Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2243
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zalążku tych wielkich historii są takie absurdy.
Kto zliczy - ile przygód się pomieści,
tak roztrzepany umysł niewieści?
I choć skończyłam trzydziestą wiosnę,
to nie wiem kim będę, kiedy dorosnę.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wkurza drukarka. No niszczy mi dzień, życie. Moja praca jest wielce zależna od tego złośliwego sprzętu, który nie wciąga papieru, nie oddaje papieru, piszczy, że jakieś błędy, przerywa drukowanie. A jak krzyczę, że jej nienawidzę, to przychodzi mąż interweniować. I konflikt się rozrasta, bo muszę upominać męża żeby nie wchodził między mnie a moją drukarkę. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem Twój niepokój z punktu widzenia rodzica, córka w jakiś sposób została skrzywdzona/odrzucona/porzucona. Tyle, że każdy człowiek (nastolatek) mierzył się z takimi problemami, konfliktami w grupie i opiekunka w tym momencie nie rozwiąże tego problemu. Nawet zmuszając te dwie dziewczynki do powrotu (co byłoby krzywdzące z kolei dla nich, wszak prawo wyboru im się również należy) nie poprawiłaby komfortu Twojej córy a prawdopodobnie jedynie zaogniłaby sytuację. Twoja córka wybrała "piętro", bo inne opcje jej się nie podobały. Jej koleżanki wybrały z kolei opcję, która je satysfakcjonuje. Córka musi się też nauczyć, że są kompromisy i nikt nie jest zobowiązany przyjmować jej wyborów jako swoje. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Profil sam w sobie był złośliwością.
Moniazr, jeśli córka wzięła winę na siebie, to nie możesz mieć pretensji do szkoły - przecież nie będą na siłę wciskać innym dzieciom kary.
U nas w szkole kiedyś pięknie rozegrał dyrektor podobną sytuację. W klasie był również problem na płaszczyźnie "facebook-śmiejemy się z koleżanki". Dziewczynka przestała wychodzić z domu, jeść, miała myśli samobójcze. Sprawa oczywiście wypłynęła, dzieciaki zidentyfikowane. Dyrektor zrobił zebranie rodziców - wszystkich z klasy. Przedstawił sytuację. Jednym z ojców był policjant, którego dyrektor poprosił o przybliżenie procedur w takich sytuacjach. Zapytał rodziców co zrobić, karać, rozmawiać, zgłaszać? Jednogłośnie: "karać, zgłaszać, a to gnoje". Dyrektor przyjął do wiadomości i przeczytał z kartki nazwiska dzieci zaangażowanych. Jakież było zdziwienie rodziców, kiedy okazało się, że sprawa dotyczy prawie wszystkich dzieci z klasy (łącznie z synem policjanta) i rodzice chwilę wcześniej linczowali swoje latorośle Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ramach Loterii. Ponadto, niezależnie od łącznej liczby przesłanych
zgłoszeń – jedna osoba i przypisany do niej numer telefonu lub adres
e-mail może wygrać nie więcej niż jedną Nagrodę Główną „Wrangler” lub
„Renegade” oraz nie więcej niż jedną Nagrodę II stopnia, pod warunkiem
spełnienia każdorazowo warunków uczestnictwa wskazanych w Regulaminie. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że jeśli ktoś poświęcił kiedyś swój czas żeby wyszkolić się w jakiejś dziedzinie - np fotografii - to słusznie wykorzystuje swoje umiejętności i talenty żeby osiągnąć sukcesy i zdobywać pieniądze. Krzywdzące to by było zablokowanie takiemu człowiekowi szansy na udział w konkursie, żeby przypadkiem ktoś mniej pracowity i ambitny się nie obraził. Niech się słabsi kształcą, pracują a nie liczą, że zwyciężą metodą "zdetronizuję lepszych, aż zostanę tylko ja". Ja to bym ewentualnie zablokowała takich roszczeniowych malkontentów. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie dzisiejsza pogoda mocno irytuje, aczkolwiek nie dziwi. Żeby tradycji stało się zadość, w moje urodziny ZAWSZE pada, nawet jeśli 15 marca święci słońce i 17 marca świeci słońce. Jak żyję, nie miałam w urodziny ładnej pogody U nas jest tak paskudnie i zimno, że odwołałam urodzinową kolację, bo nawet mi się nie chce z domu wyjść. Wyświetl w wątku >>