Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym bardziej, że studia może dziś skończyć każdy, nawet bez predyspozycji. O ile ma kasę. Widzę ile moich znajomych ma tytuły, ale w życiu ponoszą klęski nieurodzaju - nie radzą sobie. Papierek nie uchroni nikogo przed brutalną rzeczywistością, łeb na karku jest w cenie, nie dokument, że się łeb ma. Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas też była. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja doszłam do tego samego wniosku ale będąc na studiach (o zgrozo filologia polska ) .Poszłam na studia pod presją otoczenia, rodziców. Ale tak sobie popatrzyłam na starszych znajomych - magistrów. W rodzinie mam samych magistrów i co? Owszem, mój brat wykłada, teraz w Paryżu - ale płytki w cudzych łazienkach. Siostra - też z tytułem magistra szukała pracy(jakiejkolwiek) rok po czym udało jej się po znajomości dostać na pocztę. Mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Postanowiłam, że nie poświęcać 5 lat życia, skoro i tak wszyscy skończymy w jednym garnku bezrobocia i byle jakiej pracy. Są kierunki, które dają perspektywy, ale akurat to co mnie interesuje, w czym czuję się dobrze nie przynosi zysków. Tzn nie przynosiło, bo wzięłam się za pisanie na konkursy i to podratowało mój budżet. Żeby było śmieszniej - mój mąż też postanowił porzucić naukę (studia) i szukać pracy. Zaczynał w firmie produkującej chrupki za 900 zł, ale miał ambicje, szukał wyżej i wyżej. Trafił w końcu do dużej firmy i przyjął się na stanowisko, o którym nie miał pojęcia - uczył się wszystkiego od zera aż w końcu stał w firmie zaraz za szefem. Teraz ma swoją firmę (w dziedzinie w której był zupełnie zielony i też sam się wszystkiego uczył). I oboje nie mamy wyższego wykształcenia - tylko średnie, nie mamy bogatych rodziców, wszystko zdobywamy małymi kroczkami, sami, bez niczyjego wsparcia. Studia nie są gwarancją dobrej pracy, lepszej przyszłości. Takie wpajanie ludziom na siłę - idź na studia, będziesz kimś jest dla mnie zupełną abstrakcją... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Alkoholu to i u nas - samych zainteresowanych asortymentem pod sklepem też. Wcale mnie to nie cieszy, tym bardziej, że nasz abc jest na prawdę "po sąsiedzku" Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łoooo a w mojej okolicy tylko jeden i jak kiedyś chciałam wziąć udział w konkursie Delicji to nawet Delicji nie mieli
Oferowano mi jedynie "bardzo smaczne i tańsze odpowiedniki" Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jest jakiś regulamin? Choć prawdę mówiąc i tak za żadne skarby nie udostępniłabym swoich danych po otrzymaniu takiego maila. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O matko i Bosko... Ludzie powinni przechodzić testy psychologiczne żeby móc posiadać zwierzęta... bestialstwo. Sił czasem braknie żeby zbierać te biedne psy z ulicy a gamonie mnożą na potęgę! Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego brak listy zwycięzców, publikacji wyników rodzi we mnie zawsze podejrzenia... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak będzie link to też mogę rozreklamować Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rany, ile błędów, ja tak piszę? słownik mi na telefonie zmienia i piszę jak inwalida Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekałam do północy bo mi dior nowa doba konkursowa zaczyna. A tylko w nocy mam względną ciszę - dziecko nie marudzi, koty nie ruszają się nawet na dźwięk otwieranej lodówki a mąż nie ogląda tv. Noc to dobry czas na pisanie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane