Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Hamiltonian
Postów 42
Data rejestracji 01.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Post nie jest skierowany do konkretnej osoby/konkretnych osób, jednak prawdopodobnie dostanę karniaka, gdyż kilka osób z forum poczuje się urażonych (a przynajmniej powinno ). Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pesel okej, ale martwi mnie seria i nr dowodu Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałem sms-a z informacją o nagrodzie i prośbą o przesłanie standardowych danych... i numeru + serii dowodu osobistego oraz numeru PESEL. Niedługi mam staż konkursowy więc pierwszy raz mnie coś takiego spotkało. Co zrobić? Regulamin nie wspominał nic o peselu lub dowodzie osobistym Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jbc. to możesz jeszcze przeprowadzić test chi kwadrat niezależności - sprawdzając czy dany czynnik ma związek z płcią, wiekiem itd. (tym co zamieściłeś w metryczce) http://statystyka-pomoc.com/Chi-kwadrat.html
A tak serio, to podziwiam, że tyle pytań zamieściłeś w ankiecie. Ja miałem skromne 10 Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co wpływa w największym stopniu na podjęcie decyzji o udziale Pana/Pani w konkursie lub loterii?
55% wybrało atrakcyjność nagród, 24% formę zadania konkursowego, a 10% przejrzystość regulaminu, itd. Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku chciałem zrobić ankietę porównawczą - "mugole" oraz "konkursowicze", ale zabrakło czasu, sił i chęci. Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hej, sam w tym roku robiłem magisterkę - "Wykorzystanie konkursów i loterii w opracowaniu działań promocyjnych przedsiębiorstwa" Dziwię się, że w Twoich wynikach aż 40% nie bierze udziału w konkursach/loteriach. W mojej grupie ankietowanych (180 osób) jedynie 8% nigdy nie wzięło udziału w konkursie lub loterii + dodałem pytanie o wyszczególnienie rodzaju promocji (Pyt. 2)
Pod koniec marca obroniłem się na 5 - Pozdrawiam - Mgr Inż. Dasz radę! Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit - mnie się bardziej nasuwają laurki i pudełka kartonowe...
Znalezione na tymże forum
Nie napisałem, że powinien zostać zdyskwalifikowany... pytam się po prostu. Przy większości konkursów foto, przekazujesz prawa do zdjęcia organizatorowi. Mało który, chciałby mieć prawa do zdjęcia, które posiadają również inni organizatorzy. A umówmy się, różnice są jedynie w promowanym produkcie - autoplagiat. Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, dziękuję! Właśnie się nad tym zastanawiałem -> widoczna galeria daje możliwość wyłapania plagiatów, ale także plagiatorzy mają kolejną bazę pomysłów na kolejne konkursy.
EDIT1: jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły na "za" i "przeciw" proszę o napisanie tutaj lub na pw Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy lepiej jest gdy galeria konkursowa (zdjęć, wideo, ale i tekstów - jeżeli takie się zdarzają) jest widoczna podczas trwania konkursu?
Czy lepiej gdy organizator po zakończeniu promocji ogłasza wyniki jedynie w formie imienia/nazwiska laureata czy jednak warto publikować nagrodzone prace? W tym punkcie chciałbym zrobić tabelkę z + oraz - obu form zamieszczenia wyników Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EDIT1: Konkurs może trafi chociaż do osób, które chcą zmienić zmywarkę ale raczej standardowe - wygraj - sprzedaj Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane