Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7245275 Napisano: 08.03.2025 22:05:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
notta napisał(a):

gryszelm napisał(a):

https://mixktoryrozpieszcza.pl/ - Laureaci
Jakby 2 osób brakowało...

tego samego się doliczyłam więc może jakaś rezerwa poleci w poniedziałek... ja czekam ze swoimi 3 paragonami emotka

Wczoraj brakowało 3 osób. Wyświetl w wątku >>
2 notta, niunio 0

zezowaty_kot

#7245209 Napisano: 08.03.2025 11:48:00 w Życzenia na święta i nie tylko
Drodzy Panowie, dziękujemy za życzenia i pamiętajcie, na co nam kwiaty? Rzućcie bukiet paragonów na Kinder emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245151 Napisano: 07.03.2025 18:03:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
O rany trzeci Empik z Kinder, tak jak raczej nie gram, nie wygrywam w loteriach, tak ta jest dla mnie naprawdę łaskawa 🥰🙉 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245134 Napisano: 07.03.2025 16:31:14 w Wkurza mnie...
lilichilimili napisał(a):

Wkurza mnie a raczej załamuje konkurs Muttti - marzę o tym piecu do pizzy, a 4 raz wygrywam zestaw produktów ;( kompletnie nie mogę trafić w gusta organizatora... Wiem, ze powinnam się cieszyć, że w ogóle coś wygrałam, ale mam już pełną spiżarnie tych produktów, a wymarzonego pieca brak ;( rzadko mi tak zależy na czymś żeby wygrać, a tu już się chyba wspięłam na wyżyny moich pomysłów i dalej pudło ;(  emotka

W tamtym roku wygrało zdjęcie nie tyle dania, co typowo konkursowe, przestrzenne. Może oni liczą na takie zgłoszenia, spróbuj taktyki-makiety emotka

Też mnie wkurza jakość nagród. Skarpetki, długopis do keczupu, bon 50 zł, ubrania za 10 tys od projektanów, bilety/wejściówki, sesje zdjęciowe od podrzędnych fotografów, wyjazdy ze slowhop, które jest według mnie sztucznie nadmuchaną platformą (ceny z kosmosu za szałas w środku lasu). Czasem mam wrażenie, że konkursy promują nie tyle markę co wykonawcę nagrody. 
Wisienką na torcie jest Brandkom i nagrody-widmo.
Albo podawanie WSZYSTKICH danych teleadresowych już na etapie zgłoszenia. Wcześniej sprzedawało się godność za nagrodę, teraz trzeba za sam start w tym wyścigu. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244968 Napisano: 06.03.2025 23:10:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

DAIKOKU Gratulacje!

I ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244963 Napisano: 06.03.2025 21:51:16 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7244555 Napisano: 04.03.2025 19:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

lirianka napisał(a):

Konkurs "Rozgrzej zimowe chwile" - Miał ktoś sytuacje, że w sklepie promocyjnym nie mieli skanera do sczytania karty z aplikacji "Moje Sklepy"? Ech zrobiłam zakupy ostatnią chwilę, a pan przy kasie mówi, że nie ma żadnego czytnika do kart. Nie wszystkie sklepy ABC/Groszek biorą udział w konkursie? Niby ten sklep, w którym
robiłam zakupy, jest na liście do wyboru na stronie konkursowej emotka

Jeśli dobrze kojarzę, to ktoś chyba pisał, że podyktował numer karty, bo skaner nie zadziałał.

Mi ręcznie wpisywali, bo nie mieli jeszcze skanera. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7244328 Napisano: 03.03.2025 20:44:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ojeja jeszcze bon do Empiku z Kinder emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244227 Napisano: 03.03.2025 13:58:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
OMG słuchawki MAOAM! Ale się cieszę, że w końcu zobaczyłam to magiczne słowo "gratulujemy" emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7244214 Napisano: 03.03.2025 13:30:30 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie depresja konkursowa. Patrzę na konkursy i żaden mnie nie motywuje do grania, patrzę na wygrane MDW i tam też bieda. Jeszcze jak pomyślę, że możesz wspiąć się na wyżyny swoich konkursowych możliwości, pisać dobre hasło cały tydzień, a ktoś po prostu zrobi losowanie i wygra "dodaj do ulubionych" to już całkiem się odechciewa.

Ja się zawzięłam i mam rozpisane, że od początku roku wysłałam zgłoszenia na 30 konkursów/loterii. Wygrałam JEDYNIE apaszkę Spadiora w Nivea. Jest to najdłuższy ciąg porażek jakiego chyba doświadczyłam w całej karierze konkursowej. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

zezowaty_kot

#7243960 Napisano: 01.03.2025 17:15:13 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

bajm napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

marcinzc napisał(a):

Pralka mi się dzisiaj zepsuła. A nowej Henkel nie dał ;(

Mam to samo, moja pralka już ledwo żyje ale się uparłam na wygraną emotka

Nie wiesz jak to jest z konkursami? Wygrasz 4 samochody, 100 tys zł, a pralki nie. No chyba, że sobie sama jakąś kupisz, to miesiąc później wygrasz 3 😁

A pamiętacie metodę Rachelową?

Oświecicie mnie na czym ona polega?

Polega na tym, że na przykładzie wielu tu z Nas, jeśli kupisz np. auto to za chwilę wygrasz auto, jeśli kupisz np. tv to wygrasz zaraz tv.
Warto spróbować tej metody Rachelowej emotka

W temacie: wkurza mnie dziś mglista pogoda

oby oby, bo w tym miesiącu planuje kupić samochód, więc jeśli się uda po zakupie wygrać to będę jeździć raz tym, raz tym emotka

Nie licz na to emotka  4 miesiące temu kupiliśmy mercedesa z salonu mężowi i ani widu ani słychu nowego dla mnie emotka

Bo to mąż musi zagrać, a nie Ty 😜 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7243756 Napisano: 28.02.2025 16:24:39 w Czy informują/ informowali?
as32572 napisał(a):

montezuma napisał(a):

magie1982 napisał(a):

rufus napisał(a):

W 1 etapie sporo osob z forum wygralo, pozniej cisza. 
Ktos wygral w pozostalych?

Śmierdzi ściemą na odległość. Pozostaje tylko żałować, że ze zgłoszeniem czekałam do 3 i 4 etapu. Ech...

A czy były wcześniej jakieś niefajne akcje z tą agencją? 
Brandcomm Agency 
... niczego negatywnego nie kojarzę emotka

Były napewno akcje typu: ograniczenie na gospodarstwo ktorego nie ma w regulaminie (i mysle,ze do tego wlasnie zbieraja adresy na etapie zgloszenia) i limit jedno zgloszenie dziennie,czego też nie bylo w regulaminie (to bylo w loterii Orbit).
W M&Ms byla zawyzona 2-3 krotnie wartosc nagrody, niby zwykle jest wyzsza w regulaminie niz w rzeczywistosci ale nie az tak.
Plus prawodopodbne losuja a nie wybieraja zdjecia, o czym zaluje ze dowiedzialam sie dopiero po zakonczeniu konkursu, bo bym cos zglosila emotka

Aaa przypomniałam sobie! W regulaminie nie było nic o ograniczeniach, konkurs foto. Kupiłam na dwa paragony, zrobiłam dwie różne foty. O tym, że nie mogę wysłać drugiego zgłoszenia dowiedziałam się z komunikatu "informujemy, że jeden uczestnik może wysłać wyłącznie jedno zgłoszenie". Pal licho z niepotrzebnym zakupem, zaczęłam zgłaszanie od mniej pracochłonnego zdjęcia i mnie szlag trafił, że zmarnowany dzień a nie mogę nawet tego zgłosić. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7243747 Napisano: 28.02.2025 16:03:31 w Czy informują/ informowali?
A Wysokie obcasy walentynkowy poszedł?

Ps. Ja od dawna Brandkom omijam szerokim łukiem, na Łiskasa zgłosiłam jedną puszkę, bo akurat miałam paragon, ale jest to agencja, której nie ufam za grosz. Cieszę się, że rozterki z nimi związane o mnie nie haczą, a co konkurs to pojawiają się na ich temat dyskusje. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7243600 Napisano: 28.02.2025 00:30:04 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

isiulka napisał(a):

bajm napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

marcinzc napisał(a):

Nie wiesz jak to jest z konkursami? Wygrasz 4 samochody, 100 tys zł, a pralki nie. No chyba, że sobie sama jakąś kupisz, to miesiąc później wygrasz 3 😁

A pamiętacie metodę Rachelową?

Taaaa ta metoda wygrywam ostatnio najwiecej  emotka  Ciekawe czy Rachel albo jej brat jeszcze bywają tu na forum emotka

tak jak i ja emotka  Ostatnio nawet o niej wspomniałam, wpisując się w wątku, co bym chciała wygrać emotka    i wkurza mnie właśnie, że większość tą metodą muszę wygrywać, a nie jak na normalnego konkursowicza przystało emotka

Pamiętamy metodę, ale staram się nie stosować, bo na bank dzień później wygram tę upragnioną nagrodę  😁 ja od bardzo dawna chciałabym wygrać laptopa, bo wszystko piszę na telefonie. Mam laptop w pracy, syn ma w domu, mąż ma w domu, ale ja MUSZĘ MIEĆ WYGRANY, na innym nie chcę pracować. To po prostu byłoby przyznanie się do porażki i pogodzenie z faktem, że nigdy mi się nie uda 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7243571 Napisano: 27.02.2025 20:44:13 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

marcinzc napisał(a):

Nie wiesz jak to jest z konkursami? Wygrasz 4 samochody, 100 tys zł, a pralki nie. No chyba, że sobie sama jakąś kupisz, to miesiąc później wygrasz 3 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7243555 Napisano: 27.02.2025 19:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

maro27 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

maro27 napisał(a):

Tak się zastanawiam czemu Dino nic nie zorganizowało od zeszłego roku? Żadnego konkursu a już prawie marzec…

To nie sieć organizuje te akcje promo przeciez...

No tyle to wiem… myślę że większość czytających wie co mam na myśli…

OK. Czyli na domyslanie emotka

"DOMYŚLANIE" to zacna cecha u konkursowicza, otwiera wiele okien, kiedy tłum przebija się drzwiami emotka
ps. np do-myślanie zakończenia historii, w której Organizator podał jedynie początek pierwszego zdania  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7243321 Napisano: 26.02.2025 21:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeny ile teraz jest konkursów, które wymagają posiadania kota/męża/przyjaciółki. Strach coś wygrać, bo trzeba faktycznie w wątku "paragony na trwające konkursy" ogarnąć sobie wcześniej zwierzęta i osoby towarzyszące. 
Albo te sukienki szyte na miarę. I co. I później trzeba gdzieś wyjść, albo brać ślub żeby się nie zmarnowała. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7243117 Napisano: 25.02.2025 23:24:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję Rudzixon  emotka  udanego wyjazdu emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

zezowaty_kot

#7242704 Napisano: 24.02.2025 16:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

niunio napisał(a):

...

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

Może i tak - ale dla mnie MLEKOVITA to mlekovita    sam fakt, ze tak wiele osób się pomyliło o czymś mówi ( a ja nie bawię się w loterię od wczoraj emotka  
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie... 
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe)

Ale chrupek do mleka LUBELLI nie kupujesz na loterie makaronową? 
To przecież bliźniacza reguła, jeden producent, inna linia produktów. Wyświetl w wątku >>