Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
freyja88
Postów 2985
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak serio-powodzenia! Może to właśnie z nim będziesz się bujać na huśtawce przed domem jako "stary piernik" Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem zła. Nie ukrywam. Bo skoro robot się nie podobal to mogla się nim tak nie zachwycać przy mnie i nie opowiadać co to za super pieczenie teraz będzie! "zapraszam na pierwsze ciasto!!!".Mogla go nawet rypnąć do szafy na dno a nie wystawić na sprzedaż jeszcze tego samego dnia po otrzymaniu prezentu.
Nie obchodzi mnie kto i co robi z prezentem ode mnie, ale Ona....bardzo mnie to zabolało.
Dobra już...Sylwester dzisiaj mamy, a od północy Nowy Rok. Ide szampana schlodzić Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i voucher do hotelu BANIA Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Medal dla męża Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dobrze robisz, może się smarkacz nauczy Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma co się też zamykać na innych, bo różne doświadczenia miałam. Raz zapukał do mnie Pan z chlopcem z prośbą o pieniążki, bądź coś do jedzenia. Kasy nie mialam, bo nie mialam dochodu (Czasy kiedy uczylam się i mieszkałam z mamą), więc wzięlam reklamowkę i wlożylam do niej pol chleba, parę pomidorów, trochę wędliny i sera, serki topione, pomarańcze, jablka i coś tam jeszcze wyciagnęlam z lodówki. Tak dziekowali, po rękach chcieli calować...
Przyszla pora wyjścia z psem, winda nie dziala, więc idę schodami i coż zobaczylam? Rozwalone reklamowki (bylo ich wiecej), jablka turlają sie po schodach, chleb porozrzucany...wścieklizny normalnie dostałam.
Inna sytuacja: Byłam z chłopakiem w zoo. Usiedliśmy przy stoliku-piwko, kielbaska i podchodzi do Nas żebrak. Ja już po doświadczeniu z oszustami od razu odganiałam gościa mowiąc, ze nic mu nie dam, bo zaraz pójdzie do sklepu i kupi flaszkę. Mój chlopak wstał, podszedł do niego, podeszli razem do kasy i kupil mu zestaw obiadowy. Tak jadl jakby to ostatni jego posilek w życiu był. Po zjedzieniu podszedl do nas i dziękował.
Wyobraźcie sobie jak zalałam sie wstydem, zasnąc potem nie moglam
Teraz jak mam to dam, dla czystego sumienia. Mowi, ze na chleb, więc staram sie wierzyć, że pójdzie do sklepu i ten chleb kupi. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytaliście regulamin i sposob powiadamiania? 3 minutki dzwonienia i zonk Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam na co wydawać pieniądze, bo mam dwójkę dzieci i kredyt.
Dałam Jej tego robota, bo mam juz w domu podobny a ona lubi piec ciasta. Bo Ją kocham i traktuję jak siostrę. Bo chcialam żeby sie ucieszyła. Bo do glowy mi nie przyszlo, że w tym prezencie nie zobaczy ulgi, bo nie będzie musiała ręcznie wyrabiać ciasta tylko...pieniadze, które dostanie za sprzedanie go. Nie przypuszczałam, że pierwsze co zrobi po zamknięciu drzwi za mną to wystawi sprzęt na allegro.
Ona pewnie myślała, że się nie dowiem. Niestety zaproponowała Mojej znajomej czy nie chce kupic robota i dała jej link do aukcji parę dni temu. Znajoma wiedziała, że robot jest ode mnie. Wysłała mi tylko link do aukcji w wiadomości na FB.
Otwierasz link do strony i...w pysk.
"Z rodziną dobrze wychodzi się jedynie na zdjęciach". Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rany...dlaczego Ja zawsze uważam, że na rodzinę to zawsze mozna liczyć i w życiu by nie zrobili nic przeciwko Tobie.
Jaki czlowiek jest naiwny czasami... Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i jakbyś zareagowała? Wdała się w pyskówę? Obok dziecko robiące rundki na nowym rowerze.
To jest niepojęte...
A co do kuzynki-zawsze była mi jak siostra, bo obie jesteśmy w podobnym wieku i obie jesteśmy jedynaczkami.
Jakbym w policzek normalnie dostala... Wyświetl w wątku >>
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzyła mnie kuzynka, ktorej na święta podarowalam robota Kenwood, którego wygrałam (wart ok.1200zł), bo kupiła nowe mieszaknie, właśnie zrobili jej nowe meble kuchenne. Narzekala na brak sprzętu, więc stwierdzilam, że bardzo sie ucieszy, bo super robot się przyda a Ona go jeszcze tego samego dnia wystawila na allegro. Nie ładnie.... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
freyja88
Postów 2985
Punkty karne 0
Konkursy dodane