Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#6794098 Napisano: 09.07.2021 14:51:12 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

rare85 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Macie w formularzach Profi pytanie o numer konta, bo ja nie? 

Mi ten formularz nie działa - strona się zawiesza (wchodzę z telefonu). Teraz weszłam na kompie i rzeczywiście nie ma miejsca na wpisanie nr konta emotka

widocznie zapomnieli albo będą zbierać po weryfikacji 

Ja w każdym formularzu mam nr konta. Spróbujcie wejść raz jeszcze a jak nie ma to lepiej może do nich napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6794041 Napisano: 09.07.2021 12:39:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Jeśli Profi śle maile etapami, może z końca konkursu jeszcze nie poszły.... emotka
czy ktoś wygrał z ostatnich dni konkursu?

Ja mam z ostatniego dnia i maile było po 10tej Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6793814 Napisano: 08.07.2021 15:03:25 w Wkurza mnie...
Dźwięk przychodzącego smsa na telefonach konkursowych przyprawia mnie o palpitacje serca. Lecą ALERY POGODOWE. I chociaż wiem, że za chwile znów przyjdzie alert to wciąż towarzyszy mi to uczucie ekscytacji. Wkurzające emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6793771 Napisano: 08.07.2021 13:37:58 w Popraw sobie humor...
nikos napisał(a):

kumulacja napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Wymieszam z przyjemnością

Dodam do tego: kontrol, w każdym bądź razie oraz dzień dzisiejszy emotka

Skromnie dodam ASENCJA  emotka

a cofać do tyłu? Uwielbiam emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6793756 Napisano: 08.07.2021 12:25:35 w Smolar
maa napisał(a):

freyja88 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

aguagu napisał(a):

Podpięli już wyniki z Nagród FEST? Zakładka na stronie jest.  emotka

Mam nadzieję, że jeszcze nie bo u mnie pusto emotka

Niech zgłosi się ten, któremu pucharek się zaświeca. Ale lepiej żeby się nikt na razie nie zgłaszał  emotka

u mnie bez nagród

To dobrze-jakkolwiek to brzmi emotka Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

freyja88

#6793753 Napisano: 08.07.2021 12:23:15 w Popraw sobie humor...
Wymieszam z przyjemnością emotka A jeszcze KORDŁA być musi emotka
Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6793741 Napisano: 08.07.2021 11:59:22 w Smolar
pawelkoo napisał(a):

aguagu napisał(a):

Podpięli już wyniki z Nagród FEST? Zakładka na stronie jest.  emotka

Mam nadzieję, że jeszcze nie bo u mnie pusto emotka

Niech zgłosi się ten, któremu pucharek się zaświeca. Ale lepiej żeby się nikt na razie nie zgłaszał  emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6793444 Napisano: 07.07.2021 11:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawlis11 napisał(a):

marzenier napisał(a):

pawlis11 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Czy wiecie który paragon wysłać do Cechini jak wysłaliście kilka zgłoszeń? Odpowiadają na zapytanie który paragon wygrał?

Mnie właśnie odpisali, że dwa moje zgłoszenia wygrały i podali numery paragonów. Zgodnie z regulaminem, uczestnik może wygrać jedną nagrodę. Czyli mam rozumieć, że mogę wygrać  2 bony (nagrodę tej samej kategorii), ale nie mogę wygrać 1 bonu i 1 hulajnogi? 

Nie możesz wygrać dwóch nagród na jeden nr telefonu czy na jeden mail.

No właśnie ja jestem w szoku, bo mailu zwrotnym napisali mi, że dwa moje zgłoszenia zostały wyróżnione bonem do sklepów Dino. Wcześniej tylko poinformowanie o wygranym bonie - żadnej informacji, które zgłoszenie wybrali, dopiero teraz.

Wydaje mi się, że po prostu chcą byś udokumentował wszystkie swoje zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6792790 Napisano: 04.07.2021 09:43:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy nagrody z Aktywny weekend z Sensodyne zostały już wysłane? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6792747 Napisano: 03.07.2021 20:57:15 w Kupię...
kupię bilety na Męskie Granie Kraków. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6792629 Napisano: 02.07.2021 18:42:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

freyja88 napisał(a):

(...) A jeszcze mi się przypomniało (dawno się nie udzielałam-nadrabiam-wybaczcie emotka ) jak w zeszłym roku sprzedawałam gościowi dwa vouchery z Kozel. Stoimy tak pod blokiem, Ja z tajemniczą kopertą, koleś plik wyciąga i liczy...liczy...przekłada te stówki, a sąsiad z pieskiem załatwiającym twardą potrzebę patrzy. A z każdym przewróconym banknotem gałka oczna coraz dalej od miejsca właściwego. W końcu wymiana i liczę Ja. Koleś odjechał a sąsiad podchodzi i mówi: -a wie sąsiadka, że w tych czasach to nie dobrze tak palce lizać przy liczeniu pieniędzy? emotka 1:0 dla covida emotka

"Proszę Pana, ja nerkami handluję - jestem numerem jeden stąd aż po Bielsko i wyznam Panu, że w tym biznesie szanse mają tylko ludzie, co strachu nie znajo..." emotka

hahaha! To taki sąsiad co jeszcze gotów posłużyć jako towar, więc lepiej niech nadal patrzy leżąc w łóżku w sufit myśląc "co tu się odpie...iło?" emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, donia7 0

freyja88

#6792627 Napisano: 02.07.2021 18:29:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

PS: Aha, tenże kurier rzuca wtedy hasłem "Aaa, czyli nic ciekawego!" i patrzy na mnie współczującym wzrokiem emotka

Plan doskonały emotka
A jeszcze mi się przypomniało (dawno się nie udzielałam-nadrabiam-wybaczcie emotka ) jak w zeszłym roku sprzedawałam gościowi dwa vouchery z Kozel. Stoimy tak pod blokiem, Ja z tajemniczą kopertą, koleś plik wyciąga i liczy...liczy...przekłada te stówki, a sąsiad z pieskiem załatwiającym twardą potrzebę patrzy. A z każdym przewróconym banknotem gałka oczna coraz dalej od miejsca właściwego. W końcu wymiana i liczę Ja. Koleś odjechał a sąsiad podchodzi i mówi:
-a wie sąsiadka, że w tych czasach to nie dobrze tak palce lizać przy liczeniu pieniędzy? emotka
1:0 dla covida emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6792594 Napisano: 02.07.2021 16:26:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
faworek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

fineessa napisał(a):

Niestety z rodziną to tylko na zdjęciach…chciałam sprzedać zmywarkę z Somat, niby warta jest 1500 (choć może i troszke mniej) a oni mi proponują 500zł No bo przecież wygrałaś to masz za darmo  emotka  niedługo zostanę instytucją charytatywną

Ja przestałam informować i się chwalić, jak doszłam do etapu składania zamówień przez wszystkich znajomych i rodzinę, co mam im wygrać, bo ... co to dla mnie, a i tak dostaję to "za darmo" (ich zdaniem), więc trzeba się dzielić z bliźnimi. I nie chodziło o słuchawki, głośnik, koszulkę albo piłkę, tylko zestawy mebli ogrodowych, TV, rowery.

co wy za łapczywe rodziny macie? moja mi nigdy nie powiedziała daj/wygraj. pralkę to sama zaproponowałam że im oddam a oni w zamian dali mi łóżko. Znajomych mam mało więc im i tak zwisa moje wygrywanie.

Też mam super rodzinę, która nam kibicuje. Zarówno moi rodzice jak i teście cieszą się naszym szczęściem. Rodzeństwo tak samo, nigdy nikt od nas nic nie chciał, wręcz na siłę wciskaliśmy jakieś drobne rzeczy. Mam też przyjaciółkę od serca, która jest moją wierną fanką, a dalsi znajomi po prostu nie wiedzą i się nie interesują takimi rzeczami.    

U mnie podobnie. Ja się niczym nie chwalę, bo to więcej szkody przynosi niż korzyści. Wiedzą rodzicie, teście i przyjaciółka a reszta...jest takie powiedzenie: "Im mniej ludzie wiedzą o twoim życiu, tym lepiej się ono układa". I Ja jestem takiego zdania.
Sąsiadów już nie zastanawiają ciągłe paczki, tylko bardziej to, że ciągle do mnie "obce chłopy" przychodzą (fanty sprzedaję i jest odbiór osobisty) a że to najczęściej drogie gadżety to i chłopy lepszymi autami podjeżdżają, hajs przeliczają... emotka a w oknach "kukuły" emotka Komediaemotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6792487 Napisano: 02.07.2021 09:44:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
pikawka napisał(a):

Moi trzej fajni kurierzy zawsze pytaja Co wygralam tym razem.... i znienawidzone przeze mnie haslo..."pani to ma szczęście " emotka

No no...szczęście to ma ten co wygra sobie czas w natłoku codziennych obowiązków i zajęć na zastanowienie się i napisanie czegokolwiek na konkurs. Ja to nie zawsze mam to szczęście, ale "robim co możem" emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6792309 Napisano: 01.07.2021 15:32:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
avanti99 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

freyja88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

edith napisał(a):

Wczoraj  o 22 kurier przyjechał z rowerem z Hortexu. Gaduła opowiadał " Pani zwykły człowiek nie wygra, sami konkursowicze z jakiegoś forum..a w Rybniku jak facet otworzył garaż to same wygrane  rowery emotka Przyznać się który  to taki emotka

Może nasz ninja wszechmogący?  emotka

Ninja z zupełnie innych okolic, poza tym jak wiele razy podkreślał, ma 3 rowery wygrane emotka

To jakiś patologiczny zbieracz być musiał. normalny, porządny konkursowicz rower bierze dla siebie, rodziny a resztę opycha na OLX emotka

może kolekcjoner - tak jak ja bym zbierała stare klasyczne auta jakbym była "miljonerką", albo za wysoko ceni dwuślady i nie schodzą emotka  

taa, mi tez kurier kiedys przyniosl kocyk pamietam to byla moja pierwsza nagroda, jakis poliestrowy za 50 zeta od smolara, oczwiscie dokumentow do podpisania jakbym testament pisala, przejeta wypelniam-wiadomo-pierwszy raz. a kurier - ciagle Ci ludzie wygrywaja, powie Pani jak Pani ten koc wygrala. Matko jedyna, czulam sie zazenowana. Zaczerwienilam sie i nic nie powiedzialam. Z drugiej strony ludzie po prostu gadaja na podstawie tego co widza, byc moze tam jest wlasnie jakis pasjonat rowerowy, moze ma nawet biznes np naprawa rowerow), wygral sobie milosnik rower a tutaj kurier juz robi z niego milionera rowerowego. Tak samo facet, ktory robil u mnie w miescie remont rozprawial o tym kto wygral 6, bo zalozy sie ze ten i ten (bo skad ma kase na dom i wykonczenie!!!!). Podobno kazdy o tym w miescie plotkowal. Oczywiscie sprawdzilam na stronie lotto i zadna wygrana NIGDY nie padla w tym miescie. Takie to wiesci.

Im konkursowicz z większym stażem, tym odpowiedzi krótsze. Kiedyś się jakby "tłumaczyłam" z wygranej, dziś mówię: Się gra, się ma emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

freyja88

#6792219 Napisano: 01.07.2021 12:09:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
donia7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

edith napisał(a):

Wczoraj  o 22 kurier przyjechał z rowerem z Hortexu. Gaduła opowiadał " Pani zwykły człowiek nie wygra, sami konkursowicze z jakiegoś forum..a w Rybniku jak facet otworzył garaż to same wygrane  rowery emotka Przyznać się który  to taki emotka

Może nasz ninja wszechmogący?  emotka

Ninja z zupełnie innych okolic, poza tym jak wiele razy podkreślał, ma 3 rowery wygrane emotka

To jakiś patologiczny zbieracz być musiał. normalny, porządny konkursowicz rower bierze dla siebie, rodziny a resztę opycha na OLX emotka Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6791742 Napisano: 29.06.2021 19:18:21 w Popraw sobie humor...
Już chyba nie udowodnię, że nie jestem robotem emotka
Wyświetl w wątku >>

freyja88

#6791679 Napisano: 29.06.2021 16:26:33 w Połączenia nieodebrane
570823915 ?
502446985 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6791404 Napisano: 28.06.2021 14:25:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

Nasrał na mnie gołąb i chyba przyniósł szczęście. emotka 300 gerber emotka

You made my day emotka 20 zyla u córki z Kaktusa Wyświetl w wątku >>