Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7126585 Napisano: 26.09.2023 19:59:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

awangarda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Działa Wam formularz Stokrotki? Zawiesił mi się w trakcie wgrywania paragonu, wywaliło stronę i już mnie nie przepuszcza drugi raz 😡

Z jakiego konkursu ?

Stokrotka Lubella/Łowicz Amocco

u mnie przed momentem poszło bez problemu

Dziękuję, teraz poszło:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7126579 Napisano: 26.09.2023 19:39:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awangarda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Działa Wam formularz Stokrotki? Zawiesił mi się w trakcie wgrywania paragonu, wywaliło stronę i już mnie nie przepuszcza drugi raz 😡

Z jakiego konkursu ?

Stokrotka Lubella/Łowicz Amocco Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7126575 Napisano: 26.09.2023 19:28:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam formularz Stokrotki? Zawiesił mi się w trakcie wgrywania paragonu, wywaliło stronę i już mnie nie przepuszcza drugi raz 😡 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7126468 Napisano: 26.09.2023 12:20:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7126421 Napisano: 26.09.2023 10:53:47 w Czy informują/ informowali?
judzika86 napisał(a):

Czy ze strokrotki Amooco już informowal?

Pewnie tą samą metodą, co Martini zestawy  😎 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7126323 Napisano: 25.09.2023 21:56:48 w WC - rozmowy o wszystkim
lasiglasty napisał(a):

joan napisał(a):

Mój facet po zajęciach znalazł za wycieraczką ulotkę wyborczą - nie wiecie może, czy to będzie loteria bramkowa organizowana przez Smolara? Jakie czasy wygrywają? Pls pw! emotka

To dopiero zaczęłoby się na forum... "Wymienię paragony z Lay'sami na akt urodzenia", "kiedyś to wystarczyło zrobić zakupy za 5 zł, a teraz dziecko trzeba rodzić", "ci z Aleksandrowa Łódzkiego znowu tyle wygrywają, pewnie mają swoją porodówkę, a potem zwracają dzieci do okna życia", "zrobię zakupy w Intermarche w zamian za urodzenie dziecka", "wkurza mnie, że specjalnie zaszłam w ciąże, żeby wziąć udział w loterii, a przegapiłam termin zgłoszeń", "rodziłam dzisiaj dziecko na loterię, a położna chwyciła je i już chciał za pazuchę włożyć, pewnie sama gra i myślała, że się nie skapnę", "kurdę, wygrałam w loterii dziecięcej, ale akt urodzenia jakoś słabo opisany, czy komuś taki przeszedł, czy będę musiała iść po pieczątkę do laboratorium, że dna się zgadza", "a na tę loterię dziecięcą to można rodzić przez cesarkę czy trzeba naturalnie, w regulaminie nic nie ma, pytał ktoś w agencji?".

Czy można te bliźniaki rozbić na dwa zgłoszenia?  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7125943 Napisano: 24.09.2023 10:13:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

powiedzcie mi, gdzie sprawdzić czy dane zgłoszenie stworzyła sztuczna inteligencja czy prawdziwy człowiek? Widziałem, że pisano tu o tym, że można takie coś sprawdzić, ale szukam na necie i nie mogę znaleźć a chciałbym sprawdzić jedną osobę na fb pod tym kontem emotka

Wpisz smodin w wyszukiwarkę. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

zezowaty_kot

#7125423 Napisano: 21.09.2023 18:32:06 w Czy informują/ informowali?
margarittta napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mości dzisiaj około 13.A na stronie www też już są podani laureaci.

jaka to strona?

https://www.kinde...ujwlasnymisciezkami/ Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7125422 Napisano: 21.09.2023 18:29:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak interpretujecie konkurs Grześków z uwagami szkolnymi, czy to jeden duży konkurs, czy etapy? Nigdzie nie ma informacji, że jest podział na etapy, ale paragraf 5.1: po wyłonieniu Laureatów w każdym z etapów... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7125379 Napisano: 21.09.2023 16:20:57 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7125268 Napisano: 21.09.2023 11:39:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja znalazłam stronę smodin, wrzućcie w wyszukiwarkę bo nie mogę linku wkleić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7125261 Napisano: 21.09.2023 11:32:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

https://www.faceb..._id=3121668854801077

Szacunek Kaufland! emotka  (a jeszcze większy szacunek dla Digital Brothers, czyli organizatora). To w ostatnich tygodniach kolejny po Empiku większy konkurs , gdzie zmieniono wyniki. Takie pojedyncze rodzynki sprawiają, że widzę coraz więcej sensu w głośnym mówieniu o problemie i uświadamianiu Komisji Konkursowych.

Na Apteka Gemini na fb jest konkurs na życzenia i z ciekawości zrobiłam kilku zgłoszeniom test na obecność AI, oczywiście pozytywny emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7125192 Napisano: 21.09.2023 01:31:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

To samo chciałam napisać o statku, że pracochłonny, ale nie do końca na temat, bo nie pokazuje poranka.
Co do ślimaka, to fajny, ale widziałam go już wielokrotnie w memach/grafikach. Może Smolar też  emotka

Statek przez lata przybijał do tylu portów, że  ani bosman portu, ani wilki morskie nie chwytają tej przynęty  emotka Wyświetl w wątku >>
3 ZetZ, byekitty, mia 0

zezowaty_kot

#7124863 Napisano: 19.09.2023 21:27:49 w Czy informują/ informowali?
mampytanie napisał(a):

pati12b napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Martini z Biedronki zaspało z mailami odnośnie zestawów?

pytałam w piątek mailem czy wszyscy laureaci zostali poinformowani i odpisali mi, że tak
ale coś mi tu śmierdzi, bo nikt się zestawem nie pochwalił
chociaż ja liczyłam, że jestem na liście walizek...

Właśnie co do zestawów mam raczej pewność, że wygrałam, natomiast też maila brak, tak jak i u innych.

Zdublowali maile z netto (chyba netto walizki, ludzie pisali na forum, poprawcie mnie jeśli coś pokręciłam), może im się tylko wydaje, że wysłali wszystko  emotka  Też uważam, że jestem na liście martini biedronka zestaw, ale maila nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7124654 Napisano: 19.09.2023 11:22:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zof83 napisał(a):

Może ktoś z bardziej doświadczonych coś doradzi emotka Jest sens składać reklamacje dot. niewydania nagrody u sponsora konkursu? Zagapiłam się i w konkursie Kotlin w Aldi kupiłam produkty w terminie składania
zgłoszeń, a nie w terminie zakupu, nagrodę przyznali pomimo tego, że  przy zgłoszeniu trzeba było wgrać był paragon, a wczoraj informacja o braku weryfikacji. Amooco uparte, że złamałam regulamin, z czym się zgodzę, ale w regulaminie było też, że nieważne zgłoszenia będą odrzucane itd, więc nie powinni mojego brać pod uwagę. No i najlepszy zapis regulaminu, że niewydane nagrody zostają u organizatora.

Nie wypełniłaś założeń regulaminu, trochę życzeniowo kierujesz swoje przemyślenia, że powinni odrzucić niepoprawne zgłoszenia - do tego służy weryfikacja laureatów, żeby przeanalizować paragon. To, że nie wyłapali błędu na paragonie od razu nie zmienia faktu, że praktycznie NIE MIAŁAŚ paragonu na konkurs. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7124562 Napisano: 18.09.2023 23:54:41 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Martini Biedronka były e-maile z zestawami ?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7124551 Napisano: 18.09.2023 22:46:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
500 zł od Amocco z Aldi (kotlin+krakus) Wyświetl w wątku >>
2 mili05, aja 0

zezowaty_kot

#7124025 Napisano: 15.09.2023 21:11:11 w WC - rozmowy o wszystkim
radosna napisał(a):

Mam do Was wielką prośbę w imieniu koleżanki, ktora w przyszłym tygodniu zleca zrobienie kuchni w nowym mieszkaniu. Nie ma zupelnie czasu, bo to praca i dzieci.
Jaki sprzęt kuchenny polecacie? Jaką markę? Jesli jesteście z czegoś zadowoleni np. z lodówki, to napiszcie z jakiej (model). Sprawa pilna, koleżanka nie ma czasu na szukanie, na czytanie opinii w necie itp. 
Liczę na Was emotka

Mi lodówka BEKO rozpadała się w rękach, od pierwszych tygodni, koszmar. Koleżance piekarnik BEKO wytrzymał 3 tygodnie. Inne sprzęty (u mnie bosch i samsung bez zarzutów). Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

zezowaty_kot

#7123890 Napisano: 15.09.2023 13:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A skąd kupujący ma wiedzieć, czy oni sobie wcześniej nie nabijali...?

Zamiast wszystko krytykować, coś zaproponuj czasem.

Od wymyślania skutecznych metod jest organizator, my jesteśmy tylko szarymi zjadaczami Kinder pingłi  emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zezowaty_kot

#7123695 Napisano: 14.09.2023 17:05:38 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Martini Biedra zestawy?

Raczej nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0