec jej wpada nagroda za nagrodą, a mi się nawet regulaminów nie chce czytać. 
Potem żałuję, że takiego lenia miałam  emotka  Ale dalej nie mogę wziąć się za konkursowe pisanie  emotka

Po wczorajszej przygodzie z Dino nie sądzę, że tak mało osób gra, wręcz odwrotnie...  Wyświetl w wątku >>

donia7

#6698055 Napisano: 20.04.2020 22:44:00 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

"Sprzatniety"?  emotka   uuuuuu
My zadxwonilismy obok do nadleśnictwa a oni wezwali animalsow czy kogoś od zwierząt. Robili pułapki na niego. Chcieli go przenieść w inne miejsce..ale on być cwany.  emotka  nic go nie ruszyło, w końcu sam się wyniósł  emotka  Ale fakt, że się kompletnie nie bał. Łaził pod domem, nic sobie z nas nie robił  emotka  teraz od trzech lat mamy rodzinę bażantów...Ci to odgłosy wydają hehe. Jest wesoło. 

My też dzwoniliśmy... Powiedział nam facet, że jak lis sam padnie to po niego przyjadą emotka i popołudniu słyszeliśmy strzały...Pewnie do innego sąsiada też zaszedł. Bażanty też mamy emotka czekaj, czekaj...zaraz się okaże, że mieszkamy niedaleko siebie  emotka emotka  
No i pełno kotów łazi. Jak moje dwie latają po podwórku to wtedy nie, ale jak są w środku to łażą koty różnej maści. Na szczęście moje wysterylizowane emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

donia7

#6698052 Napisano: 20.04.2020 22:30:06 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Zazdroszczę Wam tego ogródka. Ja mieszkam dopiero 4 miesiące w domu, więc na podwórku jeszcze taki teren budowy trochę. Niestety,mam glinę na której trawa średnio chce rosnąć emotka Myślimy z mężem nawieźć ziemi i zrobić mini ogródek.

Wszystko jest kwestia czasu. My 5 lat. Mieliśmy pole jak się wybudowaliśmy. Też nawozilismy ziemię i dużo dużo pracy było. Do tej pory jest. Ale radość i satysfakcja wielka. No i jak sobie grilla zrobisz i odpoczywasz na tarasie...bajka  emotka

My mamy jeszcze nie zrobione skarpy... jest tyle roboty przed nami, że głowa mała emotka Trawkę zasialiśmy w zeszłym roku, ale jest taka bidna  emotka Z tym grillem i tarasem to fakt, bajeczka  emotka jeszcze my mamy dom "schowany", często sarenka sobie pobiegnie, albo zając podskoczy emotka mimo, że od centrum miasta 3 km.

Oooo widzę to samo co u mnie. Za płotem sarenki prawie codziennie. Dookoła mam pola i lasek. Mieliśmy 2 lata temu nore lisa 10 metrów od furtki. To były jaja  emotka  na szczęście sam się wyprowadził. Mam 2 km do najbliższego sklepu. Ja właśnie kocham to, że mieszkamy na zadupiuu i nie mam póki co za płotem żadnego domu. Najbliższy sąsiad kilkaset metrów dalej.  emotka  

My też mieliśmy lisa!Norę miał niedaleko na skarpie ale przy drodze i nam łaził po działce parę razy. W lutym siedział na tarasie, nikogo się nie bał emotka no ale został "sprzątnięty"... Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6698040 Napisano: 20.04.2020 21:36:40 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Zazdroszczę Wam tego ogródka. Ja mieszkam dopiero 4 miesiące w domu, więc na podwórku jeszcze taki teren budowy trochę. Niestety,mam glinę na której trawa średnio chce rosnąć emotka Myślimy z mężem nawieźć ziemi i zrobić mini ogródek.

Wszystko jest kwestia czasu. My 5 lat. Mieliśmy pole jak się wybudowaliśmy. Też nawozilismy ziemię i dużo dużo pracy było. Do tej pory jest. Ale radość i satysfakcja wielka. No i jak sobie grilla zrobisz i odpoczywasz na tarasie...bajka  emotka

My mamy jeszcze nie zrobione skarpy... jest tyle roboty przed nami, że głowa mała emotka Trawkę zasialiśmy w zeszłym roku, ale jest taka bidna emotka Z tym grillem i tarasem to fakt, bajeczka emotka jeszcze my mamy dom "schowany", często sarenka sobie pobiegnie, albo zając podskoczy emotka mimo, że od centrum miasta 3 km. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

donia7

#6697996 Napisano: 20.04.2020 20:05:37 w Wkurza mnie...
Zazdroszczę Wam tego ogródka. Ja mieszkam dopiero 4 miesiące w domu, więc na podwórku jeszcze taki teren budowy trochę. Niestety,mam glinę na której trawa średnio chce rosnąć emotka Myślimy z mężem nawieźć ziemi i zrobić mini ogródek. Wyświetl w wątku >>

donia7

#6697892 Napisano: 20.04.2020 15:00:33 w Czy informują/ informowali?
A Fantasia z EURO/Groszek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6697855 Napisano: 20.04.2020 14:02:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

Chyba czas na przerwę konkursową skoro DINO nic nie dało... znaczy, że jestem cienka...

też jestem cienka emotka na tyle nagród nic... Wyświetl w wątku >>

donia7

#6697472 Napisano: 17.04.2020 18:38:15 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

Fantasia Groszek? Chyba do dzisiaj ma czas? NAV jak zwykle NAVala...

No raczej nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6697049 Napisano: 16.04.2020 08:58:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktoś wygrał nagrodę III stopnia w Knorr Delikatesy/ Mila?

Jedna osoba na forum się pochwaliła. Kilka osób zaś II i III stopień. Bardzo mało tych nagród na forum. Żadna znajoma też nie wygrała emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

donia7

#6696451 Napisano: 13.04.2020 16:23:19 w Kupię...
wkłady do instax mini, najlepiej 20 sztuk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6695741 Napisano: 08.04.2020 18:18:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

antylopia napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

antylopia napisał(a):

przeglądam sobie wybrane prace w godzinach i mam bardzo mieszane uczucia.
co sądzicie?

Mnie się podobają;) a czemu masz mieszane uczucia?

odniosłam wrażenie że głosują zwyciezcow

prace w godzinach

głosują zwycięzców

piszecie szyfrem  emotka

najważniejsze, że się rozumieją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6695645 Napisano: 08.04.2020 12:47:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

na zjączka prezencik by się przydał...

mi też i na poprawę humoru... a tu Delikarta jakaś dziwna i na tysiąc nagród nic emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

donia7

#6695440 Napisano: 07.04.2020 16:10:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze dostał sms's z Delikarty z przyprawami, przyprawami czy naczyniami? Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6694628 Napisano: 03.04.2020 11:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam ciągle problem z odesłaniem danych na loterię Wawel. Odsyłam na adres miniczekolady@fortunaps.pl 
Czy ktoś miał podobny problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6694487 Napisano: 02.04.2020 19:09:44 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

@donia7 kot domowy czy podwórkowy?
Bo jak była na zewnątrz, to może poszła w tango emotka  

Pół na pół, po podwórku zawsze z dziećmi albo z drugą kotką (siostrą) biegała. Ma około 8 miesięcy i miesiąc temu była sterylizowana emotka Mąż z dziećmi już wszędzie chodzili i szukali i nic emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

donia7

#6694478 Napisano: 02.04.2020 18:36:29 w Wkurza mnie...
FBgabriela1 napisał(a):

Opisalam sie.. dodalam post.. i stwierdzialam, ze nie warto  emotka   kazdy wyciagnie swoje wnioski, ja tez. A tymczasem zyczcie mi powodzenia, bo termin porodu mialam na 30go, denerwowac tez sie nie mogę  emotka   
Spokoju wszystkim w tym trudnym, nerwowym jakby nie bylo czasie .. i powodzenia ! Ja sluze pomocą jakby co (dalej na swoich zasadach) pozdrawiam

Trzymam kciuki, żeby akcja się szybko rozwinęła nawet dziś! Moja Kruszynka skończyła dwa miesiące i nie wyobrażam sobie rodzić w dzisiejszych okolicznościach emotka

a tymczasem z tego wszystkiego zaginęła moja kotka...wczoraj wieczorem nie wróciła do domu... pół dnia wyję już emotka razem z dziećmi... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

donia7

#6694240 Napisano: 01.04.2020 22:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A Nutella w ogóle informowała za poprzedni tydzień? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0