Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5827281 Napisano: 20.02.2014 12:01:47 w PLAGIATY
aslota napisał(a):

A teraz pokaże Wam jak mnie splagiatowi...
Oto mój filmik oryginał dodany już dawno do galerii:
http://www.pijewode.pl/konkurs/movie/491
podróba dodana dzisiaj:
http://www.pijewode.pl/konkurs/movie/611

Cechy szczególne to podstawienie głosu i napisy końcowe (prawie identyczne)...

Oczywiście mam w zanadrzu drugi filmik (można dodać dowolną ich ilość w konkursie) który dodam ostatniego dnia:P (długo nad nim pracowałam) więc mnie to nie rusza... Uważajcie w przyszłości...

Szczerze współczuję. Kiedyś miałam identyczną sytuację, wgrałam filmik do galerii, po kilku dniach pojawił czyjś, w 90% taki jak mój. Był wyraźniejszy (ktoś miał lepszy sprzęt) i wygrał główną nagrodę. Oj bolało, bolało, bo mam świadomość, że pomysł miałam dobry a na straconej pozycji wylądowałam z powodu słabszego sprzętu do nagrywania. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5827211 Napisano: 20.02.2014 10:42:48 w Biedronka
Napisałam do nich z pytaniem jak ustosunkowują się do prezentacji. Jak odpiszą to dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5827205 Napisano: 20.02.2014 10:36:02 w Biedronka
Jak to jest w konkursach Biedronki i produktów E? Wcześniej nie brałam udziału, ale wolałabym wiedzieć czy jest sens inwestować kasę - nagradzają teksty czy "laurki"? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826726 Napisano: 19.02.2014 16:58:36 w Rossmann
W kąpiel bez łez lipa. Czyli już wiem jak pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826698 Napisano: 19.02.2014 16:22:28 w Konkursy ABC
Anonima napisał(a):

nie rozumiem? w sensie mialabym kupic inny batonik, a ona poswiadczy na paragonie ze to princessa longa...?

Nie... u mnie po prostu panie ekspedientki nie rozumieją (nie chcą zrozumieć), że ja potrzebuję produktów konkretnej marki z myślą o konkursie, a nie po to, żeby je jeść. Wiele razy upraszałam o sprowadzenie mi choćby kilku paczek, żebym mogła zagrać i zawsze to samo tłumaczenie: Ale ciasteczka tej firmy są na prawdę smaczne. I tańsze W rezultacie udaje mi się kupić produkty promocyjne w ostatnich dniach. O ile w ogóle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826693 Napisano: 19.02.2014 16:16:59 w Rossmann
memos napisał(a):

izak1000 napisał(a):

memos napisał(a):

A moze ktos wie o co chodzi - kupilam trzy kaszki bobovita a dostalam tylko jeden kod. Dlaczego?

w Regulaminie konkursu jest wyjaśnione..., że w przypadku, gdy na jednym paragonie fiskalnym znajduje się kilka produktów jednej marki, uprawniających do udziału w jednym Konkursie, wówczas do jednego paragonu fiskalnego zostanie wydany tylko jeden paragon niefiskalny." czyli
3 kaszki to 1 kod konkursowy emotka

Kurcze, no to wyglada na to, ze trzeba prosic aby kazdy produkt byl nabijany na inny paragon, tak?

Tak, ja w bondzie popełniłam ten sam błąd. Kupiłam 3 produkty (na jednym paragonie) z nadzieją, że będę mogła wysłać 3 razy a tu zonk - tylko raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826676 Napisano: 19.02.2014 16:00:54 w Konkursy ABC
Anonima napisał(a):

udalo Wam sie zdobyc wiecej niz jeden paragon? u mnie nie dosc ze daleko, to jeszcze praktycznie tych batonikow nie maja, wiec podziwiam jesli ktos kupil wiecej i jeszcze zamierza czesc sprzedawac.

A panie ekspedientki nie oferują Ci "smacznych, tańszych odpowiedników"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826642 Napisano: 19.02.2014 15:30:33 w Konkursy ABC
arabela79 napisał(a):

Zapomnialam,ze tu jeszcze jest watek z ABC.
To wkleje pytanie:
Kupowaliscie juz wafelki na konk w ABC?
M.wyslalam i mu wybilo na paragonie... Sakarskoje.
Mam isc po pieczatke,czy ilac ten sklep?
Wino na paragonie by kosztowalo 3x 1.40zl emotka
Mi sie udalo tylko raz wygrac u nich sanki. Tez bylam zdziwiona, ze sie udalo nagrode dnia zdobyc.

Czyli na paragonie musi być pieczątka, że słodycze to akurat te batony? U nas nabija po prostu słodycze, nic więcej. Czyli jeśli grałam wcześniej bez pieczątki i udałoby mi się wygrać, to moje paragony były inwalidami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826640 Napisano: 19.02.2014 15:28:32 w Rossmann
stelka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

benasia napisał(a):

a ja wysłałam naprawdę dobre teksty na Bonda i na Venus - oryginalne i naprawdę fajne nie tylko w mojej ocenie - byłam pewna ze coś wpadnie, nawet liczyłam na te lepsze nagrody a nie wpadło nic... W związku z tym nie wiem czy faktycznie nie losują bo jesli czytają to zwyczajnie może lubią proste i zwykłe...

Na bonda miałam standardowy pomysł wciśnięty w ładną formę. (brak wygranej) Na Venus miałam standardową formę (wierszykowanie) ale pomysł raczej wygrzebany z samych obrzeży absurdu emotka (wygrane kosmetyki)

Tak więc ja teraz, przy kolejnych podejściach zdecydowanie będę skupiać się na treści, nie na formie.

Też miałam świetne na Bonda... wygrałam zestaw kosmetyków. Pewnie takich ze świetnymi tekstami jak my jest duuużo więcej emotka

Ktoś je jednak weryfikuje i układa według tej świetności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826631 Napisano: 19.02.2014 15:12:12 w Konkursy ABC
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nigdy już nie gram w ABC, no za cholerę nie mam pojęcia co oni chcą, tyle razy już grałem, jak było nawet więcej nagród i wielkie zero. Smuteczek emotka

Ale ja mam tak samo. ABC to dla mnie hydrozagadka. Zachodziłam ich od każdej strony i nic. Na dobrą sprawę w każdym konkursie jest sporo chętnych a nagród niewiele, więc rozumiem, że ciężko się przebić, ale kurczaki, już nawet w rossmanie trafiłam a to paskudne abc jest nieugięte emotka

patrząc na listę zwycięzców ostatnich konkursów są osoby które znalazły sposób na konkursy w abc, ja niestety do nich nie należę...0 wygranych chociaż nie gram tu zbyt często

Dobra, to przyszedł czas na laurkę emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826629 Napisano: 19.02.2014 15:10:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
NIVEA z konkursu diamonds Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826626 Napisano: 19.02.2014 15:05:19 w Konkursy ABC
luko922 napisał(a):

Nigdy już nie gram w ABC, no za cholerę nie mam pojęcia co oni chcą, tyle razy już grałem, jak było nawet więcej nagród i wielkie zero. Smuteczek emotka

Ale ja mam tak samo. ABC to dla mnie hydrozagadka. Zachodziłam ich od każdej strony i nic. Na dobrą sprawę w każdym konkursie jest sporo chętnych a nagród niewiele, więc rozumiem, że ciężko się przebić, ale kurczaki, już nawet w rossmanie trafiłam a to paskudne abc jest nieugięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826608 Napisano: 19.02.2014 14:34:51 w Rossmann
benasia napisał(a):

a ja wysłałam naprawdę dobre teksty na Bonda i na Venus - oryginalne i naprawdę fajne nie tylko w mojej ocenie - byłam pewna ze coś wpadnie, nawet liczyłam na te lepsze nagrody a nie wpadło nic... W związku z tym nie wiem czy faktycznie nie losują bo jesli czytają to zwyczajnie może lubią proste i zwykłe...

Na bonda miałam standardowy pomysł wciśnięty w ładną formę. (brak wygranej) Na Venus miałam standardową formę (wierszykowanie) ale pomysł raczej wygrzebany z samych obrzeży absurdu emotka (wygrane kosmetyki)

Tak więc ja teraz, przy kolejnych podejściach zdecydowanie będę skupiać się na treści, nie na formie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826348 Napisano: 19.02.2014 08:17:28 w Rossmann
Ja wysłałam na Venus dobry tekst w mojej ocenie, dużo lepszy niż na bonda (na którego ciężko mi się pisało, w dodatku mąż co chwila przeszkadzał, mówiąc "opisz mnie, wyślij moje zdjęcie"). Tak więc nie dziwi mnie, że w bondzie nic i cieszy, że moje venusowe wypociny się spodobały emotka
Na kąpiel bez łez wysłałam jakieś rymowanki - w mojej ocenie poziom przeciętny. Na pewno nie były powalające, ale nie były jakoś wyjątkowo słabe. na venus poszedł najlepszy tekst, czyli ja obstawiam, że jednak przeglądają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826139 Napisano: 18.02.2014 19:18:35 w Rossmann
stelka napisał(a):

mia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Widzicie??? Jedna i ta sama osoba ma 2x nagrodę w Venus!! emotka
Czyżby zmienili regulamin??? Czy ja czytać nie umiem??

Ano faktycznie... Kartę i kosmetyki. emotka
Kurza, może to moje kosmetyki? emotka

I to może za tą samą odpowiedź emotka Raz była warta 5000 a za drugim przeczytaniem kosmetyki za 50 zł emotka

Śmiem podejrzewać, że było odwrotnie. najpierw na kosmetyki a przy wnikliwiej analizie awansował do rangi bonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826074 Napisano: 18.02.2014 17:54:56 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

monikar napisał(a):

aerdna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

radosna napisał(a):

maliszka napisał(a):

nawet Elmex w C4 gdzie chodziło o recenzję ktoś pokusił się o prezentację...tekst nr 14

http://www.youtub.../watch?v=1sDZRst2m7E

Na szczęście nie powala na kolana!

suchar.. emotka

Do tego 1/3 nie potrafi liczyć znaków i nie zastosowała się do ograniczenia... emotka

powiem tak: ja przekroczyłam limit o 2 znaki ale myslałam że klikając wyślij formularz nie przejdzie i każe mi zmniejszyć ilość znaków tak jak to zawsze bywa w konkursach tego typu emotka

a co do prezentacji to już doprawdy jakaś plaga...

Ostatnio u Małego Głoda, po konkursie "Wielkie porwanie" pisała rozżalona dziewczyna, że jak mogła nie wygrać skoro zrobiła taką piękną prezentację! Nawet wrzuciła to na fp. Faktycznie, to była fajna, bardzo fajna praca-filmik, no ale niestety, nieregulaminowe. emotka To daje mi podstawy by wierzyć, że wygrały tam super teksty, a laurki poszły na dzień dobry do kosza.

przyznam, miałam możliwość, a wrecz przyjemnosc, przeczytania tekstu, który wygrał iphone i był mega mega! i wcale nie wierszowanka emotka emotka

Zazdroszczę, chętnie też bym przeczytała, bo ciekawość mnie zjada na co ludzie wpadli i od której strony tego głoda zaszli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826071 Napisano: 18.02.2014 17:52:01 w Rossmann
stelka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dzięki benasia, mam kosmetyki z Venus i nie mam jak ich odebrać emotka
co tam w ogóle było do wygrania? Trzeba osobiście? Bo ja mam 40 km do najbliższego Rosska emotka

Zestaw kosmetyków Venus o wartości 50 zł, ale nie pamiętam co wchodziło dokładnie w skład emotka I raczej osobiście trzeba emotka

No to lipa, więcej zapłacę za dojazd niż te kosmetyki warte emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826044 Napisano: 18.02.2014 17:33:29 w Rossmann
Dzięki benasia, mam kosmetyki z Venus i nie mam jak ich odebrać emotka
co tam w ogóle było do wygrania? Trzeba osobiście? Bo ja mam 40 km do najbliższego Rosska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826032 Napisano: 18.02.2014 17:28:43 w Rossmann
Dzięki radosna emotka
Ja miejsca na nic robić nie muszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5826018 Napisano: 18.02.2014 17:21:13 w Rossmann
apoccalipsa napisał(a):

mógłby ktoś wkleić wyniki venus i bonda?

Apo, w Bondzie Cię nie widzę, a z Venus jeszcze nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0