Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#5989474 Napisano: 09.03.2015 15:49:15 w Visa Konkursy
bethan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Są dwa Moje zgłoszenia w galerii z sześciu. Losowo wrzucają i nic to nie oznacza czy już sie mogę cieszyć?

Nic to nie znaczy.

ok. dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5989467 Napisano: 09.03.2015 15:41:44 w Visa Konkursy
Są dwa Moje zgłoszenia w galerii z sześciu. Losowo wrzucają i nic to nie oznacza czy już sie mogę cieszyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5989370 Napisano: 09.03.2015 12:37:48 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

Wkurza mnie służba zdrowia. Znajoma z 3miesięcznym dzieckiem jest w szpitalU.  Mały ms zapalenie płuC.  W szpitalu na oddziale wszyscy mają rotawirusa. I maluchy i rodzicE. Pytam jej jak sobie radzi tam samą a ona mi opowiada że nie jest źle bo wciąż pełno ludzi. Normalnie są odwiedziny i w pokoju gdzie jest 4 maluchów i 4 opiekunów dzień nie przewija się jakieś poL Wojska gości.  uświadomCie mnie bo nie rozumiem mój ojciec pracuje w chłodni żeby wejść na jej teren musi ubrać odpowiednią odzież ochronna; specjalne obuwie itd tam jest najmniej minus 20 stopni więc większość zarazkow ginie a w szpitalu bawią się w hartowanie??? 

Bo w szpitalu jest niestety tak, że wszyscy wszystkich zarażają. Na naszym oddziale dziecięcym jest "sala zabaw" na której bawią się ze sobą dzieci z zapaleniem płuc, zapaleniem oskrzeli, grypą jelitową i Bóg wie z czym jeszcze. Spacerują mamusie z dzieckiem po korytarzu z wózeczkiem dla lalek, plączą sie pod nogami pielęgniarek.... a potem sie dziwią, że przychodzisz do szpitala z jedną chorobą, łapiesz tam kolejną a w domu okazuje sie, ze masz jeszcze jakąś do kolekcji (dot.dziecka i Ciebie).
Ja wiem, ze takiego 2latka jest bardzo trudno utrzymać w miejscu, bo dzieciaczki w tym wieku są bardzo ruchliwe, ale...starać sie siedzieć w sali bo emotka
Właśnie niedawno wróciłam z Moja 1,5rocznaze szpitala (jelitówka). Na sali jeszcze jedno dziecko (chlopiec) z tym samym, do którego przyszła niespełna 20letnia ciocia w zawansowanej ciąży, której mama tego chłopca chciała pokazać działanie Mojego termometr do czoła i zmierzyła jej temperaturę. Ta jak nie skoczyła i z wrzaskiem: co Ty robisz?! W ciąży jakieś prześwietlenie! zaszkodzi dziecku!!! emotka

więc w temacie:
WKURZA mnie bezmyślność przyszłych mam-głupoty sie boi, ale to, ze przyszła na oddział z panującym tam zapaleniem płuc i grypą jelitową już Ją nie ruszyło. Poracha.... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5987647 Napisano: 04.03.2015 19:05:51 w Czy informują/ informowali?
Czy SMOLAR "Silan" wysyłał już jakieś eski? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5986956 Napisano: 03.03.2015 19:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

brudny napisał(a):

Gratuluje głównej w Wawelu - jednocześnie współczuję emotka

Ja też gratuluję i...żeby w cy..i poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5986775 Napisano: 03.03.2015 12:50:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
9 toreb z Frosta wręczył mi miły Pan! Jeszcze się dobrze drzwi za nim nie zamknęły jak już mąż do mikrofali rybę wsadzał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5985491 Napisano: 27.02.2015 16:42:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kala405 napisał(a):

rockstar nadjechał,pijem do upadłegoemotka

u mnie dwie zgrzewy-chyba z mężem nie "wytrzeźwiejo" emotka
+ puchy PP na dwa kursy kuriera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

freyja88

#5983715 Napisano: 23.02.2015 12:28:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
luko922 napisał(a):

Dotarła mikrofalówka emotka

u mnie również dwie mikrowele emotka i esencje z Knorr Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983470 Napisano: 22.02.2015 16:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

Informowali z PP z piatku?

ani z piątku, ani z soboty. Jutro prawdopodobnie będą wyniki za te trzy dni. Tak przynajmniej było w zeszłym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983469 Napisano: 22.02.2015 16:44:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Konkurs '"Łazienka jak nowa" - kupiłem domestos mam paragon z Rosmmana ale gdzie jest ten specjalny kod ?

powinni wydrukować Ci do paragonu jeszcze kupon. Jeśli go nie masz musisz napisać do rossnet z prośbą o przesłanie kodu (w załaczniku wysylasz skan paragonu) Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983426 Napisano: 22.02.2015 13:02:37 w Wkurza mnie...
bzowapani napisał(a):

myśmy poszły do ośrodka zdrowia tylko po głupie skierowanie, pół godziny na poczekalni i... zapalenie płuc

matko kochana....no tak....przychodnia i jej poczekalnia też swoje robi...
Ja zawsze starałam się zapisywać na samym początku przyjęć dzieci chorych, żeby nie musieć "wdychać" tego co po sobie zostawiły, albo...(ale to z Moją młodszą) zapisywałam się do dzieci zdrowych pod sam koniec przyjmowania żeby znów nie zarazić innych dzieci.

A wrcajac do temetu zapalenia płuc: Pamiętam to jak dziś jak na obchodzie córka nie mogla zlapać oddechu, ksztusiła się, dusiła a ordynatorka powiedziałą, ze to histeryczka i dlatego się tak zachowuje, bo boi się lekarzy. Dopiero taki młody doktor, który był na tym obchodzie przyszedł po paru minutach i powiedział: chodźcie na usg. Miała ogniska zapalne w obu płucach.

w temacie: WKURZA (najdelikatniejsze słowo) MNIE LEKCEWAŻENIE LEKARZY Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983417 Napisano: 22.02.2015 12:47:57 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

kinga255 napisał(a):

a ja juz nawet ze nie zla tylko zmeczona od piatku mam dziecko w szpitalu wirusowe zapalenie pluc..... i tydzien o ile tylko tyle na bank w szpitalu (syn ma 8 miesiecy);(

emotka mój też się rozchorował. Połowa klasy do szkoły nie chodzi. Dzisiaj w nocy do kaszlu dołączyła jeszcze gorączka. Współczuję szpitala, przechodziliśmy to w ub. roku dwa razy. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze emotka

Łączę się w bólu. U mnie grypa jelitowa przyniesiona przez Moją 4,5latkę. Córa 17m-cy z wirusem i mąż. W zeszłym roku wylądowała starsza córkaw szpitalu z potworną jelitówką a na miejscu złapała zapalenie płuc a dzieci z zapaleniem płuc od niej jelitówkę, bo wymieszali na sali wszystkich. NIECH ŻYJĄ SZPITALE!

Mam czasami ochotę spalić dwie "budy"- szpital i przedszkole, bo to istne siedlisko chorób.
Na myśl, że zdrowe dziecko mam znowu zaprowadzić do przedszkola nogi mi się trzęsą... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983315 Napisano: 21.02.2015 23:11:41 w Wkurza mnie...
Tez tak myśle, dlatego odpuszczam emotka  jak sobie lubi dziewcze
walczyć z noworodkiem emotka  tylko...uważam to za głupie Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983309 Napisano: 21.02.2015 23:04:06 w Wkurza mnie...
Ja najeżdżać nie będę, bo dopóki nie wyszłam za mąż(wróć!) nie miałam pierwszego dziecka (bo nawet z mężem balowałem ostro) to tez mi dzieciarnia przeszkadzała ganiajaca się przed blokiem (lato, otwarte okna, ja po imprezie), ale....do głowy mi nie przyszło zeby Łupać basen aby zrobić na złość noworodkowi....  Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983304 Napisano: 21.02.2015 22:51:15 w Wkurza mnie...
Bo łupanka jest fajna do momentu aż sama nie masz dzieci. Wydaje mi sie czy cieszysz sie z robienia na złość 5 lateniemu dziecku?Ty mając 5 lat siedziałas z raczkami na kolanach całe dnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983240 Napisano: 21.02.2015 18:43:05 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

milax88 napisał(a):

A mnie wkurza, że więźniowie w tym kraju mają lepiej niż niejeden dobrze wykształcony człowiek. W Radomiu jeden z więźniów dorabia sobie na etacie jako archiwista w Archiwum Państwowym. To mój mąż nie może znaleźć pracy w zawodzie (jest właśnie z wykształcenia historykiem-archiwistą) bo wymagania są, że olaboga a tutaj taki więzień sobie pracuje i pewnie pieniążki idą na jego konto i przez cały pobyt w więzieniu nikt ich nie ruszy żeby ten jegomość miał za co żyć po wyjściu z więzienia. emotka emotka Chory kraj!

Może (a w sumie na pewno) też ma ku temu stosowne wykształcenie, a osobom pozbawionym wolności się mniej płaci niż zwykłym ludziom (tylko płacę minimalną, a wcześniej połowę płacy minimalnej). Jest to korzystne zarówno dla osoby pozbawionej wolności jak i pracodawcy.

co nie zmienia faktu, ze to CHORY KRAJ Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983171 Napisano: 21.02.2015 14:45:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Liczę na to, że wygrają zwykłe zdjęcia, tak jak w poprzednim etapie- wtedy mam szansę haha emotka

no...liczę na to samo emotka Nie stać mnie było, ze w alpy z wafelkiem wyjechać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5983158 Napisano: 21.02.2015 13:27:46 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

asante napisał(a):

To nie takie proste, mieszkanie wynajmuje i właścicielka panicznie boi się takich akcji, nie pozwoliła mi dzwonić, bo przecież "inni mogą zadzwonić". Problem polega na tym, że sąsiadem, który najbardziej cierpi jestem ja, obok i pod jego spodem nie ma nikogo. naciskam na złożenie pisma w spółdzielni, ale z tym też jest problem. Zostaje wyprowadzenie się, co chwilowo nie jest realne. 

Skoro nie chcesz dzwonic na policję i się przedstawiać, możesz napisac do straży miejskiej anonimowo. Kiedys gadałam z babka ze SM i mówiła, ze takie anonimy również sprawdzają, ale najlepiej dzwonic na policje. 
Ja mam znów problem z bezdomnymi i pijakami. Jakis czas temu byla walka z bezdomnym pijakiem. A dzis przed klatka spotkalam dwoch narkomanow z fifka, i jakims proszkiem...Malo zawału nie dostałam.
Wrr ja wiem, ze to tez ludzie, ale wkurza mnie, ze przez takich pijakow, narkomanow czlowiek we wlasnym mieszkaniu nie czuje sie bezpiecznie.

Ja również mam problem z jednym bezdomnym pijaczyną. Latem mieszka w śmietniku przed blokiem, zimą za każdym razem wyłamuje zamek w drzwiach od piwnicy i nie pomaga nawet monitoring na klatce. Niczym i nikim się nie przejmuje (czy to policja czy staraż miejska czy też blokersi, którzy nie raz "wyklepali mu michę"), bo przecież i tak nie ma nic do stracenia. Do noclegowni nie pójdzie, bo trzeba być trzeźwym i tak sobie śmierdzi w naszym bloku i "brzydko" mówiąć wszyscy tylko czekają aż sobie umrze, bo wynieść się stąd nie ma zamiaru.
Blok ze 132 mieszkaniami, 10 na każdym piętrze. Non stop ktoś wchodzi, wychodzi, windy non stop jeżdżą a jeszcze miało miejsce wlamanie n a moim piętrze. Nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał a wkładka w drzwiach wyłamana u sąsiada. U drugiego widać ślady, ze też ktoś próbował.
Ja tu sobie "kulturalnie" pomagam dziecku w pracy na konka w Kaufie, drugie dziecko śpi a tu mi drzwi ktoś otwiera z latarką w ręce i krzyczy: jest tu ktoś? Mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam dwóch policjantów emotka
Od tamtej pory zamykam drzwi za sobą za każdym razem...

a w sprawie tego dajacego o sobie znać sąsiada...DZWONIĆ  i sie nie przejmować.
Ja mam nad sobą wiecznego kawalera-imprezowicza, który wraca do domu o 2ej w nocy i urządza mi koncerty życzeń. Raz, drugi, trzeci dam radę ale jak się to zrobiło codziennością wkurzyłam się i zadzwoniłam na policję. Powiedziałam, że sąsiad gra muzyką całą noc, budzi mi dzieci, mąż w pracy na noc i bardzo proszę o zrobienie z tym porządku. Powiedziałam, ze jestem sąsiadką która mieszka pod nim ale również poprosilam o to, zeby nie mówili mu kto zgłasza, bo jestem sama z dziećmi i...nie chcę jeszcze raz po nich dzwonić w innej sprawie.

załatwili sprawę raz na zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#5982755 Napisano: 20.02.2015 12:57:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Torba z VARTA + kłódki i jakaś zagubiona puszka PP Wyświetl w wątku >>
0 0