Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#6176270 Napisano: 23.03.2016 21:24:10 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

joan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

emotka To i tak dobrze. W zeszłym roku w lany poniedziałek w windzie jeździl sobie menel leżący w wlasnych siuśkach z gaciami po kolana, z namalowanym zającem na pośladku i...z pisankami na wierzchu! Naciskasz guzik, przyjeżdża winda, otwierasz i...taaaadam! "Święta Wielkanocne z jajkiem i zającem! Słoneczne, pachnące, święta Wielkanocne!" emotka
Na szczęście mamy dwie windy emotka

To był tzw. alkohimalaista - kolejką gondolową jechał emotka

emotka Ani Mru Mru?
Ech...wiosna, a z wiosną menele... pod blokiem w "altanie z kontenerami" już zrobiło się gwarno i wesoło jak w kawiarni. Radio na baterie...każdy ze swoim wózkiem pełnym zdobyczy z wiosennych porządków emotka Uroki blokowiska...

Ale tu wesoło emotka  (i wkurzająco  emotka  ). U mnie nie ma tak hardcorowo, być może to wina braku wind i menelstwo zostaje w mieszkaniach, bo schody to takie niestabilne podłoże...

A po arsenał kto wychodzi? No chyba, ze Tesco24 załatwia sprawę? emotka
Ale i tak do dziś pamiętam akcję na spacerze z dzieckiem. Córka idzie obok wózka, Ja wózek pcham i podchodzi do mnie menel i mówi: "Szefowo! Widza, że mała kole wózka już chodzi....a co bydziecie robić potym z tym wózkiem?" emotka

No, ale temat zobowiązuje... wkurzył mnie brak prądu na osiedlu przez 3 godziny... Ciężko z dwójką dzieci bez światła przetrzymać ten czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6176173 Napisano: 23.03.2016 17:09:21 w TESCO konkursy
@asante napisał(a):

buncia88 napisał(a):

@asante napisał(a):

nataszka napisał(a):

W najbliższych tygodniach nastąpi kontakt telefoniczny z autorami najwyżej ocenionymi przez komisję odpowiedziami w celu weryfikacji dowodów zakupu.

Ciekawe ile tygodni potrzebują na powiadomienie... Miesięcy, lat...

...wieków... emotka Dzwoniłam, mają powiadamiać do konca tygodnia emotka

A mówili którego tygodnia?  emotka

O! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6176165 Napisano: 23.03.2016 16:53:15 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

emotka To i tak dobrze. W zeszłym roku w lany poniedziałek w windzie jeździl sobie menel leżący w wlasnych siuśkach z gaciami po kolana, z namalowanym zającem na pośladku i...z pisankami na wierzchu! Naciskasz guzik, przyjeżdża winda, otwierasz i...taaaadam! "Święta Wielkanocne z jajkiem i zającem! Słoneczne, pachnące, święta Wielkanocne!" emotka
Na szczęście mamy dwie windy emotka

To był tzw. alkohimalaista - kolejką gondolową jechał emotka

emotka Ani Mru Mru?
Ech...wiosna, a z wiosną menele... pod blokiem w "altanie z kontenerami" już zrobiło się gwarno i wesoło jak w kawiarni. Radio na baterie...każdy ze swoim wózkiem pełnym zdobyczy z wiosennych porządków emotka Uroki blokowiska... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6176151 Napisano: 23.03.2016 15:57:56 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

chochliczka napisał(a):

joan napisał(a):

Że czekałam na pewną babkę przed Rossmannem, gdy nagle podszedł do mnie jakiś czubol i wydarł mordę, że gdyby przyjaciel żył, to by tu tego sklepu nie było! A Pani wie, kto był moim przyjacielem?! Adolf Hitler!

I że wysłałam nowy mebelek kurierem, a dotarł zniszczony. Teraz się zacznie jazda.

Joan dzieki emotka  mam parszywy humor a Twoj czub sprawil,ze usmiechnelam sie.

A to zapraszam do Carrefoura, tam same tego typu "atrakcje" emotka Dzisiaj nie było przyjaciela Hitlera, za to menele poczuli klimat świąt, bo im więcej aut na parkingu, tym więcej meneli się kręci. Prawdziwym przebojem popołudnia była pani, co uparcie chciała dostać pieniądze, bo wczoraj wyszła z kryminału. Najwyraźniej nie wyglądaliśmy na przekonanych, bo powiedziała do nas "No bo chyba widać, że wyszłam z kryminału?!" emotka

Na szczęście mamy dwie windy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6176131 Napisano: 23.03.2016 14:38:55 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z podania szczegółów i rezerwacji Sanatorium z Diagnosis w Ciechocinku dla mamy i jej partnera.
 To bardzo ciężko pracujący ludzie z problemami z sercem i kręgosłupem... A pobyt zawiera:
- 6 noclegów
- pełne wyżywienie ( śniadania, obiady, kolacje )
- 4 zabiegi dziennie
- badanie lekarskie
- EKG z opisem
- opieka medyczna
oprócz tego są organizowane ogniska i takie tam...
Mam nadzieję, że sobie odpoczną od szarości dnia codziennego i nabiorą sił... Kocham konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175813 Napisano: 22.03.2016 16:37:37 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

D'aucy i ich pseudokonkurs emotka Nie dosyć, że ta cała brokułowa "smakuje", jak serek trójkącik rozpuszczony w wodzie, to jeszcze robią z klientów idiotów i w żadnym z etapów nie przyznali wszystkich nagród.
PS: Nie omieszkam im tego napisać...

D'aucy - POZNAJ ZUPY KREMY, KTÓRYM NICZEGO NIE BRAKUJE!

...oprócz smaku  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175776 Napisano: 22.03.2016 14:33:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rany.....jaka przerażająca cisza... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175667 Napisano: 22.03.2016 11:23:47 w Paragony
Kupię paragony na ten konkurs Konkurs "Jedz i wygrywaj" Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175665 Napisano: 22.03.2016 11:20:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty Decathlon z "czysta radość wygrywania" GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175550 Napisano: 21.03.2016 21:41:44 w Wkurza mnie...
synk żeby potem ciuchy wylądowały w sekondhandzie? Nie wierze w te kontenery. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175542 Napisano: 21.03.2016 21:16:48 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mia napisał(a):

Jak się ktoś umawia, nie przychodzi i ani be ani me (akcja: "klienci" z Olx). emotka
Plus cała masa innych rzeczy.

I Ja wkurzona z tego powodu. nie dość, ze za darmo paka ubrań dla dziecka to juz mi trzecia osoba po to nie przyszła. Nic mnie tak nie wkurza jak "Będę na pewno!" emotka

nie dawaj!!!!!!!!! schowaj do piwnicy albo na strych emotka  może znajdzie się jakaś osoba naprawdę potrzebująca...

Godzinkę temu przyszła kobieta z dwójką dzieci za rękę. Bardzo dziękowała. Zadzwoniła i przyszła o umówionej godzinie. Tak być powinno. No, ale niestety byli i tacy co np."za darmo" to za mało. Dostałam sms o treści: za darmo aktualne? odpisałam, że tak. W odpowiedzi dostałam (oprócz kilku emotikonek) taki tekst: To superancko! podrzucisz (nie znam-nie jesteśmy na Ty) mi to na ulicę taką i nr takim? Tylko tak do 14tej bo potem wychodzę. Ludzie!!!! Nóż mi się w kieszeni otwiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175493 Napisano: 21.03.2016 19:24:42 w skojarzenia
dziecię - Ludwik IV Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175464 Napisano: 21.03.2016 18:22:13 w skojarzenia
radio - tirowcy Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175440 Napisano: 21.03.2016 16:58:34 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Jak się ktoś umawia, nie przychodzi i ani be ani me (akcja: "klienci" z Olx). emotka
Plus cała masa innych rzeczy.

I Ja wkurzona z tego powodu. nie dość, ze za darmo paka ubrań dla dziecka to juz mi trzecia osoba po to nie przyszła. Nic mnie tak nie wkurza jak "Będę na pewno!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175436 Napisano: 21.03.2016 16:52:37 w TESCO konkursy
@asante napisał(a):

nataszka napisał(a):

W najbliższych tygodniach nastąpi kontakt telefoniczny z autorami najwyżej ocenionymi przez komisję odpowiedziami w celu weryfikacji dowodów zakupu.

Ciekawe ile tygodni potrzebują na powiadomienie... Miesięcy, lat...

...wieków... emotka Dzwoniłam, mają powiadamiać do konca tygodnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6175028 Napisano: 20.03.2016 09:01:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem dlaczego, ale czytając tą aferę na FB pomyślalam "biedny kasjer"mimo, iż tekst go oczernia. Uważam, że windykator terenowy (nie każdy charakter nadaje się do tej pracy) głupimi odzywkami i zachowanie sprowokował chlopaka. No czuję w kościach:) Jesteśmy tylko ludźmi i nikt z nas nie chce być poniżany, nawet kosztem utraty pracy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6174928 Napisano: 19.03.2016 19:54:35 w WC - rozmowy o wszystkim

freyja88

#6174709 Napisano: 18.03.2016 20:34:50 w Paragony

freyja88

#6174692 Napisano: 18.03.2016 19:59:23 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

buncia88 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Jak możesz???? Łapówkę????? JA?????? POLICJANTOM???????

buuuhahaha emotka

Nienawidzę gnojów emotka
Ich interpretacja przepisów kosztowała mnie osiem stów. Kłóciłem się w sądzie i przegrałem
Kierowca złamał przepisy, ściął zakręt, JECHAŁ POD PRĄD, BEZ ŚWIATEŁ i miałem zderzenie.
Jechałem rowerem.
Wyobrażasz sobie?? Kierowca skutera złamał przepisy, mataczył, zostało to obnażone podczas procesu, przyznał się, a sędzia i tak MNIE skazał za "niezachowanie ostrożności". No ja pier.... To jest sprawiedliwość????? Zamiast dać mandat kierowcy skitera, policjant dla świętego spokoju spychotechnika, niech się sąd martwi... Wrrrrr emotka A sędzia wredny kretyn. Nie dość, że kur cenzural, jak Kaczyński, to tyle samo ma wspólnego z prawem, co on. emotka

Dlatego Ja jeżdżę ZAWSZE  z wideorejestratorem. Miałam podobną sytuację. Kobita jechała na rowerze i grzebała łapami w koszyku, wjechała rowerem prosto na mnie. na szczęscie zjeżdżałam z ronda, wiec prędkości zawrotnej nie było. Gdy przyjechala policja twierdziła, że to moja wina. Smerfiki spisały najpierw jej zeznania po czym podeszli do mnie a Ja im tylko filmik z kamerki pokazałam. Panią zaprosili do radiowozu i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6174660 Napisano: 18.03.2016 19:10:18 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

buncia88 napisał(a):

A tam kupno od razu... Nie oferowałeś nigdy dobrej flachy "bidokom-polucjantom"? emotka emotka

emotka
Jak możesz???? Łapówkę????? JA?????? POLICJANTOM???????
Zabiłbym, a niczego nie dam chamom niemytym! emotka emotka

buuuhahaha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0