Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#6457753 Napisano: 30.01.2018 14:57:45 w Czy informują/ informowali?
joasiunia napisał(a):

Czy Wawel Mila informował kogoś o cukierasach z soboty, 27.01.2018? emotka

Tak Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

zezowaty_kot

#6456603 Napisano: 26.01.2018 13:09:35 w Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#6408846 Napisano: 28.09.2017 12:53:00 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook - ni z gruchy, ni z pietruchy zniknęły mi wszystkie powiadomienia ze strony głównej, a zamiast tego jest tylko takie coś:
emotka emotka emotka

Też tak macie?
Na wszelki wypadek (na próbę) wywaliłem ciasteczka, wyłączyłem Adblocka i odświeżyłem stronę. Nawet zrestartowałem Windowsa. I wciąż pusto. A przecież do południa pełno tego było - nowe wpisy wszystkich polubionych miejsc..

Miałam tak rano i teraz pojawiają się tylko powiadomienia, które doszły po komunikacie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6408289 Napisano: 27.09.2017 13:02:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Klient naszej kancelarii bezwzględnie zażądał obniżenia taksy w aktualnie odczytywanym akcie o 15 procent, bo moja siostra zrobiła w nim kilka nieistotnych literówek.Ojciec się wkurzył na mnie,że nie sprawdziłam po niej tego napisanego aktu wcześniej i zgodził się na obniżenie kwoty emotka No ludzie święci, nikt nie jest nieomylny i między innymi właśnie w tym celu są akty notarialne odczytywane,aby na miejscu wyłapać ewentualne błędy.Ponadto przyszła inna Klientka donieść nam dokumenty do aktu i koniecznie chciała rozmawiać tylko z osobą, z którą rozmawiała wcześniej, bo "my się przecież na niczym nie znamy i w ogóle nie wiemy, o co chodzi".Nic nie pomogły tłumaczenia,że wspólniczka ojca jest na urlopie, ale pracownice biura są "w temacie",ech.Co za parszywy dzień emotka

Kasiu, ja się wściekam nawet jak znajdę literówkę w książce - ktoś otrzymuje pieniądze za to, żeby tych literówek nie było. Jeśli chodzi o pisma urzędowe, to mnie również nie przekonałoby tłumaczenie, że literówki są nieistotne. Wszyscy wiemy jakie pieniądze otrzymuje notariusz za napisanie i odczytanie tego pisma, więc niech przynajmniej tyle zrobi jak należy. Błędy, nawet niepoprawnie postawione przecinki na dokumentach kojarzą mi się od razu z niekompetencją. Druga sprawa, że najprościej na świecie klient zamówił usługę i otrzymał "towar wadliwy".  Z reguły taki zakup się reklamuje, żąda zwrotu pieniędzy, bądź rabatu emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6404169 Napisano: 16.09.2017 14:54:13 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

Czy możecie mi polecić jakąś fajną grę dla dziewczynki 7 lat? Muszę kupić na prezent i chciałabym coś sprawdzonego.I pytanie nr 2 - czy te bony do Auchan obejmują też gry, a jeśli tak, to chętnie odkupię jeden (najlepiej z Krakowa) - propozycje z ceną proszę na pw.

Story Cubes i Dobble - te 2 gry nie przestają się nudzić, są poręczne, bierzemy je zawsze ze sobą. Grać może każda kategoria wiekowa - na wakacjach, jak dzieci poszły spać, my dorośli graliśmy lekko upojeni - serdecznie polecam emotka Ewentualnie Słowostworki, też ją bardzo lubimy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#6395587 Napisano: 28.08.2017 10:59:13 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wróciłam po urlopie do domu, chciałam sobie trochę zakonkursować, a tu zonk- na moim laptopie błąd 651- coś ponoć z jakąś kartą sieciową. Dzwoniłam na infolinię Orange, mam router Fun Box 2.0. i teoretycznie wszystkie kontrolki odpowiedzialne za internet i sieć Wi-FI świecą się na zielono, a pan na infolinii mi mówi,że niby ten router może być uszkodzony.Jak mu mówię,że przecież urządzenie to wymienialiśmy w grudniu ubiegłego roku, to on mi na to,że taki router może się popsuć nawet następnego dnia emotka Czy jeśli oddam laptop w ręce jakiegoś informatyka, to on jest mi w stanie jakoś zdalnie skonfigurować tą sieć bezprzewodową i naprawić ten błąd 651 emotka

U nas router po 3 tygodniach padł, oddaliśmy na gwarancję, naprawiali, naprawiali, oddali - wciąż nie działał, w końcu dali nowy. Bez cyrków, od razu przyznali, że sprzęt jest wadliwy. Spróbuj sobie może z telefonu udostępnić internet na komputer, będzie Ci wygodniej, póki się sprawa nie wyjaśni. Po co masz się wpędzać w koszta i na własną rękę szukać informatyka, zgłaszaj do Orange, niech oni sprawdzają, przecież masz na pewno gwarancję na to. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6395551 Napisano: 28.08.2017 09:07:20 w Wkurza mnie...
Litości... Jak już okazjonalnie chcę w coś zagrać to mi szwagier wyrzuci paragon na bryze w kfl... 

Poza tym niezmiennie, mimo mojej abstynencji konkursowej wkurza mnie ta alfa i Omega z forum. Człowiek zajrzy raz na ruski rok i zawsze musi trafić na te mundrości. Mając do czynienia z małymi dziećmi stwierdzam, że często taki podlotek jest bardziej dojrzały od wykształconej 40latki. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6381523 Napisano: 21.07.2017 13:59:55 w Wkurza mnie...
Ja też miałam kiedyś z nimi przygodę, wygrałam 5 nagród, 5 paragonów nabytych w procesie rozbicia zakupów (różniły się jedną cyfrą w numerze wydruku) i 4 były poprawne a 1 nie wiedzieć czemu okazał się nieprawidłowy. Do dziś nie rozwikłaliśmy tej zagadki, 1 nagroda przepadła. Nie i ch.. koniec dyskusji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6380257 Napisano: 18.07.2017 10:18:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Muszę popracować nad ironią, bo znowu nie zostałem zrozumiany emotka

Ale Ty się zupełnie nie przejmuj, zapewniam Cię, że znaczna część forum zrozumiała co autor miał na myśli emotka   Wyświetl w wątku >>
1 FBviola 0

zezowaty_kot

#6380006 Napisano: 17.07.2017 15:37:00 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

Agnes napisał(a):

ale co mnie obchodzą reklamy???? jeszcze nie widziałam takiej w której by krzyczeli że to TRZEBA kupićno ale jak ktoś jest podatny na reklamy no to ma problema w niektórych przypadkach dla mnie to szpanerstwo nic wiecej że trzeba miec fajniejsze rzeczy niż otoczenie 

też mam takie zdanie jak Ty, ale też mam dziecko, które wchodzi w wiek nastoletni i to co się dzieje dziś w szkołach woła o pomstę do nieba, niestety w większości przypadków, firmowe metki są wyznacznikiem statusu i uznania wśród grupy, takie czasy nastały...

Czasy takie same jak każde inne, zawsze były wyznaczniki statusu i wcale nie jest to tak, że jak ktoś biedny to z miejsca skreślony. Pewny siebie, charyzmatyczny dzieciak może stać się przywódcą grupy nawet jeśli pochodzi z biedniejszej rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
1 gosia16 0

zezowaty_kot

#6380002 Napisano: 17.07.2017 15:32:12 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Luksji, już widzę te wszystkie pootwierane opakowania w sklepie, przez szukających bezbarwności emotka

A one nie będą miały folii zabezpieczającej? Na grafice wygląda tak jakby miały jednak banderole. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6378120 Napisano: 11.07.2017 16:48:00 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

W sobotę mam ślub kościelny i wesele w Pl (mąż obcokrajowiec i jesteśmy po ślubie cywilnym). Wkurza mnie wszystko: odmówiła nam 1/3 gości (a to problem z wizą, a to pieniędzy nie mają, a to nie chcą przychodzić sami), wódki i piwa nam jeszcze nie dowieźli, nie zdążyłam umówić się na makijaż próbny, zgubiłam gdzieś dodatki do sukienki, telefon fotografa milczy, a pogoda obiecuje 19 stopni i deszcz w środku lata.....Dobrze, że wesele w 50% finansowane jest z konkursów, a te pozostałe 50% to i tak po taniości nie ujmując jakości (nie będąc skromną: mój talent negocjacyjny (dzisiaj wynegocjowałam cenę 500 szt. balonów  emotka ) i poznańskie liczenie groszy).

1. Po co Ci makijaż próbny, sama wiesz w czym Ci najlepiej, poproś o konkrety emotka
2. O ile alkoholu nie wiozą z księżyca to na bank dostaniesz go przed weekendem emotka
3. Nie szukaj dodatków, jak o nich zapomnisz same wpadną w oko emotka
4. Zdecydowanie 19 stopni jest przyjemniejsze na weselu (alkohol, spora aktywność, ciepłe dania) niż upał. Przy zachmurzeniu będziesz miała ładniejsze zdjęcia niż w bystrym słońcu. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6375407 Napisano: 03.07.2017 18:30:25 w Wkurza mnie...
@@gnieszk@ napisał(a):

Bez potrzeby zakładania konta, weryfikacji maila itd. Tylko zaloguj przez fb, zaakceptuj regulamin i już. Stąd pewnie dużo takich kont. Logują się osoby, którym konta itd. nie chciałoby się normalnie zakładać. Czyli można być na forum w dwóch osobach jak  dr Jekyll i mr Hyde - lajkować swoje własne posty, dyskutować z samym sobą itd. emotka .

Nie masz racji, bo żeby założyć konto na fb trzeba najpierw założyć konto pocztowe, weryfikować i w mojej ocenie logowanie się przez fb jest okrężną drogą trafienia na forum emotka
Ja dostrzegam tu raczej fejsbukowe mulciaki zakładane swego czasu do nabijania lajków. Jak ktoś się i tak w to bawił, te konta już ma to chętnie je wykorzysta. Sztuczny tłum. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6371807 Napisano: 25.06.2017 23:01:05 w WC - rozmowy o wszystkim
Bon prix ma zawyżoną rozmiarówkę, ich najmniejszy rozmiar to takie 36 skłaniające się ku 38 i często przedstawiane jest jako 34. Teraz wszędzie promocje, mohito, h&m, Reserved, mango, - można używać ile dusza zapragnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6371806 Napisano: 25.06.2017 22:57:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ufbruce napisał(a):

Diana02 napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs fotograficzny "Twój wakacyjny #musthave" GarnierWyniki dostępne tutaj: https://garnierczystaskora.pl/musthave/
Ależ kolorowo, wesoło i letnio! emotka emotka

Okrutnie monotematyczna ta galeria.  Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6371225 Napisano: 23.06.2017 19:25:11 w Wkurza mnie...
gosia16 teraz to przegięłaś tą wygraną, zgłaszam Cię i piszę pismo i to na mejjjjjlaaaa heloooł emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6371152 Napisano: 23.06.2017 16:35:43 w Wkurza mnie...
A śmiałam się z Niemców i Szwedów, że dają się gwałcić i zabijać, oby tylko nie urazić nikogo, kto się może poczuć urażony emotka

Absurd. Toczyła się otwarta dyskusja i pewien jegomość obraził się, bo jego radosna twórczość nie spotkała się z ukłonami ze strony tłuszczy. Łomatko i bosko, koniec świata blisko.
Paaaaneeee... Pan tłuszczy nie uciszy, będą gadać jeszcze wincyj. Tylko już nie na tym forum emotka

Ps. jest taka niepisana zasada, że mniejszym upodleniem okazuje się być płacz w samotności niż "jesteś u facetki" emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6367168 Napisano: 12.06.2017 22:50:42 w Wkurza mnie...
Co do palenia śmieci w piecu - weźcie mi wskażcie logikę, której ja nie mogę ogarnąć. Mnie się serio wydaje, że łatwiej jest wrzucić to opakowanie to działu "folia" niż iść z tym do pieca i zawracać sobie głowę paleniem emotka   jestem na tyle leniwa, że wolę oddać to wszystko jako śmieci segregowane, bo kosztuje mnie to mniej: hajsu, czasu i wysiłku. Poza tym palony plastik okrutnie śmierdzi i zostają po nim ohydne gluty. No po co? Po co? Po co? Czemu ludzie sobie tak komplikują życie paleniem śmieci jak ktoś to za grosze zabierze co miesiąc? emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6366855 Napisano: 12.06.2017 11:51:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Kawę paliliśmy na okoliczność grilla - potwierdzam, komary nie gryzły ale dym w oczy to i owszem emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, jokan 0