Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Karolina87
Postów 14
Data rejestracji 11.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda okazało się, że za fan page'm Paclana stoi ta sama agencja za co za konkursem i tam dalej utrzymywali, że sama jestem sobie winna, a wręcz moją winę podkoloryzowali. Jednak w pewnym momencie, między innymi dzięki Wam, szum pod postem zrobił się tak duży, że nagle zmienili stanowisko i zadzwonili do mnie z informacją, że jednak wyślą grilla. Da się? Da się!
Dziękuję Wam ślicznie za wszystkie rady, privy, komentarze i lajki. Mam nadzieję, że agencja Veneo nigdy już nie będzie w ten sposób traktować konkursowiczów (a robią konkursy też chociażby dla lodów Koral), a dla innych agencji stanie się to przestrogą, że nie można nami pomiatać, bo i tak przecież dostajemy nagrody "za darmo". Wyświetl w wątku >>
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W międzyczasie oczywiście napiszę maila do Paclana, a wtedy link do posta może być moją kartą przetargową. Wyświetl w wątku >>
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To doprowadziło do tego, że... w kompletnej furii zadzwoniła do mnie sama prezes Veneo, którą krzyczała, że "wysyłam do nich brzydkie maile" i krzyczała co ja sobie w ogóle myślę. Generalnie długo by opowiadać, żałuję że rozmowa nie została nagrana.
Postanowiłam opisać sprawę na Facebooku Paclana. Jeżeli kogoś też razi takie traktowanie laureatów konkursów, to prosiłabym o wsparcie, choćby lajkiem.
https://www.faceb...sts/1688625531168116 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytałam warunki przewozu i tam niestety nie ma nic o 3 próbach dostarczenia... Wyświetl w wątku >>
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W czerwcu wygrałam nagrodę główną (grill Webber) w konkursie Paclan.
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-party-grill.html
Dopełniłam wszelkich formalności, wyniki wraz z odpowiedziami zostały opublikowane na stronie i czekałam cierpliwie na wysyłkę. W połowie lipca zaczęłam się niepokoić i wysłałam maila do agencji z pytaniem kiedy mogę spodziewać się otrzymania nagrody.
Dwa tygodnie później otrzymałam informację, że... kurier był z nią pod koniec czerwca (dzień roboczy, godzina 13) i nikogo nie zastał w domu, przekazał paczkę do punktu, a że nikt się po nią nie zgłosił, to odesłano ją do nadawcy. To z kolei wg regulaminu oznacza, że nagroda przechodzi na własność organizatora.
Tyle tylko, że ja nie miałam nawet szansy odebrać tej paczki. Organizator nie poinformował o wysyłce i nie podał numeru do jej monitorowania. Kurier natomiast nie kontaktował się ze mną w jakikolwiek sposób i nie zostawił awizo.
Nie wiem co mam teraz robić. Veneo nie interesuje moja argumentacja i twierdzą cały czas, że nagroda przepadła. Myślałam o zgłoszeniu reklamacji do firmy kurierskiej, ale nie wiem co miałabym tym wskórać. Gdyby była to jakaś mniejsza nagroda to pewnie bym odpuściła, ale to grill warty 1000 zł.
Doradźcie coś proszę... Wyświetl w wątku >>
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karolina87
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane