Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika freyja88

freyja88

#6141293 Napisano: 06.01.2016 14:41:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Będziemy mieć wesoły konkursowy samolot emotka ?

Całkiem możliwe emotka Będziemy grać w rymowanki czy od razu kupujemy alkohol? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6141284 Napisano: 06.01.2016 14:24:17 w Dziś cieszę się z.....
shell napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Żeńcie się bo w Polsce niż demograficzny i brakuje dzieci!

nie trzeba się  żenić by  mieć dzieci emotka

"Dziewczyny wychodźcie za mąż! Żadnego mężczyznę nie powinna ominąć kara." emotka

A tak serio-powodzenia! Może to właśnie z nim będziesz się bujać na huśtawce przed domem jako "stary piernik" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6141283 Napisano: 06.01.2016 14:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

maria1980 napisał(a):

shell napisał(a):

rogalino napisał(a):

Wiecie juz na jakie mecze lecicie z Laysow? Moze trafia nam sie te same loty emotka  

z tego co jest na necie to wnioskuje ze jeszcze nie ma panstw przydzielonych emotka

Już dawno są  emotka

A gdzie? emotka   bo wyszukalo mi tylko kto z kim gra ale gdzie to juz nie

http://www.ticket...ow-1-8-finalu/ca6391 Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6140944 Napisano: 05.01.2016 16:35:41 w Informują
Sadówka @ z info o pozytywnej weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139752 Napisano: 02.01.2016 17:50:56 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

Ja nie żartuje! Jak widzę że obok jest grób pełny kwiatów i zniczy, a u mnie pusto po porządkach to biorę 2 znicze i daje do siebie. To chyba normalne że tak powinno się robić, przynajmniej ma to sens. Mówię szczerze i nie czuję się złodziejem! Taka powinna być cywilizacja oparta na dobrze wspólnym jakiś ideałach, pomocy a nie na kapitalizmie i bogaceniu się kosztem biednych. Dlatego będe tak dalej robił.

Lepiej żebyś nie mial dwóch telewizorow w domu, bo Moj sie wlaśnie zepsuł, więc wpadnę do Ciebie i wezme sobie jeden, ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

freyja88

#6139391 Napisano: 31.12.2015 17:14:16 w Wkurza mnie...
Dziewczyny....Moja kuzynka ma dwie prace (szpital i przychodnia) i nikogo na utrzymaniu. Ma kasę i zawsze opowiada przy każdym Naszym spotkaniu ile to Ona nie zarobi.
Jestem zła. Nie ukrywam. Bo skoro robot się nie podobal to mogla się nim tak nie zachwycać przy mnie i nie opowiadać co to za super pieczenie teraz będzie! "zapraszam na pierwsze ciasto!!!".Mogla go nawet rypnąć do szafy na dno a nie wystawić na sprzedaż jeszcze tego samego dnia po otrzymaniu prezentu.
Nie obchodzi mnie kto i co robi z prezentem ode mnie, ale Ona....bardzo mnie to zabolało.
Dobra już...Sylwester dzisiaj mamy, a od północy Nowy Rok. Ide szampana schlodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139328 Napisano: 31.12.2015 15:04:00 w Kupię...
Kupię bon wakacyjny ITAKA, Tui lub Neckermann. Ewentualnie Travelpass

i voucher do hotelu BANIA Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139312 Napisano: 31.12.2015 14:32:45 w Wkurza mnie...
siasiolka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Oddał aparat??? No i co było dalej? reakcja wszystkich? emotka

jego ojciec tylko nas przeprosił.. matka udawała, że nic się nie stało choć do końca imprezy nas unikała.. Jubilat za to spalił buraka i zapomniał języka w gębie - już nie pyskował ale zapomniał przeprosić emotka  Jedna z ciotek: "jak za chwile zacznie wyliczać kto ile w kopertę wsadził to ja wychodzę"
:D

emotka Impreza z prawdziwego zdarzenia emotka
Medal dla męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139303 Napisano: 31.12.2015 14:19:19 w Wkurza mnie...
Oddał aparat??? No i co było dalej? reakcja wszystkich? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139284 Napisano: 31.12.2015 13:48:58 w Wkurza mnie...
siasiolka - no to jest już Hard Core emotka
Bardzo dobrze robisz, może się smarkacz nauczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139269 Napisano: 31.12.2015 13:21:59 w Wkurza mnie...
Wnioski na przyszlość są, tylko dlaczego musialy być wyciągnięte z powodu najbliższych mi osób.
Nie ma co się też zamykać na innych, bo różne doświadczenia miałam. Raz zapukał do mnie Pan z chlopcem z prośbą o pieniążki, bądź coś do jedzenia. Kasy nie mialam, bo nie mialam dochodu (Czasy kiedy uczylam się  i mieszkałam z mamą), więc wzięlam reklamowkę i wlożylam do niej pol chleba, parę pomidorów, trochę wędliny i sera, serki topione, pomarańcze, jablka i coś tam jeszcze wyciagnęlam z lodówki. Tak dziekowali, po rękach chcieli calować...
Przyszla pora wyjścia z psem, winda nie dziala, więc idę schodami i coż zobaczylam? Rozwalone reklamowki (bylo ich wiecej), jablka turlają sie po schodach, chleb porozrzucany...wścieklizny normalnie dostałam.
Inna sytuacja: Byłam z chłopakiem w zoo. Usiedliśmy przy stoliku-piwko, kielbaska i podchodzi do Nas żebrak. Ja już po doświadczeniu z oszustami od razu odganiałam gościa mowiąc, ze nic mu nie dam, bo zaraz pójdzie do sklepu i kupi flaszkę. Mój chlopak wstał, podszedł do niego, podeszli razem do kasy i kupil mu zestaw obiadowy. Tak jadl jakby to ostatni jego posilek w życiu był. Po zjedzieniu podszedl do nas i dziękował.
Wyobraźcie sobie jak zalałam sie wstydem, zasnąc potem nie moglam emotka
Teraz jak mam to dam, dla czystego sumienia. Mowi, ze na chleb, więc staram sie wierzyć, że pójdzie do sklepu i ten chleb kupi. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139259 Napisano: 31.12.2015 13:07:32 w Czy informują/ informowali?
dziekuję za info Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139256 Napisano: 31.12.2015 12:57:03 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Buncia88, współczuje. Ja bym pewnie od razu zadzwoniła do niej 'z prośba' o wyjaśnienie co to za aukcja. Jak mozna tak zrobic, ech

Wyslalam jej rano wiadomość wlaśnie z tym linkiem (aukcja się już zakończyła-ktoś kupił). I nic po za tym. Jest teraz w pracy, wiec nie odpisze. Poczekam aż skończy dyżur. Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139254 Napisano: 31.12.2015 12:54:08 w Czy informują/ informowali?
Ktoś? coś? Drogerie Natrura i konkurs z NIVEA (tablety i kosmetyki) ?
Czytaliście regulamin i sposob powiadamiania? 3 minutki dzwonienia i zonk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139249 Napisano: 31.12.2015 12:29:17 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

buncia88 napisał(a):

No w sumie mogłam. No, ale myślałam, że sprawię Jej tym ogromną radość. I być może sprawilam- sama pewnie wpadła na ten pomysł...i teraz baluje
Rany...dlaczego Ja zawsze uważam, że na rodzinę to zawsze mozna liczyć i w życiu by nie zrobili nic przeciwko Tobie.
Jaki czlowiek jest naiwny czasami...

dlatego nie bawię się w wymianę prezentów, która jest czystą wymianą finansową, okraszoną ładnym opakowaniem. i problem znika. jeżeli ktoś jest Twoją rodziną, to nie dla prezentów. prezent mogę sprawić ewentualnie partnerowi, bo tego znam najlepiej i wiem, że raczej tak nie zadziała. a jak zadziała, to szczerze i w porozumieniu ze mną. emotka

ale cóż, ludzi są znani z tego, że sami sobie sprawiają problemy, które później rozwiązują.

W następnym roku nie będę już sobie "stwarzać problemów". Tym bardziej, ze od niej dostałam jedynie życzenia. Mnie nie zależy na wymianie prezentów. Nie mam obowiązku robienia tego dorosłej osobie. Dzieci się najbardziej liczą.
Mam na co wydawać pieniądze, bo mam dwójkę dzieci i kredyt.
Dałam Jej tego robota, bo mam juz w domu podobny a ona lubi piec ciasta. Bo Ją kocham i traktuję jak siostrę. Bo chcialam żeby sie ucieszyła. Bo do glowy mi nie przyszlo, że w tym prezencie nie zobaczy ulgi, bo nie będzie musiała ręcznie wyrabiać ciasta tylko...pieniadze, które dostanie za sprzedanie go. Nie przypuszczałam, że pierwsze co zrobi po zamknięciu drzwi za mną to wystawi sprzęt na allegro.
Ona pewnie myślała, że się nie dowiem. Niestety zaproponowała Mojej znajomej czy nie chce kupic robota i dała jej link do aukcji parę dni temu. Znajoma wiedziała, że robot jest ode mnie. Wysłała mi tylko link do aukcji w wiadomości na FB.
Otwierasz link do strony i...w pysk.
"Z rodziną dobrze wychodzi się jedynie na zdjęciach".
Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139117 Napisano: 30.12.2015 22:35:59 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

buncia88 napisał(a):

giulietta napisał(a):

giulietta napisał:(...)

Piękne, choć przyznam, że kończę trzeciego Carlsberga i tak średnio u mnie z dokładnym zrozumieniem emotka

Wkurzyła mnie kuzynka, ktorej na święta podarowalam robota Kenwood, którego wygrałam (wart ok.1200zł), bo kupiła nowe mieszaknie, właśnie zrobili jej nowe meble kuchenne. Narzekala na brak sprzętu, więc stwierdzilam, że bardzo sie ucieszy, bo super robot się przyda a Ona go jeszcze tego samego dnia wystawila na allegro. Nie ładnie....

Niewdzięczna jakaś. Szkoda, mogłaś sprzedać za tysiąc, kupić jej robot za 300 zł i bawić się za resztę.

No w sumie mogłam. No, ale myślałam, że sprawię Jej tym ogromną radość. I być może sprawilam- sama pewnie wpadła na ten pomysł...i teraz baluje
Rany...dlaczego Ja zawsze uważam, że na rodzinę to zawsze mozna liczyć i w życiu by nie zrobili nic przeciwko Tobie.
Jaki czlowiek jest naiwny czasami... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139106 Napisano: 30.12.2015 22:24:35 w Wkurza mnie...
wiesz defed... ostatnio jak podarowalam Mojej Chrześniaczce na urodziny rower z Nałeczowianki to bardzo sie ucieszyła (ma 11lat) a jej mama (żona mojego wujka-bardzo źle trafił emotka ) powiedziała cyt: eee....taki prezent...złotowki złamanej na to nie dala, bo to przecież wygrana w konkursie była.

No i jakbyś zareagowała? Wdała się w pyskówę? Obok dziecko robiące rundki na nowym rowerze.
To jest niepojęte...
A co do kuzynki-zawsze była mi jak siostra, bo obie jesteśmy w podobnym wieku i obie jesteśmy jedynaczkami.
Jakbym w policzek normalnie dostala... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139097 Napisano: 30.12.2015 22:07:35 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

giulietta napisał:(...)

Piękne, choć przyznam, że kończę trzeciego Carlsberga i tak średnio u mnie z dokładnym zrozumieniem emotka

Wkurzyła mnie kuzynka, ktorej na święta podarowalam robota Kenwood, którego wygrałam (wart ok.1200zł), bo kupiła nowe mieszaknie, właśnie zrobili jej nowe meble kuchenne. Narzekala na brak sprzętu, więc stwierdzilam, że bardzo sie ucieszy, bo super robot się przyda a Ona go jeszcze tego samego dnia wystawila na allegro. Nie ładnie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

freyja88

#6139023 Napisano: 30.12.2015 19:11:29 w TESCO konkursy
ilosto3995 - jak dobrze, że przeczucia czasem zawodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0