Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#6160175 Napisano: 15.02.2016 13:17:39 w Informują
Diagnosis @ przed chwilą z konkursu z ciśnieniomierzami AND Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6159867 Napisano: 14.02.2016 11:51:30 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

freyja88  - zazdroszczę Ci - kopalnia możliwości konkursowych, ciachnij selfie albo coś emotka

jasne emotka Właśnie pakuję fioletową krowę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6159568 Napisano: 12.02.2016 20:21:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tomniewkurza napisał(a):

Wreszcie, ufff... emotka (kurier Poczty Polskiej)
Bilety na paryski mecz UEFA - sektor 122 emotka Mecz 16 lutego. 1/16 finału: Paris Saint Germain ( PSG ) - Chelsea FC

Ej no...fajne miejsca!  mam nadzieję, że na Chelsea-PSG nie bedą gorsze emotka
U mnie czekoladki z Modacom? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

freyja88

#6159441 Napisano: 12.02.2016 15:34:52 w Popraw sobie humor...

freyja88

#6159352 Napisano: 12.02.2016 12:34:58 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Bardzo mi przykro...U mnie z pokolenia na pokolenie wszyscy pracują na Grubie...uroki śląska. Mój dziadek był kombajnistą. Zjechal i już nie wyjechał. Moja babcia wyglądała przez okno patrząc czy z autobusu wysiądzie dziadek, Moja mama także i Ja czekam, aż mąż zadzwoni i odmelduje się, że wyjechał...

Mój tata żyje, co nie zmienia faktu, że gdy szłam kopalnianym chodnikiem byłam w szoku, że ktoś może pracować w takich warunkach emotka Żadne pieniądze tego nie zrekompensują.

Tata miał szczęście w nieszczęściu: zdrowie mu bardzo siadło, przeszedł operacje obojga oczu i przyznano mu rentę. Największym fuksiarzem w rodzinie okazał się dziadek (bodajże strzałowy). Zobaczył, jak jego koledzy odkładają przejście na emeryturę, a potem jeden po drugim giną w kopalnianych wypadkach. Zmotywowało to dziadka do zakończenia kariery górnika, gdy tylko przerobił stosowną ilość lat. Nie jeździł na kopalnię ani dnia dłużej, niż było to konieczne.

przepraszam, źle zrozumialam emotka "Był" od razu jedno mi na myśl przynosi. Na dzień dzisiejszy mąż stwierdził, że jeśli dożyje wieku emerytalnego (nie cierpie jak tak mówi....) to będzie chciał pracować dalej, bo kocha pracę górnika. Nigdy tego nie zrozumiem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6159345 Napisano: 12.02.2016 12:20:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

(...) Mąż mi w "ten dzień" zamiast sukienki i szpilek kazał założyć buty trekkiingowe i flanelę emotka ,bo zamiast kolacji przy świecach na 355m pod ziemią będę odbębniać swoją pierwszą szychtę emotka http://www.kopaln...ido.pl/index.php/355

Czytałam o tej nowej trasie, ciekawy pomysł na randkę, brawa dla męża emotka U mnie jednak odpada - mój tata był górnikiem i gdy zwiedzałam kiedyś jedną z kopalni, bardzo to przeżyłam...

Bardzo mi przykro...U mnie z pokolenia na pokolenie wszyscy pracują na Grubie...uroki śląska. Mój dziadek był kombajnistą. Zjechal i już nie wyjechał. Moja babcia wyglądała przez okno patrząc czy z autobusu wysiądzie dziadek, Moja mama także i Ja czekam, aż mąż zadzwoni i odmelduje się, że wyjechał... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6159337 Napisano: 12.02.2016 12:12:16 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Vivacia napisał(a):
A to trzeba być singlem, żeby rzygać walentynkami? Ja tam jestem w szczęśliwym związku, a też nimi rzygam.
Wszędzie promocje walentynkowe, wydarzenia walentynkowe, konkursy walentynkowe. Opisz swoją miłość, opisz jak pachnie miłość, jak smakuje miłość, jak poznałaś swoją miłość, jak bardzo i dlaczego kochasz swoją miłość; pokaż na zdjęciu, jak się bardzo kochacie, jak pijecie sobie z dzióbków... Wygraj romantyczny wyjazd, romantyczne kino, romantyczną kolację, romantyczny zestaw do fondue... 
Walentynki opanowały świat. Wszyscy zginiemy.

ziolko  napisał(a):
zgadzam się z Wami w kwestii Walentynek... gdzie by nie spojrzeć, tam tak słodko, że aż niedobrze się robi
Żeby nie było.. jestem mężatką http://www.e-konk...img/emots/tongue.gif  ale żeby komuś powiedzieć o swoich uczuciach nie potrzebuję do tego akurat 14 lutego. 

Nie trzeba Vivacia  emotka   Mi również robi się niedobrze na widok czerwonych serc wszelkiej postaci (bombonierki, poduszki, lizaki, pudełka,nadruki na ubraniach itp, itd ......) Konkursy jeszcze mogę zdzierżyć emotka  (chcę to gram, nie, to nie) ale żeby kupić gacie musiałam w sklepie przebić się przez wściekłe od czerwoności półki z walentynkowymi poduszkami, pudłami, świeczkami, ramkami, a gdy już dotarłam do upragnionych gaci, to też okazało się, że są czerwone z napisem WALENTYNKI   emotka  
Z roku na rok coraz namolniejsze są te Walentyny

Św. Walenty jest także partonem psychicznie chorych emotka Ja Walentynek nie obchodzę, nie lubię, i również tęczą zwracam widząc pełno czerwonych serduszek i baloników na wystawach sklepowych. Mąż mi w "ten dzień" zamiast sukienki i szpilek kazał założyć buty trekkiingowe i flanelę emotka ,bo zamiast kolacji przy świecach na 355m pod ziemią będę odbębniać swoją pierwszą szychtę emotka http://www.kopaln...ido.pl/index.php/355 Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6159313 Napisano: 12.02.2016 11:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

buncia88 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Ehhh własnie przyszły bilety lotnicze z laysów- i niby wszystko pieknie ALE- 
09.03 przylot na miejsce o 16 , 
a 16.03 przylot na miejsce o 15.30

powrót następnego dnia rano-
Ani nie będzie czasu żeby sie po podróży ogarnąć ani cokolwiek pozwiedzać-o jakichs opóźnieniach ewentualnych nie wspomnę-te rezerwacje robiła chyba osoba bardzo lekkomyślna i nieodpowiedzialna? jutro tam zadzwonię i powiem im co myslę-miały być przyjemne wyjazdy,relaks, zwiedzanie i meczyk ,a zamieni się to w pogoń żeby gdziekolwiek zdążyć- zamiast radoci czuję na razie zażenowanie - jak to organizator potrafi zepsuć radosc z fajnego wyjazdu ;<
ktoś ma podobne odczucia,czy jestem osamotnionym wyjąkiem?

W kościach to czułam emotka Mamy za swoje. Za to wieczne ponaglanie, czepianie się, że nie terminowo powiadamiają, że regulaminu się nie trzymają, za to wypytywanie,... Jak zobaczyłam godziny lotów to tylko się potwierdzilo, że dobrze zrobiłam wykupując sobie lot samemu z bliższego lotniska. 9.03 będę w Londynie o 7:30 a dnia następnego mam lot powrotny o 20:40 emotka

No i bardzo inteligentnie!! Do Londynu chyba nie ma drogich biletów, kiedyś leciałam za niecałe 100zł. Gorzej pewnie mają ci co jadą do Hiszpanii chociaż się nie orientuje dokładnie w cenach lotów emotka Do Paryża lecąc mniej więcej w tym okresie, bo w marcu, bilet nas kosztował 60zł w jedną stronę za osobę. Także tragedii nie ma, kwestia czy ktoś chce lub może dopłacić w taki sposób do tej nagrody

Im bliżej terminu wylotu tym ceny są coraz wyższe w tanich liniach... Ale można pokombinować. Są też tacy ludzie np.na allegro, ktorzy są w posiadaniu kart członkowskich i mogą zabukować bilety o wiele taniej.
Nie wiem jak jest z Heathrow, ale na Luton kursują co godzinę/pół Greenline i Natonal Express, które dowiozą was pod hotel. W zeszłym roku za dwie osoby dorosle tam i powrót na lotnisko zaplacilam 28£
http://coach.nati...booking/journey-list
Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6159286 Napisano: 12.02.2016 10:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luk1990 napisał(a):

Ehhh własnie przyszły bilety lotnicze z laysów- i niby wszystko pieknie ALE- 
09.03 przylot na miejsce o 16 , 
a 16.03 przylot na miejsce o 15.30

powrót następnego dnia rano-
Ani nie będzie czasu żeby sie po podróży ogarnąć ani cokolwiek pozwiedzać-o jakichs opóźnieniach ewentualnych nie wspomnę-te rezerwacje robiła chyba osoba bardzo lekkomyślna i nieodpowiedzialna? jutro tam zadzwonię i powiem im co myslę-miały być przyjemne wyjazdy,relaks, zwiedzanie i meczyk ,a zamieni się to w pogoń żeby gdziekolwiek zdążyć- zamiast radoci czuję na razie zażenowanie - jak to organizator potrafi zepsuć radosc z fajnego wyjazdu ;<
ktoś ma podobne odczucia,czy jestem osamotnionym wyjąkiem?

W kościach to czułam emotka Mamy za swoje. Za to wieczne ponaglanie, czepianie się, że nie terminowo powiadamiają, że regulaminu się nie trzymają, za to wypytywanie,... Jak zobaczyłam godziny lotów to tylko się potwierdzilo, że dobrze zrobiłam wykupując sobie lot samemu z bliższego lotniska. 9.03 będę w Londynie o 7:30 a dnia następnego mam lot powrotny o 20:40 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6158999 Napisano: 11.02.2016 17:06:21 w Kupię...
Kupię bon ITAKA, TUI lub Neckermann Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6158236 Napisano: 10.02.2016 10:33:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
haz0r napisał(a):

@dzikiwiewiór napisał(a):

agicho napisał(a):

A ja się zastanawiam jak niektórzy zmieniają w ciągu dwóch dni imiona emotka   dla potrzeb konkursu emotka

Raz jako Ewelina : https://www.wawel...wala.pl/ewelina-s-3a
innego dnia jako Elżbieta : https://wawelrado...wala.pl/elzbieta-s-1

faktycznie emotka
widocznie sie odmladza i raz to zdjecie matki, raz corki emotka

Monika U. też już nazywa się Karolina Ś. - czy mi się tak tylko wydaje podobna?

https://wawelradoscwyzwala.pl/karolina

Coś Ty emotka To Nasza Karolina z forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6158207 Napisano: 10.02.2016 09:59:04 w Połączenia nieodebrane
synk- dzięki. Żyć nie dadzą.... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6158201 Napisano: 10.02.2016 09:50:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale fajne zdjęcie nagrodzone 8.02 emotka No co za matka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6158197 Napisano: 10.02.2016 09:44:14 w Połączenia nieodebrane
Kojarzy ktoś? 224893705 Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6158092 Napisano: 09.02.2016 21:31:24 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@asante napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czy ktoś może mi wyjaśnic dlaczego Belvita przysłała mi @ z informacją o przesunięciu odbioru śniadaniówki z 15 lutego na...15 lutego emotka

buncia, po prostu chcieli do nas zagadać, nie wiedzieli jak i tak im głupio wyszło... emotka  

Jak już chcieli zagadywać to mogli z konkretami! Np.przy śniadanku emotka no, ale niestety-muszę sama po bułki rano śmiagać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6157919 Napisano: 09.02.2016 15:11:18 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Czy ktoś może mi wyjaśnic dlaczego Belvita przysłała mi @ z informacją o przesunięciu odbioru śniadaniówki z 15 lutego na...15 lutego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6157758 Napisano: 09.02.2016 11:44:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
slonko365  GRATULACJE!!!!!  Super! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6157220 Napisano: 08.02.2016 13:10:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dużo z Was dziś wysyła fotki na milkę? :>

Ja wysłałam-pierwszy raz emotka

Ja też pierwszy raz i pewnie ostatni, bo nigdy w takich konkursach nie wygrywam. 

Ja prawdopodobnie też, bo jakoś nie tryskam pomysłami a min głupich strzelać nie potrafię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88