Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7123695 Napisano: 14.09.2023 17:05:38 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Martini Biedra zestawy?

Raczej nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

zezowaty_kot

#7123693 Napisano: 14.09.2023 17:03:50 w WC - rozmowy o wszystkim
rainbowdash napisał(a):

Czy wy też się tak kłócicie o wszystko na zebraniach/grupach whatsup ? U mnie jest armagedon. Jeden w prawo, drugi w lewo. Ten chce róże, a ten wrzosy na Dzień Edukacji… i tak o każdą pierdołę..,

U nas wyjątkowo mamy taką klasę, że zgodnie wszyscy chcemy mieć... święty spokój. Zebrania trwają 20 minut, pierwsza propozycja i każdy się zgadza. A ogólnie jako osobę decyzyjną mianujemy przewodniczącego i się dostosowujemy. Tak działamy w tej klasie już 8 lat 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7123667 Napisano: 14.09.2023 16:18:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Czy w Tołpa/Hebe u Smolara jest ograniczenie na osobę/gospodarstwo, bo nie widzę w Regulaminie żadnego zapisu?

Na pewno jedna osoba może wygrać max 1 nagrodę każdego stopnia (1 kosmetyki, 1 rower, 1 samochód). Czy na gospodarstwo nie pamiętam. emotka Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

zezowaty_kot

#7123639 Napisano: 14.09.2023 14:25:49 w Czy informują/ informowali?
gosienia8501 napisał(a):

Witam czy Martini Biedronka  zestawy ktoś jest na liście to dostał już emaila ? Bo nie wiadomo czy się łudzić jeszcze

Ja widzę swoje dane w Biedronce, ale nie mam maila. Domyślam się, że to ja, bo na te same dane wygrałam w Netto i mail dziś dotarł. Może z Biedronki jeszcze nie słali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7123606 Napisano: 14.09.2023 13:06:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7123538 Napisano: 14.09.2023 10:07:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7122693 Napisano: 10.09.2023 22:29:56 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

alienistka napisał(a):

Z ciekawości : Ile czasu dziennie poświęcacie na konkursy?
Mam wrażenie, że moje życie stało się jednym wielkim konkursem  emotka

kiedyś przechodziłam ten etap ale mi przeszło. Konkursy się zeszmaciły, konkursowiczów przybyło a nagród fajnych ubyło, doszło więcej cwaniaków a organizatorzy wybierają przeważnie dopieszczone, idealne zgłoszenia (widać po FB). Wierszyk, esej, reklama organizatora... W loteriach trzeba coraz więcej wydać aby spróbować a czasy drogie. Sprzedaż nagród też trudna choć ja zawsze grałam aby mieć a nie sprzedawać ale zdarzyły się nagrody, których nie potrzebowałam a kasa była mi niezbędna. Gram bo lubię spróbować ale już bardzo z umiarem bo nie stać mnie na wiele z nich. (np. piwo, nie pije, nie kupuję)

Też miałam taki etap, ostatnie dwa lata, jak mantrę powtarzałam "przyjdą młodsze, piękniejsze..." uznałam, że mój czas się skończył. A teraz przeżywam drugą młodość. Zaczęło się od Avanti i podejścia "nie lubię tego robić, chyba że za pieniądze ". A teraz mielą mnie konkursowe trybiki, bawię się wyzwaniami i sprawia mi to wiele frajdy. Wam też życzę spektakularnego wejścia. Tylko najpierw trzeba na chwilkę wyjść i dać zardzewieć myślom. Powodzenia i wielkich wygranych! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7121789 Napisano: 06.09.2023 14:33:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
Moskala gratulacje 😊 Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

zezowaty_kot

#7121763 Napisano: 06.09.2023 12:58:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ashanti napisał(a):

Myślicie, że wszystkie zgłoszone lokalizacje z Moya są już na mapie? Mojego z niedzieli nie ma, mam tylko maila z potwierdzeniem przyjęcia zgloszenia emotka

Ja z soboty i niedzieli widzę.

Ok dzięki, może do nich napiszę i zapytam u źródła  emotka

Moje z niedzieli wysłane bardzo późnym wieczorem było już wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

zezowaty_kot

#7121124 Napisano: 03.09.2023 13:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7121114 Napisano: 03.09.2023 13:37:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na Moya ktoś się przebił prozą? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7121000 Napisano: 02.09.2023 18:02:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Fajnie, że zrobili ostatnio kilka konkursów bez nr paragonu.
Dzięki temu uświadomiłem sobie ile jest konkursowych parów grających bez paragonów - bez krzty szacunku do innych 
I to nawet wśród wieloletnich użytkowników forum emotka

Ale nie ma się co dziwić... parafrazując czyjś ostatni wpis:
"Jak tylko pojawi się okazja zgarnięcia kilku złotych to nic się nie liczy "

PS. Można wnioskować o punkty karne za szukanie na priv paragonów na zakończone konkursy?

Uważasz, że ktoś kto gra bez paragonu wystraszy się punku karnego (który sam w sobie nie jest żadną karą na tym forum, bo niczego nie zmienia)?  Po prostu nie sprzedawać paragonów takim osobom i tyle. Myślisz, że dlaczego ludzie wciąż grają bez paragonu? Bo wciąż są tacy, którzy sprzedają. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7120722 Napisano: 01.09.2023 13:04:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga111 napisał(a):

Wygrałam zestaw Soplicy i po wysłaniu uzupełnionego formularza zamiast podziękowania jest "error". Czy też tak macie?

Odpisz im na maila, że formularz Cię nie przepuszcza, poproszą o dane w mailu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7120685 Napisano: 01.09.2023 11:34:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

monikar napisał(a):

Jestem jedną ze zwyciężczyń i powiem szczerze ze już żałuje wzięcia udziału w tym konkursie. Moja praca pomimo tego ze może nie jest jakaś wybitnie twórcza została stworzona tylko i wyłącznie na potrzeby tego konkursu a nie późniejszego kopiowania.

Jeżeli dobrze wnioskuję, która to Twoja praca, to jestem pewna że ona będzie przemielona milion razy. Jest bardzo chwytliwa i łatwo przerobić  pod kątem innego produktu konkursowego.

Twoja również  emotka

Tekstu mi nawet nie szkoda, pisany na kolanie i nie ma w nim nic specjalnego. Szkoda mi zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7120675 Napisano: 01.09.2023 11:27:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
monikar napisał(a):

Jestem jedną ze zwyciężczyń i powiem szczerze ze już żałuje wzięcia udziału w tym konkursie. Moja praca pomimo tego ze może nie jest jakaś wybitnie twórcza została stworzona tylko i wyłącznie na potrzeby tego konkursu a nie późniejszego kopiowania.

Jeżeli dobrze wnioskuję, która to Twoja praca, to jestem pewna że ona będzie przemielona milion razy. Jest bardzo chwytliwa i łatwo przerobić  pod kątem innego produktu konkursowego. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7120669 Napisano: 01.09.2023 11:17:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
Aaaa okej emotka  ale i ja mam te same odczucia, że w kolejnym konkursie zobaczę moją pracę, tylko mąż nie będzie mój, syn będzie miał obcą twarz, a i ja może będę blondynką... emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7120659 Napisano: 01.09.2023 11:04:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
katake napisał(a):

Yazpik napisał(a):

A to przykład dlaczego agencje nie powinny publikować zwycięskich haseł. Bo potem jakiś pan Marek ukradnie Twoje super hasło i sprzeda dalej jako swoje. Końcówka zerżnięta ze zgłoszenia, które w wygrało auto w Lays i Pepsi w DC. Autorka hasła chyba zresztą jest na forum. 

Te wszystkie teksty są już spalone. Będą śmigać w niejednym konkursie. Przykre, ale takie życie.

Szczerze mówiąc dziękuję opatrzności, że nie miałam czasu wziąć udziału w tym konkursie. Nie dopatrzyłam się w regulaminie, że prace będą publikowane. Są tylko standardowe zapisy o tym, że mogą być opublikowane, ale zazwyczaj organizatorzy nie korzystają z tej opcji. Jest za to punkt o tym, że przy odbiorze nagrody będą robione zdjęcia i warunkiem odbioru jest zgoda na opublikowanie tej fotki na fb. I myślałam, że tylko do tego się ograniczą. Nie uważam, żeby moje zgłoszenia były najlepsze na świecie, ale czasem mam dobre pomysły i w tym konkursie na pewno bym z któregoś z nich skorzystała emotka  Nie po to nie biorę udziału w konkursach z publicznymi zgłoszeniami, żeby oddawać za friko na pożarcie swoje hasła plagiatorom. Zerknęłam na szybko na te nagrodzone prace i wydają się całkiem fajne, ale niestety też uważam, że wszystkie te hasła będą masowo plagiatowane przez kolejne lata.

To samo sobie pomyślałam. Jedną z nagrodzonych prac jest moja. Niby nic odkrywczego, ale wolałabym żeby ktoś nie czerpał z mojej pracy. Serio nie powinni publikować nagrodzonych tekstów. Z jednej strony odkrył się złodziej cudzej twórczości, z drugiej zaś otworzyły się opcje dla nowych sępów. Heeh

Jeżeli ktoś ukradł Twoją publikowaną wcześniej pracę, to po prostu napisz do Martes. Nagrody jeszcze nie zostały wydane. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7120338 Napisano: 31.08.2023 11:17:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Soplica za etap, który się skończył 20.08 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7120211 Napisano: 30.08.2023 18:24:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

Jak to jest, w konkursach z SMS trzeba pisać bez polskich znaków ?

Nie trzeba, ale po co pisać polskie znaki? Skraca Ci to SMS, a z reguły masz zaledwie 160 znaków na prefix, nr paragonu i hasło. Zdecydowanie odpuść sobie polskie znaki. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7120204 Napisano: 30.08.2023 18:18:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaga napisał(a):

Wygrałam w Auchan Sayoss i chce przesłać dokumenty przez formularz albedo, ale niestety nie mogę wybrać konkursu z listy, gdyż go nie ma. Ktoś sprawdzał?

Wysyła się mailem uzupełniony formularz i zdjęcia paragonu (aneks do regulaminu, pobierz sobie nowy regulamin z ich strony, tam jest rozpisane) Wyświetl w wątku >>
1 agaga 0