Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7134390 Napisano: 27.10.2023 11:18:42 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

olunka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

olunka napisał(a):

szukam odkurzacza pionowego, takiego co działa, czyli zbiera kurz i przede wszystkim sierść psów, i objedzie na jednym ładowaniu min 60-70 m kw, moze ktos może cos polecić

Dyson V15. To mój czwarty odkurzacz i odkąd mam ten, wszystkie inne wyniosłam do garażu. Mam w domu dwa koty i psa, a i męża z asmtą, i naprawdę ten odkurzacz wciąga cały syf, sierść, kołtuny. Na jednym ładowaniu ogarniam dwa piętra.

O to chyba cos dla mnie, poczytam, dzieki

też polecam - bardzo zadowolona jestem a i serwis jest ponad przeciętny - szwankowała część jedna od pojemnika na ten cały syf, to przysłali nowy odkurzacz bez pytań i nie wzięli nawet  poprzedniego.)))

oo, no to super, a jak się czyści? znaczy opróżnia po odkurzaniu?

Ma bardzo sprytny mechanizm, opróżniasz pojemnik jednym kliknięciem dosłownie, bez brudzenia rąk emotka Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

zezowaty_kot

#7134315 Napisano: 26.10.2023 23:55:35 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

szukam odkurzacza pionowego, takiego co działa, czyli zbiera kurz i przede wszystkim sierść psów, i objedzie na jednym ładowaniu min 60-70 m kw, moze ktos może cos polecić

Dyson V15. To mój czwarty odkurzacz i odkąd mam ten, wszystkie inne wyniosłam do garażu. Mam w domu dwa koty i psa, a i męża z asmtą, i naprawdę ten odkurzacz wciąga cały syf, sierść, kołtuny. Na jednym ładowaniu ogarniam dwa piętra. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7134314 Napisano: 26.10.2023 23:51:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
greka napisał(a):

wygrałam zestaw octow smakowych... emotka organizator chce abym wypełniła teraz, jeszcze przed wysyłką nagrody, oświadczenie o jej otrzymaniu w którym mam podać imie i nazwisko, nr dowodu i pesel
wypowiedzcie się
wydaje mi się to nadużyciem

Nie podawaj. Podaj jedynie dane do wysyłki, niczego innego za octy smakowe nie przehandluj.  On nie ma prawa prosić Cię o dane z dowodu. Wyświetl w wątku >>
2 darog, greka 0

zezowaty_kot

#7134123 Napisano: 26.10.2023 12:43:50 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

Dostaliście już mailowe potwierdzenie od Avanti o wpłynięciu dokumentów od laureata (1 etap Mol/Lotos)? Zawsze takie potwierdzenia wysyłali, nie wiem czy zaprzestali, czy do mnie nie dotarło  emotka

Tak, ja otrzymałam wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7133983 Napisano: 25.10.2023 20:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

gregory napisał(a):

Podpowie ktoś (moze byc priv) czym wygrywacie w Kauflandzie? Proza, wiersz, piosenka? % zgłoszeń i nawet 100 zł nie wpadło...

Losowaniem emotka

Gwarantuję Ci, że to nie jest losowanie 🙃 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7133605 Napisano: 24.10.2023 18:29:51 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

Nie mogę znaleźć paragonu wakacyjne wspomnienia, chyba przejrzałam już wszystkie możliwe miejsca. Jakim cudem nie odłożyłam go do koperty z paragonami? emotka

Sprawdź portfel i torebkę dokładnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7133427 Napisano: 24.10.2023 07:36:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Drodzy mam głupie pytanie, czy nie zaobserwowaliście u swoich domowników wymiotów po chrupkach Monster Munch? Nie wiem czy to jakiś wirus czy te cholerne duchy?

U nas przetrawione bezobjawowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7133266 Napisano: 23.10.2023 15:29:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7133194 Napisano: 23.10.2023 13:25:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

byekitty napisał(a):

nique napisał(a):

Formularz Żabka Wedel Snack przepuszcza emotka

uuu, dzięki! potwierdzam emotka

Idą maile:)

Jakoś dniami ślą i przepuszczają? Bo u nas na dwa zgłoszenia i 300 nagród nic nie puszcza 

Ja mam maile wysyłane do 2 minuty, na pewno nie poszło wszystko razem. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zezowaty_kot

#7133182 Napisano: 23.10.2023 13:11:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7132698 Napisano: 20.10.2023 20:28:51 w Smolar
Pisałam dziś na Somersby w Żabce i formularz nie chciał mnie przepuścić, był komunikat "niedozwolone znaki". Kasowałam pojedynczo i przepuściło mnie po wywaleniu ze zgłoszenia " ; " (średnika). Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

zezowaty_kot

#7132658 Napisano: 20.10.2023 16:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Czy ktoś może wie, dlaczego w żappce, od jakiegoś czasu, nie widzę żadnych wyzwań? Robiłem reinstalację i to też nic nie dało:/

U mnie zniknęło ze dwa tygodnie temu i reinstalacja nie pomogła. Jestem odcięta od nowinek 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7132571 Napisano: 20.10.2023 13:13:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
Kwiat Paproci gratulacje, piękna nagroda, piękna wygrana! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7132430 Napisano: 20.10.2023 01:23:19 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam osoby, która zna się na rysunku…. Kilka osób zwróciło mi uwagę, ze mój 7 letni syn ładnie rysuje (m.in jeszcze w przedszkolu panie) i rzeczywiście jest różnica w jego rysunkach a jego brata bliźniaka. 

Czy jest jakaś grupa na fb gdzie ktoś by ocenił czy mam gdzieś iść z nim w tym kierunku czy nie warto emotka  nie chce przegapić czegoś co może okazać się istotne w jego rozwoju emotka

Mój też ładnie/kreatywnie rysuje tak więc jak w szkole są jakieś dodatkowe zajęcia to on chodzi (dziś np. Pani zrobiła dodatkową lekcje dla chętnych rysowników żeby na konkurs coś narysowali). Poza tym ciągnę go aby mi rysował w konkursach to nawet czasami jakąś nagrodę wyrysuje. Na razie ma wolną rękę, może z czasem pójdzie w tym kierunku aczkolwiek on bardziej ma mózg matematyczny więc nie wiem czy to połączy. Czy warto coś z tym robić? Wg mnie wygrywać zestawy plastyczne w Nestle i dawać młodemu niech tworzy na różne konkursy emotka

On już mi wygrał nie raz rysunkiem w konkursie  emotka   Myślałam bardziej żeby na jakieś zajęcia go zapisać, żeby zobaczyli, czy rzeczywiście coś z tego będzie…

Możesz sama mu kupić książki do nauki rysunku, albo znaleźć na YT kanał, gdzie uczą technik, sposobów. Mój syn w taki sposób sam się szkoli w tej dziedzinie emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7132375 Napisano: 19.10.2023 18:10:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexandra_sasa napisał(a):

byekitty napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

byekitty napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

What the snack widze juz jest na stronie amooco emotka ktos sprawdzal czu przechodzi formularz?

podasz linka? nie znam się na amooco emotka

https://laureaci.amooco.com/

oby puste emotka

Jak to w ogóle sprawdzić?

Kliknij uzupełnij dane i wpisz maila, z którego wysłałaś zgłoszenie. Jeśli jesteś na liście laureatów to puści Cię dalej. Tyle, że mało prawdopodobne żeby już maile były podczepione. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7132312 Napisano: 19.10.2023 14:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madziulaa napisał(a):

Nie straszcie mnie. Ja wolałam wbić paragon na siebie (a zakupy robionę z kartą mojego chłopa) bo ma taką pracę, że nie jest w stanie odebrać telefonu. Nieważne, że dzisiaj okazało się, że nawet jak się nie odbierze to wysyłają smsy... xD

To się nie daj nastraszyć, w regulaminie nic nie ma na temat karty (użycia, posiadania, weryfikacji czy jest zgodna z nazwiskiem w zgłoszeniu). Jeśli nie ma w regulaminie, to nawet jak sobie sprawdzą, to na jakiej podstawie mają odebrać nagrodę? Co swoją drogą byłoby dla nich strzałem w kolano, z racji tego, że ludzie często korzystają z jednej karty na gospodarstwo domowe . Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7132033 Napisano: 18.10.2023 17:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Adrian_odlewnik napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Do zbierających paragony, głównie chodzi mi o konkurs Kaufland, czy potem nie robią problemów, że to nie twój paragon ?

a jak niby dojdą, czy paragon jest Twój czy nie?

Jeśli zakup był robiony z aplikacją Kaufland, to jest to zaznaczone na paragonie i wtedy żaden problem dojść czyj ci on. emotka
Jeśli bez aplikacji, to istotnie nie dojdą.

Jest jeszcze regulamin, który nie precyzuje, że paragon musi być spójny z kartą czy aplikacją. Według mnie gdyby zrobili teraz taką weryfikację, to absolutnie byłoby to do podważenia - warunek został spełniony, zakupy zostały zrobione. Kolejna sprawa, ile razy się zdarza, że przy kasie zeskanuje aplikacje np mąż (jest założona jedna na rodzinę). Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7131966 Napisano: 18.10.2023 14:34:37 w WC - rozmowy o wszystkim
brucee napisał(a):

Nawet nie wiem, jak to napisać... emotka Człowiek martwi się o opał, rachunki, zdrowie Dzieci. Zerka za okno, jaka dziś pogoda. Chce czasem coś upolować w konkursach. Przyziemne sprawy, jak to zazwyczaj. A tu nagle wiadomość, jak obuchem uderza - pięciolatek zabity przez nożownika w biały dzień na ulicy podczas spaceru grupy przedszkolaków. Walczono o jego życie, nie udało się. Nie wyobrażam sobie rodziców, rodziny, przedszkolanek, innych dzieci, walczących o chłopca lekarzy. "Quo vadis, homo?"... emotka

Miałam dziś coś napisać na konkursy, ale nie mogę się otrząsnąć po tej informacji... Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7131468 Napisano: 16.10.2023 16:03:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tołpa od Smolara DPD i karta 500 z loterii Reginy Fedexem Wyświetl w wątku >>