Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika onmyown

onmyown

#7216209 Napisano: 24.10.2024 12:08:27 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bony Empik (elektroniczne) o wartości 500zł za 450zł Wyświetl w wątku >>
0 0

onmyown

#7211671 Napisano: 06.10.2024 20:16:39 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Ja przez prawie 15 lat "kariery" konkursowej nie zrobiłam żadnego błędu w oświadczeniu czy paragonie. Zawsze sprawdzam wszystko kilkukrotnie, jestem skrupulatna. Dziwnym trafem dwie nagrody (z 2 różnych konków lodowych) nie dotarły. Przypadek? Nie sądzę... Na maila z prośbą o wyjaśnienie nie dostałam odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

onmyown

#7211665 Napisano: 06.10.2024 19:57:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś próbował dzisiaj odesłać formularz laureata z Namysłów Dino? W mailu info, że jest czas na odesłanie danych do 7.10.24r., a po kliknięciu w link wyskakuje komunikat, że termin minął i nagroda przepadaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

onmyown

#7211006 Napisano: 03.10.2024 19:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Także nie dostałem ostatnio nagrody , czekam bezskutecznie na uzasadnienie.  Pazerne xxxxxx..

U mnie ta sama sytuacja. Mam same złe doświadczenia z tą agencją. Mój nr 1 na czarnej liście, nawet jak się wygra, to nie można być pewnym otrzymania nagrodyemotka Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

onmyown

#7206665 Napisano: 17.09.2024 20:00:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Ponawiam pytanie emotka  może ktoś, kto wcześniej u nich wygrał, opisze jak to przebiegało.

Oni podają swój numer konta na który należy zrobić przelew i tyle. Nie ma żadnych innych formalności dla laureata z tym związanych Wyświetl w wątku >>
0 0

onmyown

#7205357 Napisano: 11.09.2024 22:57:02 w Paryż z biedronką
jagodzianka napisał(a):

Byłam w ostatnim rzucie czyli  do Paryża przylecieliśmy dopiero o 15:10 i prosto z lotniska jechaliśmy na paraolimpiadę (koszykówka na wózkach i naprawdę na meczu było fajnie, mega zwinni chłopacy , nie wiedziałam że zrobi to na mnie takie wrażenie) na meczu dostaliśmy jedzenie i picie , po meczu autokar do hotelu, widok z okna na wieżę Eiffla , hotel fajny, choć prysznic w pokoju dla kogoś kto jest jest parą mógł być kłopotliwy, drugi dzień 7 śniadanie, 9 wyjazd na zwiedzanie, ale ze autokar było dużo i wysyłali po kolei to tak naprawdę wyruszyliśmy przed 10, tour po Paryżu ale bez wielkiego opowiadania przewodników, tu wysiadamy 5 minut zdjęci i z powrotem do autokaru, ale tak zobaczyliśmy Moulin Rouge, Luwr, olimpijski balon, łuk , Operę , plac z kolumna Napoleona , generalnie program był tak napięty że nie było czasu na dłuższe zatrzymanie się , potem pędziliśmy na obiad do restauracji przy łuku triumfalnym, mintaj w sosie chrzanowym i pire , była też przystawka i deser, piwo i woda. Potem był rejs Sekwana tu przewodnik najwięcej opowiadał a po kto chciał wracał do hotelu autokarem lub zostawaliśmy w mieście i sami mieliśmy dotrzeć na kolację.Kolacja i obiad też w bardzo fajnych restauracjach, wino w opór , smaczne dania , po kolacji tak samo kto chciał wracał ale większość jeszcze jechała pod oświetloną wieżę , kolejnego dnia o 6.10 był już wyjazd z hotelu więc tak naprawdę byliśmy tam półtora dnia a niektóre grupy prawie 3 pełne dni mieli zależy jak im loty przypadły więc tu można mieć pewien niedosyt, hotel też do końca nie ogarnął kwestii śniadania , dodatkowo lot powrotny był opóźniony o ponad 4 godziny bo coś z samolotem było nie tak więc od 5 na nogach i 6 godzin na lotnisku , lot do Paryża był Ethiopian i samolot wypasik, duży , wygodny , dali dobry obiad , ekraniki itd, powrót lotem i dali drożdżówkę orzeszki i kawę , mały, ciasny samolot więc średnio, ale sam wyjazd uważam za mega przygodę na wysokim poziomie , chociaż było to trudne organizacyjnie dla przewodników , ciągła presja czasu a mocny program , ale przeżycie super , czuć było wydany pieniądz na niczym nie oszczędzali , fajna choć króciutka paryska przygoda , szkoda że nie mogliśmy być na grze Polaków lub zakończeniu bo widok z hotelu był na stadion.

Fajnie czytać takie wpisyemotka  Ja do konkursowych wyjazdów/eventów mam takie podejście, że nawet jak nie będzie idealnie, to zawsze to jakieś doświadczenie życiowe. I kolejne wspomnienia do kolekcji Wyświetl w wątku >>

onmyown

#7205026 Napisano: 11.09.2024 00:17:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

A tak przy okazji, jak wypadł ten Dortmund? Było 100% frekwencji? Tylko tu na forum kilka osób mówiło, ze się nie wybiera...

Były ponoć 24 osoby na 50 wygranych. Też chętnie się dowiem jak wrażenia z wyjazdu Wyświetl w wątku >>
0 0

onmyown

onmyown

#7203408 Napisano: 02.09.2024 22:09:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Kochani proszę napiszmy masowo do Kropki Bordo że powinni nam dać możliwość odesłania oświadczeń drogą mailową. Koszt wysyłki poleconym czy kurierem to 10 zł emotka  bądźmy Eco!

tu chyba bardziej chodzi o oryginał paragonu, a nie oświadczenie. 
Czy jakaś agencja już przyjmuję e-paragony fiskalne do konkursów?

No właśnie chodzi o to, że w tym konkursie nie był wymagany paragon (kody z Żabki), a oni żądają odesłania pocztą/kurierem samego oświadczenia na podwójny bilet do kinaemotka . Ta agencja nie przestaje mnie zaskakiwać Wyświetl w wątku >>
2 joan, emi 0

onmyown

#7203100 Napisano: 01.09.2024 17:31:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

onmyown napisał(a):

Nie chcę być niemiła, ale może już wystarczy tego spamowania w wątku? Przecież jest osobny temat od zbierania głosów/klikówemotka

Jak Ci to tak bardzo przeszkadza, to przestanę. Ci co mają pomoc i tak pomogą....

No właśnie, ci co mają pomóc i tak pomogą, więc nie ma potrzeby od pięciu dni z rzędu zaśmiecać wątku, którego nazwa brzmi przypomnę "Dyskusje o innych konkursach (bez klików)". Nie mam nic przeciwko samej inicjatywie, ale w odpowiednim do tego temacie. Wyświetl w wątku >>

onmyown

#7203084 Napisano: 01.09.2024 15:12:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie chcę być niemiła, ale może już wystarczy tego spamowania w wątku? Przecież jest osobny temat od zbierania głosów/klikówemotka Wyświetl w wątku >>

onmyown

#7202378 Napisano: 28.08.2024 21:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
IIII1 napisał(a):

Ja wczoraj miałem telefon o wygraniu plecaka w tym marcowym konkursie i tu uwaga - byłem piątą osobą z rezerwy. Z tym, że z tego co powiedziała pani przez telefon to rezerwa nie jest wybierana od razu przy rozstrzyganiu konkursu tylko dopiero po niespełnieniu warunków wydania nagrody, a komisja konkursowa za każdym razem ponownie była zwoływana na obrady, stąd takie terminy. Pani wręcz mnie prosiła, bym znalazł paragon, bo mówiła że nie wyobraża sobie by kolejny raz musieć zwoływać posiedzenie komisji. Powiedziała, że właściwie wystarczy jej zdjęcie tego paragonu, jeżeli go nie znajdę a znajdę gdzieś może zdjęcie. Paragon znalazłem, więc dziękowała mi, bo  stwierdziła, że może w końcu uda się zakończyć ten konkurs i wydać nagrody. Wniosek z tego , że w ProBest właściwie nigdy nie ma gwarancji, że konkurs jest zakończony.

Gdyby rozwiązywali konkursy w normalnym terminie, to by nie musieli potem niemal błagać ludzi o odszukanie paragonu i powoływać kilka razy komisję. Sami sobie robią pod górkę i dokładają sobie roboty. Zawsze byłam pewna, że to ja jestem mistrzynią w prokrastynacji, ale niestety muszę przyznać im wyższośćemotka Wyświetl w wątku >>

onmyown

#7202227 Napisano: 28.08.2024 12:01:09 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Zastanawia mnie jak US teraz patrzy na wpływu typu zwroty za zakup czegoś i tą kasę z promo ,loterii i konków.
Aż czekam na liścik do wyjaśnienia. Bo mają wolny wgląd w konta bankowe bez decyzji sądu i prokuratury.To będzie złoto a co to za wpływ jest i za co .To będzie piękna nowa przygoda z urzędem.

Jeśli z tych wygranych kupisz sobie np. mieszkanie bez kredytu, to fakt, możesz spodziewać się liściku i kontroli emotka Wyświetl w wątku >>

onmyown

#7201020 Napisano: 22.08.2024 22:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

W Perwoll jest max. 160 znaków? Nie otwiera mi się regulamin

Tak, max 160 Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

onmyown

#7201006 Napisano: 22.08.2024 22:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

onmyown napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Ja wygrałam w Nuii Delikatesy na siebie i męża i też chciałam tak wysłać ale odpisali , że mamy wysłać osobno . Więc napisałam aby podali nr  paragonów i też mi nie podali .

Coś niezbyt sympatyczna i proludzka ta agencja, że tak to delikatnie ujmę... Do Avanti nawet nie mają podjazdu. Ehh, to nie wróży dobrze przy próbie zmiany uczestnika wyjazdu na mecz do Dortmundu emotka

Absolutnie zmiana uczestnika nie wchodzi w grę. Nie ja jedna pytałam. Nie ma takiej opcji i koniec.

Myślę że większość agencji poszła by ludziom na rękę aby wydać nagrody, ale widocznie im na tym nie zależy. Nawet domyślam się dlaczegoemotka  Tym bardziej że nie było podanych szczegółów wyjazdu, np. wylot z Katowic i konieczność stawienia się na lotnisku o 4 rano. No cóż, coś czuję że będzie słaba frekwencja tego wyjazdu, co Kropkę zapewne ucieszy Wyświetl w wątku >>

onmyown

#7200950 Napisano: 22.08.2024 18:50:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie mogę wysłać oba paragony z dino  w jednej kopercie na siebie i na męża? Ktoś próbował tak robić u kropki?? ( tylko, że mąż nie jest zameldowany pod tym adresem co ja)

Organizator nie uwzględnia przesyłek, którezawierają komplety dokumentów dotyczące więcej niż jednego Uczestnika – w
takim przypadku wszyscy Uczestnicy, których dokumenty zostały przesłane jedną  przesyłka tracą prawo do Nagrody I Stopnia i odpowiednio Nagrody II Stopnia.

Ja wygrałam w Nuii Delikatesy na siebie i męża i też chciałam tak wysłać ale odpisali , że mamy wysłać osobno . Więc napisałam aby podali nr  paragonów i też mi nie podali .

Coś niezbyt sympatyczna i proludzka ta agencja, że tak to delikatnie ujmę... Do Avanti nawet nie mają podjazdu. Ehh, to nie wróży dobrze przy próbie zmiany uczestnika wyjazdu na mecz do Dortmundu emotka Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

onmyown

#7200929 Napisano: 22.08.2024 17:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś (oprócz mnie) nie wygrał nawet puszki piwa z Dino? emotka  Hmm... nie wydaje mi się żebym pomyliła maila Wyświetl w wątku >>
0 0

onmyown

#7200409 Napisano: 21.08.2024 11:24:19 w Wkurza mnie...
Rozumiem obydwie strony. Wiadomo, że nie zawsze wygrywa się to, co się chciało. Ale z drugiej strony, inni wręcz marzyli o takiej nagrodzie, którą inny publicznie wzgardza emotka Dlatego nie dziwię się, że niektórych mogą irytować teksty niezadowolenia po głównej wygranej, podczas gdy oni sami nie wygrali nic. Tak samo teksty typu "dziś piąta stówka z rzędu z konkursu X, tam chyba każdy wygrywa?", podczas gdy ty wklepałeś już kilkanaście paragonów i doopa... Wg mnie można to zakomunikować to lepiej, a czasem to w ogóle najlepiej zamilknąć emotka  Ale to tylko moje zdanie Wyświetl w wątku >>

onmyown

#7197866 Napisano: 08.08.2024 15:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Był konkurs Smolara Zatecky w Żabce, ale tam były bony Eventim po 200zł Wyświetl w wątku >>
0 0

onmyown

#7193522 Napisano: 22.07.2024 18:30:23 w Wkurza mnie...
Byłam kiedyś w podobnej sytuacji, także wiem co czujesz. Na forum trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania, zupełnie jak na drodze. Najlepiej sprawdzać regulamin i tam gdzie jest grubsza nagroda z wysyłką oryginału (i w dodatku wiesz, że piszesz dobre hasła), to lepiej nie kupować na forum. No chyba, że od naprawdę bardzo zaufanej osoby. Już nawet nie chodzi o potencjalną próbę oszustwa, ale o zwykłe ludzkie roztargnienie. Ktoś może nie dopilnować czegoś w paragonach, coś pomieszać, albo wyjechać gdy mija termin wysyłki itp. Uważam, że nikt tak nie dopilnuje tego jak sam zainteresowany. Mimo wszystko mam nadzieję, że sprawa rozwiąże się o Twojej myśliemotka Wyświetl w wątku >>