Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7250200 Napisano: dzisiaj o 13:05:27 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

W pełni się podpisuję pod tym. Mam ostatnio straszne problemy ze snem a na dodatek wkurza mnie to, że w Wawelu nie dość, że nic nie trafiam, ale skusiłam się na kolejny zakup, przychodzę do domu a na paragonie cukierki roshen, paragon z milki z delikatesów udarty na dole, niby wszystkie ważne informacje widać, ale i tak waham się czy zgłosić

Ja pamiętam, że dziś koło 2 w nocy pisałam jakieś konkursy. Ale zupełnie nie pamiętam nawet jakie. Aż boję się sprawdzać co wysłałam. Może kolgejtowi napisałam, że bio madent jest najlepsza na świecie, a bio madentowi, że tylko kolgejt w moim serduszku, jak już zdarzało mi się robić 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7250198 Napisano: dzisiaj o 13:00:12 w Wkurza mnie...
endrjuen napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś puściłem Kinder podczas rozmowy telefonicznej, zapomniałem zdrapać zdrapkę i zamknąłem stronę. Teraz nie wiem, czy wygrałem czy nie emotka  Pewnie nie, ale nadzieja umiera ostatnia.

Jeśli wygrałeś to mniej więcej za tydzień dostaniesz sms i mail. emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7250133 Napisano: 28.03.2025 20:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wziumbadam napisał(a):

Konkurs "Odkryj Nowy Wymiar Orzeźwienia" Lidl
Jaki nr paragonu podajecie?

Ja podałam ten u góry i mi zaakceptowali emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249971 Napisano: 28.03.2025 10:43:29 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Z ciekawości po co podawaliście dane do wysyłki tych toreb skoro teraz narzekacie? Serio spodziewaliście się, że będą ze skóry?
Wkurza mnie właśnie to, że ludzie rzucają się na tego typu nagrody a potem się zastanawiają czemu te promocje są coraz gorsze. Jakby nikt danych nie odesłał to ktoś by się może nad tym zastanowił.

Jak nie odbierzecie w tym konkursie, to zaraz zrobią nowy z niewydanymi torbami emotka
Podtrzymuję, że mój brak wygranej nawet torby to była wygrana emotka

Gdyby to były tylko torby do wygrania to bym w życiu nie grała ale że jeszcze były bony do biedronki... No to wiadomo. Człowiek próbuje szczęścia.

Adam nie mówi o wzięciu udziału, tylko o odbiorze nagrody. Też jestem tego zdania, powinien smolar zostać z tym badziewiem. Coraz częściej właśnie smolar rozdaje taki szajs, traktują nas jak śmietnik. Przypomniało mi się to nieszczęsne eveline... Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249895 Napisano: 28.03.2025 01:00:29 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7249889 Napisano: 27.03.2025 23:42:13 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O dokładnie Montezuma ujęła to idealnie. Edzia widzę różnicę i powiem więcej,kiedyś bym to skomentowała dosadnie takiemu osobnikowi ,ale życie nauczyło mnie,że czasem warto odpuścić i przemilczeć.  Tak dla własnego zdrowia . Drażni mnie pisownia ludzi ale nie komentuje. No chyba,że mam zły dzień to wtedy tak .

Również nie komentuję, wszak "nie wypada", ale niesmak zostaje emotka Niech TYŚące dzbanów żyje nadal w swoim prostym świecie  emotka

Ale i tak lepiej mieć prawdziwe 5000 tyś, choćby napisane z literówką, niż te wyimaginowe miliony z poprawną pisownią 😎 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249830 Napisano: 27.03.2025 20:28:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka

Ode mnie dzisiaj nie chcieli peselu emotka

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.
A z innej beczki- czy dzisiaj Inpostem (WawaKurier) nadawane są gogle z Jagera?

Ode mnie kilka lat temu wzięli PESEL i dali doładowanie telefonu. emotka  A przy ostatniej akcji też do mnie dzwonili wcześniej, ale niestety nie odebrałam dwa razy, więc łudzę się, że to nie była główna.

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec? Ogólnie to ich metody informowania są okropne "informujemy, że być może wygrała Pani nagrodę, ale nie powiemy jaką i nie obiecujemy, że w ogóle jakas będzie". Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249671 Napisano: 27.03.2025 11:57:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

No to nawet szukajcie po parkingach czy w koszykach. Jeśli uważacie, że nie ma w tym nic dziwnego to naprawdę współczuje. Musicie być z siebie naprawdę zadowoleni, że tyle w życiu osiągnęliście, że teraz zbieracie paragony z ziemi jak menele emotka

Typie, tu nie ma ludzi zdrowych, zbieramy paragony i to lepsze od grzybów na jesieni, jak się trafi taki prawdziwek z nabitym konkursem; nie, nie chcemy tego rabatu, tylko my przy kasie umiemy się kłócić, że proszę nie nabijać mi tego rabatu co zetnie cenę poniżej 15 zł; lubimy to co akurat jest produktem konkursowym, a nie to co smakuje; najwyższą wartością jest dla nas paragon i przerobił to każdy członek rodziny.
Czy ludzie się z nas śmieją? Tak. A my się śmiejemy do nich, gdy jedziemy wygranym samochodem, robić zakupy za wygrane bony emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7249476 Napisano: 26.03.2025 15:10:40 w Avanti
mysia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dzięki, mogłyście pozbyć się konkurencji, ale w takim wypadku wysyłam 😆

Może właśnie w ten sposób chcą się pozbyć konkurencji i będzie rezerwa emotka

Yhm... robicie mi kisiel z mózgu, albo papkę ziemniaczaną 😆

A ja napiszę tak, nie pozbywam się konkurencji, ale jak mogę to unikam. Jak już dałaś znać że dziś wysyłasz to ja może poślę jutroemotka  3mam kciuki  emotka

Ostatnio żadna ze mnie konkurencja, więc wysyłaj śmiało. Może to przez tę pogodę, koty się marcują czy jakoś tak, nie mam głowy do pisania o czipsach 😆🐈‍⬛
Chyba że... napiszę im, że Lejsy mają najwyższy lvl chrupania, bo zagłuszają kocie marcowania 😎 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249466 Napisano: 26.03.2025 14:50:06 w Avanti
adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dzięki, mogłyście pozbyć się konkurencji, ale w takim wypadku wysyłam 😆

Może właśnie w ten sposób chcą się pozbyć konkurencji i będzie rezerwa emotka

Yhm... robicie mi kisiel z mózgu, albo papkę ziemniaczaną 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249464 Napisano: 26.03.2025 14:48:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

Czy agencja reklamowa H2O Sp. z o. o. jest jakoś powiązana ze Smolarem? czy mi się coś pomyliło.. emotka

Smolar na pewno jest powiazany z Underground Media 
H2O ma powiązania z zakładami komunalnymi emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249456 Napisano: 26.03.2025 14:40:50 w Avanti
Dzięki, mogłyście pozbyć się konkurencji, ale w takim wypadku wysyłam 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249450 Napisano: 26.03.2025 14:21:33 w Avanti
Dobrze macie opisane paragony z Lidla? Ja mam "chipsy solone" i chyba tym nie ma co grać... emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7249303 Napisano: 25.03.2025 20:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że w Magnum Żabce dane odsyłamy do 27.03? Bo informowali 20, a jest  5 dni roboczych (tj. dni od poniedziałku do piątku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Niby jasne, ale chce się upewnić, bo ostatnio tak mi się pomyliły terminy, że mi 300 zł przepadło.

Ja już co prawda odesłałam, ale też jako termin ostateczny traktuję 27.03 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249173 Napisano: 25.03.2025 12:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Mnie losują na okrągło (i dają te lepsze nagrody emotka ) w Avanti, Karlsbadzie i Smolarze, a nigdy w Amooco, Fortisie czy Columbicie emotka

Eeeej u mnie to samo zestawienie, Avanti i Smolar losuje mnie najczęściej, Fortis, Kolumbit  w ogóle. Musimy wysyłać podobne losy na te loterie emotka

Co to teorii o eliminacji konkursowiczów - od 14 lat gram na ten sam numer telefonu, mail, dane. I nie z jednej agencji chleb się jadło, chociaż "bazy" muszą mnie wybijać na czerwono jako zawodowca, co konkurs te same dane. 
Kiedyś przy odbieraniu nagrody osobiście Pani z agencji powiedziała mi "my to robimy dla Was, konkursy są dla Was i Wy się macie tym bawić". Smolar kiedyś próbował walczyć z konkursowiczami a później pisał na forum "eeej a dlaczego nikt nie chce nic z avonu?". Nie oszukujmy się, oni się nie utrzymają z mugoli i przypadku, my potrzebujemy ich nagród, a oni naszych paragonów do pokazania, że kampania odniosła sukces. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249147 Napisano: 25.03.2025 11:32:55 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie, ze poszłam z przyjaciółmi na wygrany z Pepsi Restaurant week i dostaliśmy takiego zatrucia pokarmowego, że umieramy 3 dzień... Zachciało nam się testować pure z cebuli emotka

To się nazywa dieta-cud. Robicie po prostu formę na lato, zobaczysz ile schudniecie  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249144 Napisano: 25.03.2025 11:29:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Widzę na forum opinie, że te wszystkie konkursy kreatywne są nic nie warte bo nie czytają zgłoszeń tylko po prostu losują nagrody. Myślicie, że to prawda?

Ja i sporo osób wie z autopsji co wygrywa emotka

I dlatego wiele osób wierzy, że czytają emotka
A każdy konkurs rządzi się swoimi prawami, wytycznymi i w jednym wygrywają tkliwe historie, a w innym przewrotna abstrakcja. 
Ciekawe ile osób piszących, że to losowanie, że nie warto, wysyła faktycznie "lubię jeść Milkę bo jest dobra". Coś mi się wydaje, że jednak więcej energii wkładacie w te "loterie". Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248896 Napisano: 24.03.2025 14:50:47 w Avanti
fragles napisał(a):

rare85 napisał(a):

notta napisał(a):

fragles napisał(a):

Możecie zalogować się na stronę Joy?

godzinę temu miałam problem. Po wybraniu konta gmail nie działo się nic.. nadal trzeba było się logować.

Udało Ci się? Mozilla, Chrome, telefon i też gmail, próbuję i nic

U mnie bez powodzenia, na żadnej przeglądarce się nie udało.

Logowanie przez fb też nie działa emotka  pewnie mają problem u siebie. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot