Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
freyja88
Postów 2985
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem, ze takiego 2latka jest bardzo trudno utrzymać w miejscu, bo dzieciaczki w tym wieku są bardzo ruchliwe, ale...starać sie siedzieć w sali bo
Właśnie niedawno wróciłam z Moja 1,5rocznaze szpitala (jelitówka). Na sali jeszcze jedno dziecko (chlopiec) z tym samym, do którego przyszła niespełna 20letnia ciocia w zawansowanej ciąży, której mama tego chłopca chciała pokazać działanie Mojego termometr do czoła i zmierzyła jej temperaturę. Ta jak nie skoczyła i z wrzaskiem: co Ty robisz?! W ciąży jakieś prześwietlenie! zaszkodzi dziecku!!!
więc w temacie:
WKURZA mnie bezmyślność przyszłych mam-głupoty sie boi, ale to, ze przyszła na oddział z panującym tam zapaleniem płuc i grypą jelitową już Ją nie ruszyło. Poracha.... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też gratuluję i...żeby w cy..i poszło Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ puchy PP na dwa kursy kuriera Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie również dwie mikrowele i esencje z Knorr Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze starałam się zapisywać na samym początku przyjęć dzieci chorych, żeby nie musieć "wdychać" tego co po sobie zostawiły, albo...(ale to z Moją młodszą) zapisywałam się do dzieci zdrowych pod sam koniec przyjmowania żeby znów nie zarazić innych dzieci.
A wrcajac do temetu zapalenia płuc: Pamiętam to jak dziś jak na obchodzie córka nie mogla zlapać oddechu, ksztusiła się, dusiła a ordynatorka powiedziałą, ze to histeryczka i dlatego się tak zachowuje, bo boi się lekarzy. Dopiero taki młody doktor, który był na tym obchodzie przyszedł po paru minutach i powiedział: chodźcie na usg. Miała ogniska zapalne w obu płucach.
w temacie: WKURZA (najdelikatniejsze słowo) MNIE LEKCEWAŻENIE LEKARZY Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam czasami ochotę spalić dwie "budy"- szpital i przedszkole, bo to istne siedlisko chorób.
Na myśl, że zdrowe dziecko mam znowu zaprowadzić do przedszkola nogi mi się trzęsą... Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
walczyć z noworodkiem tylko...uważam to za głupie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Blok ze 132 mieszkaniami, 10 na każdym piętrze. Non stop ktoś wchodzi, wychodzi, windy non stop jeżdżą a jeszcze miało miejsce wlamanie n a moim piętrze. Nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał a wkładka w drzwiach wyłamana u sąsiada. U drugiego widać ślady, ze też ktoś próbował.
Ja tu sobie "kulturalnie" pomagam dziecku w pracy na konka w Kaufie, drugie dziecko śpi a tu mi drzwi ktoś otwiera z latarką w ręce i krzyczy: jest tu ktoś? Mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam dwóch policjantów
Od tamtej pory zamykam drzwi za sobą za każdym razem...
a w sprawie tego dajacego o sobie znać sąsiada...DZWONIĆ i sie nie przejmować.
Ja mam nad sobą wiecznego kawalera-imprezowicza, który wraca do domu o 2ej w nocy i urządza mi koncerty życzeń. Raz, drugi, trzeci dam radę ale jak się to zrobiło codziennością wkurzyłam się i zadzwoniłam na policję. Powiedziałam, że sąsiad gra muzyką całą noc, budzi mi dzieci, mąż w pracy na noc i bardzo proszę o zrobienie z tym porządku. Powiedziałam, ze jestem sąsiadką która mieszka pod nim ale również poprosilam o to, zeby nie mówili mu kto zgłasza, bo jestem sama z dziećmi i...nie chcę jeszcze raz po nich dzwonić w innej sprawie.
załatwili sprawę raz na zawsze. Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane