Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olahorub

olahorub

#6208037 Napisano: 05.06.2016 18:32:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
annies napisał(a):

Jutro rozwiązanie boscha, braliście udział? Ja tak, ale moim zdaniem to zgłoszenie bierze wszystko emotka
http://eksperci-o...ion,get,id,4648.html

Oryginalny motyw, świetne wykonanie, tja... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6206767 Napisano: 03.06.2016 11:36:44 w Las Vegas Energy Drink
no beka, beka, nawet prezes Boniek się włączył. Wyczuwam HAPPY END.
https://twitter.c...907965284352?lang=pl
--------------

Mnie zdziwiło, że w regulaminie zero szczegółów co do wycieczki do Francji. Jeszcze zostawią was w slumsach pod Paryżem emotka "Brudno? Śmierdzi? Wygrałeś? Nie narzekaj!" Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6206721 Napisano: 03.06.2016 11:06:38 w Las Vegas Energy Drink
Co zrobisz, nic nie zrobisz...

Jedyne co to podeślij to do mediów. Będą mieli czarny PR. I może pójdą do rozum do głowy, jak zobaczą artykuł na głównej gazety czy onetu. Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6192024 Napisano: 05.05.2016 08:57:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Czy zostawiacie sobie paczki ze zgłoszonymi kodami Lays?  Na profilu fb lays ktoś pisze, że będą je sprawdzaćemotka Nie chce mi się wierzyć, w regulaminie nic nie ma na ten temat.

Pytałam ostatnio o to, to ktoś mi odpisał, że mogę sobie te opakowania nawet zjeść emotka
Ale nadal nie wiem czy wyrzucić mogę emotka
Wydaje  mi się, że nie trzeba ich zachowywać - nie ma w regulaminie nic na temat przedstawiania do okazania opakowania po Lay's, by odebrać nagrodę.

Ludzie... jakiś noname napisał na fb komentarz, a wy od razu afera. POTWIERDZONE PIERWSZEGO DNIA INFO OD ORGANIZATORA: NIE TRZEBA ZACHOWYWAĆ OPAKOWANIA.

Przestańcie siać wiatr, bo pozrywa wam kapeelusze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6191413 Napisano: 03.05.2016 13:02:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

Czy można wyrzucić opakowania Lay's po wykorzystaniu kodów? emotka

można nawet zjeść, jak masz ochotę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6191145 Napisano: 02.05.2016 12:09:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Gdzie na stronie footballowego konkursu Lays mogę znaleźć zwycięzcówemotka  Czy to tylko na maila przychodzi infoemotka

https://lays.pl/football/zwyciezcy Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6189993 Napisano: 28.04.2016 15:29:06 w Informują
statoil tiger maile Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6180081 Napisano: 05.04.2016 11:44:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
karolinamat napisał(a):

mgrzel napisał(a):

olahorub napisał(a):

jeśli chodzi o wątek taśmowych zgłoszeń to jeszcze to:

http://eksperci-o...ion,get,id,3731.html

http://nowy.esky.pl/malgorzata-grzelak/

edit:
a jak z nam życie, to pewnie pani gosia (pseudonim "xerogirl") też tym motywem wygrała w avonie...

Jak miło, że mam pseudonim. Złośliwość jest przykra, tym bardziej, że we mnie złośliwości jest tyle co kot napłakał.
Droga olaholub, nie wygrałam tym motywem w Avonie. Wyobraź sobie, że też czasem miewam kreatywne pomysły...
A zdjęcia na esky i boscha są inne jeśli zauważyłaś.

emotka Jak dla mnie świetne emotka No i zdecydowanie inne. Ja nie rozumiem tej burzy, tych złośliwości które ostatnio można tu znaleźć... Sama wykorzystuję swoje zdjęcia w różnych konkursach jeśli pasują. Wybaczcie-pewno siebie plagiatuję-trudno. Ale tak jak joan pisała-jeśli klika się serie zdjęć bo pomysł fajny a wykonanie kłopotliwe (bo np z dziećmi) to dlaczego nie??
Ja osobiście życzę mercedesa emotka

Mercedesa to już na pewno nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6180079 Napisano: 05.04.2016 11:42:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
mgrzel napisał(a):

A zdjęcia na esky i boscha są inne jeśli zauważyłaś.

Już przestań się tłumaczyć. Twój pseudonim nie wziął się od dziś, co nie kserówko?

edit.
A z tym Avonem to sprawdzę, czy czasem nie jesteś też bezczelnym kłamczuszkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6180045 Napisano: 05.04.2016 11:14:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
jeśli chodzi o wątek taśmowych zgłoszeń to jeszcze to:

http://eksperci-o...ion,get,id,3731.html

http://nowy.esky.pl/malgorzata-grzelak/

edit:
a jak z nam życie, to pewnie pani gosia (pseudonim "xerogirl") też tym motywem wygrała w avonie... Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6173145 Napisano: 15.03.2016 16:01:06 w PLAGIATY
Plagiat czy inspiracja? Oto jest pytanie emotka

http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html

A to tekst, który wygrał w 20marzeń w Biedrze.
Michal
94926
Moimmarzeniem jest skończyć z życiem na kocia lapę. Nie jestem kochliwy jak kot w
marcu. Moja dziewczyna wie, ze ja kocham, ale gdy tylko rozmawiamy o naszej
przyszłości odwracam kota ogonem. Mam już dość ciągłej zabawy w kotka i myszkę.
Wybrałem pierścionek, ale na moim koncie jest tyle co kot napłakał. Nie chce
kupować kota w worku, chce dać jej piękny dowód mojej miłości. Ona ma kota na
punkcie podróży, wiec chciałbym się jej oświadczy na dzikiej plaży, na wyspie
kotów - Cyprze.
Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6112986 Napisano: 17.11.2015 09:36:10 w Biedronka
Też nie mam jednej z nagród II stopnia z Wedel Biedronka. Póki co czekam cierpliwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6107221 Napisano: 05.11.2015 15:04:54 w Czy informują/ informowali?
sosnina1 napisał(a):

Czy dzwonili dzisiaj do kogoś z konkursów Wedla?

Tak. PGS. Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6105627 Napisano: 03.11.2015 11:16:01 w Biedronka
W sumie u  mnie 33/69 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6103302 Napisano: 29.10.2015 20:02:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może ktoś mi pomóc z Wedel Polomarket?  Dziś dostałam telefon z nagrodą dzienną, lecz gadałam w wielkim zamieszaniu i nie ogarnęłam  za bardzo, co tam trzeba im odesłać. Ktoś pomoże? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#6067981 Napisano: 06.09.2015 18:45:59 w Paragony
Kupię 2 paragony Polomarket Monster. Priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#5913863 Napisano: 07.09.2014 10:31:03 w Inne mniejsze markety
darog napisał(a):

malgol napisał(a):

darog napisał(a):

GROSZEK. NIc nie rozumiem, posłałem smsy na kawe tchibo i na piwo harnaś. I tu i tu prefiks: groszek. A skąd oni moga wiedzieć jaki mam paragon?
jak wysyłacie?

Na piwo prefix jest Groszek2 emotka

? Groszek2? Dzieki, ale w regulaminie nic takiego nie ma. A na tchibo jaki prefiks? Czyli z błędem posłane mam hasło.macie inne regulaminy niz ja widze na stronie Groszka?

Co do konkursu z piwem Harnaś z Groszka cytat z regulaminu, który rozwiewa wątpliwości.

"wysyłając SMS na numer 70120 o treści Groszek2.kreatywna odpowiedź na Pytanie Konkursowe.Koszt SMS wynosi 0,62 zł (sześćdziesiąt dwa grosze) brutto" Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#5913182 Napisano: 05.09.2014 12:00:17 w Giełda Kodów ; )
Kod do pizzaportal na 30 zł wymienię na doładowanie do t-mobile za 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#5872343 Napisano: 09.06.2014 13:27:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

olahorub napisał(a):

ksantypa napisał(a):

bethan napisał(a):

Cały czas było jasne, o czym mowa. Ale KTOŚ się musiał strasznie zacietrzewić i wylewać żółć.
Mnie to bawi.
A system jest i koniec. Albo nie - i basta emotka

ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam-napisałam swoje zdanie a zaraz znalezła sie święta inkwizycja , która walczy z wolnościa wypowiedzi.Ludzie komunizm został odtrąbiony juz jakis czas temu 0-cenzura leży spokojnie w lamusie.Co to jasności-miałabym sposob to tez bym grała tym sposobem-nie mam pretensji to osob które wygrywaja -każdy ozre jak może tylko po co do tego dorabiać ideologię

Szkoda, że z komunizmem nie zniknęły też zachowanie typowe dla PRL-u...

Masz dowód na loterię w LAys? Pokaż. Nie masz, to pisz fajne hasła i czekaj aż cię docenią. To chyba tyle w temacie. Bo po co robisz szum? No po co? No weź mi odpowiedz.

Jasne, w tym konkursie wystarczy kogoś "z faulować" i wygrana w kieszeni.

Ale zauważ, że na 10 zwycięskich haseł przypada jedno, dwa, które rzeczywiście są trochę od czapy. To dużo? Moim zdaniem nie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

olahorub

#5872331 Napisano: 09.06.2014 13:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

bethan napisał(a):

Cały czas było jasne, o czym mowa. Ale KTOŚ się musiał strasznie zacietrzewić i wylewać żółć.
Mnie to bawi.
A system jest i koniec. Albo nie - i basta emotka

ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam-napisałam swoje zdanie a zaraz znalezła sie święta inkwizycja , która walczy z wolnościa wypowiedzi.Ludzie komunizm został odtrąbiony juz jakis czas temu 0-cenzura leży spokojnie w lamusie.Co to jasności-miałabym sposob to tez bym grała tym sposobem-nie mam pretensji to osob które wygrywaja -każdy ozre jak może tylko po co do tego dorabiać ideologię

Szkoda, że z komunizmem nie zniknęły też zachowanie typowe dla PRL-u...

Masz dowód na loterię w LAys? Pokaż. Nie masz, to pisz fajne hasła i czekaj aż cię docenią. To chyba tyle w temacie. Bo po co robisz szum? No po co? No weź mi odpowiedz. Wyświetl w wątku >>
0 0