Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7107656 Napisano: 11.07.2023 16:28:41 w Smolar
mietowa napisał(a):

Przechodzi Wam formularz laureata w AXE?

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7107641 Napisano: 11.07.2023 15:54:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

Na stronie mi się pojawia, info od nich nie mam Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7107438 Napisano: 10.07.2023 18:43:15 w Wkurza mnie...
tadziowa napisał(a):

Wkurza mnie, że paragon do konkursu bez numeru paragonu ginie konkursowiczom tak często, a taki co trzeba podać numer przy zgłoszeniu ginąć nie chce...

Mój z numerem paragonu ostatnio zginął, sama go wyrzuciłam, a później wygrałam na niego 10 tys 😁 na szczęście za taką cenę warto sprzedać godność i grzebać w śmietniku  😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7106401 Napisano: 05.07.2023 17:28:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Uważam, że jeśli praca była rysowana samodzielnie, to jest to ok, nawet jeśli jest wzorowana na innej. Ale to tylko moje zdanie.

Idąc tym tokiem rozumowania, zgłoszenie do konkursu czyjegoś tekstu też jest ok, bo dodało się dwa wyrazy/ zmieniło nazwę sponsora, ale samodzielnie wklepało zgłoszenie do formularza? 
I nie, nie mam bólu d*, po prostu lubię uczciwość w konkursach.

Trzeba zmienić czcionkę, wtedy jest ok  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7105823 Napisano: 04.07.2023 00:21:28 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

Ostatnio pisano na przykład o przygodach z lodami X w fotobudce na znanym festiwalu. Może coś w tym stylu

Wiem, że coś można wymyśleć, ale tak na serio to kto autentycznie miał "przygodę z lodami"? No ja nie emotka  Zawsze je otwieram o potem zjadam, w tym czasie nic fascynujacego się nie dzieje emotka

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7103368 Napisano: 24.06.2023 23:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w tych konkursach T-mobile na kartę
https://www.e-kon...kacje-t-mobile-placi
numer musi być zarejestrowany na mnie, czy może być na męża? W regulaminie jest, że oświadczam iż jestem głównym użytkownikiem a nie właścicielem, jak to faktycznie wygląda? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7103176 Napisano: 23.06.2023 21:18:08 w Wkurza mnie...
Zachowuję się jak mugol. Myślałam że z konkursowaniem jest jak z jazdą na rowerze, że równowagę utrzymasz nawet jeżdżąc okazjonalnie. Najpierw wywaliłam do kosza paragon wyceniony na główną nagrodę (na szczęście badania archeologiczne śmietnika połączone z determinacją i łzami przyniosły oczekiwany rezultat). Teraz popychana przez wenę i impulsywność pozwoliłam sobie na literówkę w haśle. Ja. Literówkę. W haśle. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7102498 Napisano: 21.06.2023 17:17:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dyszka ze Stokrotki od Avanti 😁😁😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6845585 Napisano: 19.02.2022 11:49:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Mnie nie dziwi, oszuści stosują takie metody manipulacyjne, że człowiek sam nie wie, kiedy dał się wplątać. Znam sytuację, w której moją bardzo rozsądną i uważną znajomą pokierowali w taki sposób, że się prawie dała naciągnąć na rzekomy telefon z banku. Uratowało ją to, że mąż zauważył sytuację i stojąc z boku, pozbawiony zaplecza emocjonalnego wyrwał jej telefon i się rozłączył. Warto dzień w dzień powtarzać bliskim, żeby w razie takiej sytuacji ZAWSZE OD RAZU skonfrontowali swoje decyzje z osobą, która jest obok - partner, znajomy, ekspedientka, ktokolwiek. Ktoś kto stoi z boku zachowa większą trzeźwość, dopuści wahanie, bo nie był przed chwilą poddany próbie zastraszenia. 
Kolejna rzecz to zakupy na olx, vinted i przekierowanie rozmowy poza aplikację  - to też powinno ZAWSZE obudzić naszą czujność. Ewentualnie szukać w takich miejscach możliwości płacenia za pobraniem.  Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6843464 Napisano: 09.02.2022 15:02:19 w Avanti
Dobrze, że w Cheetosach potwierdza się zgłoszenie, bo wkleiłam im listę zakupów, która miała iść do męża 😂 na pewno moje zgłoszenie byłoby oryginalne. Jaki jest najlepszy sposób na okazanie miłości zwierzakom? Serki, olej, bułki, wędlina, persil do koloru i kilogram jabłek.  Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#6840552 Napisano: 26.01.2022 15:11:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jednak i u mnie trafione Czitosy   emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6840533 Napisano: 26.01.2022 14:35:55 w Avanti
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

ale abstrahując o kwot ect co ma skarbówka do nagród? przecież podatki są od nich odprowadzane? 

Coś się komuś pomyliło.

Nagrodami mogą się urzędnicy zainteresować w kontekście coś tam przeciwdziałanie finansowania terroryzmu. Dlatego DUŻE operacje bankowe są sprawdzane.

W sumie to Avanti sponsoruje terroryzm kulinarny, zmuszając nas do masowego trucia się chipsami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6840485 Napisano: 26.01.2022 13:50:09 w Avanti
myja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mietowa napisał(a):

Idą setki.

Niech się moje pchlarze cieszą, że ich pełne miski nie zależą od Avanti emotka   0/4 emotka

w sumie to nie wiem czy powinnam się cieszyć, bo mam 1/9, czyli w sumie gorzej niż 0/4 emotka  Mam nadzieję, że Cię pocieszyłam emotka

Gratuluję tej trafionej jedynki, wszak nie o kwotę chodzi a o radość z wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
2 myja, ilonaxx5 0

zezowaty_kot

#6840480 Napisano: 26.01.2022 13:47:31 w Avanti
mietowa napisał(a):

Idą setki.

Niech się moje pchlarze cieszą, że ich pełne miski nie zależą od Avanti emotka   0/4 emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6840343 Napisano: 25.01.2022 20:28:15 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

edi999a napisał(a):

Wraca zdalne nauczanie...

Jak mnie to wkur***, zwłaszcza że jeden syn ma zdalne (6 klasa), a drugi chodzi do szkoły (4klasa)

Jeśli mam wybierać zdalne nauczanie kontra ciągłe kwarantanny, to wybieram zdalne, bo finalnie dzieciak i tak uczy się przy komputerze, ale przynajmniej po lekcjach może wyjść z domu. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6840204 Napisano: 25.01.2022 15:02:17 w Avanti
byekitty napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

masza napisał(a):

Już ze wzgl. na avatary Avanti powinno nas nagrodzić  emotka

To jest konek o zwierzakach -> niechaj zatem i mnie ze względu na aparycję nagrodzą emotka

Ja mam króliczka  emotka

Chyba zapomniałaś jaki masz login emotka

W domu mam też trzy psy, trzy kocice i żółwia  emotka  ale czy te argumenty przemówią do Avanti? 😁 Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

zezowaty_kot

#6840188 Napisano: 25.01.2022 14:38:32 w Avanti
joan napisał(a):

masza napisał(a):

Już ze wzgl. na avatary Avanti powinno nas nagrodzić  emotka

To jest konek o zwierzakach -> niechaj zatem i mnie ze względu na aparycję nagrodzą emotka

Ja mam króliczka  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6839057 Napisano: 21.01.2022 00:00:07 w Wkurza mnie...
diabkate napisał(a):

Loteria coca cola. Myślałam, że będę miała fajny sweterek. No i mam. W rozmiarze... 5xl?emotka

Zajadaj żal produktami Frito Lay i lada dzień sweterek będzie pasował. 😉 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6838894 Napisano: 20.01.2022 10:35:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tysiak od star Avanti (są wyniki do 17.01) emotka Wyświetl w wątku >>