Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marzenier
Postów 2258
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i juz po palmie Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja ciocia to nawet po wsi swojej rozpowiada,że ja to na pewno nic nie wygrywam,tylko te wszystkie moje wygrane to ja kupuję, ale boję się mężowi przyznać to mu wciskam, że wygrałam
i oo..taka sytuacja
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale numer
Teraz w reg.nie ma nic o zwrotkach.
Pewnie nie chciało im się naprawiać tej usterki i usunęli ten punkt z reg.mowicy o potwiedzeniach mailowych.
Wiesz...lać na konkurs to można jak się kupiło gumy do żucia, a nie wydało np 100 zł,aby wziąść udział w czymś co jest jest jakąś ściema.
Najbardziej mnie wkurza,że teraz nie wiem czy nie wygram bo hasło bylo daremne czy dlatego ze w ogóle do nich nie dotarło i o ile z tą pierwsza opcją mogę się pogodzić to ta druga bardzo mnie wk. . Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee bez sensu ten konkurs
Dobrze ze chociaż z tej okazji moja mama dostała nowe żelazko Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to plush bombki strzelił chyba i u mnie Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
Tez tak w sumie myślę że to przeoczenie w tym reg Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja całe 6
W tym 4 z nazwami produktów, które podobno się nie kwalifikują Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika , a w którym punkcie to jest napisane ?
Bo ja widzę tylko aby wysłać zgłoszenie "nie wcześniej niż w dniu zakupu " Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O cenzura. ..a tam były zwrotki, no błagam nawet mnie nie strasz
Zgłoszenie posłałam w piątek, żadnej zwrotki nie dostałam tylko podziękowanie na stronie Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To sorry
Tak,tez się nad tym zastanawiałam,bo w formularzu nic nie było,więc cóż. ..zdaje się na szanowna komisję.. Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli chodzi Ci o ten urodzinowy ich konkurs to w reg.jest napisane (paragraf 5 punkt 7) że wysyłają nagrody Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może to celowy zabieg , aby ułatmwić sobie pracę i juz na wstępie odrzucić jakieś 70 % zgłoszeń
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tak działa DPD
Podobno 3 razy u mnie był,podobno mnie nie było a ja cały dzień specjalnie w domu siedziałam monitorowalam przesyłkę na necie i ciągle było nieudana próba doręczenia,wkurzyłam się i zadzwoniłam na bazę,do szefostwa, kurier w min 5 był u mnie
Czasem warto narobić trochę dymy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie mam zwrotek Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0