Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marta_1234

marta_1234

#6322608 Napisano: 16.02.2017 13:19:54 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dla wszystkich zaprasowanych…
1.to innowacyjna technologia, która zapobiega osadzaniu się kamienia wokół silnika steamera i zapewnia strumień pary o stałej, dużej mocy przez długie lata
2.zapobiega skraplaniu się pary na ubraniach i jest w 100% bezpieczna dla wszystkich ubrań, nawet delikatnych
3.200 ml
4.umożliwia użycie steamera w pionie i w poziomie, co zapewnia większą wygodę
5.to funkcja szybkiego odkamieniania, a dzięki procesowi antywapiennemu urządzenie może działać dłużej, zapewniając taką samą wydajność pary
Wyświetl w wątku >>

marta_1234

#6322549 Napisano: 16.02.2017 11:03:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Monte monterzy mnie chyba nie lubią  emotka  Kolejne maila u innych a u mnie nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6321819 Napisano: 14.02.2017 15:56:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z czerwonej pięknej torebki nici  emotka
Zdjęcie w dresie nie było chyba dobrym pomysłem, bo wygrala kiecka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6321772 Napisano: 14.02.2017 13:42:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam z Monte (monterzy) takiego maila:
Cześć Marta,
Mamy dla Ciebie świetną wiadomość. Nasz Dział Projektowy zaakceptował Twój konkursowy MONTaż, teraz możesz walczyć o wygraną. 
Dodaj kolejny projekt i zwiększ swoje szanse na nagrodę główną. Namów do udziału znajomych.
Trzymamy kciuki!
Zespół MONTErów

Pytanie: jak mam dodać kolejny projekt jak ta funkcja na stronie jest zablokowana, bo konkurs zakończony.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6321472 Napisano: 13.02.2017 14:06:33 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Poszłam odebrać bony do Auchanu i nie było mnie na liście... Musiałam interweniować w agencji i okazało się, że wysłali błędną listę. Co prawda Pani już zadzwoniła z przeprosinami i zaproszeniem po odbiór... ale zastanawiam się czy jestem już spalona w tej agencji emotka emotka

Nie zadręczaj się tym. Interweniowałaś w słusznej sprawie, było pewnie więcej osób w tej samej sytuacji. Wyświetl w wątku >>

marta_1234

#6321363 Napisano: 12.02.2017 22:07:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Rozumiem Walentynki Walentynkami i mnóstwo konkursów w związku z tym. Im ich więcej tym więcej szans na wygranie, a nagrody czasem nawet niezłe, w tym telefony...  Jednak gdy nie ma się tej drugiej połówki to wszystko na nic. Np. Zrób zdjęcie z ukochaną osoba i oznacz je tak i tak.  Albo zdjęcie kreacji walentynkowej.  Taki konkurs wtedy odpada, sama i to w dresie po domu.
Uff , wreszcie to z siebie wyrzuciłam...

Łączę się z Tobą w bólu, mam co roku ten sam "problem".
Wkurzyła mnie właśnie moja mama.Od piątku siedzę sama w domu, bo rodzice wyjechali pod czeską granicę do znajomych- jakieś 2,5 godziny drogi od nas.Przed chwilą dzwoni do mnie moja mama z pretensjami w głosie, czemu ja przez 2 dni nie raczę zadzwonić do rodziców,co u nich słychać emotka Tak, tak, wiem,być może wyjdę na wredną córkę,ale uważam,że oni nie po to wyjechali z domu do znajomych odpocząć,abym ja wisiała z nimi non stop na telefonie emotka Nawet gdyby im się coś stało, nie daj Boże jakiś wypadek, to ja nie mam nawet prawa jazdy/samochodu,aby po nich pojechać.Gdyby coś się stało, to zadzwoniłabym do swojej siostry po wsparcie.Ludu złoty, mam rocznikowo już 33 lata i naprawdę nie potrzebuję,aby rodzice trzymali mnie za rączkę.Sama potrafię sobie organizować czas wolny emotka

Wszystkie mamy takie są -najlepiej SMS co 5 minut na wyjezdzie. A w nim, ze wszystko w porządku oczywiscie. Prawka  nie mogę mieć z powodów zdrowotnych (wzrok) i co skutkuje tym, ze w konkursach nie celuje w auta jako nagrody. Też znam ten ból i coz trzeba się z tym pogodzić. Wyświetl w wątku >>

marta_1234

#6321316 Napisano: 12.02.2017 17:57:47 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Rozumiem Walentynki Walentynkami i mnóstwo konkursów w związku z tym. Im ich więcej tym więcej szans na wygranie, a nagrody czasem nawet niezłe, w tym telefony...  Jednak gdy nie ma się tej drugiej połówki to wszystko na nic. Np. Zrób zdjęcie z ukochaną osoba i oznacz je tak i tak.  Albo zdjęcie kreacji walentynkowej.  Taki konkurs wtedy odpada, sama i to w dresie po domu.

Nie martw się, zawsze możesz sobie zrobić zdjęcie z "ukochanym" zwierzęciem, albo wpaść na inny fajny pomysł, który zostanie doceniony, a nawet lepiej, bo całkiem możliwe, że zrobisz coś bardziej kreatywnego, niż selfie z chłopakiem. emotka

Ja za to nie zrobię żadnego zdjęcia, bo wyglądam okropnie i leżę chora. Faceta mam, ale co z tego jak walentynki spędzę w łóżku hehe. I bez brudnych myśli emotka

A co zrobię zdjęcie kreacji w dresie. Część ich już jest i je widzialam. Sukienki i to az  do znudzenia. A nagroda cenna i nie tania szczerze mówiąc.

Ale dlaczego w dresie? Przecież nie musisz się stroić dla faceta, tylko możesz dla siebie, a potem wyjść np. z innymi samotnymi koleżankami na piwo. Nie poddawaj się! Trzymam kciuki emotka

Dzięki za te wszystkie ciepłe słowa   Niestety wszystkie koleżanki są zajęte i wiadomo randki z ukochanymi. Dzięki za rady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6321314 Napisano: 12.02.2017 17:35:16 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Nie martw się, zawsze możesz sobie zrobić zdjęcie z "ukochanym" zwierzęciem, albo wpaść na inny fajny pomysł, który zostanie doceniony, a nawet lepiej, bo całkiem możliwe, że zrobisz coś bardziej kreatywnego, niż selfie z chłopakiem. emotka

Ja za to nie zrobię żadnego zdjęcia, bo wyglądam okropnie i leżę chora. Faceta mam, ale co z tego jak walentynki spędzę w łóżku hehe. I bez brudnych myśli emotka

A co zrobię zdjęcie kreacji w dresie. Część ich już jest i je widzialam. Sukienki i to az  do znudzenia. A nagroda cenna i nie tania szczerze mówiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6321308 Napisano: 12.02.2017 17:05:44 w Wkurza mnie...
Uff , wreszcie to z siebie wyrzuciłam... Wyświetl w wątku >>

marta_1234

#6321093 Napisano: 11.02.2017 12:59:55 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Wkurza mnie spam  emotka
Na numery na kartę jakoś nie przychodziły a po rejestracji po 3-4 dziennie emotka
Czy po to była rejestracja aby spamerzy czyt wróżki, wróżbici i inne temu podobne mieli nie tylko numery konkursowe a może i dane  emotka  , to chyba była niezła akcja antyterrorystyczna emotka

Poszukaj na stronie swojej sieci czy mozna zablokowac takie przysylanie reklamowych tresci.  
Daleka jestem od teorii spiskowych, ale podejrzewam, ze za punktem w uatawie o konieczności rejestracji kart stało lobby sieci telefonicznych. Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6320226 Napisano: 08.02.2017 21:44:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam nadzieję, ze piszę w odpowiednim wątku...
Do wszystkich osób z Indianinem w częściach!
Dostałam odpowiedź na maila, a w którym opisałam to co się stało.
Oto moim zdaniem najbardziej interesujący nas fragment: 
Niestety nie jesteśmy w stanie zrekompensować Pani tej straty dostarczając taką samą nagrodę, ponieważ jej ilość była określona i przekazana nam przez sponsora  - firmę Stegu.
Mamy nadzieję, że zechce Pani w ramach przeprosin przyjąć płytę CD oraz praktyczny gadżet.

Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6319977 Napisano: 08.02.2017 11:36:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wreszcie kalendarz Indianin z kalendarza Murator. Kurier 7 ( wg nalepki na paczce). Nagroda w częściach. Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6319965 Napisano: 08.02.2017 11:02:52 w Zdjęcia naszych wygranych

Dziś kurierem 7 dotarl kalendarz Indiani z kalendarza adwentowego murator. W takim właśnie stanie jak na zdjęciu . Z reklamocja nie zamierzam się bawić, bo zwyczajnie brak mi chęci i sił do tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6314716 Napisano: 26.01.2017 13:09:33 w Popraw sobie humor...

marta_1234

#6314684 Napisano: 26.01.2017 11:44:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw kosmetyków z ibeauty do twarzy Eveline płyn micelarny i żel. Poczta Polska dziś odebrane, a wczoraj awizo. Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

marta_1234

#6312264 Napisano: 18.01.2017 19:27:29 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dopasowanie
AL
 Specjalnie zaprojektowany tryb antyalergenowy umożliwia bardzo efektywne usuwanie cząsteczek typowych alergenów znajdujących się w powietrzu.
Ecarf Produkt certyfikowany lub testowany przez organizacje AHAM, ECARF i Airmid
Strzałka A3 Dzięki zaawansowanej technologii Aerasense okres eksploatacji filtra jest dokładnie określany na podstawie poziomu zanieczyszczenia w pomieszczeniu, przepływu powietrza i czasu działania. Wyświetl w wątku >>

marta_1234

#6311034 Napisano: 15.01.2017 13:04:44 w Ambasadorinnowacji - Philips
lui napisał(a):

mi się marzy visacare ale też mam tylko 1200 filipsów więc może przy kolejnych aukcjach... a trudno jest wylicytować? bo jeszcze nie próbowałam do tej pory (a zaczęłam ambasadora gdzieś w sierpniu dopiero..) 

Czy trudno wylicytować? Otóż, szybki internet to podstawa i sporo szczęscia też trzeba mieć. Czasem system potrafi sam wyrzucić użytkownika. Trzeba być wytrwałym i próbować jeśli za pierwszym razem się  nie uda.  Potwierdzenie o wygranej licytacji  przysyłają od razu na maila.
Co do marzeń- suszarka do włosów emotka . Tyle konkursów z nią i nic. Może na licytacji. Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

marta_1234

#6311018 Napisano: 15.01.2017 10:16:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dopiero dziś dowiedziałam się o nagrodzie konkursu Eveline na iBeauty (zestaw do oczyszczania twarzy). Wyświetl w wątku >>
0 0

marta_1234

#6307780 Napisano: 04.01.2017 21:07:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od kilku dni Nowy rok i nagrody zadnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0