Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzenier

marzenier

#6275246 Napisano: 26.10.2016 11:27:16 w Lay's
Jasminum napisał(a):

A ta kolejność na liście z wynikami dziennymi ma jakieś znaczenie odnośnie przydzielania konsol?

Nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6274981 Napisano: 25.10.2016 17:33:14 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Spam na wszystkich telefonach z nr 71100 (MC?) z jakimś durnym konkursem, który mnie w ogóle nie interesuje. emotka
Za mało zgłoszeń mają?

I pech za pechem. emotka

No wez...Lotem balonem gardzisz; ) Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

marzenier

#6274975 Napisano: 25.10.2016 17:28:09 w Lay's
Ta weryfikacja to chyba na zasadzie na kogo wypadnie na tego benc!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6274918 Napisano: 25.10.2016 15:59:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

lager napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

zauważyliście zbieżność co do osób, które wygrały konsole a numerów na liście zwycięzców z piłkami ? Wydaje mi się, że bardzo często wygrywają osoby które sa np. 5 na liście zwycięzców z piłkami

Też czasem świruje, ale bez przesady... emotka

to przez to przeziębienie chyba mam omamy emotka  

Dzisiejszymi wynikami to mnie Lidka wkurzyła !!! Sama zmusza mnie do łamania regulaminu ! zatem się bawimy w kotka i myszkę emotka

Lidka nie chce dawać Pe Esa tym, którym dała telewizor emotka  Zostają nam Pegazusy  emotka

Po dzisiejszych wynikach i na swoim przykładzie,mogę na 100 % obalic te teorie emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

marzenier

#6274877 Napisano: 25.10.2016 15:11:45 w Lay's
A jak ktoś chwilowo jest bez dowodu bo zgubil,ukradli mu albo coś...Może prawo jazdy odeslij,tam nie ma chyba danych wrażliwych,albo paszport... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6274843 Napisano: 25.10.2016 14:45:31 w Lay's
bethan napisał(a):

... i Avanti.
W wątkach ciężko się odnaleźć z tematem, może tu będzie łatwiej?
Od razu mam temat na tapecie: nr i seria DO na piłkę. Serio? Własnie dostałam maila, aby odesłać poleconym skan DO.

Taaaa
Czasem tak robię 
Sprawdzają czy nie jesteś kotem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6274775 Napisano: 25.10.2016 13:17:45 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

dreams - znam powyższe blogi bardzo dobrze.
To dzieki nim, również podjęłam tę decyzje.

Podzielę się relacją i fotkami emotka

magnus - gdybym miała się przejmowac ludźmi to musiałabym się zamknąć w otapetowanym wytłaczankami (albo w środku lasu chacie) domu i nie wyglądać z niego ani na chwilę, bo przecież moje dziecko może krzyknąć emotka  
O nie, nie...na takie ubezwłasnowolnienie się nie zgadzam.

A no i bankowo nie masz dzieci emotka

A ten znasz...

http://thefamilywithoutborders.com/pl/
Fantastyczna rodzina,fantastyczne podróże...
Polecam zerknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6274720 Napisano: 25.10.2016 12:41:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mysia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

monnikk napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

No ale żeby na 1000 nagród nie wygrać głupich kapsułek to trzeba mieć talent  emotka

emotka też mam talent

I ja...ehh

przyłączam się do tego grona

no cóż dołaczam się do was emotka  Fajnie być w takim gronie emotka

:/ 1000 nagrod.. Jednak smolar mnie nie lubi emotka  
edit. wy też odświeżacie maila z niedowierzaniem?  emotka

I newet sprawdzam spam,bo aż mi wstyd emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

marzenier

#6274713 Napisano: 25.10.2016 12:35:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Psp od Lidki.
Moja miłość do Avanti wraca emotka Wyświetl w wątku >>

marzenier

#6274685 Napisano: 25.10.2016 12:21:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No ale żeby na 1000 nagród nie wygrać głupich kapsułek to trzeba mieć talent emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6274553 Napisano: 25.10.2016 08:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak mnie teraz olsnilo,że Pani Lidia z Avanti,to w tym tygodniu juz chyba rozdaje te pierwsze 10 biletów,wszak te mecze juz w listopadzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6273243 Napisano: 21.10.2016 15:19:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
W temacie obrazkowych odpowiedzi słownych,nurtuje mnie pytanie,ile takowych "wyjątkowo kreatywnych" odpowiedzi od "wykazyjacych się niezwykłą świeżością i niebanalnym podjęciem do tematu uczestników" poszło na konkurs z audi w Kauflandzie? Wyświetl w wątku >>

marzenier

#6273059 Napisano: 21.10.2016 11:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kozuszka38 napisał(a):

Czy te wyniki z lays 17 dzień to z wczoraj?

Środa  Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6273053 Napisano: 21.10.2016 11:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
huda83 napisał(a):

Czyli wnioskuję, że póki nie wygram piłki,nie mam co myśleć o ps4 tak naprawdę...dzięki za oświecenie!

Nie ni myśleć możesz,tylko ze raczej jej nie wygrasz...
Ale serio... ponawiam pytanie,czy wygrał ktoś psp bez wygrania piłki.
Albo w edycji z tv,wygrał ktoś tv bez pufy? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6273051 Napisano: 21.10.2016 11:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

wygrał tu ktoś psp bez wygrania piłki?

ja bym zmodyfikowała pytanie: czy jak wygracie piłkę i nie wygracie PS4, to czy gracie dalej na siebie, czy na koleżankę?
bo ja na koleżankę, żeby nie tracić piłki  emotka

Ja juz niestety wystrzelalam się z nazwisk,no w mojej rodzinie tylko 2 w użyciu,a moja suczka wciąż nie może się zdecydować,czy zostaje przy nazwisku swoim czy przechodzi na nazwisko nowopoznanego na osiedlu męża,wiec na nią grać nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>

marzenier

#6273044 Napisano: 21.10.2016 11:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

huda83 napisał(a):

Hej! Mam pytanie odnośnie lays. Czy ps4 jedt wybierane spośród zgĺoszeń, które wygrały piłki czy ze wszystkich? 

Spośród wszystkich najlepszych zgłoszeń danego tygodnia, niekoniecznie z tych, które zgarnęły piłki, bo jest limit 1 piłka-1osoba.
Możesz np. wygrać piłkę zgłoszeniem wysłanym we wtorek, ale zanim się dowiesz o wygranej, wysyłasz jeszcze lepsze hasło w sobotę i to ono może zgarnąć PS4  emotka
Lub wysyłasz zgłoszenie w niedzielę(koniec 1 etapu) i poniedziałek(początek 2 etapu). Potem dowiadujesz się o piłce za niedzielne hasło ale nie wygrywasz PS4. Natomiast tydzień później możesz znaleźć się na liście z PS4 juz za hasło z poniedziałku jeśli sie okaże najlepsze z danego tygodnia.

Serio??
A w praktyce to nie jest tak ze masz piłkę to masz szansę na psp,nie masz pilki twoje szanse sięgają mulistego dna.
Halo,wygrał tu ktoś psp bez wygrania piłki?
Wiem,o czym Piszesz Defed,taki jest reg.ale chyba niestety rzeczywistość go nieco weryfikuje?
I tym samym,jak wygrałam tylko piłkę w pierszym tyg,a konsoli mi nie dali,to już nie mam co na siebie próbować grać dalej,bo to marnotrawstwo kodów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6273033 Napisano: 21.10.2016 11:02:23 w Biedronka
Natie77 napisał(a):

asiam napisał(a):

banka-manka napisał(a):

becia1973 napisał(a): czy w Waszych Biedronkach są pojemniki Curver?????

Były w zeszłym tygodniu, chyba od 10.10 w ulotce. 13 dorwałam jeszcze kilka, z myślą, że później może być problem z produktami tej firmy.
Wydaje mi się, że produkty Curver nie są w stałej ofercie, w moim sklepie przynajmniej. Konkurs trwa jeszcze długo, może jeszcze będzie jakaś akcja z jakimiś rzeczami. A jak nie, to trochę słabo przemyślany konkurs.

widziałam dziś ostatnie kilka sztuk na stojaku na sklepie wymieszane z innymi plastikami

Ja mam w promieniu 20km jedną, jedyną biedronkę, w której zawsze dostaje to co chce (nawet jak jest to chodliwy towar),nawet czasem koleżankom robię zakupy,jeśli nie zdążą czegoś kupić u siebie, gdzie wszystko w mig znika. Jednakże... przeczesałam ją całą, nie ma ani jednego pojemnika Curver... a też się bardzo napaliłam na ten konkurs!

Spokojnie; )

Od 24 go wrzuca nowe pojemniki wiec zdążysz kupić emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6272619 Napisano: 20.10.2016 14:35:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

monisss napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

[quote=

nkba napisał(a):

mahuska napisał(a):

mahuska] taka nowość Smolara

http://www.wyniki.smolar.pl/

brawo oni emotka

tak super, szczególnie jak ktoś puszczał dużo zgłoszeń i teraz musi sprawdzać 

Szczególnie jak system sczytuje wszystkie numery sprawdzane z jednego IP ... znając manię prześladowczą Smolara - będą mieli wszystkie numery/startery na tacy emotka

o tym samym pomyślałam emotka do tego jeśli wpiszesz ten sam numer paragonu na kilka numerów z jednego ip.. emotka  

Też mi to przyszło do głowy, tylko nie wiem, czy to już my mamy większą manię czy oni emotka

Idac tym tokiem rozumowania...to jak to wyglądają wybory "najlepszych" haseł w konkursach kreatywnych.
Wbijaja nr.w ich "archiwum X" i o....
Ta pazerna Krystyna wygrała juz u nas kiedyś zestwa proszków,co ona więcej chce...
Następny nr. i ooo kiedyś mu już daliśmy telefon do kosza z nim.
Pani Kasiu pani sprawdzi ten nr.
No nr. "czysty" ok,nagradzamy
Serio???
Aż tak im się nudzi w tej agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzenier

#6272583 Napisano: 20.10.2016 14:05:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
defed napisał(a):

Wyniki konkursu Jesień z Nivea / Drogerie Polskie (nagrodami są 3 rowery)
Przypominam,że zadanie konkursowe było takie: Odpowiedz na pytanie: "Jesień to pora..." 
lista laureatów:

1. ktoś tam – za piękny wiersz o jesieni  emotka
  2. następny ktoś – za oryginalne zdjęcie „Dary Jesieni” emotka  
  3. kolejna osoba – za portret „Pani Jesień”  emotka
emotka

Brakuje jeszcze osobiście doreczonej taczki grzybów emotka Wyświetl w wątku >>

marzenier

#6272542 Napisano: 20.10.2016 13:37:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oficjalnie loterie coli uważam za "o kant du..py rozbić"... Wyświetl w wątku >>