Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marzenier
Postów 2258
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeden z koszmarów mojego dzieciństwa,to nawalony tatuś w bramie i ja wracająca z koleżankami do domu..wstyd ogromny,a dzieciaki bywają okrutne..
potrzebowałam dorosnąć,wyjechać z domu,założyć własną rodzinę,żeby się przestać wstydzić
Przecież mu do dzioba nie wlewasz,starasz się pomagać jak możesz,wiec nie ma się czego wstydzić
smutne,że ludzie wybierają taką drogę..
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie tylko u Ciebie
też tak miałam nie raz
i właśnie tak dzióbałam i poprawiałam i traciłam mnóstwo czasu
nie wiem czemu tak się dzieje,może jakiś inny format czy coś
nic nie pomogłam wiem , ale nie jesteś z tym problemem sama i też chętnie się dowiem jak to rozwiązać
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to miały być za 200 zł a przysłali za 70 ?
Ja wyslalam do nich zapytanie w tej spr tydz temu i mi nie odp jeszcze Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skończyło się tak,że zadzwoniłam do tej "redakcji" i ładnie poprosiłam o usunięcie fotek tych,na których jestem tylko ja,albo ja z koleżanka.
Pan trochę oponował,ale w końcu zgodził się usunąć.
Zdrzaźnił mnie trochę chłopina bo powiedział cyt:"że jutro ten reportaż zniknie ze strony startowej i już nie bedzie wyświetlany tyle razy,niech się pani rozluźni"
Powiedziałam że ruzluźnic to on sobie może pasek w spodniach bo mu chyba krew źle krąży i było po rozmowie
Ale fotki ze str.usuną.
To nie jest tak że ja jestem jakis dzikus czy coś,tylko no kurcze...idę sobie z koleżanka do knajpy,siedzimy przy barze,a mi ktoś zza winkla foty cyka. Tak,ja to interpretuje jako foty z ukrycia i sobie ich na str.żadnej nie życzę
Poza tym,teraz taki trend panuje na fc,że są takie strony typu "spottet" gdzie wleja sie linki i pyta o dane tej czy tamtej,o imię nazwisko,bo sie panna komuś spodobała
Nie ogarniam
Kurcze,chyba juz po prostu jestem stara rura i sie nie znam Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę na imprezę do klubu,albo do kina czy restauracji , albo kurcze na festyn i w tym miejscu jest jakiś nawiedzony koleś z aparatem z portalu w stylu "Życie Lublina" czy "Siedlce się dzieje"-wiecie o co chodzi.
Robi milony fotek,począwszy od białych obrusów,poprzez-co kto ma na talerzu,z kim tańczy,co pije,a na twarzach gości skończywszy.
No i znajduje potem na tym portalu 10 zdjeć swojej facjaty
Nikt sie mnie o zgodę nie pytał,na maile z prośbą o usunięcie nie odpisują i tak się zastanawiam czy cos z tym fantem da sie zrobić .
Uprzedzam złośliwości
Żadne to obciachowe foty nie są.Nie przybiłam czołem gwoździa przy stole i nie zdradzałam męża tak sie tylko zastanawiam czy tak każdy moze szastac naszym wizerunkiem jak mu sie podoba Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo go wkurzył konkurs rybny Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh no to faktycznie lipa
To mogli chociaż dać po dwa pudełeczka klocków
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co tam konkretnie przyszło ?
Bo ja jeszcze swojego nie widziałam
Wiem tylko , ze jakieś dwa pudełeczka jedno większe drugie mniejsze
Macie moze jakiegoś linka do Allegro gdzie moge zobaczyć te "zestawy " Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ilość sie liczy ino jakość
A jak się wygrywa jednym zgłoszeniem to i satysfakcja większa Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja zmywara-złośliwa małpa,odmówiła współpracy właśnie teraz,gdy szykuje się kilka wakacyjnych imprez rodzinnych
Może poczuła się urażona ,że jej nikt nie zaprosił
Więc wyslalam 3 zgłoszenia cichaczem
Ale jak to zwykle bywa w przypadku nagród pożądanych , pewnie wielki guzik z tego będzie
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo sobie jeszcze poczekamy
Do 7go lipca maja czas,ale zeby komisje zwołać dopiero
Nie wiem jak tam u nich jest z terminowoscia Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moze maja po dwa dekodery i dwie umowy
Dwa razy w formularzu raczej nie przyjmuje tego samego nr PESEL
W ogole to wkurza mnie ta n-ka i od sierpnia sie z na żegnam
Nagród mi nie dają to niech spadają Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu nie tyle co o foty chodzi,bo zdjęcie tej potrawy to jak dla mnie mogą nawet na tle oceanu zrobić,tylko rzecz się tycze tego przepisu rozbudowanego nieco Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ja wygrałam(kubek)to pani mi powiedziała,że tak,wszystkie paragony,ale olałam to.. Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W następnych etapach,jeżeli teraz uczestnicy podniosą raban,pewnie już będą trzymać się limitu.Co nie zmienia faktu,że jedna nagroda przyznana nieuczciwie.
Poprawcie mnie,jeżeli się mylę.W "branży"siedzę od niedawna i dopiero się oswajam,ale z tego co wyczytałam i zaobserwowałam to są tacy co to właśnie mają taką technikę.Tu regulamin lekko nagiąć,tam olać go totalnie,tu zrobić całe jasełka i ma YT wrzucić,gdy proszą tylko o życzenia świąteczne..i liczą właśnie na to że zrobi się dla nich ten wyjątek,odstąpi od przyjętych norm i nagrodzi.A najbardziej smutne,nie sorry najbardziej wk...jest to że bardzo czesto im sie udaje
Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło mi o to,że jak nie blokuje to,wychodzi na to ze mozna pisać pisać i pisać i liczyć na to że szanowną komisje tak przepis zauroczy,że przymknie oko na to że jest niemal 3 razy dłuższy niż zakładane normy
Dobrze że ryb nie jadam
W następnym etapie spodziewajmy sie przepisów picio stronnicowych Wyświetl w wątku >>
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenier
Postów 2258