Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7120198 Napisano: 30.08.2023 17:52:51 w Czy informują/ informowali?
Soplica za etap, który skończył się 20.08? Przedostatni? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7120122 Napisano: 30.08.2023 14:14:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sodexo Sayoss auchan za drugi etap 😁😁😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7120050 Napisano: 30.08.2023 10:39:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł z Kotlin w Aldi emotka  mail teraz Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7119995 Napisano: 29.08.2023 23:12:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Nie grałem. A gdzie są te trzy prace?

EDIT: Aa.. już znalazłem- > https://www.facebook.com/FUCHSOILPL
Jednak nie wypowiem się na temat wyborów Jury emotka

Uuu, szkoda, bo ja właśnie na Twoje zdanie liczyłem. Może kogoś rozpoznałeś i nie chcesz się narażać tej osobie ze zdjęcia/ filmiku? 
Co do konkursu: były dwa pytanie, jedno w regulaminie, a inne na stronie. Regulaminowe pytanie to „Jaka była Twoja najciekawsza przygoda motoryzacyjna?”, a wg strony konkursowej "Opowiedz historię związaną z motoryzacją". Do odpowiedzi tekstowej należało dołączyć tekst lub filmik.
Zauważyłem, że jeden uczestnik sprytnie zawarł w filmiku tekst piosenki, ale nad zdjęciem w poście już tekstu nie opublikowali. Jedno zgłoszenie to sam filmik (organizatorzy nie opublikowali również tekstu, skoro bohater filmiku już opowiada). Te "historie", czy "przygody" to raczej zmyślone, a zdjęcia, filmiki czasem ma się nijak do opowiadanej historii za pomocą tekstu, jest to raczej odtworzenie jej. Trochę postarałem się połączyć, aby to nie była zmyślona historia. No ale chyba tu trzeba improwizować i nawtykać różnych bajerów.

W regulaminie jest zapis "odpowiedź w formie tekstu + zdjęcia LUB filmu". Nie ma zapisu, że to musi być tekst. Nie ma też zapisu, że na filmie nie można wplatać napisów. Nie grałam w tym konkursie, więc zachowuję obiektywizm - według mnie prace są świetne i nie łamią regulaminu. Nie nam też oceniać czy zmyślone, czy nie. To jest konkurs, polega na wybraniu najlepszych prac, myślę, że nikt nikogo nie będzie badał wariografem i prowadził dochodzenia. Kolejna rzecz, to niech pierwszy rzuci kamieniem, ten kto na potrzeby konkursu nie tworzył sobie nowych wspomnień. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7119572 Napisano: 28.08.2023 15:21:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie ITM Czyste Wakacje, gdzie były do wygrania parownice - Los Mejores wysłało maila z info, że parownic nie ma i  proszą o numer konta, wyślą kasę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7119539 Napisano: 28.08.2023 13:06:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki Tołpa za drugi etap "moja droga do skutecznej pielęgnacji", sprawdziłam sobie w wynikach na stronie, sms jeszcze nie mam :) Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7119443 Napisano: 27.08.2023 22:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dajcie znać czy się udało kolażem, na przyszłość będzie łatwiej interpretować  😁 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zezowaty_kot

#7119377 Napisano: 27.08.2023 14:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

W shauma/fa w biedronce wysylaliscie proste foty czy kombinowaliscie cos?

Zrobilem kolaż, dodałem napisy i dopiero po wyslaniu zorientowalem sie ze..

"nie może być przerabiane ani modyfikowane przy użyciu jakiegokolwiek programu lub
urządzenia służącego do graficznej obróbki zdjęć (za tego rodzaju oprogramowanie niesą uznawane podstawowe filtry zdjęć dostępne w smartfonach),"

To mam chyba po nagrodzie.  emotka

Robiłam efekty specjalne w sposób analogowy 😁 zdjęcie wysłałam bez obróbki, właśnie ze względu na ten zapis. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zezowaty_kot

#7119254 Napisano: 26.08.2023 16:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LuckyLuke napisał(a):

Hej czy ktoś kontaktował się z organizatorem konkursu Martes Sport? Będą rezerwy czy można pozbyć się paragonu?

Paragon zawsze warto trzymać przynajmniej do momentu jak się pojawią wpisy o dostarczeniu nagrody, bowiem nie znasz dnia ani godziny. Ja paragony wywalam nie wcześniej niż po 3 msc Wyświetl w wątku >>
1 LuckyLuke 0

zezowaty_kot

#7119036 Napisano: 25.08.2023 13:42:45 w Czy informują/ informowali?
Czy było info z konkursu Lancome? Zmieniali regulamin w trakcie i się zastanawiam, czy to nie jakiś przekręt...
https://www.e-kon...-o-wartosci-3037-pln Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7118809 Napisano: 24.08.2023 14:50:59 w Smolar
kasia831 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

darog napisał(a):

Majkii napisał(a):

kasia831 napisał(a):

witam
brałam udział w wielu wielu konkursach smolara beż żadnej wygranej. raz pomylilam jedna cyfre q numerze telefonu i odrazu wygrana. czy możliwe że maja jakies blokady na dany numer?

Nie.

TAK, 
a nawet można wygrać w konkursie dużej wartości nagrodę na nr telefon nieużywany od 1,5 roku! 
- ale potem wysyłają sms z info o "pomyłce".
Tylko po co trzymają dane?! 
Ba...pani ze Smolara kiedyś dzwoniła wyjaśniać, bo miała "inne dane" do tego samego nr telefonu...

emotka a co to ich obchodzi, kto komu udostępnia numer... To nie ich sprawa!

czyli wynika z tego ze moge odpuscic wszystkie konkursy smolara bo chyba moj numer na czarnej liście jakiejs jest

Nie, ja wygrywam od lat na ten sam numer telefonu emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7118791 Napisano: 24.08.2023 14:30:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Martesssss emotka  A tak się wystarałam. Przynajmniej ponton i łyżworolki dla synka zostały na pocieszenie, więc choć on się cieszy z tego konkursu 🤣

Nie dziwcie się, że nie wygrywacie jak ludzie grają po kilka razy mając jeden paragon... a potem szukają paragonów na PW... brak słów emotka

Nie generalizujcie. Ja wysłałam 1 tekst i 1 zdjecie. Na więcej zwyczajniej nie miałabym czasu i pomysłu. Na tekst się udało, na zdjęcie nie. Cóż. Z drugiej strony każdy mógł tal zrobić, niech pierwszy rzuci kamień, kto w Milce beż paragonu wysłał jedno zgłoszenie. Noe ma co rozpaczać, tylko pierś do przodu i grać dalej. Proste, jak ktoś nie ma paragonu to pewnie będzie rezerwą;)

Właśnie krzywdzące są takie sugestie... Ja miałam dwie faktury i wysłałam dwa zgłoszenia. Mam dwie nagrody i jedną spokojną głowę. Sprzedając paragony teraz sami sobie zaszkodzicie, może będzie rezerwa. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7118719 Napisano: 24.08.2023 10:48:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
zezowaty_kot napisał(a):

Też mam rower za tekst emotka

Omg mam też drugi za zdjęcie! 🙈🙉🙊 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7118635 Napisano: 23.08.2023 21:21:24 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Hej,mam pytanie odnośnie ubezpieczenia auta - czy jak w zgłoszeniu szkody napisałam że chcę wypłatę gotówki a okaże się że zaproponują za małą kwotę to mogę zmienić zdanie i chcieć bezgotówkowo zrobić w ASO albo przedstawić fakturę za faktycznie poniesione koszty?

Jeżeli kwota jest za niska, to niech Ci w ASO zrobią wycenę naprawy. A jeżeli to nie pomoże, to powiedz, że chcesz bezgotówkowo. Możesz zmienić zdanie. Decydujesz dopiero jak dadzą Ci wycenę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7118301 Napisano: 22.08.2023 18:38:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy zdarzyło Wam się w loterii Kinder tej z bonami do empiku, że wcale Wam się nie pokazała zdrapka, a mimo to komunikat, że taki paragon został już zgloszony. Co za pech

Tak, u mnie tak było. Nie udało mi się tego paragonu zgłosić. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7118300 Napisano: 22.08.2023 18:37:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Z jakich etapów poszło info syoss?

Mówią, że za pierwszy emotka Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

zezowaty_kot

#7118194 Napisano: 22.08.2023 13:25:53 w Czy informują/ informowali?
zdesperowany_kot napisał(a):

Martes Sport już informowało??

Nigdzie nie było informacji, nikt się nie chwalił. Mają czas do piątku? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7117975 Napisano: 21.08.2023 14:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Odnośnie konkursu Orange 

jedt tam zapisek 

skutkować będzie uznaniem Zgłoszenia za nieprawidłowe i niebiorące udziału w Konkursie.5. Uczestnik oświadcza, że dokonując Zgłoszenia potwierdza, iż̇ jest głównym użytkownikiem numeru telefonu…

o co im chodzi? Główny użytkownik numeru to ktoś na kogo numer jest zarejestrowany czy osoba, która go faktycznie używa?

Tu na forum otrzymałam informację, że chodzi o tego, kto odbierze telefon gdy zadzwonią emotka  Czyli numer możesz mieć na ciotkę, kota, chomika, ale TY musisz odebrać (nosić go przy sobie). Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7117962 Napisano: 21.08.2023 13:58:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Grill z Chorten od Albedo. Kurier GLS Wyświetl w wątku >>