Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7246443 Napisano: 13.03.2025 15:17:44 w Czy informują/ informowali?
pusheen napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Ktoś wie czy Lay's Bitwa smaków było info za IV tydzień ?

Są na stronie wyniki za 4 etapy.

Maile też były, nieśmiały kolega wygrał emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7246388 Napisano: 13.03.2025 13:14:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oklahoma23 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy".

🤣🤣🤣 Muszę przetestować

PRÓBOWAŁAM! Pan Menel (z góry przepraszam xD) po odejściu ode mnie o 2 kroki już zapomniał co ustaliliśmy, a w grę wchodziła flaszka wódki... wybieranie najsłabszego ogniwa jest złym tropem, to musi być ziut co ogarnia choć trochę rzeczywistość  emotka

A widzisz, bo Ty zmodyfikowałaś metodę, ja używam uroku osobistego, rzęs i manipulacji, Ty oczywistego łapówkarstwa. Prawdziwej miłości i oddania nie kupisz za pieniądze. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7246323 Napisano: 13.03.2025 11:27:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy". Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7246258 Napisano: 13.03.2025 08:49:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Czym wysyłacie zwycięskie paragony, jeśli trzeba dostarczyć je fizycznie? Pocztą Polską, kurierem - jeśli tak, to jakim? Co u Was się najlepiej sprawdza?

Kiedyś wysyłałam pocztą, teraz się nie odważę po wprowadzonych zmianach. Od jakiegoś czasu nadaję kurierem DHL (przyjeżdża w najdogodniejszych dla mnie godzinach), ale każdy inny (dpd, inpost itd) też się sprawdzi.

Kocie, a jakie to zmiany?

U nas np placówka jest, ale podlega pod inną, z miasta obok. Wszystkie listy przywożone są tam, na drugi dzień odbiera je nasz listonosz i "rozwozi". Oczywiście jak sobie sami nie odbierzemy, to listów nie ma, robią nam zwroty poleconych bez info, że taki list do nas jest. List priorytet ma teraz o jeden dzień dłużej na dotarcie. Czasem jak pójdziemy to mówią, że poczta do nas jest, ale TERAZ nie mają czasu jej wydać, zeby przyjść za dwie godziny. Moja praca opiera się w dużym stopniu na korespondecji i totalnie zamrażają mi robotę. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7246229 Napisano: 13.03.2025 00:49:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Czym wysyłacie zwycięskie paragony, jeśli trzeba dostarczyć je fizycznie? Pocztą Polską, kurierem - jeśli tak, to jakim? Co u Was się najlepiej sprawdza?

Kiedyś wysyłałam pocztą, teraz się nie odważę po wprowadzonych zmianach. Od jakiegoś czasu nadaję kurierem DHL (przyjeżdża w najdogodniejszych dla mnie godzinach), ale każdy inny (dpd, inpost itd) też się sprawdzi. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7246215 Napisano: 12.03.2025 22:19:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Entliczek pentliczek
Jest czwarty Empiczek emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7246000 Napisano: 12.03.2025 09:40:47 w Czy informują/ informowali?
rene16 napisał(a):

Hej, wygrałam nagrodę główną w konkursie, ale zgubiłam paragon emotka  wysyłałam tylko zdj do smolara i mogę wziąć jakiś duplikat z biedronki. Czytałam regulamin, że tylko oryginał, ale może ktoś ma jakieś doświadczenie i coś doradzi co mogę zrobić.

Może masz ten paragon w aplikacji na telefonie? Nie wiem czy coś to da, ale to kolejny argument w rozmowach z Organizatorem. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245874 Napisano: 11.03.2025 14:39:50 w Dziś cieszę się z.....
Taka refleksja mnie naszła, w sumie z uśmiechem na twarzy... wyobrażacie sobie za jakich świrów uważają nas ekspedientki tudzież ludzie w kolejce za nami? emotka
Ps. W tym miejscu serdecznie pozdrawiam koleżankę z branży, która rok temu była przeda mną w kolejce w ITM i jak zerknęłam na jej koszyk tu już widziałam co się święci - pogrupowane produkty na Wawel, loterie i tłumaczenie, że wszystko na oddzielne paragony. Gdy odeszła od kasy pani ekspedientka przewróciła do mnie oczami a ja jej wywalam na taśmę Wawele i inne loteryjki i mówię "na oddzielne paragony" emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245821 Napisano: 11.03.2025 12:02:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Buuuu mój limit Kinderów się wyczerpał, bramy nieba się zamknęły Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245809 Napisano: 11.03.2025 11:13:29 w Czy informują/ informowali?
daisygirl napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Nie grałam tam, ale przypomniał mi się konkurs Martini, gdzie podobno maile poszły a jak ludzie zaczęli masowo ich pytać, czy to ich inicjały, to się okazało że jednak te maile nie doszły.

No i co wtedy? :(

No nie wiem, nie grałam tam, ale jeśli jesteście pewni swoich inicjałów to może piszcie do nich? W Nav też był kiedyś problem z mailami i jak kilka osób zgłosiło to pochylili się nad tematem i wysłali maile ponownie. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245807 Napisano: 11.03.2025 11:02:34 w Czy informują/ informowali?
daisygirl napisał(a):

witegz napisał(a):

atlantydek napisał(a):

jomico napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jomico napisał(a):

Czy były maile z Jim Beam?

Raczej nie emotka

chyba jednak tak emotka

Dzień dobry Pani Joanno,
jeśli nie otrzymała Pani maila z informacją o wygranej to znaczy, że to
nie Pani inicjały.

Wątpliwa wersja, ktoś by się czymś pochwalił

Też wydaje mi się, że jestem na liście a e-maila brak emotka

mam dosyć rzadkie inicjały jak mi się wydaje i niby jestem na liście więc czekam na maila też emotka

Nie grałam tam, ale przypomniał mi się konkurs Martini, gdzie podobno maile poszły a jak ludzie zaczęli masowo ich pytać, czy to ich inicjały, to się okazało że jednak te maile nie doszły. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245671 Napisano: 10.03.2025 17:44:23 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Czy jeżeli mutti ma czas do 17.03 to faktycznie informują w ostatniej chwili, czy wcześniej?

Raczej nie ma reguły, na przykład informacja za II etap była 05.03, a mieli czas do 03.03

Ale teraz czekamy na 4 etap? Za trzeci juz  było? :) Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245638 Napisano: 10.03.2025 16:05:36 w Czy informują/ informowali?
Czy jeżeli mutti ma czas do 17.03 to faktycznie informują w ostatniej chwili, czy wcześniej? Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245609 Napisano: 10.03.2025 14:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Ja zauważyłam, że im mniej wysyłam, tym więcej wygrywam  emotka  dlatego dawno odpuściłam masówkę, wysyłam pojedyncze zgłoszenia. 
Stosuję metodę uników - nie wysyłać najsilniejszych skojarzeń z tematem (prawdopodobnie mają je też inni). Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245590 Napisano: 10.03.2025 14:23:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
I Malgol również dla Ciebie gratulacje, udanych wyjazdów  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245567 Napisano: 10.03.2025 13:58:12 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7245555 Napisano: 10.03.2025 13:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest zakładka wyniki w smolarze, Berlinki, przepuszcza już, można sobie sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245543 Napisano: 10.03.2025 13:29:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
zmurcia gratulacje, połamania nóg emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7245535 Napisano: 10.03.2025 13:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

o wow działa forum wreszcie można korzystać  emotka

No w końcu emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7245364 Napisano: 09.03.2025 16:01:38 w Wkurza mnie...
AAAAAAAAAA cały dzień prób i na żadnym zdjęciu moje koty nie chcą zamknąć oczu. Mam kilka fajnych kadrów, ale mój Azirafal uparcie rzuca uroki swoimi lazurowaymi ślepiami. Nie dziś Aziu, nie dziś! emotka Wyświetl w wątku >>