Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
freyja88
Postów 2984
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak takie krętactwo. Jak regulaminy, które zabezpieczają tylko
organizatora. To jest aż dziwne, że takie bagno jest akceptowane. Jak
to, że ŁŻĄ! Wszyscy dostali kartę na komunikatorze i do niej pin i tylko
JA! Taka WYRÓŻNIONA! Tylko do mnie między rozmowami laureatów iphone
(pytałam innych o godzinę) poinformowano o karcie i przekazano wszystko.
Pewnie muszę mieć gdzieś to zapisane? Może na żółtej karteczce?
Przecież jakbym pokazała komuś naszą rozmowę mailową to by pomyślał, że
odpisywał mi ktoś pod wpływem. Zero odniesienia do zadanego pytania. W
każdym mailu inna odpowiedź.
Napisałam parę "ciepłych" słów do Orange i Brainstorm. Nic nie wskóram, ok. Ale nie zarzucę sobie, że nic
nie zrobiłam w sprawie. Nikt nie chce być oszukiwany.
Jakby się ktoś uparł to mógłby sprawdzić bilingi i ustalać ile było wykonanych telefonów i w jakiej sprawie dzwoniono, ale to by trzeba było uderzać do Prokuratury. Oszustwo na 3tysie to też oszustwo Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie masz numery przyporzadkowane do konkretnego sklepu. Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mało tego! Dziś już przeszli samych siebie! W odpowiedzi na moje ostrzeżenie, że zajmie się tym UOKiK napisali mi bezczelnie, że facet, który do mnie dzwonił poinformował mnie telefonicznie o wygranej karcie i PODAŁ JEJ NUMER ORAZ PIN.
Nie mam zamiaru tak tego zostawić. Mam dwóch świadków rozmowy. Będę pisać do Orange, UOKiK a jak trzeba pójdę dalej. Dostałam wiele wiadomosci na pw od osób oszukanych w poprzednich konkursach Blue Media. I choćbym poległa to chociaż mam nadzieję dam do myślenia Orange i może przemyśli głębiej i zmieni organizatora, bo to co robią to jest kpina. Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
główna Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To znaczy wygrać w Monster lodówkę i 2 pary słuchawek, przejść negatywną weryfikację z powodu przeczytania regulaminu niedokładnie i zakupić na konkurs napoje nie w tym sklepie co trzeba.
Ale cieszyć się ogromnie, że była z tego rezerwa i trafiła na forum.
Nie wszystkie agencje są tak "łaskawe"
Ale w ogóle nie to mnie wkurza a to, że ciągle leje, Ja ciągle ziewam, ciągle nic mi się nie chce i to, że wczoraj po mojej córce przespacerowały się dwa kleszcze
Ja nie wiem...Jak byłam nastolatką to w wakacje i z 3 razy w tygodniu robiliśmy ognisko w lesie i nikt kleszcza nie przyniósł. Teraz w środku miasta zejdziesz trochę z chodnika i już spacerniak sobie urządzają po Tobie... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w treści, że bardzo nam przykro, ale...
Do dziś mam to im za złe. Uważam, że maile z info, że nie wygrałeś nie powinny być w ogóle wysyłane. Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpis jakis też mi się gdzieś przewinął z 8.05 Wyświetl w wątku >>