Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marzenier
Postów 2258
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem co będą nagradzać.
Przekonamy się po pierwszych wynikach.
Wiem tylko,że regulamin daje pełne pole do popisu.
Zdjęcie to zdjęcie.
A sam tytuł konkursu,no sorry do niczego mnie nie zobowiązuje
Jestem też pewna,że jeżeli nagrodza fotki nieco odbiegające od standardu typowej samojebki,niejednemu się milka ulej.
A wystarczyło dać inny tytuł konkursu i wszystko byłoby jasne Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nic innego jak autoportret.
A outoportret można sobie też strzelać ze statywu.
Nie koniecznie "na żyrafe" z ręki czy jakiegoś kija od szczotki. Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to sobie przemyślalam i w sumie,nikt nie jest na tyle głupi i do tego masochista,aby wysyłać 100 fałszywych paragonów na prawdziwe dane,na co komu informacja o głównej nagrodzie,skoro wiadomo ze się jej nie dostanie.
Ale mimo wszystko trochę nie rozumiem po co to robić.
Po pierwsze odbiera się szanse tym co kupią te kawę,a dwa,że daje się zielone światło organizatorowi na legalne nie wydanie połowy nagród.
A dla zabawy to sobie można pokręcic palcem w nosie,no ale...każdy robi co tam uważa
A po trzecie..na ch...organizować konkursy z tak pop...zasadami
Sorry
Ulało mi się Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko śmiga u mnie Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to wczorajsze PSP u kogoś to jakiś falstart był?
Na fc pisali,że będą wysyłać w pierszym tyg.lutego dopiero. Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
No ba...
Za 25 tys to ja nawet z łóżka nie wstaje Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w tej Nesce to nie jest tak,że wszystkie losy,nawet te z du.y wzięte wpadają do bębna i biorą udział w losowaniu głównej?
A jak się nie daj losie główna trafi na taki z du.y los?
No przecież idzie się załamać.
Mi to osobiście tita i lita bo nie gram,ale życie lubi zaskakiwać i ja osobiście bym się załamała.
I do kogo potem pretensja potem? Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jak to ci artyści od Lecha to może być wesoło Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja koleżanka kupiła tam kurtkę.
Czekała ok 4 tyg.Dostala...jak sama to określiła,bardzo stylową...szmate do podłogi.Paczytaj w necie opinie,bardzo często zdjęcia te widoczne u nich na stronie różnią się i to bardzo,od tego co się dostaje.Ja bym nie ryzykował,jeżeli to ma być coś w stylu sukienki,płaszcza,nie daj Boże spodnie.Szalik czy rękawiczki może bym u nich kupiła Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro tamta milka szła jej jak krowa pod górę,to i na tej zapewne będzie się wlekla i z tydzień.
Nie ma co się stresować,bo z tego co gdzieś mi się tu w oczy rzuciło,Pani juz zapowiadała ze będzie opóźnienie. Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agencja twierdzi,że dziś opublikuja.Zobaczyny. Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszak wg.nich,zwycięzca nie złamał regulaminu,on tylko "potraktował go z przymrużeniem oko"...Więc tak to się teraz nazywa?
Moja wypowiedź dotyczy paczkomatow.
A co do newsa Edzi...No i co tak ludzi wk...sz z nowym rokiem Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Luko..na jaki adres pisać maile z zapytaniem?
ja pisałam na info@fotoksiązka.pl i lipa Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok 6 zł odbiór w salonie (rossman i jakieś inne punkty) z tym ze ta opcja mozliwa jest tylko,jak masz zamiar płacić przy odbiorze,czyli tym samym nie zrealizujesz vouchera online. Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro zadzwonię,dopytam,bo na maila nie odpisują Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
błędny kod
coś mnie trafi zaraz!!
ale tak to bywa jak się zostawia wszystko na ostatnią chwilę Wyświetl w wątku >>