Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mi weszły tylko kody z Danio z czekoladą, ze zwykłych nie. Zwykłe Danio nie łapią się na promocję?! Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakże mi się humor poprawił Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Yhy... Co innego znaleźć i wskazać oszusta, a co innego opluwać bezpodstawnie, tylko i wyłącznie dlatego, że nie udało się wygrać. A ja taki typ frustrata mam na myśli. Taki co czyha pod każdym konkursem, wyskakuje nagle z cienia przy publikacji wyników, pluje jadem, zatruwa atmosferę swoją nieudolnością i czerpie satysfakcję z tego, że naubliżał komuś z kim przegrał. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zazdroszczę poczucia humoru Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale rysujesz jak analfabeta czy normalnie? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj ja też na nagrody główne wysłałam na samym początku i nie miałam potwierdzenia. A na koniec od niechcenia wysłałam na kosmetyki. I moja teoria dotycząca NIVEA się potwierdza. Wysyłałam (w mojej ocenie) dobre prace i nie wygrywałam, wysłałam niechlujny zlepek 3 zdań, bez ładu, składu i sensu i wygrałam. Czyli trzeba pisać jak analfabeta żeby NIVEA doceniło Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, że to było naciąganie, nabijanie fanów. Później gotowa strona zostanie komuś odsprzedana i nagle na tablicy zaczną wyskakiwać posty "nielajkowanej" przecież marki. Na pierwszy rzut oka było widać, że to fake. Moim zdaniem gdyby chodziło o faktyczną pomoc to sam podpis profilu byłby inny. "Nabijamy lajki dla Łukasza" - no tak, bo Łukasz nie marzy o niczym innym jak tylko o nabitych lajkach. Nie rozumiałam samej idei lajkowania profilu - bo czemu miałoby to służyć?
Karygodny jest dla mnie fakt, że bezmyślne hieny żerują na emocjach ludzi. Wykorzystują całą masę wzruszających historii, bez przerwy pojawiają się nowe - porzucone dziecko, córcia chora na raka i zaraz obok nr konta do przesyłania pieniążków... Eh, poucinać ręce i nogi. Ja takie strony zgłaszam, już nawet moich znajomych nie upominam, palcem nie pokazuję, bo to bez sensu. Nadal - udostępniają zdjęcie czarnoskórego chłopca. I za to udostępnienie chłopiec ma dostać 1$. Pewnie chłopiec nawet nie wie, że mu ktoś zdjęcie zrobił... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawdziwy strach jest nie wtedy kiedy pająka się zobaczy a wtedy kiedy on zniknie. A w nocy wyjdzie i swobodnie porusza się po domu...
Ostatnio na fb widziałam post i zdjęcie - pająka, jakiś egzotyczny okaz. Ktoś znalazł w łazience. Ludzie kupują, pajączek się znudzi i wypad z domu. I co ten biedny pająk ma począć? Chodzi od domu do domu i szuka pana, na pewno tęskni Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taka edukacja to potrzebna jest na większą skalę Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda kilka lat temu ale:
okres stażu - od pierwszego do ostatniego dnia stażu (u mnie było 6 miesięcy)
W drugim punkcie napisz to co robiłaś - jeśli było to jedno zadanie może opisz je bardziej szczegółowo. U mnie było kilka zadań więc zrobiłam to w formie listy (nie była szczegółowa) Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytałam kiedyś taką żelazną zasadę - sprawiedliwość jest, ale wtedy kiedy po naszej stronie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby kilka osób zgłosiło to by zadziałali. Mój znajomy robił taki konkurs na lajki, na stronie miał już kilka tysięcy fanów. A że konkurencja nie śpi... Poszło kilka zgłoszeń, że łamie regulamin i stronę mu zablokowali. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam syna i on mi nie "ęsił" Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ah nie ma, ale jest już "aha" - wiele dziwnych rzeczy odkryłam grając w literaki na kurniku jest nawet słowo "ęsi" - jako dźwięk wydawany przez niemowlaki ale już "gu" nie było, teraz chyba uwzględniają. Mało dziecko przecież robi ęsi ęsi ęsi a nie gu gu gu Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To małżeństwo Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kłuciłam się! Zapytałam Organizatora wtedy, jak to możliwe, że takie hasła wygrały? Palcem pokazałam im te błędy, bo zirytowało mnie to strasznie. To mi odpisali: "W naszej ocenie te hasła były najbardziej kreatywne". Hm, w sumie może to jest sposób? Pisać jak analfabeta - w końcu to takie KREATYWNE! Wyświetl w wątku >>