Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marzenier
Postów 2258
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to ze fotka jest wyraźna to chyba atut , a to czy ktoś się zna na robocie to po czym stwierdzasz?
Nastawić aparat na auto i wcisnąć spust migawki potrafi niemal każdy .
A zmienić obraz na czarno biały tez nie jest levelem hard .
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z nr.paragonu czy bez , bo ja ciągle nie wiem .
W reg.stoi,że można tak i tak,ale nie wiem czy np.te z nr. będą może faworyzowane
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają czas z komisją do 24 albo nawet 28
Ktoś wie może czy ABC , uwija się szybciej , czy raczej na ostatnią chwilę zostają ? Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż
Jak to mówią, nie ma pełnego wózka to i suszarki nie ma Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno ?
Mi się coś rzuciły w oczy gratulacje dla kogoś kto wygrał tygodniowa , ale w loterii Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz czekamy na wyniki "konkurs na początek roku" czy jakoś tak Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musiała by już obciągać, zakładam ze rękawów, jakby nadgarstku lśniły piękny , wygrany zagarek; ) Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko;)
Podobno w tym roku idą w biusty; ) Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jeden z bardzo popularnych trendów
Choć ostatnio , inny powalił mnie na kolana .Był taki konkurs 2 dni temu na stronie zegarków , grafika konkursowa , na niej 6 modeli,a w komentarzach wpisywało się ,który podoba się najbardziej bleble bleble.
Komentarzy 300 a wśród nich perła,cytuje,nie dosłownie ,ale sens zachowany "zegarek nr.3 bym chciała, bo już mężowi bym ob....ć nie musiała"
Tak więc z dwojga złego , wybieram już te dzieci Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warunki jest polubienia ich i udostępnienie plakatu konkursowego,ale jeżeli ktoś konta nie posiada ,to co ? Dyskwalifikacji juz na starcie Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to samo pytanie , tylko zamiast loterii, konkurs z suszarkami, dostajecie jakieś potwierdzenie na tel .podany w zgłoszeniu ? Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śmiem wątpić Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli ,reasumując , aby zabłysnąć nagrodą, najpierw trzeba by było znaleźć w archiwum konkurs z którego ona pochodzi .
Jeżeli bardziej cię zamotałam to wybacz
Jeżeli się mylę z góry przepraszam Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Już widzę te tony mąki rozsypanej po sklepie i ochroniarza postawionego na straży
Dobrze jednej,że nie pod naklejkami
Chyba nawet zagram Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi czy "grający w loteriach inaczej" mają kodów łatwy ,czy trudny dostęp Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Się pomyliło się Wyświetl w wątku >>