Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2243
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie. Doładuj nimi konto na Smyk/Empik i będziesz miała kwotę ze wszystkich kart
Jak połączysz konta, to będziesz mogła płacić i na Smyku i na Empiku. Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...he.html#.VO3WzC6qnlI
Konkurs "Nowy porządek..." był już rozwiązany. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż to, może już nie sam ból, co to okropne rozkojarzenie, staram się pisać hasło na konkurs i po 3 słowach moje myśli zaczynają pędzić w kierunku środka twarzy. Wtedy każde hasło wygląda tak: bla bla bla bla zatoki zatoki zatoki. Mści się na mnie moja bezmyślność i upór, kiedy mama goniła mnie z czapką a ja za nic w świecie nie chciałam jej założyć. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy Nie ma reguły, czasem gwarancja jest, czasem jest ale nie ma pieczątki, czasem nie ma gwarancji a jest protokół, a czasem nawet tego nie. Co konkurs to inaczej. Jeżeli potrzebujesz gwarancji to wal bezpośrednio do organizatora z pytaniem. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałyście, na Orange, wczoraj. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie właśnie kiedyś myślałam, że fajna byłaby opcja narzucająca wpisanie pewnych informacji, jeśli człowiek w ogóle chce się wpisać, niekoniecznie wrzucanie linku, ale:
1. wątek Informują: z jakiego konkursu i etapu, sposób informowania, adres mailowy/numer, z którego jest informacja.
2. wątek Dziś dotarła nagroda: z jakiego konkursu i etapu, kto wozi.
Jak ktoś nie ma chęci wpisać tych podstawowych informacji, to nie widzę sensu żeby zaśmiecał wątki, wystarczy, że pochwali się w MDW. Więc może wstawić możliwość dodania wpisu dopiero po wypełnieniu tych pól? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Złap jakiegoś kocura i obsikaj nim drzwi sąsiada. Kilka razy. W niczym to nie pomoże, ale będzie wesoło (dodam, że nie jemu) Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strzelić po oczach afiszem-przypominajką Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Analogicznie - skasujmy wątek "TESCO" bo nie każdy ma ten sklep pod nosem i bierze udział w ich konkursach.
2. Likwidacja wątku "Wyniki konkursów" to również głupi pomysł. Uważam, że teraz jest klarownie. Kiedy ktoś nie ma możliwości siedzieć cały dzień przy komputerze i śledzić wszystkich wyników, klikać w każdy konkurs co chwilę w celu sprawdzenia to ww wątek jest fajną alternatywą - ja sprawdzę jednego dnia, wrzucę kiedy coś zauważę, ktoś inny "dla mnie" sprawdzi w innym terminie, obie strony zadowolone. Teraz wystarczy przejrzeć 1-2 str w wątku na forum, po zmianie trzeba by było sprawdzać 10 różnych odnośników - jestem na nie.
3. Pionas, z opisem konkursu chodzi o skrócenie pola na wstawiany tekst? Jeśli tak to jestem jak najbardziej za, bo niedługo w opisach będziemy mieć skopiowane 4 strony regulaminu zamiast wyselekcjonowane informacje. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane