Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#6474607 Napisano: 19.03.2018 18:26:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

henks133 napisał(a):

monkakk napisał(a):

henks133 napisał(a):

dzwoniłam dziś do Smolara, ale Pan, który zajmuje się tym konkursem poszedł już do domu. Jutro rano zadzwonię, żeby mieć pewność o który paragon chodziło.. wysłałam 3 zgłoszenie. w każdym etapie po jednym.. 

Sprawdź sobie tu http://www.wyniki.smolar.pl/ pokaże Ci który wygrał emotka  jeżeli podpięli już 2 etap. 

Sprawdziłam.  Właśnie stad wiem, ze wygrał paragon z 7.03. Ostatnio jak były wyniki 1 etapu  i wszyscy się chwalili w mdw. Ten paragon był nietrafiony. Pokazał się komunikat: niestety  noe wygrałeś.

Być może pomyliły im się środy emotka  zamiast dociągnąć do środy 14.03...to zaczęli od środy 07.03? Nie czaję. 
W każdym bądź razie, tydzień temu miałam info o nagrodzie za zgłoszenie z 07.03 emotka
Czy ktoś dzisiaj zgarnął nagrodę za 14.03? Jest opcja, że 14.03 pójdzie za tydzień jako etap 3  emotka

Ja mam dwie wygrane z 14.03 - dziś sms emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

freyja88

#6472621 Napisano: 13.03.2018 15:18:55 w Informują

freyja88

freyja88

freyja88

#6458178 Napisano: 31.01.2018 17:23:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
koszulka z autografami zawodników Realu mail: 14:32 i koszulka bez autografów 14:35 emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6455546 Napisano: 23.01.2018 14:25:35 w Czy informują/ informowali?
kasiaw1431 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

smolar Orlen z drugiego dnia ktoś coś?

Chyba jeszcze nie informowali nawet z 1 dnia bo w wynikach brak 

Wyniki już na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6454462 Napisano: 19.01.2018 14:58:04 w Smolar
Czy te karty z ORLEN są już aktywne czy trzeba jeszcze czekać na aktywacje? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6452840 Napisano: 16.01.2018 09:51:09 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
Inspirujące spotkanie z Anną Dymną...

Mimo wszystko...

Ludzie są nierozumni, nielogiczni i samolubni
Kochaj ich, mimo wszystko

Jeśli czynisz dobro, oskarżają cię o egocentryzm
Czyń dobro, mimo wszystko

Jeśli odnosisz sukcesy, zyskujesz fałszywych przyjaciół i prawdziwych wrogów
Odnoś sukcesy, mimo wszystko

Twoja dobroć zostanie zapomniana już jutro
Bądź dobry, mimo wszystko

Szlachetność i szczerość wzmagają twoja wrażliwość
Bądź szlachetny i szczery mimo wszystko

To, co budujesz latami może runąć w ciągu jednej nocy
Buduj, mimo wszystko

Ludzie w gruncie rzeczy potrzebują twojej pomocy, mogą cię jednak zaatakować, gdy im pomagasz
Pomagaj, mimo wszystko

Dając światu najlepsze, co posiadasz, otrzymujesz ciosy
Dawaj światu najlepsze, co posiadasz, Mimo wszystko

Matka Teresa z Kalkuty Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6452745 Napisano: 15.01.2018 20:17:25 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Dziś cieszę się, że jeszcze nie wszyscy normalni ludzie wyginęli emotka
Zaczęło się od tego, że do oferty na olx była jedna osoba chętna, która co prawda nie miała założonego tam konta, ale bardzo zależało jej na wystawionej książce, więc o pośrednictwo poprosiła swoją koleżankę z kontem, ta do mnie napisała, no droga okrężna tak, że bardziej zakręcona nie może być emotka To wszystko dlatego, że od czasu, jak różne czubki dzwoniły do mnie po pijaku w środku nocy, w ogłoszeniach nie zamieszczam telefonu, podaję tylko tym, z którymi już wstępnie się dogadam przez kanał tekstowy na olx. No ale do brzegu. Ustaliliśmy, że wyślę pani książkę zabezpieczoną w kopercie bąbelkowej, jak mi zrobi wcześniej przedpłatę, bo nie wysyłam za pobraniem. Ustaliliśmy w zaokrągleniu, że za przesyłkę dopłaci 5 zł do ceny książki (wystawionej za 2/3 wartości rynkowej). Wpłata wpłynęła, zapakowałem i poszedłem na Pocztę nadać, a tam okazało się, że waga i gabaryty kwalifikują do gabarytów "B" droższej wysyłki dwukrotnie. Trudno, zazgrzytałem zębami, moje niedoszacowanie, moja strata, mówi się trudno. Wysłałem pani esemesem numer paczki do śledzenia w necie i na tym w zasadzie się skończyło. Pańcia nie jest jakąś blondynką, na stronie monitorowania widocznie zorientowała się, że to nie standard, na jaki się umawialiśmy i dziś, gdy paczkę odebrała zadzwoniła z podziękowaniem i że ona się czuje zobowiązana dopłacić tę różnicę, bo dlaczego mam być stratny. Normalnie mnie zamurowało emotka
Baaardzo miły gest, którego wcale nie oczekiwałem emotka dlatego się cieszę. Nie z tych pięciu złotych, tylko z rzetelnego podejścia do drugiego człowieka. No ujęło mnie to niesamowicie. emotka
P.S. Najśmieszniejsze jest to, że na stronie monitorowania tej paczki, ma ona NADAL status "w doręczeniu", choć już wieczór, a dostarczona została rano! emotka To jest nasza niepojęta Poczta Polska emotka

Miałam kiedyś taki przypadek, że kupiłam na allegro takie podkładki plastikowe na buty. Napisałam do sprzedającego, że należność przeleję za 3dni, bo czekam na wypłatę. Pan sprzedający do mnie zadzwonił i powiedział, że on już paczkę do mnie wysłał, żeby mi nikt błota po domu nie roznosił, bo pogoda straszna a na zapłatę poczeka. Jednak jest jeszcze jakieś światełko w tunelu dla zdrowych, ludzkich zachowań. Wyświetl w wątku >>

freyja88

freyja88

freyja88

#6451677 Napisano: 11.01.2018 20:41:51 w Popraw sobie humor...
defed napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

zorientowałam, się, że przecież to ja do siebie dzwoniłam i ze sobą rozmawiałam...

Parę dni temu miałam podobnie  emotka  Zdążyłam nawet umieścić na forum zapytanie czyj to numer, zanim się zorientowałam, że to przecież mój konkursowy numer dzwonił sobie na jeszcze inny konkursowy numer... emotka

Ja kiedyś zadzwoniłam z prywatnego na konkursowy, żeby go odnaleźć (gdzieś się zawieruszył). Zadzwonił, znalazłam, odłożyłam na miejsce. Pojechałam do sklepu, wróciłam, sprawdzam telefony. O! jest jakieś połączenie nieodebrane! Oddzwaniam, dzwoni telefon prywatny, więc stwierdziłam, że później zadzwonię jeszcze raz a odbiorę prywatny. Rozłączam konkursowy, Odbieram prywatny, jest za późno, ktoś się rozłączył, ja wściekła, ze ktoś sobie jaja robi emotka Prawie jak pies, który goni swój ogon emotka SP w Toszku powinien juz mi chyba grzać miejsce emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

freyja88

#6450366 Napisano: 08.01.2018 19:53:10 w Informują
NAV wysyła bony do Decathon na @ Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

freyja88

#6449383 Napisano: 05.01.2018 15:43:46 w Informują
Astra nadal dzwoni-bon ITM przed chwilką. Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6449300 Napisano: 05.01.2018 13:07:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ostatnie przelewy z Hoop Coli emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, ita1987 0

freyja88

#6448695 Napisano: 04.01.2018 12:30:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
kate86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Głośnik od Albedo Syoss

Dziś jeszcze dzwonili?

sms'y były na nieodebrane z wtorku. W temacie Żywiec II stopień Wyświetl w wątku >>

freyja88

freyja88

#6447124 Napisano: 30.12.2017 12:35:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Pytanie do osób grających w konkursie NiveaMen (komentarz do akcji Realu) - czy przychodzą jakieś zwrotki, bo wysłałem i ani nic nie przyszło, nie ma info, że dziękują za udział a w zakładce moje zgłoszenia pusto...?emotka emotka emotka

Po jakimś czasie (u mnie po 6dniach) dostaniesz info na maila, że zgłosZenie zostało zaakceptowane i bierze udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

freyja88