Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7221157 Napisano: 13.11.2024 12:03:13 w Avanti
adamo86 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

U Avanti nic się nie zmieniło w zasadach przyznawania głównych po wprowadzeniu platformy joy? Należy przypuszczać, że komputery z konkursu w Lidlu będą wybrane z nagród dziennych?

Chętnie bym odpowiedział, ale najpierw musiałbym wygrać jakąkolwiek dzienną emotka

Dla przypomnienia dla innych adamo86 nieraz w przeszłości wygrywał u Avanti naprawdę mnóstwo razy i nieraz naprawdę duże nagrody główne, a sama widziałam kilka jego tekstów i potwierdzam że poziom był ultra wysoki emotka    Więc moim skromnym zdaniem to, że Avanti nawet jego teraz nie nagradza zwykłymi bonami to o czymś świadczy emotka  Więc głowa do góry dla wszystkich, Avanti chyba naprawdę teraz nagradza w większości przypadków zupełnie co innego.. A szkoda, bo lubiłam brać udział w ich konkursach, a nieraz pisząc tekst aż się czuło, że to jest tak bardzo w stylu Avanti, że nagroda niemal na 100% będzie i to się sprawdzało emotka

Dzięki incendio12 za miłe słowa emotka

elemelex, ja nic nie zakładam - po prostu piszę jak jest emotka  widziałem już dużo wpisów, że ludzie przestali wygrywać. Moja ostatnia wygrana dzienna była w czerwcu - już na platformie JOY, więc to nie ona jest tu problemem emotka
Jakiś tam "swój poziom" cały czas trzymam i może kiedyś jeszcze coś się spodoba emotka
Czego sobie i Wam życzę emotka

Nie zapominajcie, że wśród piszących też są ciągłe rotacje. Ktoś odpada na jakiś czas zmniejszając konkurencję, później dojdzie 10 nowych osób i konkurencja się zwiększa. Ja nie zauważyłam zmiany stylu przy ich wyborach, po prostu nigdy nie wiemy z kim przyszło nam się w danym dniu mierzyć emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7218818 Napisano: 05.11.2024 12:34:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pepsi Netto 200 zł, za pierwszy dzień. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7216703 Napisano: 26.10.2024 16:45:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi się, że od dłuższego czasu ta strona się nie ładuje, kliknięcie w cokolwiek to czas oczekiwania jak na NFZ. Wszystko inne działa mi płynnie, POZA tą stroną. Przeglądanie konkursów, forum stało się skrajnie frustrujące i prawie tu nie zaglądam. 

Aleeeee.... dziś zaintrygowało mnie coś innego. Żeby wejść w wątek "Kaufland" trzeba mieć konto premium, ale już do "Żabki" jest wstęp wolny. Z czego wynika taka segregacja? Wcześniej tego nie zauważyłam, bo korzystając regularnie fatygowałam się o posiadanie konta premium, więc przepustka do tajemnego świata Kauflandu wynosiła mnie ponad takie refleksje. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zezowaty_kot

#7213431 Napisano: 12.10.2024 23:58:51 w co chcielibyście wygrać?
Z racji tego, że ostatnio nie rywalizuję w konkursach, to moim priorytetem jest wygrać z teściową pojedynek na grzyby. Kobitka starsza ode mnie o 30 lat, a skacze przez krzaki i powalone drzewa jak antylopa, wypatruje borowiki z kilometra, a ja znajdę grzyba, jak akurat zaplączę się w gałęzie i przewrócę twarzą na niego. emotka  
Ewentualnie może być już ten Fiat z Biedry  na odczepne. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7211580 Napisano: 06.10.2024 13:47:58 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Jak dla mnie, cały ten ich regulamin, brak powiadomień, brak numeru paragonu oraz brak listy rezerwowej ma tylko jeden cel. Ale to moje zdanie emotka

Każdy też ma prawo wybrać, czy chce u nich brać udział czy też nie emotka

Najważniejsze w tym wątku jest to, aby ostrzec potencjalnych wygrywających, że muszę dziesięć razy czytać regulamin i ostatecznie mogą stracić prawo do nagrody, bo u nich często coś się nie zgadza w zgłoszeniach emotka Ludzie u nich często mylą się, podczas dodawanie zgłoszenia, wpisując swój numer telefonu czy też swoje dane emotka

Wiesz... Underground wysylal nagrody z tasma Smolar na kartonach...
To swoje, moje, twoje, sasiada ...

Obydwie agencje są z Łodzi. Może się kumplują emotka

Prezesem obu spółek jest ten sam człowiek, underground to spółka-córka. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7210949 Napisano: 03.10.2024 16:36:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Ja mam z nimi zupełnie odwrotne sytuacje. Z powodów osobistych nie odebrałam dwa razy nadanej do mnie nagrody. Już po terminie napisałam do nich, że kurier był, próbował się kontaktować, ale ja nie mogłam wtedy tej nagrody odebrać. Zapytałam, czy jeśli zapłacę za wysyłkę to istnieje możliwość, że wyślą mi ją trzeci raz. I wysłali na swój koszt. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7210930 Napisano: 03.10.2024 15:24:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ankann gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ankann 0

zezowaty_kot

#7210534 Napisano: 02.10.2024 11:26:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gosia gratuluję ostatnich sukcesów  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7208397 Napisano: 24.09.2024 15:02:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
300 zł z MOL za ostatni etap emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7207451 Napisano: 20.09.2024 14:47:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7195354 Napisano: 29.07.2024 21:47:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod do żaby na Orbit emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7187485 Napisano: 01.07.2024 01:51:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
Urbanucci napisał(a):

Dziękuję emotka  Jednym zgłoszeniem poszło! Piękna ta Yamaha jest emotka  
To Wy mnie inspirujecie do działania i Wasze posty w MDW emotka
Pozdro dla Wszystkich!

Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
1 Urbanucci 0

zezowaty_kot

#7181230 Napisano: 07.06.2024 14:55:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
kaka72 napisał(a):

Magnum-200 na zakupy do Stokrotki

Też mam emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7180561 Napisano: 05.06.2024 12:53:38 w Czy informują/ informowali?
Kaktus z Żabki? Ten good vibes Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7177464 Napisano: 22.05.2024 20:12:00 w Avanti
melancholia napisał(a):

agaga napisał(a):

A 3 etap do kiedy trwał? Czytałam, że osoba zgłaszająca w okolicach 10 maja też wygrała. To był 3 czy 4 etap? Nie wiem czy się łudzić i czekać na jakieś info od Avanti…

Raczej trzeci
Etap III 06.05.2024 – 12.05.2024

Tak, masz rację, to był trzeci etap  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7177381 Napisano: 22.05.2024 14:49:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Luiza37 napisał(a):

Karta 200 zł do allegro z Joy-Pepsi Co 😁 Jak dobrze pamiętam wysyłałam w 2 etapie.

Też mam, ale ja na pewno wysłałam w  4 etapie, w okolicach 10 maja. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7176781 Napisano: 20.05.2024 13:59:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ania gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
1 aniaaa131 0

zezowaty_kot

#7175982 Napisano: 16.05.2024 15:45:36 w Kupię...
Jeśli ktoś wygrał i chce sprzedać, to kupię rakietę z podpisem Igi z konkursu Oshee emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7171769 Napisano: 23.04.2024 19:38:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7171624 Napisano: 23.04.2024 12:24:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon ITM z Bryzy "czysta radość grillowania", sms teraz emotka Wyświetl w wątku >>